Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Üzletünkben Mohács jellegzetes ízeit - szerb, horvát, német, sokac - kínáljuk a magyar és török ételek mellett. Mindehhez a Mohács-Bóly Fehérborút kiváló boraiból válogathat. Az ide látogatók olyan tradicionális sokác ételeket fogyaszthatnak, mint a cserepes bab. A hozzávalókat mind friss, saját zöldségekből válogatják, emellett a főző és tároló edények is saját készítésűek. A finom ételek mellett a térség legkiválóbb borait is megkóstolhatjuk. Szeretettel várjuk érdeklődő vendégeinket. Grill kerthelyiség és látványkonyha, Török-kori bemutatósarok tartozik az étteremhez.
Üzletünkben Mohács jellegzetes ízeit - szerb, horvát, német, sokac - kínáljuk a magyar és török ételek mellett. Mindehhez a Mohács-Bóly Fehérborút kiváló boraiból válogathat. Az ide látogatók olyan tradicionális sokác ételeket fogyaszthatnak, mint a cserepes bab. A hozzávalókat mind friss, saját zöldségekből válogatják, emellett a főző és tároló edények is saját készítésűek. A finom ételek mellett a térség legkiválóbb borait is megkóstolhatjuk. Szeretettel várjuk érdeklődő vendégeinket. Grill kerthelyiség és látványkonyha, Török-kori bemutatósarok tartozik az étteremhez.
Üzletünkben Mohács jellegzetes ízeit - szerb, horvát, német, sokac - kínáljuk a magyar és török ételek mellett. Mindehhez a Mohács-Bóly Fehérborút kiváló boraiból válogathat. Az ide látogatók olyan tradicionális sokác ételeket fogyaszthatnak, mint a cserepes bab. A hozzávalókat mind friss, saját zöldségekből válogatják, emellett a főző és tároló edények is saját készítésűek. A finom ételek mellett a térség legkiválóbb borait is megkóstolhatjuk. Szeretettel várjuk érdeklődő vendégeinket. Grill kerthelyiség és látványkonyha, Török-kori bemutatósarok tartozik az étteremhez.
Előzetes egyeztetés után szabadtéri és fedett helyen, gyönyörű panoráma mellett borkóstolásra van lehetőség pincészetünknél. Pincészetünk 6 hektáron gazdálkodó, 19 éves múltra visszatekintő családi pincészet. A Horvát-Szlovén-Magyar hármas határ fölött, egyetlen parabola alakú 300 m magasan fekvő, D-DNy-i kitettségű területen Csörnyeföld községben található birtokunk. Fő fajtáink Olaszrizling, Rajnai rizling, Szürkebarát, Tramini, Sárga muskotály, Pinot Noir Csóka szőlő.
Előzetes egyeztetés után szabadtéri és fedett helyen, gyönyörű panoráma mellett borkóstolásra van lehetőség pincészetünknél. Pincészetünk 6 hektáron gazdálkodó, 19 éves múltra visszatekintő családi pincészet. A Horvát-Szlovén-Magyar hármas határ fölött, egyetlen parabola alakú 300 m magasan fekvő, D-DNy-i kitettségű területen Csörnyeföld községben található birtokunk. Fő fajtáink Olaszrizling, Rajnai rizling, Szürkebarát, Tramini, Sárga muskotály, Pinot Noir Csóka szőlő.
Előzetes egyeztetés után szabadtéri és fedett helyen, gyönyörű panoráma mellett borkóstolásra van lehetőség pincészetünknél. Pincészetünk 6 hektáron gazdálkodó, 19 éves múltra visszatekintő családi pincészet. A Horvát-Szlovén-Magyar hármas határ fölött, egyetlen parabola alakú 300 m magasan fekvő, D-DNy-i kitettségű területen Csörnyeföld községben található birtokunk. Fő fajtáink Olaszrizling, Rajnai rizling, Szürkebarát, Tramini, Sárga muskotály, Pinot Noir Csóka szőlő.
Éttermünk egyszerre kínálja a magyar konyha kedvelt ételeit és séfünk kreációit. Borlapunkon azon borászok boraiból igyekszünk válogatni, akikek borkészítési filozófiáját magunkénak érezzük. Megújult környezetben, mérsékelt árakon, budapesti panorámával és terasszal,jó ízű ételekkel és profi szervizzel várjuk vendégeinket.
