ÚJ PROGRAM HIRDETÉS

Ajka Jégcsarnok

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

Sok szeretettel várunk minden kedves sportolni és kikapcsolódni vágyót. A jégsport amellett, hogy élvezetes, egy nagyon összetett mozgásforma, így szinte a teljes testet átmozgatja. Jelentős jótékony élettani hatásokkal is bír. Korcsolyázás közben egyrészről kardió, másrészről erősítő hatásokat tapasztalhatunk. A komplex mozgásoknak köszönhetően felpezsdíti a vérkeringést, ami jó hatással van a szívrendszerre és pozitív hatással van a légzőrendszerünkre, az anyagcserére is.

Ajka Jégcsarnok

Szolgáltatásaink

 • Jégpályabérlés
 • Terembérlés
  Béreld ki felső vip részlegünket berendezéssel együtt
  Vállaljuk születésnapok, családi események, céges rendezvények akár teljeskörű lebonyolítását!
  Sőt mi több, terembérlésed mellé kedvezményesen korcsolyázhatsz is Részletekért kattints!
 • Korcsalyaoktatás

Házirend

 • A jégcsarnokban közönségkorcsolyázásra csak az előre meghirdetett időpontokban van lehetőség melyeket a weboldalunkon, a közösségi oldalunkon és az Instagram oldalunkon tüntetünk fel.
 • Jégfelújítás alatt a jégpályán tartózkodni tilos!
 • Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a pénztárban vásárolt bérlet minden megkezdett közönségkorcsolyázási alkalom esetén érvényesítésre kerül, függetlenül az adott közönségkorcsolyázási alkalom hosszától.
 • A jégpálya látogatói csak érvényes belépőjegy/bérlet birtokában léphetnek a pályára. A belépőjegy váltásakor vagy bérlet érvényesítésekor minden korcsolyázni szándékozó karszalagot kap. A jégpálya csak ezen érvényes, sérülésmentes szalag viselése esetén használható. A pályafelügyelő bármikor ellenőrizheti a karszalag meglétét és annak minőségét.
 • A jégpálya használatára feljogosító belépőjegy/bérlet megvásárlásával a korcsolyázók elfogadják a jégpálya házirendjét, és tudomásul veszik, hogy a házirend megsértése esetén a pályafelügyelők a pálya haladéktalan elhagyására kötelezhetik őket.
 • A Jégcsarnok területén és külső környezetében, továbbá a jégpályán mindennemű szándékos rongálás (beleértve a jég felületének rongálása is) anyagi felelősségre vonással jár.
 • A Jégcsarnok területére görkorcsolyával belépni tilos!
 • Az épületben tilos dohányozni, a dohányzás csak az arra külön kijelölt helyen engedélyezett!
 • A Jégcsarnokban korcsolyával közlekedni csak a gumiborítással ellátott helyeken lehet! Ellenkező esetben a bérelt korcsolya élezési díját kötelező megfizetni!
 • A jégpályát mindenki csak saját felelősségére használhatja.
 • A Jégcsarnok egész területén a rend fenntartása érdekében a biztonsági őr, a pályarendész és a szolgálatban lévő karbantartó jogosult intézkedésre.
 • A Jégcsarnok területére behozott tárgyakért felelősséget nem vállalunk! A személyes tárgyak, értékek biztonságos őrzése érdekében javasoljuk az értékmegőrző igénybevételét.
 • Jégre lépni cipőben, bármilyen csomaggal, bottal vagy egyéb balesetveszélyt okozó tárggyal szigorúan tilos!
 • A jégpályán a folyamatos korcsolyázást, haladást akadályozni, mások testi épségét veszélyeztetni, a kijelölt menetiránnyal szemben korcsolyázni tilos!
 • Közönségkorcsolyázás ideje alatt az elkerített területen csak az arra illetékesek tartózkodhatnak!
 • Korcsolyaoktatást csak a Jégcsarnokkal szerződésben álló vagy a szerződéses partner által delegált oktatók tarthatnak.
 • Alkohol, tudati állapotot befolyásoló szer, gyógyszer hatása alatt álló személynek jégre lépni tilos!
 • Elsősegély doboz az Pénztár helyiségében található.
 • A házirendben foglalt szabályok megsértése a Jégcsarnok területéről való kitiltást vonhatja maga után.
 • A Jégcsarnokban csak az itt vásárolt ital fogyasztása megengedett. A biztonsági őrök felszólítása esetén mindenki köteles a táskáját bemutatni!
 • A jégpályán kesztyű használata kötelező! Gyermekek számára javasolt fejvédő sisak használata.
 • A jégpálya területén a közönségkorcsolyázás időtartama alatt tilos csoportos játékot (jégkorong bármely formája, fogócska, labdajátékok, koronggal való foci vagy egyéb játék stb.) játszani és gyorskorcsolyában korcsolyázni.
 • A pálya befogadóképessége miatt a pálya üzemeltetője a korlátozott jegykiadás jogát fenntartja.
 • A pályára belépni és azt elhagyni csak a kijelölt kapun keresztül lehet. A palánkon átmászni, arra felülni szigorúan tilos.
 • A jégpálya területére házikedvencet, élőállatot behozni tilos!
 • A jégcsarnok területén kordonnal, szalaggal és egyéb módon jelzett lezárt területekre bemenni tilos!
 • A jégpályát 10 éven aluli gyermek csak nagykorú felügyelete mellett használhatja és számára védősisak használata kötelező.
 • A belépőjegy és a bérlet megvásárlásával a Jégcsarnok látogatói elfogadják, hogy a nyitvatartási idő alatt, valamint a Jégcsarnok rendezvényein kép-, és hangfelvételek készülhetnek, melyeken, mint látogatók feltűnhetnek. A felvételeken szereplő látogatóink semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben.
2024.01.01 - 2024.12.31

