Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Éttermünket családi vállalkozásként üzemeltetjük, több évtizedes szakmai tapasztalattal és gyakorlattal hoztuk létre, remek munkatársak segítségével. Éttermünk 1991 óta működik sikeresen Halásztelek (a hajdan volt Hermina telep, innen ered a névválasztás) központjában, a főútvonal mellett, Budapesttől karnyújtásnyira.
Éttermünket családi vállalkozásként üzemeltetjük, több évtizedes szakmai tapasztalattal és gyakorlattal hoztuk létre, remek munkatársak segítségével. Éttermünk 1991 óta működik sikeresen Halásztelek (a hajdan volt Hermina telep, innen ered a névválasztás) központjában, a főútvonal mellett, Budapesttől karnyújtásnyira.
Éttermünket családi vállalkozásként üzemeltetjük, több évtizedes szakmai tapasztalattal és gyakorlattal hoztuk létre, remek munkatársak segítségével. Éttermünk 1991 óta működik sikeresen Halásztelek (a hajdan volt Hermina telep, innen ered a névválasztás) központjában, a főútvonal mellett, Budapesttől karnyújtásnyira.
A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.
A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.
A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.
A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.
A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.
A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.
Hertelendy Albizzia Gourmet Éttermünk a legkiválóbb alapanyagokat felhasználva, kreatív ínyenc konyhát varázsol kedves Vendégeinek a naponta megújuló menüivel. Az ételek különlegességét fokozza, hogy a hozzávalók egy részét a Hertelendy Kastély bio kertjéből válogatja. Konyhafőnökünk és étteremvezetőnk által a kiváló ételeket a hazai és nemzetközi pincészetek bor remekei teszik harmonikussá és egyben teljessé, melyhez az otthonosságot kollégáink pontos odafigyelése teremti meg.
Hertelendy Albizzia Gourmet Éttermünk a legkiválóbb alapanyagokat felhasználva, kreatív ínyenc konyhát varázsol kedves Vendégeinek a naponta megújuló menüivel. Az ételek különlegességét fokozza, hogy a hozzávalók egy részét a Hertelendy Kastély bio kertjéből válogatja. Konyhafőnökünk és étteremvezetőnk által a kiváló ételeket a hazai és nemzetközi pincészetek bor remekei teszik harmonikussá és egyben teljessé, melyhez az otthonosságot kollégáink pontos odafigyelése teremti meg.
Hertelendy Albizzia Gourmet Éttermünk a legkiválóbb alapanyagokat felhasználva, kreatív ínyenc konyhát varázsol kedves Vendégeinek a naponta megújuló menüivel. Az ételek különlegességét fokozza, hogy a hozzávalók egy részét a Hertelendy Kastély bio kertjéből válogatja. Konyhafőnökünk és étteremvezetőnk által a kiváló ételeket a hazai és nemzetközi pincészetek bor remekei teszik harmonikussá és egyben teljessé, melyhez az otthonosságot kollégáink pontos odafigyelése teremti meg.
A Hét Csillag Üdülő- és Konferencia-központ Magyarország egyik legeldugottabb szegletében, egy XIV. században épült késő gótikus templom szomszédságában található, Beregdarócon. Ez a település ma az Európai Unió egyik keleti végvára. Az Árpád-kori falu szívében nagyszerű harmóniában él egymás mellett a középkori műemlék és a XXI. századi szabadidőközpont.
A Hét Csillag Üdülő- és Konferencia-központ Magyarország egyik legeldugottabb szegletében, egy XIV. században épült késő gótikus templom szomszédságában található, Beregdarócon. Ez a település ma az Európai Unió egyik keleti végvára. Az Árpád-kori falu szívében nagyszerű harmóniában él egymás mellett a középkori műemlék és a XXI. századi szabadidőközpont.
A Hét Csillag Üdülő- és Konferencia-központ Magyarország egyik legeldugottabb szegletében, egy XIV. században épült késő gótikus templom szomszédságában található, Beregdarócon. Ez a település ma az Európai Unió egyik keleti végvára. Az Árpád-kori falu szívében nagyszerű harmóniában él egymás mellett a középkori műemlék és a XXI. századi szabadidőközpont.
A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.
A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.
A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.