Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Az Ono hawaii nyelven finomat jelent, nekünk pedig fontos, hogy ez minden nálunk készült ételre és italra igaz legyen. Friss halas, húsos és vegán bowlokkal várunk, ami mellé különleges limonádékat, koktélokat és desszerteket is kérhetsz. A poké bowl egy hawaii eredetű fúziós étel. Neve egy vágástechnikára utal, vagyis arra, ahogy a nyers tonhalat vagy lazacot kis, falatnyi kockákra vágják. A pokét előételként és főételként is fogyasztják, az eredeti poké bowl elsősorban nyers halakat tartalmaz, de manapság egyéb proteinekkel is fogyasztják szerte a világon. Mindezt szép környezetben, sok növénnyel, barátságos kiszolgálás mellett élvezheted nálunk.
Az Ono hawaii nyelven finomat jelent, nekünk pedig fontos, hogy ez minden nálunk készült ételre és italra igaz legyen. Friss halas, húsos és vegán bowlokkal várunk, ami mellé különleges limonádékat, koktélokat és desszerteket is kérhetsz. A poké bowl egy hawaii eredetű fúziós étel. Neve egy vágástechnikára utal, vagyis arra, ahogy a nyers tonhalat vagy lazacot kis, falatnyi kockákra vágják. A pokét előételként és főételként is fogyasztják, az eredeti poké bowl elsősorban nyers halakat tartalmaz, de manapság egyéb proteinekkel is fogyasztják szerte a világon. Mindezt szép környezetben, sok növénnyel, barátságos kiszolgálás mellett élvezheted nálunk.
Az Ono hawaii nyelven finomat jelent, nekünk pedig fontos, hogy ez minden nálunk készült ételre és italra igaz legyen. Friss halas, húsos és vegán bowlokkal várunk, ami mellé különleges limonádékat, koktélokat és desszerteket is kérhetsz. A poké bowl egy hawaii eredetű fúziós étel. Neve egy vágástechnikára utal, vagyis arra, ahogy a nyers tonhalat vagy lazacot kis, falatnyi kockákra vágják. A pokét előételként és főételként is fogyasztják, az eredeti poké bowl elsősorban nyers halakat tartalmaz, de manapság egyéb proteinekkel is fogyasztják szerte a világon. Mindezt szép környezetben, sok növénnyel, barátságos kiszolgálás mellett élvezheted nálunk.
Az éttermet családi vállalkozásunk keretében üzemeltetjük, melyet több évtizedes vendéglátóipari tapasztalatra építettük. Az étlapunk ötvözi a hagyományos magyaros ízeket és a modern, fúziós-nemzetközi konyha világát. Panziónkban összesen 4 földszinti és 4 emeleti szobát biztosítunk vendégeink részére, melyek 22 fő befogadására alkalmasak.
Az éttermet családi vállalkozásunk keretében üzemeltetjük, melyet több évtizedes vendéglátóipari tapasztalatra építettük. Az étlapunk ötvözi a hagyományos magyaros ízeket és a modern, fúziós-nemzetközi konyha világát. Panziónkban összesen 4 földszinti és 4 emeleti szobát biztosítunk vendégeink részére, melyek 22 fő befogadására alkalmasak.
Az éttermet családi vállalkozásunk keretében üzemeltetjük, melyet több évtizedes vendéglátóipari tapasztalatra építettük. Az étlapunk ötvözi a hagyományos magyaros ízeket és a modern, fúziós-nemzetközi konyha világát. Panziónkban összesen 4 földszinti és 4 emeleti szobát biztosítunk vendégeink részére, melyek 22 fő befogadására alkalmasak.
Az Oportó Étterem és Panziónak otthont adó épület 1968 óta étteremként működik. Jelenlegi tulajdonosa, Kovács László 1995-ben vásárolta meg, többszöri renoválás, berendezése és bútorcsere, s az éttermi funkció panziós szolgáltatásokkal történő kiegészítése révén elnyerte mai formáját. Az Oportó Étterem és Panzió ma Villány egyik legexkluzívabb, legelegánsabb vendéglátó helye, mely hazai és külföldi turistacsoportoknak, vállalati csapatépítő hétvégéknek ideális helyszínt szolgáltat.
Az Oportó Étterem és Panziónak otthont adó épület 1968 óta étteremként működik. Jelenlegi tulajdonosa, Kovács László 1995-ben vásárolta meg, többszöri renoválás, berendezése és bútorcsere, s az éttermi funkció panziós szolgáltatásokkal történő kiegészítése révén elnyerte mai formáját. Az Oportó Étterem és Panzió ma Villány egyik legexkluzívabb, legelegánsabb vendéglátó helye, mely hazai és külföldi turistacsoportoknak, vállalati csapatépítő hétvégéknek ideális helyszínt szolgáltat.
Az Oportó Étterem és Panziónak otthont adó épület 1968 óta étteremként működik. Jelenlegi tulajdonosa, Kovács László 1995-ben vásárolta meg, többszöri renoválás, berendezése és bútorcsere, s az éttermi funkció panziós szolgáltatásokkal történő kiegészítése révén elnyerte mai formáját. Az Oportó Étterem és Panzió ma Villány egyik legexkluzívabb, legelegánsabb vendéglátó helye, mely hazai és külföldi turistacsoportoknak, vállalati csapatépítő hétvégéknek ideális helyszínt szolgáltat.
Opus Jazz Club a Budapest Music Center épületében. Az Opus zenei, akusztikai és gasztronómiai szempontból is méltán tartozik Európa élvonalbeli helyszínei közé, ahová a környező országokból is ellátogatnak a jazz rajongói, s ahol a műfaj iránt érdeklődők szélesebb köre is új zenei élményekkel gazdagodhat.
Opus Jazz Club a Budapest Music Center épületében. Az Opus zenei, akusztikai és gasztronómiai szempontból is méltán tartozik Európa élvonalbeli helyszínei közé, ahová a környező országokból is ellátogatnak a jazz rajongói, s ahol a műfaj iránt érdeklődők szélesebb köre is új zenei élményekkel gazdagodhat.
Opus Jazz Club a Budapest Music Center épületében. Az Opus zenei, akusztikai és gasztronómiai szempontból is méltán tartozik Európa élvonalbeli helyszínei közé, ahová a környező országokból is ellátogatnak a jazz rajongói, s ahol a műfaj iránt érdeklődők szélesebb köre is új zenei élményekkel gazdagodhat.
A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.
A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.
A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.