Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Egész évben nyitva tartó Autós Ételbár és Panzió Ozmánbükön, a Balatonra vezető 76-os főútvonal mellett, az osztrák határtól 40 km-re, heti menü kínálattal. Kínálatukban szerepelnek a hagyományos zalai és vasi ételek ( pl. dödölle) mellett más tájjellegű ételkülönlegességek is. Kamionos pihenőhelyükön 25 darab kamion parkolására van lehetőség. Az étterem akadálymentes.
Egész évben nyitva tartó Autós Ételbár és Panzió Ozmánbükön, a Balatonra vezető 76-os főútvonal mellett, az osztrák határtól 40 km-re, heti menü kínálattal. Kínálatukban szerepelnek a hagyományos zalai és vasi ételek ( pl. dödölle) mellett más tájjellegű ételkülönlegességek is. Kamionos pihenőhelyükön 25 darab kamion parkolására van lehetőség. Az étterem akadálymentes.
Egész évben nyitva tartó Autós Ételbár és Panzió Ozmánbükön, a Balatonra vezető 76-os főútvonal mellett, az osztrák határtól 40 km-re, heti menü kínálattal. Kínálatukban szerepelnek a hagyományos zalai és vasi ételek ( pl. dödölle) mellett más tájjellegű ételkülönlegességek is. Kamionos pihenőhelyükön 25 darab kamion parkolására van lehetőség. Az étterem akadálymentes.
A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.
A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.
A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.
Budapest legrégebbi társasjátékos kávézójaként célunk, hogy minél többen átéljék velünk a közös játék örömét. Nálunk változatos társasjátékok, finom kávék és sütemények, széles italkínálat, grillezett szendvicsek, lepények várják a vendégeket. Baráti, családi és céges társaságokat egyaránt szívesen látunk, és rendszeresen szervezünk tematikus programokat is. Hétköznap és hétvégén is késő estig nyitva vagyunk. Ha szeretsz játszani, nálunk biztosan jó helyen jársz!
Budapest legrégebbi társasjátékos kávézójaként célunk, hogy minél többen átéljék velünk a közös játék örömét. Nálunk változatos társasjátékok, finom kávék és sütemények, széles italkínálat, grillezett szendvicsek, lepények várják a vendégeket. Baráti, családi és céges társaságokat egyaránt szívesen látunk, és rendszeresen szervezünk tematikus programokat is. Hétköznap és hétvégén is késő estig nyitva vagyunk. Ha szeretsz játszani, nálunk biztosan jó helyen jársz!
Budapest legrégebbi társasjátékos kávézójaként célunk, hogy minél többen átéljék velünk a közös játék örömét. Nálunk változatos társasjátékok, finom kávék és sütemények, széles italkínálat, grillezett szendvicsek, lepények várják a vendégeket. Baráti, családi és céges társaságokat egyaránt szívesen látunk, és rendszeresen szervezünk tematikus programokat is. Hétköznap és hétvégén is késő estig nyitva vagyunk. Ha szeretsz játszani, nálunk biztosan jó helyen jársz!
Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!
Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!
Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!