Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Sakáltanya Étel-Bár színes bulikkal, programokkal várjuk minden kedves, LMBT vendégeinket és olyan heteroszexuális vendégeinket, akik el fogadják a hely és közösség alap szabályait. Fő célkitűzésünk, hogy Szegeden olyan befogadó légkört teremtsünk, amelyben minden LMBT-emberek félelem nélkül, önmagát vállalva bulizhasson nálunk.
A Sakáltanya Étel-Bár színes bulikkal, programokkal várjuk minden kedves, LMBT vendégeinket és olyan heteroszexuális vendégeinket, akik el fogadják a hely és közösség alap szabályait. Fő célkitűzésünk, hogy Szegeden olyan befogadó légkört teremtsünk, amelyben minden LMBT-emberek félelem nélkül, önmagát vállalva bulizhasson nálunk.
A Sakáltanya Étel-Bár színes bulikkal, programokkal várjuk minden kedves, LMBT vendégeinket és olyan heteroszexuális vendégeinket, akik el fogadják a hely és közösség alap szabályait. Fő célkitűzésünk, hogy Szegeden olyan befogadó légkört teremtsünk, amelyben minden LMBT-emberek félelem nélkül, önmagát vállalva bulizhasson nálunk.
A SALT Budapest fine dining étterem. A koncepciója a tradicionális magyar konyha alapjain nyugszik. Az ételekben és a történetében a központi szerepet játszanak a gyógy- és vadnövények. A degusztációs menüben helyet kap a szatmári régióból a séf családjának kiváló minőségű sonkája és szalonnája , a magyar étkezési kultúra fontos alapétele a nálunk készülő kenyér is. Házi dzsúszokat és a legjobb hazai és európai borászatok borait kínáljuk az ételek mellé. A klasszikusok mellett izgalmas natúr borokat is asztalra teszünk és több ritka tételt is kóstolhatnak a vendégek.
A SALT Budapest fine dining étterem. A koncepciója a tradicionális magyar konyha alapjain nyugszik. Az ételekben és a történetében a központi szerepet játszanak a gyógy- és vadnövények. A degusztációs menüben helyet kap a szatmári régióból a séf családjának kiváló minőségű sonkája és szalonnája , a magyar étkezési kultúra fontos alapétele a nálunk készülő kenyér is. Házi dzsúszokat és a legjobb hazai és európai borászatok borait kínáljuk az ételek mellé. A klasszikusok mellett izgalmas natúr borokat is asztalra teszünk és több ritka tételt is kóstolhatnak a vendégek.
A SALT Budapest fine dining étterem. A koncepciója a tradicionális magyar konyha alapjain nyugszik. Az ételekben és a történetében a központi szerepet játszanak a gyógy- és vadnövények. A degusztációs menüben helyet kap a szatmári régióból a séf családjának kiváló minőségű sonkája és szalonnája , a magyar étkezési kultúra fontos alapétele a nálunk készülő kenyér is. Házi dzsúszokat és a legjobb hazai és európai borászatok borait kínáljuk az ételek mellé. A klasszikusok mellett izgalmas natúr borokat is asztalra teszünk és több ritka tételt is kóstolhatnak a vendégek.
Klasszikus bajor stílusú éttermünk Székesfehérvár központjában várja a kedves vendégeket. Étlapunkon egyaránt megtalálhatóak a bajor specialitások (kolbászok, csülkös ételek) és a magyar konyha remekei. Könnyű szárnyasok, vegetáriánus ételek és saláták közül is választhat, mindezek mellé Paulaner csapolt sörök széles választékát kínáljuk. Egyedi hangulatú különtermünk kiválóan alkalmas rendezvények lebonyolítására. Három különálló teremmel rendelkezünk, nyáron 60 férőhelyes kerthelyiségünk biztosít kellemes kikapcsolódást.
Klasszikus bajor stílusú éttermünk Székesfehérvár központjában várja a kedves vendégeket. Étlapunkon egyaránt megtalálhatóak a bajor specialitások (kolbászok, csülkös ételek) és a magyar konyha remekei. Könnyű szárnyasok, vegetáriánus ételek és saláták közül is választhat, mindezek mellé Paulaner csapolt sörök széles választékát kínáljuk. Egyedi hangulatú különtermünk kiválóan alkalmas rendezvények lebonyolítására. Három különálló teremmel rendelkezünk, nyáron 60 férőhelyes kerthelyiségünk biztosít kellemes kikapcsolódást.
