
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.

Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.

A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.

A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.

A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.
A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.

A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.

A Nagyrédei Szőlők Borforgalmazó Kft. a Mátrai borvidék egyik meghatározó pincészete. A gondosan művelt szőlőknek és a több évtizedes borászati gyakorlatnak köszönhetően termékeinket bel- és külföldön egyaránt elismerik és jóízűen fogyasztják! A borvidéken páratlan kialakítású bormúzeum gondos gyűjtőmunka eredményeként jött létre. A bemutatott eszközök, kiállítási tárgyak a szőlőművelés és borkezelés hagyományos világába kalauzol bennünket, általuk megismerhető a borvidék korhű gazdálkodási kultúrája.
A Nagyrédei Szőlők Borforgalmazó Kft. a Mátrai borvidék egyik meghatározó pincészete. A gondosan művelt szőlőknek és a több évtizedes borászati gyakorlatnak köszönhetően termékeinket bel- és külföldön egyaránt elismerik és jóízűen fogyasztják! A borvidéken páratlan kialakítású bormúzeum gondos gyűjtőmunka eredményeként jött létre. A bemutatott eszközök, kiállítási tárgyak a szőlőművelés és borkezelés hagyományos világába kalauzol bennünket, általuk megismerhető a borvidék korhű gazdálkodási kultúrája.

A Nagyrédei Szőlők Borforgalmazó Kft. a Mátrai borvidék egyik meghatározó pincészete. A gondosan művelt szőlőknek és a több évtizedes borászati gyakorlatnak köszönhetően termékeinket bel- és külföldön egyaránt elismerik és jóízűen fogyasztják! A borvidéken páratlan kialakítású bormúzeum gondos gyűjtőmunka eredményeként jött létre. A bemutatott eszközök, kiállítási tárgyak a szőlőművelés és borkezelés hagyományos világába kalauzol bennünket, általuk megismerhető a borvidék korhű gazdálkodási kultúrája.

A Hajós-Bajai borvidék központjában található Nemesnádudvar egyre fontosabb szerepet tölt be a hazai borturizmusban. Történelmi pincefaluja kiváló borairól híres. A pincesoron sétálva térhetnek be az érdeklődők a Bormúzeumba, ahol a Hajós-Bajai borvidék termelőinek kiállított borai tekinthetők meg, ami borkóstolóval összekötve nyújt maradandó élményt a látogatónak.
A Hajós-Bajai borvidék központjában található Nemesnádudvar egyre fontosabb szerepet tölt be a hazai borturizmusban. Történelmi pincefaluja kiváló borairól híres. A pincesoron sétálva térhetnek be az érdeklődők a Bormúzeumba, ahol a Hajós-Bajai borvidék termelőinek kiállított borai tekinthetők meg, ami borkóstolóval összekötve nyújt maradandó élményt a látogatónak.

A Hajós-Bajai borvidék központjában található Nemesnádudvar egyre fontosabb szerepet tölt be a hazai borturizmusban. Történelmi pincefaluja kiváló borairól híres. A pincesoron sétálva térhetnek be az érdeklődők a Bormúzeumba, ahol a Hajós-Bajai borvidék termelőinek kiállított borai tekinthetők meg, ami borkóstolóval összekötve nyújt maradandó élményt a látogatónak.

A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.
A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.

A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.

A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.

A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.