Veszprém vármegye a Közép-Dunántúl régióban található, fővárosa Veszprém. Veszprém vármegyében kiemelt jelentőségű látnivalók sokasága található. Híres és népszerű fesztiválok, rendezvények várják egész évben közönségüket. Kedvelt tájai a Balaton és a Bakony.

Balatonfüred egyik gasztronómiai nevezetességévé nőtte ki magát az 1992-ben megnyitott Petőfi Sándor u. 64. szám alatti Bergmann Cukrászda. Az igényesség és a békebeli elegancia ölt testet a kedves Vendég előtt, mikor ide belép. A tradicionális hagyományok ápolása és megőrzése mögött egy valóban XXI. századi modern cukrászműhely működik, elődeinkhez méltóan őrizve és ápolva a cukrászat hagyományait. A válogatott, kiemelkedő minőségű alapanyagokból tradicionális családi receptek alapján készült édes és sós ínyencségek hamar belopták magukat kedves Vendégeink szívébe.
Balatonfüred egyik gasztronómiai nevezetességévé nőtte ki magát az 1992-ben megnyitott Petőfi Sándor u. 64. szám alatti Bergmann Cukrászda. Az igényesség és a békebeli elegancia ölt testet a kedves Vendég előtt, mikor ide belép. A tradicionális hagyományok ápolása és megőrzése mögött egy valóban XXI. századi modern cukrászműhely működik, elődeinkhez méltóan őrizve és ápolva a cukrászat hagyományait. A válogatott, kiemelkedő minőségű alapanyagokból tradicionális családi receptek alapján készült édes és sós ínyencségek hamar belopták magukat kedves Vendégeink szívébe.

Balatonfüred egyik gasztronómiai nevezetességévé nőtte ki magát az 1992-ben megnyitott Petőfi Sándor u. 64. szám alatti Bergmann Cukrászda. Az igényesség és a békebeli elegancia ölt testet a kedves Vendég előtt, mikor ide belép. A tradicionális hagyományok ápolása és megőrzése mögött egy valóban XXI. századi modern cukrászműhely működik, elődeinkhez méltóan őrizve és ápolva a cukrászat hagyományait. A válogatott, kiemelkedő minőségű alapanyagokból tradicionális családi receptek alapján készült édes és sós ínyencségek hamar belopták magukat kedves Vendégeink szívébe.

Veszprém egyik legszebb pontján, a Séd patak partján, csodálatos klímájú erdei környezetben fekszik közvetlenül az állatkert bejáratánál, a Viadukt tövében. 38 igényesen kialakított szoba, összesen 85 férőhellyel. A hotel szolgáltatásai és környezete ideális helyszínt biztosítanak mind a családos és egyéni pihenéshez, mind a céges konferenciák, előadások, tréningek és egyéb rendezvények megszervezéséhez, lebonyolításához is az év minden napján.
Veszprém egyik legszebb pontján, a Séd patak partján, csodálatos klímájú erdei környezetben fekszik közvetlenül az állatkert bejáratánál, a Viadukt tövében. 38 igényesen kialakított szoba, összesen 85 férőhellyel. A hotel szolgáltatásai és környezete ideális helyszínt biztosítanak mind a családos és egyéni pihenéshez, mind a céges konferenciák, előadások, tréningek és egyéb rendezvények megszervezéséhez, lebonyolításához is az év minden napján.

Veszprém egyik legszebb pontján, a Séd patak partján, csodálatos klímájú erdei környezetben fekszik közvetlenül az állatkert bejáratánál, a Viadukt tövében. 38 igényesen kialakított szoba, összesen 85 férőhellyel. A hotel szolgáltatásai és környezete ideális helyszínt biztosítanak mind a családos és egyéni pihenéshez, mind a céges konferenciák, előadások, tréningek és egyéb rendezvények megszervezéséhez, lebonyolításához is az év minden napján.

