Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Nálunk csendes, meghitt környezetben tölthet el pár órát, amit a nyári szezonban a kellemes, hangulatos kerthelyiségünk is lehetővé tesz. Étlapunk kínálatában olyan közkedvelt magyaros fogások szerepelnek, mint a Jókai bableves, a vadas marhaszeletek szalvétagombóccal, vagy a rántott borjúláb. Házias jellegű ételeink mellé kiváló magyar borokat és csapolt sört kínálunk.
Nálunk csendes, meghitt környezetben tölthet el pár órát, amit a nyári szezonban a kellemes, hangulatos kerthelyiségünk is lehetővé tesz. Étlapunk kínálatában olyan közkedvelt magyaros fogások szerepelnek, mint a Jókai bableves, a vadas marhaszeletek szalvétagombóccal, vagy a rántott borjúláb. Házias jellegű ételeink mellé kiváló magyar borokat és csapolt sört kínálunk.
Nálunk csendes, meghitt környezetben tölthet el pár órát, amit a nyári szezonban a kellemes, hangulatos kerthelyiségünk is lehetővé tesz. Étlapunk kínálatában olyan közkedvelt magyaros fogások szerepelnek, mint a Jókai bableves, a vadas marhaszeletek szalvétagombóccal, vagy a rántott borjúláb. Házias jellegű ételeink mellé kiváló magyar borokat és csapolt sört kínálunk.
A Mákvirág egy Desszertműhely, ahol olyan finomságokat kínálunk, melyeket mi is bármikor nyugodt szívvel elfogyasztunk. Amit bátran ajánlunk embereknek, mert tudjuk, mit tartalmaznak, a minőség nálunk elsődleges szempont. A minőség egyet jelent azzal, hogy desszertjeinket nem csak kiváló alapanyagokból készítjük, de a hagyományos süteményeket, és klasszikus magyar desszerteket ugyanúgy megbecsüljük, mint amennyire nyitottan fordulunk az új technológiák vagy francia ihletésű desszertek felé. Olyan desszertműhelye vagyunk, ahol hobbicukrászént megtanulhatod, mitől lesz tökéletes egy macaron, francia desszert, bonbon vagy akár torta. Minőségi desszerteket, tortákat megrendelésre készítünk.
A Mákvirág egy Desszertműhely, ahol olyan finomságokat kínálunk, melyeket mi is bármikor nyugodt szívvel elfogyasztunk. Amit bátran ajánlunk embereknek, mert tudjuk, mit tartalmaznak, a minőség nálunk elsődleges szempont. A minőség egyet jelent azzal, hogy desszertjeinket nem csak kiváló alapanyagokból készítjük, de a hagyományos süteményeket, és klasszikus magyar desszerteket ugyanúgy megbecsüljük, mint amennyire nyitottan fordulunk az új technológiák vagy francia ihletésű desszertek felé. Olyan desszertműhelye vagyunk, ahol hobbicukrászént megtanulhatod, mitől lesz tökéletes egy macaron, francia desszert, bonbon vagy akár torta. Minőségi desszerteket, tortákat megrendelésre készítünk.
A Mákvirág egy Desszertműhely, ahol olyan finomságokat kínálunk, melyeket mi is bármikor nyugodt szívvel elfogyasztunk. Amit bátran ajánlunk embereknek, mert tudjuk, mit tartalmaznak, a minőség nálunk elsődleges szempont. A minőség egyet jelent azzal, hogy desszertjeinket nem csak kiváló alapanyagokból készítjük, de a hagyományos süteményeket, és klasszikus magyar desszerteket ugyanúgy megbecsüljük, mint amennyire nyitottan fordulunk az új technológiák vagy francia ihletésű desszertek felé. Olyan desszertműhelye vagyunk, ahol hobbicukrászént megtanulhatod, mitől lesz tökéletes egy macaron, francia desszert, bonbon vagy akár torta. Minőségi desszerteket, tortákat megrendelésre készítünk.
Étlapunkon a hagyományos magyar konyha remekei mellett megtalálhatók specialitásaink, így a faszénen ropogósra piruló malac, nyárson sült oldalas, kacsa, és a kemencés csülök is. Mindezekhez helyben sütött friss kenyeret szolgálunk fel. Ételeinket Kiváló hazai alapanyagokból készítjük, és hagyományos fűszerekkel gazdagítjuk.
