Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Családi gazdaságunk Csongrádon a Tisza és a Körös torkolatánál helyezkedik el. Jelenleg 7 hektáron termelünk bio szőlőt és ezekből készítünk klasszikus csongrádi vörösborokat. A folyton bővülő kínálat mellett egy hangulatos borkóstolóhelyet is üzemeltetünk. Szeretettel várjuk egész évben az érdeklődőket előzetes bejelentkezés alapján hagyományőrző kis gazdaságunkban!
Családi gazdaságunk Csongrádon a Tisza és a Körös torkolatánál helyezkedik el. Jelenleg 7 hektáron termelünk bio szőlőt és ezekből készítünk klasszikus csongrádi vörösborokat. A folyton bővülő kínálat mellett egy hangulatos borkóstolóhelyet is üzemeltetünk. Szeretettel várjuk egész évben az érdeklődőket előzetes bejelentkezés alapján hagyományőrző kis gazdaságunkban!
Családi gazdaságunk Csongrádon a Tisza és a Körös torkolatánál helyezkedik el. Jelenleg 7 hektáron termelünk bio szőlőt és ezekből készítünk klasszikus csongrádi vörösborokat. A folyton bővülő kínálat mellett egy hangulatos borkóstolóhelyet is üzemeltetünk. Szeretettel várjuk egész évben az érdeklődőket előzetes bejelentkezés alapján hagyományőrző kis gazdaságunkban!
Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.
Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.
Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
Tokaj városától kilenc kilométerre, Bodrogkisfaludon található a borászat, a környező települések határában pedig a szőlőterületek. A Hajdú János és Farkas Krisztián által alapított Bodrog Borműhely jelenleg 4,5 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Birtoklátogatásra, borkóstolásra előzetes bejelentkezés szükséges.
Tokaj városától kilenc kilométerre, Bodrogkisfaludon található a borászat, a környező települések határában pedig a szőlőterületek. A Hajdú János és Farkas Krisztián által alapított Bodrog Borműhely jelenleg 4,5 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Birtoklátogatásra, borkóstolásra előzetes bejelentkezés szükséges.
Tokaj városától kilenc kilométerre, Bodrogkisfaludon található a borászat, a környező települések határában pedig a szőlőterületek. A Hajdú János és Farkas Krisztián által alapított Bodrog Borműhely jelenleg 4,5 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Birtoklátogatásra, borkóstolásra előzetes bejelentkezés szükséges.
A pincészetnek jelenleg 45 ha saját szőlőterülete van. Szőlőterületünk meghatározó részén zöldveltelini, olaszrizling, muscat ottonel, chardonnay, merlot, kékfrankos, cabernet sauvignon, pinot noir ültetvény található. Repertoárunkban nagyobb számban szerepelnek a fehérborok, de rozé, illetve vörösboraink is nagy népszerűségnek örvendenek.
A pincészetnek jelenleg 45 ha saját szőlőterülete van. Szőlőterületünk meghatározó részén zöldveltelini, olaszrizling, muscat ottonel, chardonnay, merlot, kékfrankos, cabernet sauvignon, pinot noir ültetvény található. Repertoárunkban nagyobb számban szerepelnek a fehérborok, de rozé, illetve vörösboraink is nagy népszerűségnek örvendenek.
A pincészetnek jelenleg 45 ha saját szőlőterülete van. Szőlőterületünk meghatározó részén zöldveltelini, olaszrizling, muscat ottonel, chardonnay, merlot, kékfrankos, cabernet sauvignon, pinot noir ültetvény található. Repertoárunkban nagyobb számban szerepelnek a fehérborok, de rozé, illetve vörösboraink is nagy népszerűségnek örvendenek.
A török konyha a világon az egyik leggazdagabb palettával rendelkezik, gasztronómiai kánaán, amit szeretnénk bemutatni Önnek. A hagyományos török ételkülönlegességek, faszénen készült húsok és zöldségek, változatos napi ajánlatok mellett, helyben készített és frissen sütött pékárukat, édességeket is kínálunk éttermünkben. Kezdje nálunk a napot reggelire egy friss Simittel. A nap további részében számtalan á la carte és napi ajánlatból, vagy frissen sültből választhat.
A török konyha a világon az egyik leggazdagabb palettával rendelkezik, gasztronómiai kánaán, amit szeretnénk bemutatni Önnek. A hagyományos török ételkülönlegességek, faszénen készült húsok és zöldségek, változatos napi ajánlatok mellett, helyben készített és frissen sütött pékárukat, édességeket is kínálunk éttermünkben. Kezdje nálunk a napot reggelire egy friss Simittel. A nap további részében számtalan á la carte és napi ajánlatból, vagy frissen sültből választhat.
A török konyha a világon az egyik leggazdagabb palettával rendelkezik, gasztronómiai kánaán, amit szeretnénk bemutatni Önnek. A hagyományos török ételkülönlegességek, faszénen készült húsok és zöldségek, változatos napi ajánlatok mellett, helyben készített és frissen sütött pékárukat, édességeket is kínálunk éttermünkben. Kezdje nálunk a napot reggelire egy friss Simittel. A nap további részében számtalan á la carte és napi ajánlatból, vagy frissen sültből választhat.