Klasszikus bajor stílusú éttermünk Székesfehérvár központjában várja a kedves vendégeket. Étlapunkon egyaránt megtalálhatóak a bajor specialitások (kolbászok, csülkös ételek) és a magyar konyha remekei. Könnyű szárnyasok, vegetáriánus ételek és saláták közül is választhat, mindezek mellé Paulaner csapolt sörök széles választékát kínáljuk. Egyedi hangulatú különtermünk kiválóan alkalmas rendezvények lebonyolítására. Három különálló teremmel rendelkezünk, nyáron 60 férőhelyes kerthelyiségünk biztosít kellemes kikapcsolódást.
A magyar gasztronómia hagyományos fogásai mellett kéthetente megújuló séf ajánlatunkkal várjuk vendégeinket családias, 240 főt befogadó éttermünkben. Tavasztól őszig a kerthelyiségben további 100 fő fogyaszthatja el hangulatos környezetben ebédjét vagy vacsoráját. Vállaljuk kisebb, nagyobb családi összejövetelek, vállalati rendezvények, lakodalmak, kerti partik megszervezését és lebonyolítását. Egész évben várjuk kedves vendégeinket!
A magyar gasztronómia hagyományos fogásai mellett kéthetente megújuló séf ajánlatunkkal várjuk vendégeinket családias, 240 főt befogadó éttermünkben. Tavasztól őszig a kerthelyiségben további 100 fő fogyaszthatja el hangulatos környezetben ebédjét vagy vacsoráját. Vállaljuk kisebb, nagyobb családi összejövetelek, vállalati rendezvények, lakodalmak, kerti partik megszervezését és lebonyolítását. Egész évben várjuk kedves vendégeinket!
A magyar gasztronómia hagyományos fogásai mellett kéthetente megújuló séf ajánlatunkkal várjuk vendégeinket családias, 240 főt befogadó éttermünkben. Tavasztól őszig a kerthelyiségben további 100 fő fogyaszthatja el hangulatos környezetben ebédjét vagy vacsoráját. Vállaljuk kisebb, nagyobb családi összejövetelek, vállalati rendezvények, lakodalmak, kerti partik megszervezését és lebonyolítását. Egész évben várjuk kedves vendégeinket!
A Sanzon Tokaj egy családi boutique borászat Erdőbényén, Tokaj Hegyalja szívében. A tulajdonosok, Rácz Erika és férje Jánosi Gergely, 2014-ben alapították egy, a szülőktől örökölt 0,3ha-os parcellán. A mára 5 ha-os kisbirtok organikus művelésben limitált szériás tételeket állít elő, Furmint, Hárslevelűs és Muskotály fajtákból. Egész évben fogad vendégeket előzetes bejelentkezéssel. Kóstolás és dülőtúrával egybekötött kóstoló időjárásól függően, egyedi igények alapján.
A Sanzon Tokaj egy családi boutique borászat Erdőbényén, Tokaj Hegyalja szívében. A tulajdonosok, Rácz Erika és férje Jánosi Gergely, 2014-ben alapították egy, a szülőktől örökölt 0,3ha-os parcellán. A mára 5 ha-os kisbirtok organikus művelésben limitált szériás tételeket állít elő, Furmint, Hárslevelűs és Muskotály fajtákból. Egész évben fogad vendégeket előzetes bejelentkezéssel. Kóstolás és dülőtúrával egybekötött kóstoló időjárásól függően, egyedi igények alapján.
A Sanzon Tokaj egy családi boutique borászat Erdőbényén, Tokaj Hegyalja szívében. A tulajdonosok, Rácz Erika és férje Jánosi Gergely, 2014-ben alapították egy, a szülőktől örökölt 0,3ha-os parcellán. A mára 5 ha-os kisbirtok organikus művelésben limitált szériás tételeket állít elő, Furmint, Hárslevelűs és Muskotály fajtákból. Egész évben fogad vendégeket előzetes bejelentkezéssel. Kóstolás és dülőtúrával egybekötött kóstoló időjárásól függően, egyedi igények alapján.