Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.

Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.

A Sportház, Gyenesdiáson a Balatontól 1 kilométere, Keszthely és Hévíz szomszédságában helyezkedik el. Az autóval és távolsági közlekedéssel is könnyen megközelíthető vendéglátó egységünk a nyári kikapcsolódás mellett, télen is ideális időtöltést biztosít látogatóink számára. A festői környezetben való kirándulás kiegészítéseként, két squash terem, egy kétsávos bowling pálya, biliárd- és csocsó asztal, infraszauna, szolárium valamint kardió gépek, segítik vendégeink pihenését, szórakozását.
A Sportház, Gyenesdiáson a Balatontól 1 kilométere, Keszthely és Hévíz szomszédságában helyezkedik el. Az autóval és távolsági közlekedéssel is könnyen megközelíthető vendéglátó egységünk a nyári kikapcsolódás mellett, télen is ideális időtöltést biztosít látogatóink számára. A festői környezetben való kirándulás kiegészítéseként, két squash terem, egy kétsávos bowling pálya, biliárd- és csocsó asztal, infraszauna, szolárium valamint kardió gépek, segítik vendégeink pihenését, szórakozását.

A Sportház, Gyenesdiáson a Balatontól 1 kilométere, Keszthely és Hévíz szomszédságában helyezkedik el. Az autóval és távolsági közlekedéssel is könnyen megközelíthető vendéglátó egységünk a nyári kikapcsolódás mellett, télen is ideális időtöltést biztosít látogatóink számára. A festői környezetben való kirándulás kiegészítéseként, két squash terem, egy kétsávos bowling pálya, biliárd- és csocsó asztal, infraszauna, szolárium valamint kardió gépek, segítik vendégeink pihenését, szórakozását.

Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.

Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.

Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.
Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.

Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.

A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.
A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.

A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.