Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Az István Tanya Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Budafok szívében, a macskaköves Magdolna utcában. Vendéglőnk családias hangulatú belső termében 30 főt, fűtött télikertjében 30 főt, nyáron a kellemes-hűvös, `óriás gesztenyefa-árnyas” kerthelyiségében 40 főt tud vendégül látni. Esküvők, osztálytalálkozók, céges bulik, születésnapok és egyéb rendezvényekre a 60 főt befogadó különtermünket ajánljuk figyelmükbe. 80-150 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk külső helyszíneinken. Alapvetően magyaros és nemzetközi ételeinkkel gondoskodunk arról, hogy vendégeink gasztronómiai élménye minden szempontból teljes legyen.
Az István Tanya Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Budafok szívében, a macskaköves Magdolna utcában. Vendéglőnk családias hangulatú belső termében 30 főt, fűtött télikertjében 30 főt, nyáron a kellemes-hűvös, `óriás gesztenyefa-árnyas” kerthelyiségében 40 főt tud vendégül látni. Esküvők, osztálytalálkozók, céges bulik, születésnapok és egyéb rendezvényekre a 60 főt befogadó különtermünket ajánljuk figyelmükbe. 80-150 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk külső helyszíneinken. Alapvetően magyaros és nemzetközi ételeinkkel gondoskodunk arról, hogy vendégeink gasztronómiai élménye minden szempontból teljes legyen.
Az István Tanya Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Budafok szívében, a macskaköves Magdolna utcában. Vendéglőnk családias hangulatú belső termében 30 főt, fűtött télikertjében 30 főt, nyáron a kellemes-hűvös, `óriás gesztenyefa-árnyas” kerthelyiségében 40 főt tud vendégül látni. Esküvők, osztálytalálkozók, céges bulik, születésnapok és egyéb rendezvényekre a 60 főt befogadó különtermünket ajánljuk figyelmükbe. 80-150 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk külső helyszíneinken. Alapvetően magyaros és nemzetközi ételeinkkel gondoskodunk arról, hogy vendégeink gasztronómiai élménye minden szempontból teljes legyen.
Napfényes terasszal is hívogató kávézóban a Reserve Coffee őrleményeivel nyerhetünk új lendületet. A különleges kávék tárháza mellett frissen gőzölgő péksütemények, borsarkok is vannak, a brunch szerelmesei pedig tápláló szendvicsekkel csillapíthatják étvágyukat. Változatos meglepetések, például bár opening, hétvégi presszó tonik is várja a vendégeket.
Napfényes terasszal is hívogató kávézóban a Reserve Coffee őrleményeivel nyerhetünk új lendületet. A különleges kávék tárháza mellett frissen gőzölgő péksütemények, borsarkok is vannak, a brunch szerelmesei pedig tápláló szendvicsekkel csillapíthatják étvágyukat. Változatos meglepetések, például bár opening, hétvégi presszó tonik is várja a vendégeket.
Napfényes terasszal is hívogató kávézóban a Reserve Coffee őrleményeivel nyerhetünk új lendületet. A különleges kávék tárháza mellett frissen gőzölgő péksütemények, borsarkok is vannak, a brunch szerelmesei pedig tápláló szendvicsekkel csillapíthatják étvágyukat. Változatos meglepetések, például bár opening, hétvégi presszó tonik is várja a vendégeket.
Ivácson Kézműves Sajtok - Veszprémben készítjük kézzel és szeretettel házi sajtjainkat a fenséges ízek kedvelőinek. Bio minősítéssel nem rendelkezünk, de a tej előállításakor az ökotermelés szemléletmódját követjük. A helyi termékünkhöz szükséges füvet Veszprém mellett legelik a tehenek, ezért szállítás közben csekély benzingőzt engedünk ki autóinkból.
Ivácson Kézműves Sajtok - Veszprémben készítjük kézzel és szeretettel házi sajtjainkat a fenséges ízek kedvelőinek. Bio minősítéssel nem rendelkezünk, de a tej előállításakor az ökotermelés szemléletmódját követjük. A helyi termékünkhöz szükséges füvet Veszprém mellett legelik a tehenek, ezért szállítás közben csekély benzingőzt engedünk ki autóinkból.
Ivácson Kézműves Sajtok - Veszprémben készítjük kézzel és szeretettel házi sajtjainkat a fenséges ízek kedvelőinek. Bio minősítéssel nem rendelkezünk, de a tej előállításakor az ökotermelés szemléletmódját követjük. A helyi termékünkhöz szükséges füvet Veszprém mellett legelik a tehenek, ezért szállítás közben csekély benzingőzt engedünk ki autóinkból.
Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.
Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.
Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.
Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.
Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.
Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.