Éttermünk egyszerre kínálja a magyar konyha kedvelt ételeit és séfünk kreációit. Borlapunkon azon borászok boraiból igyekszünk válogatni, akikek borkészítési filozófiáját magunkénak érezzük. Megújult környezetben, mérsékelt árakon, budapesti panorámával és terasszal,jó ízű ételekkel és profi szervizzel várjuk vendégeinket.
Éttermünk egyszerre kínálja a magyar konyha kedvelt ételeit és séfünk kreációit. Borlapunkon azon borászok boraiból igyekszünk válogatni, akikek borkészítési filozófiáját magunkénak érezzük. Megújult környezetben, mérsékelt árakon, budapesti panorámával és terasszal,jó ízű ételekkel és profi szervizzel várjuk vendégeinket.
A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.
A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.
A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.
2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja a régi idők sajtkultúrájának folytatása, minőségi természetes termékek előállítása mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat. Családi vállalkozásunk Mónosbélben található a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévő kis faluban. A vállalkozás létrejöttét megelőzően hosszú évekig Európa több országában dolgoztunk gasztronómia és élelmiszeripari területen. Hegyvidéki sajtmanufaktúránkban saját termelésű kecsketejből és az üzemhez tartozó hegyvidéki magyartarka tehéntejből készítjük sajtjainkat.
2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja a régi idők sajtkultúrájának folytatása, minőségi természetes termékek előállítása mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat. Családi vállalkozásunk Mónosbélben található a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévő kis faluban. A vállalkozás létrejöttét megelőzően hosszú évekig Európa több országában dolgoztunk gasztronómia és élelmiszeripari területen. Hegyvidéki sajtmanufaktúránkban saját termelésű kecsketejből és az üzemhez tartozó hegyvidéki magyartarka tehéntejből készítjük sajtjainkat.
2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja a régi idők sajtkultúrájának folytatása, minőségi természetes termékek előállítása mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat. Családi vállalkozásunk Mónosbélben található a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévő kis faluban. A vállalkozás létrejöttét megelőzően hosszú évekig Európa több országában dolgoztunk gasztronómia és élelmiszeripari területen. Hegyvidéki sajtmanufaktúránkban saját termelésű kecsketejből és az üzemhez tartozó hegyvidéki magyartarka tehéntejből készítjük sajtjainkat.
A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!
A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!
A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!
A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Byblos Budapest egy libanoni étterem, mely a keleti és a mediterrán konyha házasságát képviseli. Erősen támaszkodik mind a hagyományos, mind a helyi alapanyagokra. A klasszikus és modern módszerek alkalmazásával ételeink bemutatják a Levantine-i konyha különlegességeit és ízét. A menü igazi utazás a mediterrán és a keleti ízek között. Byblos Budapest családias légkörben kínálja széles választékát a vegán ételeknek, melyek kizárólagosan halal forrásból származnak. Alapanyagaink megfelelnek az arab konyha elvárásainak.
A Byblos Budapest egy libanoni étterem, mely a keleti és a mediterrán konyha házasságát képviseli. Erősen támaszkodik mind a hagyományos, mind a helyi alapanyagokra. A klasszikus és modern módszerek alkalmazásával ételeink bemutatják a Levantine-i konyha különlegességeit és ízét. A menü igazi utazás a mediterrán és a keleti ízek között. Byblos Budapest családias légkörben kínálja széles választékát a vegán ételeknek, melyek kizárólagosan halal forrásból származnak. Alapanyagaink megfelelnek az arab konyha elvárásainak.
A Byblos Budapest egy libanoni étterem, mely a keleti és a mediterrán konyha házasságát képviseli. Erősen támaszkodik mind a hagyományos, mind a helyi alapanyagokra. A klasszikus és modern módszerek alkalmazásával ételeink bemutatják a Levantine-i konyha különlegességeit és ízét. A menü igazi utazás a mediterrán és a keleti ízek között. Byblos Budapest családias légkörben kínálja széles választékát a vegán ételeknek, melyek kizárólagosan halal forrásból származnak. Alapanyagaink megfelelnek az arab konyha elvárásainak.