Étlapunkon a hagyományos magyar konyha remekei mellett megtalálhatók specialitásaink, így a faszénen ropogósra piruló malac, nyárson sült oldalas, kacsa, és a kemencés csülök is. Mindezekhez helyben sütött friss kenyeret szolgálunk fel. Ételeinket Kiváló hazai alapanyagokból készítjük, és hagyományos fűszerekkel gazdagítjuk.
Étlapunkon a hagyományos magyar konyha remekei mellett megtalálhatók specialitásaink, így a faszénen ropogósra piruló malac, nyárson sült oldalas, kacsa, és a kemencés csülök is. Mindezekhez helyben sütött friss kenyeret szolgálunk fel. Ételeinket Kiváló hazai alapanyagokból készítjük, és hagyományos fűszerekkel gazdagítjuk.
A Mala Garden Rooms & Restaurant egyedi 4 csillag superior design hotel és étterem Siófokon, az Aranyparton. A közvetlenül a Balaton partján fekvő hotel és étterem egész évben várja a vendégeit! nemzetközi, maláj, thai és magyaros ételkülönlegességek. A siófoki Mala Garden Hotel**** Superior szobáinak mindegyike a modern Bali és minimalista építészeti formavilág jegyeit hordozza magán, ötvözve a harmóniát, a dizájnt és a luxust. Az év végi hajrá után a világ elcsendesedik, a lélek megpihen. Az év kezdete egy tökéletes alkalom arra, hogy újra testi-lelki harmóniába kerüljön és elengedje a hétköznapok gondjait teljes nyugalomban…
A Mala Garden Rooms & Restaurant egyedi 4 csillag superior design hotel és étterem Siófokon, az Aranyparton. A közvetlenül a Balaton partján fekvő hotel és étterem egész évben várja a vendégeit! nemzetközi, maláj, thai és magyaros ételkülönlegességek. A siófoki Mala Garden Hotel**** Superior szobáinak mindegyike a modern Bali és minimalista építészeti formavilág jegyeit hordozza magán, ötvözve a harmóniát, a dizájnt és a luxust. Az év végi hajrá után a világ elcsendesedik, a lélek megpihen. Az év kezdete egy tökéletes alkalom arra, hogy újra testi-lelki harmóniába kerüljön és elengedje a hétköznapok gondjait teljes nyugalomban…
A Mala Garden Rooms & Restaurant egyedi 4 csillag superior design hotel és étterem Siófokon, az Aranyparton. A közvetlenül a Balaton partján fekvő hotel és étterem egész évben várja a vendégeit! nemzetközi, maláj, thai és magyaros ételkülönlegességek. A siófoki Mala Garden Hotel**** Superior szobáinak mindegyike a modern Bali és minimalista építészeti formavilág jegyeit hordozza magán, ötvözve a harmóniát, a dizájnt és a luxust. Az év végi hajrá után a világ elcsendesedik, a lélek megpihen. Az év kezdete egy tökéletes alkalom arra, hogy újra testi-lelki harmóniába kerüljön és elengedje a hétköznapok gondjait teljes nyugalomban…
Küldetésünknek tekintjük, hogy egy olyan magas minőségű, egyedi stílusú éttermet működtessünk, amely valódi helyi értéket teremt, színfoltja Pécs gasztronómiai kínálatának, amely széleskörű vendégközönség számára kínál minőségi, megfizethető szolgáltatásokat és, amely elkötelezett a Pécsi Sör ismertségének növelésében.
Küldetésünknek tekintjük, hogy egy olyan magas minőségű, egyedi stílusú éttermet működtessünk, amely valódi helyi értéket teremt, színfoltja Pécs gasztronómiai kínálatának, amely széleskörű vendégközönség számára kínál minőségi, megfizethető szolgáltatásokat és, amely elkötelezett a Pécsi Sör ismertségének növelésében.
Küldetésünknek tekintjük, hogy egy olyan magas minőségű, egyedi stílusú éttermet működtessünk, amely valódi helyi értéket teremt, színfoltja Pécs gasztronómiai kínálatának, amely széleskörű vendégközönség számára kínál minőségi, megfizethető szolgáltatásokat és, amely elkötelezett a Pécsi Sör ismertségének növelésében.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.