Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

Nyúlon, a Héma-tetőn lévő épület együttes a borászat központja. Itt található az 1904-ben épült, eredeti állapotban lévő tanítóház, amely mára borászat lett. Mellette épült meg több, mint száz év elteltével a látványpincészet. A Pannonhalmi Borvidék közepén elhelyezkedő családi pince egész évben várja a bort kedvelő vendégeket. Többségében fehér szőlőfajtákat termesztenek, területeik nyolcvan százaléka fehér telepítésű, az olaszrizling mellett a chardonnay, a szürkebarát, a tramini és az irsai olivér a kedvenc fajták. Többek között ezek házasításából készülnek a palackos boraik, köztük a pincészet egyik zászlós bora a Jázmin Cuvée is.
Nyúlon, a Héma-tetőn lévő épület együttes a borászat központja. Itt található az 1904-ben épült, eredeti állapotban lévő tanítóház, amely mára borászat lett. Mellette épült meg több, mint száz év elteltével a látványpincészet. A Pannonhalmi Borvidék közepén elhelyezkedő családi pince egész évben várja a bort kedvelő vendégeket. Többségében fehér szőlőfajtákat termesztenek, területeik nyolcvan százaléka fehér telepítésű, az olaszrizling mellett a chardonnay, a szürkebarát, a tramini és az irsai olivér a kedvenc fajták. Többek között ezek házasításából készülnek a palackos boraik, köztük a pincészet egyik zászlós bora a Jázmin Cuvée is.

Nyúlon, a Héma-tetőn lévő épület együttes a borászat központja. Itt található az 1904-ben épült, eredeti állapotban lévő tanítóház, amely mára borászat lett. Mellette épült meg több, mint száz év elteltével a látványpincészet. A Pannonhalmi Borvidék közepén elhelyezkedő családi pince egész évben várja a bort kedvelő vendégeket. Többségében fehér szőlőfajtákat termesztenek, területeik nyolcvan százaléka fehér telepítésű, az olaszrizling mellett a chardonnay, a szürkebarát, a tramini és az irsai olivér a kedvenc fajták. Többek között ezek házasításából készülnek a palackos boraik, köztük a pincészet egyik zászlós bora a Jázmin Cuvée is.

A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.
A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.

A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.

Tíz csapról folynak az eddig kevésbé ismert csapolt magyar kisüzemi sörök, emellett több, mint ötvenféle üveges sört felvonultató kínálatunk biztosítja a sokszínűséget. Nálunk első kézből férhettek hozzá a legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar malátafőzetekhez, miközben igyekszünk a régió élvonalát is bemutatni. Gondot fordítunk arra, hogy mindig legyen csapon elérhető árfekvésű, jó ivósör is.
Tíz csapról folynak az eddig kevésbé ismert csapolt magyar kisüzemi sörök, emellett több, mint ötvenféle üveges sört felvonultató kínálatunk biztosítja a sokszínűséget. Nálunk első kézből férhettek hozzá a legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar malátafőzetekhez, miközben igyekszünk a régió élvonalát is bemutatni. Gondot fordítunk arra, hogy mindig legyen csapon elérhető árfekvésű, jó ivósör is.

Tíz csapról folynak az eddig kevésbé ismert csapolt magyar kisüzemi sörök, emellett több, mint ötvenféle üveges sört felvonultató kínálatunk biztosítja a sokszínűséget. Nálunk első kézből férhettek hozzá a legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar malátafőzetekhez, miközben igyekszünk a régió élvonalát is bemutatni. Gondot fordítunk arra, hogy mindig legyen csapon elérhető árfekvésű, jó ivósör is.

Hazai és nemzetközi ételeinket eredeti tradicionális receptek alapján készítjük. Koktéljainkat egyedi recept alapján készítjük, kizárólag ellenőrzött minőségi alapanyagokból. Csapolt söreink egyedi ízvilágát a méltán híres Belga Hoegaarden szűretlen búzasör adja. Amit kiegészítettünk egy kellemes könnyű közkedvelt Borsodi világos csapolt sörrel. Limonádéinkat kizárólag a Francia Monin alapanyagokból egyedi receptura alapján keverjük.
Hazai és nemzetközi ételeinket eredeti tradicionális receptek alapján készítjük. Koktéljainkat egyedi recept alapján készítjük, kizárólag ellenőrzött minőségi alapanyagokból. Csapolt söreink egyedi ízvilágát a méltán híres Belga Hoegaarden szűretlen búzasör adja. Amit kiegészítettünk egy kellemes könnyű közkedvelt Borsodi világos csapolt sörrel. Limonádéinkat kizárólag a Francia Monin alapanyagokból egyedi receptura alapján keverjük.

Hazai és nemzetközi ételeinket eredeti tradicionális receptek alapján készítjük. Koktéljainkat egyedi recept alapján készítjük, kizárólag ellenőrzött minőségi alapanyagokból. Csapolt söreink egyedi ízvilágát a méltán híres Belga Hoegaarden szűretlen búzasör adja. Amit kiegészítettünk egy kellemes könnyű közkedvelt Borsodi világos csapolt sörrel. Limonádéinkat kizárólag a Francia Monin alapanyagokból egyedi receptura alapján keverjük.

A megújult étterem egyedülálló élményt kínál, ahol a hagyományos magyar ízeket a nemzetközi gasztronómia legmagasabb szintjei inspirálják. Minden fogás egy műalkotás, mely a legfinomabb alapanyagok és a precíz technikák ötvözetéből születik. A célunk, hogy vendégeink olyan élményben részesüljenek, melyet nemcsak az étel, hanem a hely atmoszférája és a személyre szabott kiszolgálás is különlegessé tesz. Gyere el, és tapasztald meg a megújulás ízét a Harap a Kacsában, ahol minden falat egy új világot nyit meg előtted!
A megújult étterem egyedülálló élményt kínál, ahol a hagyományos magyar ízeket a nemzetközi gasztronómia legmagasabb szintjei inspirálják. Minden fogás egy műalkotás, mely a legfinomabb alapanyagok és a precíz technikák ötvözetéből születik. A célunk, hogy vendégeink olyan élményben részesüljenek, melyet nemcsak az étel, hanem a hely atmoszférája és a személyre szabott kiszolgálás is különlegessé tesz. Gyere el, és tapasztald meg a megújulás ízét a Harap a Kacsában, ahol minden falat egy új világot nyit meg előtted!

A megújult étterem egyedülálló élményt kínál, ahol a hagyományos magyar ízeket a nemzetközi gasztronómia legmagasabb szintjei inspirálják. Minden fogás egy műalkotás, mely a legfinomabb alapanyagok és a precíz technikák ötvözetéből születik. A célunk, hogy vendégeink olyan élményben részesüljenek, melyet nemcsak az étel, hanem a hely atmoszférája és a személyre szabott kiszolgálás is különlegessé tesz. Gyere el, és tapasztald meg a megújulás ízét a Harap a Kacsában, ahol minden falat egy új világot nyit meg előtted!