Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Gyere el 2026. januárjában exkluzív csokoládé készítő workshopunkra, ahol már a csokoládét is te magad készíted, és a saját csokoládéiddal mész haza! Az első workshopon a fehércsokoládé, a második workshopon az étcsokoládé lesz a középpontban.Merülj el a csokoládé világában 2 napra! Erről a workshopról tényleg a saját csokoládéidat viheted haza!
Kiemelt ajánlat
Gyere el 2026. januárjában exkluzív csokoládé készítő workshopunkra, ahol már a csokoládét is te magad készíted, és a saját csokoládéiddal mész haza! Az első workshopon a fehércsokoládé, a második workshopon az étcsokoládé lesz a középpontban.Merülj el a csokoládé világában 2 napra! Erről a workshopról tényleg a saját csokoládéidat viheted haza!
Kiemelt ajánlat
Exkluzív csokoládé készítő workshop - fehércsokoládé I 1. nap
Gyere el 2026. januárjában exkluzív csokoládé készítő workshopunkra, ahol már a csokoládét is te magad készíted, és a saját csokoládéiddal mész haza! Az első workshopon a fehércsokoládé, a második workshopon az étcsokoládé lesz a középpontban.Merülj el a csokoládé világában 2 napra! Erről a workshopról tényleg a saját csokoládéidat viheted haza!
Kiemelt ajánlat
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.
2026. február 6-8. között legyünk újra együtt Miskolc kedvenc fesztiválján! Több mint 80 koncert, gazdag étel- és italkínálat, folyamatos programok és színes vásári forgatag vár Miskolc szívében! Nemcsak a színpadokon, hanem a fesztivál legkülönbözőbb pontjain találhatsz békákat és izgalmas, minőségi programokat, minden korosztály számára! A fesztivál ingyenesen látogatható.
2026. február 6-8. között legyünk újra együtt Miskolc kedvenc fesztiválján! Több mint 80 koncert, gazdag étel- és italkínálat, folyamatos programok és színes vásári forgatag vár Miskolc szívében! Nemcsak a színpadokon, hanem a fesztivál legkülönbözőbb pontjain találhatsz békákat és izgalmas, minőségi programokat, minden korosztály számára! A fesztivál ingyenesen látogatható.
2026. február 6-8. között legyünk újra együtt Miskolc kedvenc fesztiválján! Több mint 80 koncert, gazdag étel- és italkínálat, folyamatos programok és színes vásári forgatag vár Miskolc szívében! Nemcsak a színpadokon, hanem a fesztivál legkülönbözőbb pontjain találhatsz békákat és izgalmas, minőségi programokat, minden korosztály számára! A fesztivál ingyenesen látogatható.
Minden évben február 9-én a világ egyik legkedveltebb ételét, a pizzát ünnepeljük, amely az olaszok kezdeményezésére mára az UNESCO világörökség részévé vált. Kezdetben a pizza egy feltétekkel gazdagon megrakott lepénykenyérként jelent meg, míg a klasszikus nápolyi változat a 17. század környékén nyerte el mai formáját. A legenda szerint I. Bourbon Ferdinánd, Szicília és Nápoly királya rajongott a pizzáért, ám felesége nem osztotta lelkesedését. Emiatt a király gyakran hétköznapi emberként álcázta magát, hogy titokban pizzériába járhasson.
Minden évben február 9-én a világ egyik legkedveltebb ételét, a pizzát ünnepeljük, amely az olaszok kezdeményezésére mára az UNESCO világörökség részévé vált. Kezdetben a pizza egy feltétekkel gazdagon megrakott lepénykenyérként jelent meg, míg a klasszikus nápolyi változat a 17. század környékén nyerte el mai formáját. A legenda szerint I. Bourbon Ferdinánd, Szicília és Nápoly királya rajongott a pizzáért, ám felesége nem osztotta lelkesedését. Emiatt a király gyakran hétköznapi emberként álcázta magát, hogy titokban pizzériába járhasson.
