Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Fenyőgyöngye Vendéglő a Hármashatár -hegyen, a Budai Parkerdő közepén fekszik. A Fenyőgyöngye 1935-ben épült, és hamar a kirándulók kedvelt helye lett. A régi, hagyományos magyar konyha ízeit, ételeit kínáljuk vendégeinknek. Nem a modern konyha irányvonalait követjük, szeretnénk ha igazán éhesen érkeznének hozzánk, mert itt nem csak a minőségre, hanem a mennyiségre is nagy hangsúlyt helyezünk.
A Fenyőgyöngye Vendéglő a Hármashatár -hegyen, a Budai Parkerdő közepén fekszik. A Fenyőgyöngye 1935-ben épült, és hamar a kirándulók kedvelt helye lett. A régi, hagyományos magyar konyha ízeit, ételeit kínáljuk vendégeinknek. Nem a modern konyha irányvonalait követjük, szeretnénk ha igazán éhesen érkeznének hozzánk, mert itt nem csak a minőségre, hanem a mennyiségre is nagy hangsúlyt helyezünk.
A Fenyőgyöngye Vendéglő a Hármashatár -hegyen, a Budai Parkerdő közepén fekszik. A Fenyőgyöngye 1935-ben épült, és hamar a kirándulók kedvelt helye lett. A régi, hagyományos magyar konyha ízeit, ételeit kínáljuk vendégeinknek. Nem a modern konyha irányvonalait követjük, szeretnénk ha igazán éhesen érkeznének hozzánk, mert itt nem csak a minőségre, hanem a mennyiségre is nagy hangsúlyt helyezünk.
Az egész évben nyitvatartó panzió és étterem a Zselic egyik legszebb részén, Szentbalázson található. A parkosított udvart egy kemence és egy dísztó teszi hangulatossá. A panzióban hat szoba áll a vendégek rendelkezésére, melyek között egyaránt találhatunk kettő, illetve háromágyasat is. Minden szobához tartozik fürdőszoba és műholdas csatornák vételére alkalmas televízió. Vendégeink számára akár teljes panziós ellátást is tudunk biztosítani, de éttermünk szolgáltatása egész nap igénybe vehető, itt szarvashúsból készült specialitásokat is készítünk. Igény szerint pedig bármilyen vadételt előzetes rendelésre elkészítünk.
Az egész évben nyitvatartó panzió és étterem a Zselic egyik legszebb részén, Szentbalázson található. A parkosított udvart egy kemence és egy dísztó teszi hangulatossá. A panzióban hat szoba áll a vendégek rendelkezésére, melyek között egyaránt találhatunk kettő, illetve háromágyasat is. Minden szobához tartozik fürdőszoba és műholdas csatornák vételére alkalmas televízió. Vendégeink számára akár teljes panziós ellátást is tudunk biztosítani, de éttermünk szolgáltatása egész nap igénybe vehető, itt szarvashúsból készült specialitásokat is készítünk. Igény szerint pedig bármilyen vadételt előzetes rendelésre elkészítünk.
Az egész évben nyitvatartó panzió és étterem a Zselic egyik legszebb részén, Szentbalázson található. A parkosított udvart egy kemence és egy dísztó teszi hangulatossá. A panzióban hat szoba áll a vendégek rendelkezésére, melyek között egyaránt találhatunk kettő, illetve háromágyasat is. Minden szobához tartozik fürdőszoba és műholdas csatornák vételére alkalmas televízió. Vendégeink számára akár teljes panziós ellátást is tudunk biztosítani, de éttermünk szolgáltatása egész nap igénybe vehető, itt szarvashúsból készült specialitásokat is készítünk. Igény szerint pedig bármilyen vadételt előzetes rendelésre elkészítünk.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
Fenyves Yacht Club a legkorszerűbb technológiák felhasználásával épült modern kikötőkomplexum. A több mint 300 kishajó befogadására alkalmas vitorláscentrum – a beépített csatlakozó rendszernek köszönhetően – az elektromos járművek előtt is nyitva áll. A kikötőbe érkező vendégek kényelmét és minőségi kikapcsolódását egyéb prémium szolgáltatások is segítik, mint a kikötői szálloda és étterem, a drinkbár és bowlingpálya valamint a mólók lábánál találtható büfé.
Fenyves Yacht Club a legkorszerűbb technológiák felhasználásával épült modern kikötőkomplexum. A több mint 300 kishajó befogadására alkalmas vitorláscentrum – a beépített csatlakozó rendszernek köszönhetően – az elektromos járművek előtt is nyitva áll. A kikötőbe érkező vendégek kényelmét és minőségi kikapcsolódását egyéb prémium szolgáltatások is segítik, mint a kikötői szálloda és étterem, a drinkbár és bowlingpálya valamint a mólók lábánál találtható büfé.
Fenyves Yacht Club a legkorszerűbb technológiák felhasználásával épült modern kikötőkomplexum. A több mint 300 kishajó befogadására alkalmas vitorláscentrum – a beépített csatlakozó rendszernek köszönhetően – az elektromos járművek előtt is nyitva áll. A kikötőbe érkező vendégek kényelmét és minőségi kikapcsolódását egyéb prémium szolgáltatások is segítik, mint a kikötői szálloda és étterem, a drinkbár és bowlingpálya valamint a mólók lábánál találtható büfé.
A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!
A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!
A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!