Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat
Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat
Látogatásuk során végig kísérjük Önöket a szőlő útján, bemutatjuk miként válik a must borrá, az aszúszemek folyékony arannyá, eközben több helyszínen is kóstolhatnak borokat. Több száz éves pincéinkben 1000 hordó között sétálva zárjuk a programot, melynek időtartama: másfél-két óra. Egyedi látogatókat, akár 45-50 fős csoportokat is szeretettel várunk.
Kiemelt ajánlat
A Galambos Pincészet nagy szeretettel várja a tokaji száraz és különleges borok kedvelőit bortörténeti pincelátogatás programunkra. Abaújszántói pincénkben előre egyeztetett időpontban szívesen várjuk borkóstolásra kiránduláson, vagy bortúrán résztvevő kedves vendégeinket, akik szeretnék megismerni díjnyertes borainkat. Borkóstolás közben kemencében készült magyaros specialitásokkal kínáljuk, várjuk vendégeinket. Látogassanak el a híres Tokaj- Hegyaljai borvidék, egyik majd elfeledett városára Abaújszántóra!
Kiemelt ajánlat
A Galambos Pincészet nagy szeretettel várja a tokaji száraz és különleges borok kedvelőit bortörténeti pincelátogatás programunkra. Abaújszántói pincénkben előre egyeztetett időpontban szívesen várjuk borkóstolásra kiránduláson, vagy bortúrán résztvevő kedves vendégeinket, akik szeretnék megismerni díjnyertes borainkat. Borkóstolás közben kemencében készült magyaros specialitásokkal kínáljuk, várjuk vendégeinket. Látogassanak el a híres Tokaj- Hegyaljai borvidék, egyik majd elfeledett városára Abaújszántóra!
Kiemelt ajánlat
A Galambos Pincészet nagy szeretettel várja a tokaji száraz és különleges borok kedvelőit bortörténeti pincelátogatás programunkra. Abaújszántói pincénkben előre egyeztetett időpontban szívesen várjuk borkóstolásra kiránduláson, vagy bortúrán résztvevő kedves vendégeinket, akik szeretnék megismerni díjnyertes borainkat. Borkóstolás közben kemencében készült magyaros specialitásokkal kínáljuk, várjuk vendégeinket. Látogassanak el a híres Tokaj- Hegyaljai borvidék, egyik majd elfeledett városára Abaújszántóra!
Kiemelt ajánlat
A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.
Kiemelt ajánlat
A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.
Kiemelt ajánlat
A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.
Kiemelt ajánlat
Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított Buti Pálinkáimat ajánlom minden kedves vásárlóm számára. A választékban a klasszikus pálinkák mellett megtalálhatók különleges pálinkák is, és rendelhető mellettük szőlőpálinka is.
Kiemelt ajánlat
Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított Buti Pálinkáimat ajánlom minden kedves vásárlóm számára. A választékban a klasszikus pálinkák mellett megtalálhatók különleges pálinkák is, és rendelhető mellettük szőlőpálinka is.
Kiemelt ajánlat
Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított Buti Pálinkáimat ajánlom minden kedves vásárlóm számára. A választékban a klasszikus pálinkák mellett megtalálhatók különleges pálinkák is, és rendelhető mellettük szőlőpálinka is.
Kiemelt ajánlat
Borkóstoló programra hívjuk és várjuk Monoron, a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található pincénkbe. amely a pincefalu egyik legelragadóbb hangulatú területén fekszik. Panorámás pincénkben ízletes borainkkal várjuk. Teraszos pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, így nagyobb csoportokat is tudunk fogadni borkóstoló programunkra. Pincénkben fehér, rozé és vörös borainkat egyaránt megkóstolhatják. A borokhoz illő hideg- és meleg ételeket is kínálunk. Kérje ajánlatunkat!
Kiemelt ajánlat
Borkóstoló programra hívjuk és várjuk Monoron, a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található pincénkbe. amely a pincefalu egyik legelragadóbb hangulatú területén fekszik. Panorámás pincénkben ízletes borainkkal várjuk. Teraszos pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, így nagyobb csoportokat is tudunk fogadni borkóstoló programunkra. Pincénkben fehér, rozé és vörös borainkat egyaránt megkóstolhatják. A borokhoz illő hideg- és meleg ételeket is kínálunk. Kérje ajánlatunkat!
Kiemelt ajánlat
Borkóstoló programra hívjuk és várjuk Monoron, a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található pincénkbe. amely a pincefalu egyik legelragadóbb hangulatú területén fekszik. Panorámás pincénkben ízletes borainkkal várjuk. Teraszos pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, így nagyobb csoportokat is tudunk fogadni borkóstoló programunkra. Pincénkben fehér, rozé és vörös borainkat egyaránt megkóstolhatják. A borokhoz illő hideg- és meleg ételeket is kínálunk. Kérje ajánlatunkat!
Kiemelt ajánlat
A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kiemelt ajánlat
A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kiemelt ajánlat
A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kiemelt ajánlat
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
Ki mondta, hogy egy szimpla hétköznapon ne lehetne étteremben ebédelni vagy vacsorázni! Adjatok magatoknak egy nap kimenőt és lépjetek ki a mókuskerékből! A felnőtteket hagyományos magyaros ízvilággal, különleges halételekkel, finom desszertekkel, a gyerekeket gyerkőcmenüvel és játszósarokkal várjuk! Foglaljatok asztalt a hét 7 napján bármikor, és kapcsolódjatok ki egy kiváló ebéd vagy vacsora mellett a Land-Plan Étteremben, az M1-es lehajtójától csupán egyetlen percnyire!
Kiemelt ajánlat
Ki mondta, hogy egy szimpla hétköznapon ne lehetne étteremben ebédelni vagy vacsorázni! Adjatok magatoknak egy nap kimenőt és lépjetek ki a mókuskerékből! A felnőtteket hagyományos magyaros ízvilággal, különleges halételekkel, finom desszertekkel, a gyerekeket gyerkőcmenüvel és játszósarokkal várjuk! Foglaljatok asztalt a hét 7 napján bármikor, és kapcsolódjatok ki egy kiváló ebéd vagy vacsora mellett a Land-Plan Étteremben, az M1-es lehajtójától csupán egyetlen percnyire!
Kiemelt ajánlat
Ki mondta, hogy egy szimpla hétköznapon ne lehetne étteremben ebédelni vagy vacsorázni! Adjatok magatoknak egy nap kimenőt és lépjetek ki a mókuskerékből! A felnőtteket hagyományos magyaros ízvilággal, különleges halételekkel, finom desszertekkel, a gyerekeket gyerkőcmenüvel és játszósarokkal várjuk! Foglaljatok asztalt a hét 7 napján bármikor, és kapcsolódjatok ki egy kiváló ebéd vagy vacsora mellett a Land-Plan Étteremben, az M1-es lehajtójától csupán egyetlen percnyire!
Kiemelt ajánlat