Minden évben február 9-én a világ egyik legkedveltebb ételét, a pizzát ünnepeljük, amely az olaszok kezdeményezésére mára az UNESCO világörökség részévé vált. Kezdetben a pizza egy feltétekkel gazdagon megrakott lepénykenyérként jelent meg, míg a klasszikus nápolyi változat a 17. század környékén nyerte el mai formáját. A legenda szerint I. Bourbon Ferdinánd, Szicília és Nápoly királya rajongott a pizzáért, ám felesége nem osztotta lelkesedését. Emiatt a király gyakran hétköznapi emberként álcázta magát, hogy titokban pizzériába járhasson.
A Taste of Transylvania rendezvény szombati napján Trucza Adorján, a gasztrófesztivál megálmodója és dr. Cseri Miklós, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum főigazgatója ünnepélyes keretek között bejelentette, hogy a térség egyik legkülönlegesebb gasztronómiai fesztiváljának 2026-ban a szentendrei Skanzen Erdély Tájegysége ad majd otthont.
Kiemelt ajánlat
A Taste of Transylvania rendezvény szombati napján Trucza Adorján, a gasztrófesztivál megálmodója és dr. Cseri Miklós, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum főigazgatója ünnepélyes keretek között bejelentette, hogy a térség egyik legkülönlegesebb gasztronómiai fesztiváljának 2026-ban a szentendrei Skanzen Erdély Tájegysége ad majd otthont.
Kiemelt ajánlat
A Taste of Transylvania rendezvény szombati napján Trucza Adorján, a gasztrófesztivál megálmodója és dr. Cseri Miklós, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum főigazgatója ünnepélyes keretek között bejelentette, hogy a térség egyik legkülönlegesebb gasztronómiai fesztiváljának 2026-ban a szentendrei Skanzen Erdély Tájegysége ad majd otthont.
Kiemelt ajánlat
Várjuk Önöket Balatonfüredre, töltse nálunk a Húsvéti Ünnepeket! Pihenjen a családdal a tavasz legszebb ünnepén Balatonfüreden, a patinás Astoria Hotelben. Éttermünk nemzetközi és hazai ételkínálattal várja kedves vendégeit, külön kívánságra vegetáriánus és diétás ételeket is készítünk. Jó idő esetén a mediterrán hangulatú, leanderekkel díszített 100 fős kerthelyiségünk nyújt kellemes felüdülést egy frissítő ital vagy egy ízletes ebéd, vacsora elfogyasztására. Aktuális húsvéti ajánlatunkról és a foglalásról keressenek minket elérhetőségeinken!
Kiemelt ajánlat
Várjuk Önöket Balatonfüredre, töltse nálunk a Húsvéti Ünnepeket! Pihenjen a családdal a tavasz legszebb ünnepén Balatonfüreden, a patinás Astoria Hotelben. Éttermünk nemzetközi és hazai ételkínálattal várja kedves vendégeit, külön kívánságra vegetáriánus és diétás ételeket is készítünk. Jó idő esetén a mediterrán hangulatú, leanderekkel díszített 100 fős kerthelyiségünk nyújt kellemes felüdülést egy frissítő ital vagy egy ízletes ebéd, vacsora elfogyasztására. Aktuális húsvéti ajánlatunkról és a foglalásról keressenek minket elérhetőségeinken!
Kiemelt ajánlat
Várjuk Önöket Balatonfüredre, töltse nálunk a Húsvéti Ünnepeket! Pihenjen a családdal a tavasz legszebb ünnepén Balatonfüreden, a patinás Astoria Hotelben. Éttermünk nemzetközi és hazai ételkínálattal várja kedves vendégeit, külön kívánságra vegetáriánus és diétás ételeket is készítünk. Jó idő esetén a mediterrán hangulatú, leanderekkel díszített 100 fős kerthelyiségünk nyújt kellemes felüdülést egy frissítő ital vagy egy ízletes ebéd, vacsora elfogyasztására. Aktuális húsvéti ajánlatunkról és a foglalásról keressenek minket elérhetőségeinken!
Kiemelt ajánlat