Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Thomas Breitling Bistro & Cafe létrehozásakor a cél az volt, hogy az a minőséget és életfilozófiát, amit sokan már a ruházati termékeinket megismerve átéltek, más környezetbe is átültessük. Ínycsiklandó és különleges harapnivalókkal várunk bennetek. Kóstolj bele a mediterrán hangulatú különleges étel- és italkínálatunkba, hiszen mindezt vagány, és kényelmes helyen teheted meg!
A Thomas Breitling Bistro & Cafe létrehozásakor a cél az volt, hogy az a minőséget és életfilozófiát, amit sokan már a ruházati termékeinket megismerve átéltek, más környezetbe is átültessük. Ínycsiklandó és különleges harapnivalókkal várunk bennetek. Kóstolj bele a mediterrán hangulatú különleges étel- és italkínálatunkba, hiszen mindezt vagány, és kényelmes helyen teheted meg!
A Thomas Breitling Bistro & Cafe létrehozásakor a cél az volt, hogy az a minőséget és életfilozófiát, amit sokan már a ruházati termékeinket megismerve átéltek, más környezetbe is átültessük. Ínycsiklandó és különleges harapnivalókkal várunk bennetek. Kóstolj bele a mediterrán hangulatú különleges étel- és italkínálatunkba, hiszen mindezt vagány, és kényelmes helyen teheted meg!
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
Ismerkedjen meg a spanyol kultúrával Győrben! Akár átutazóban van, akár kikapcsolódásra vágyik, legyen a kedvesével, a barátaival vagy családjával, ha szereti a mediterrán ételeket és latin temperamentumot, akkor a Tia Maria Panzió és a Tio Pepe étterem a legjobb választás. Foglaljon szobát Győr szívében a Tia Maria Hosteria panzióban, ahol nyugodt helyen, barátságos légkörben, zöldövezetben várjuk vendégeinket az év minden napján és fogyassza a Tio Pepe spanyol étterem legkiválóbb fogásait, tapasait és borait.
Ismerkedjen meg a spanyol kultúrával Győrben! Akár átutazóban van, akár kikapcsolódásra vágyik, legyen a kedvesével, a barátaival vagy családjával, ha szereti a mediterrán ételeket és latin temperamentumot, akkor a Tia Maria Panzió és a Tio Pepe étterem a legjobb választás. Foglaljon szobát Győr szívében a Tia Maria Hosteria panzióban, ahol nyugodt helyen, barátságos légkörben, zöldövezetben várjuk vendégeinket az év minden napján és fogyassza a Tio Pepe spanyol étterem legkiválóbb fogásait, tapasait és borait.
Ismerkedjen meg a spanyol kultúrával Győrben! Akár átutazóban van, akár kikapcsolódásra vágyik, legyen a kedvesével, a barátaival vagy családjával, ha szereti a mediterrán ételeket és latin temperamentumot, akkor a Tia Maria Panzió és a Tio Pepe étterem a legjobb választás. Foglaljon szobát Győr szívében a Tia Maria Hosteria panzióban, ahol nyugodt helyen, barátságos légkörben, zöldövezetben várjuk vendégeinket az év minden napján és fogyassza a Tio Pepe spanyol étterem legkiválóbb fogásait, tapasait és borait.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.
Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.
Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A TILIA több, mint egy borvendéglő. Az ízletes ételek mellett, szellemi és lelki táplálékot is nyújtunk TILIART koncert sorozatunkkal, mert szerintünk a dolgok összefüggenek, és aki értékeli a finom ízeket, a zamatos borokat, az szereti a jó zenét, és a tartalmas gondolatokat is. A Tilia Borvendéglő a Magyar Konyha Magazin szerint a 10 legjobb észak-balatoni hely között található. Hagyományos, magyaros konyhát képviselünk, megspékelve egy kis mediterrán, néha észak-afrikai, ázsiai vagy skandináv stíluselemmel. Az ételeket friss, helyi alapanyagokból készítjük. Ételeinket az itt lévő hegyek boraihoz társítjuk.
A TILIA több, mint egy borvendéglő. Az ízletes ételek mellett, szellemi és lelki táplálékot is nyújtunk TILIART koncert sorozatunkkal, mert szerintünk a dolgok összefüggenek, és aki értékeli a finom ízeket, a zamatos borokat, az szereti a jó zenét, és a tartalmas gondolatokat is. A Tilia Borvendéglő a Magyar Konyha Magazin szerint a 10 legjobb észak-balatoni hely között található. Hagyományos, magyaros konyhát képviselünk, megspékelve egy kis mediterrán, néha észak-afrikai, ázsiai vagy skandináv stíluselemmel. Az ételeket friss, helyi alapanyagokból készítjük. Ételeinket az itt lévő hegyek boraihoz társítjuk.
A TILIA több, mint egy borvendéglő. Az ízletes ételek mellett, szellemi és lelki táplálékot is nyújtunk TILIART koncert sorozatunkkal, mert szerintünk a dolgok összefüggenek, és aki értékeli a finom ízeket, a zamatos borokat, az szereti a jó zenét, és a tartalmas gondolatokat is. A Tilia Borvendéglő a Magyar Konyha Magazin szerint a 10 legjobb észak-balatoni hely között található. Hagyományos, magyaros konyhát képviselünk, megspékelve egy kis mediterrán, néha észak-afrikai, ázsiai vagy skandináv stíluselemmel. Az ételeket friss, helyi alapanyagokból készítjük. Ételeinket az itt lévő hegyek boraihoz társítjuk.