Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.
A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Éttermünk a hét minden napján 11:00-22:00 óráig magyaros és olasz ízek bő választékával, önkiszolgáló salátabárral, nyáron grill terasszal áll kedves vendégeink rendelkezésére. Panziónk Budapest közelében (10 km) a Dunakanyar és a Pilisi hegyek szépségével, Szentendre és Visegrád sok látnivalójával, 7 kétágyas szobával és 1 apartmannal várja kedves vendégeit.
Éttermünk a hét minden napján 11:00-22:00 óráig magyaros és olasz ízek bő választékával, önkiszolgáló salátabárral, nyáron grill terasszal áll kedves vendégeink rendelkezésére. Panziónk Budapest közelében (10 km) a Dunakanyar és a Pilisi hegyek szépségével, Szentendre és Visegrád sok látnivalójával, 7 kétágyas szobával és 1 apartmannal várja kedves vendégeit.

Éttermünk a hét minden napján 11:00-22:00 óráig magyaros és olasz ízek bő választékával, önkiszolgáló salátabárral, nyáron grill terasszal áll kedves vendégeink rendelkezésére. Panziónk Budapest közelében (10 km) a Dunakanyar és a Pilisi hegyek szépségével, Szentendre és Visegrád sok látnivalójával, 7 kétágyas szobával és 1 apartmannal várja kedves vendégeit.

A GONG Pálinkaház Deszk településen kezdte meg működését 2017 őszén. Az ízlésesen kialakításra került látvány pálinkafőzdénkben az odalátogatók a főzés folyamatát is végig kísérhetik, majd kóstoltatásban is részesülhetnek. Az általunk főzött pálinkát válogatott gyümölcsök felhasználásával, aromatornyos lepárlási eljárással készítjük. A megszokott ízek mellett, igazi pálinka különlegességekkel is várjuk vendégeiket, hiszen küldetésünk és szenvedélyünk a pálinkakultúra széleskörű bemutatása. Az elmúlt évek során, neves hazai és nemzetközi versenyeken szerzett elismerések támasztják alá a kiváló szakmai munkát.
A GONG Pálinkaház Deszk településen kezdte meg működését 2017 őszén. Az ízlésesen kialakításra került látvány pálinkafőzdénkben az odalátogatók a főzés folyamatát is végig kísérhetik, majd kóstoltatásban is részesülhetnek. Az általunk főzött pálinkát válogatott gyümölcsök felhasználásával, aromatornyos lepárlási eljárással készítjük. A megszokott ízek mellett, igazi pálinka különlegességekkel is várjuk vendégeiket, hiszen küldetésünk és szenvedélyünk a pálinkakultúra széleskörű bemutatása. Az elmúlt évek során, neves hazai és nemzetközi versenyeken szerzett elismerések támasztják alá a kiváló szakmai munkát.

A GONG Pálinkaház Deszk településen kezdte meg működését 2017 őszén. Az ízlésesen kialakításra került látvány pálinkafőzdénkben az odalátogatók a főzés folyamatát is végig kísérhetik, majd kóstoltatásban is részesülhetnek. Az általunk főzött pálinkát válogatott gyümölcsök felhasználásával, aromatornyos lepárlási eljárással készítjük. A megszokott ízek mellett, igazi pálinka különlegességekkel is várjuk vendégeiket, hiszen küldetésünk és szenvedélyünk a pálinkakultúra széleskörű bemutatása. Az elmúlt évek során, neves hazai és nemzetközi versenyeken szerzett elismerések támasztják alá a kiváló szakmai munkát.

A GOODKARMA egy modern indiai ihletésű, gyors alkalmi ételmárka, amely friss, egészséges ételeket és időtlen bölcsességet kínál. Szenvedélyesek vagyunk küldetésünk iránt, a TÁPLÁLÁS és az INSPIRÁLÁS . Hiszünk abban, hogy a valódi gazdagságot és sikert nem csak a pénzügyi haszon termelése méri, hanem a világunkra gyakorolt pozitív hatás is.
A GOODKARMA egy modern indiai ihletésű, gyors alkalmi ételmárka, amely friss, egészséges ételeket és időtlen bölcsességet kínál. Szenvedélyesek vagyunk küldetésünk iránt, a TÁPLÁLÁS és az INSPIRÁLÁS . Hiszünk abban, hogy a valódi gazdagságot és sikert nem csak a pénzügyi haszon termelése méri, hanem a világunkra gyakorolt pozitív hatás is.

A GOODKARMA egy modern indiai ihletésű, gyors alkalmi ételmárka, amely friss, egészséges ételeket és időtlen bölcsességet kínál. Szenvedélyesek vagyunk küldetésünk iránt, a TÁPLÁLÁS és az INSPIRÁLÁS . Hiszünk abban, hogy a valódi gazdagságot és sikert nem csak a pénzügyi haszon termelése méri, hanem a világunkra gyakorolt pozitív hatás is.

A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.
A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.

A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.