Merüljön el az élmény kerékpártúrázás, a biciklis nyaralások színes világában, ismerje meg a szívesen látogatott és biztonságosan biciklizhető európai úticélokat, régiókat. Napjainkban felértékelődik a biztonság s nem kevésbé az egészség megőrzése. Az egyéni kerékpáros utak minőségi, nyugati színvonalú és az Ön igényeihez igazított szolgáltatásokat tartalmaznak, az elvárható maximális kényelem érdekében.
Merüljön el az élmény kerékpártúrázás, a biciklis nyaralások színes világában, ismerje meg a szívesen látogatott és biztonságosan biciklizhető európai úticélokat, régiókat. Napjainkban felértékelődik a biztonság s nem kevésbé az egészség megőrzése. Az egyéni kerékpáros utak minőségi, nyugati színvonalú és az Ön igényeihez igazított szolgáltatásokat tartalmaznak, az elvárható maximális kényelem érdekében.

Merüljön el az élmény kerékpártúrázás, a biciklis nyaralások színes világában, ismerje meg a szívesen látogatott és biztonságosan biciklizhető európai úticélokat, régiókat. Napjainkban felértékelődik a biztonság s nem kevésbé az egészség megőrzése. Az egyéni kerékpáros utak minőségi, nyugati színvonalú és az Ön igényeihez igazított szolgáltatásokat tartalmaznak, az elvárható maximális kényelem érdekében.

A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.

A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.

Az 1772-ben két korábban kialakított telek összevonásával készült késő barokk lakóházat Giczey István kanonok építtette. Az U-alakú, belülről is gazdagon díszített épület nagytermének falmezőin kert- és tájképábrázolások kerültek elő. A párkány feletti tondók különböző mitológiai jeleneteket, a mennyezeten pedig Phaethón napszekerét festették meg. A középképen antik és keresztény vonatkozású jelenet látható, a kanonoki hálószoba mennyezetén pedig a négy tudományra, a teológiára, az irodalomra, az asztrológiára és a földrajzra utaló puttóábrázolások láthatók.
Az 1772-ben két korábban kialakított telek összevonásával készült késő barokk lakóházat Giczey István kanonok építtette. Az U-alakú, belülről is gazdagon díszített épület nagytermének falmezőin kert- és tájképábrázolások kerültek elő. A párkány feletti tondók különböző mitológiai jeleneteket, a mennyezeten pedig Phaethón napszekerét festették meg. A középképen antik és keresztény vonatkozású jelenet látható, a kanonoki hálószoba mennyezetén pedig a négy tudományra, a teológiára, az irodalomra, az asztrológiára és a földrajzra utaló puttóábrázolások láthatók.

Az 1772-ben két korábban kialakított telek összevonásával készült késő barokk lakóházat Giczey István kanonok építtette. Az U-alakú, belülről is gazdagon díszített épület nagytermének falmezőin kert- és tájképábrázolások kerültek elő. A párkány feletti tondók különböző mitológiai jeleneteket, a mennyezeten pedig Phaethón napszekerét festették meg. A középképen antik és keresztény vonatkozású jelenet látható, a kanonoki hálószoba mennyezetén pedig a négy tudományra, a teológiára, az irodalomra, az asztrológiára és a földrajzra utaló puttóábrázolások láthatók.

Gondosan válogatott borlappal és az évszaknak megfelelő ételkínálattal várunk Benneteket! A chef, Elek Balázs havonta változó étlappal örvendezteti meg vendégeinket. A nagy körültekintéssel válogatott alapanyagok, a szakma mély ismerete, konyhai fortélyok sora és a főzés szeretete teszik felejthetetlenné a fogásokat.
Gondosan válogatott borlappal és az évszaknak megfelelő ételkínálattal várunk Benneteket! A chef, Elek Balázs havonta változó étlappal örvendezteti meg vendégeinket. A nagy körültekintéssel válogatott alapanyagok, a szakma mély ismerete, konyhai fortélyok sora és a főzés szeretete teszik felejthetetlenné a fogásokat.

Gondosan válogatott borlappal és az évszaknak megfelelő ételkínálattal várunk Benneteket! A chef, Elek Balázs havonta változó étlappal örvendezteti meg vendégeinket. A nagy körültekintéssel válogatott alapanyagok, a szakma mély ismerete, konyhai fortélyok sora és a főzés szeretete teszik felejthetetlenné a fogásokat.