Találatok száma: 1
Korcsolyapálya Ajka 2024. Közönségkorcsolyázás és korcsolyaoktatás fedett jégcsarnokunkban

Korcsolyapálya Ajka 2024. Közönségkorcsolyázás és korcsolyaoktatás fedett jégcsarnokunkban 2024. február 24. (szombat) - 2024. február 25. (vasárnap)

Gyere és korcsolyázz Magyarország egyik legújabb Jégcsarnokában Ajkán. Hatalmas korcsolyakészlettel, élezőgéppel, és kifogástalan állapotú jégfelülettel várunk. A közönségkorcsolya ideje alatt a Jégbár rengeteg téli finomsággal, szendvicsekkel, hamburgerrel és hotdoggal vár benneteket.

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
Találatok száma: 1
Rendezvényhelyszín Ajkán, családi események, céges- és iskolai rendezvények teljeskörű lebonyolítása

Rendezvényhelyszín Ajkán, családi események, céges- és iskolai rendezvények teljeskörű lebonyolítása 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Béreld ki felső vip részlegünket berendezéssel együtt! Vállaljuk születésnapok, családi események, céges rendezvények akár teljeskörű lebonyolítását! Sőt mi több, terembérlésed mellé kedvezményesen korcsolyázhatsz is. Kérd ajánlatunkat!

Kiemelt ajánlat
Találatok száma: 4
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Fitromax Szabadidőközpont és Panzió Ajka

Fitromax Szabadidőközpont és Panzió Ajka

A Fitromax szabadidőközpontban és a hozzá tartozó panzióban 2000 m2-en várjuk a sportolni, kikapcsolódni és pihenni vágyó vendégeket. 15 db jól felszerelt superior és deluxe szobánk mellet számos sport és szabadidős szolgáltatással próbáljuk színesebbé tenni vendégeink aktív pihenését.

Hotel Kristály Ajka

Hotel Kristály Ajka

A Hotel Kristály**** a Dunántúlon, Ajkán, a Balatontól mindössze 30 km-re fekszik. Veszprémtől 20 km, a Somlótól 15 km távolságban található, a csodás Kristály-völgyben. A hotel Ajka valódi ékszerdoboza, a település csendes, nyugodt, zavartalan részén, a Csónakázó-tó és a városi fürdő mellett várja ...

Hubertus Erdei Iskola

Hubertus Erdei Iskola

A Hubertus Erdei Iskola új, minőségi turistaszállójában, gyönyörű erdei környezetben, 6 kétágyas szobával várja a kirándulókat.

Volcz Családi Birtok

Volcz Családi Birtok

A Volcz Családi Birtok Étterem és Rendezvényhelyszín üdvözli Önt. Nem csillog és nem hivalkodik. Mindez nem is lenne hű a hely szelleméhez. Kívül-belül visszafogottság jellemzi. Egy családias étterem, mely a természet adta lehetőségekkel működik.Ételeink családi receptek alapján készülnek, ízletesek ...

Találatok száma: 4
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Retro Caffé Étterem Ajka

Retro Caffé Étterem Ajka

A Retro Caffé étteremben a múlt, jelen és jövő lépett szövetségre, hogy a tradíciókból táplálkozva a régi idők ízeit és a jelenkor frissességét házasítva valami új szülessen. Hagyomány és minőség, ugyanakkor fiatalosan izgalmas ízvilág. Számos tér és rendezvényterem áll rendelkezésre, ami lehetővé ...

Tó Vendéglő Ajka

Tó Vendéglő Ajka

Ajka központjában, a Csónakázó -tó partján, gyönyörű környezetben várjuk vendégeinket.

Velvet Lounge Cafe Étterem Ajka

Velvet Lounge Cafe Étterem Ajka

Étterem, bár, találkozóhely nagy terasszal. Finom ételeket és italokat kínálnak, de menüt is rendelhet.

Volcz Családi Birtok

Volcz Családi Birtok

A Volcz Családi Birtok Étterem és Rendezvényhelyszín üdvözli Önt. Nem csillog és nem hivalkodik. Mindez nem is lenne hű a hely szelleméhez. Kívül-belül visszafogottság jellemzi. Egy családias étterem, mely a természet adta lehetőségekkel működik.Ételeink családi receptek alapján készülnek, ízletesek ...

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Korcsolyapálya Ajka 2024. Közönségkorcsolyázás és korcsolyaoktatás fedett jégcsarnokunkban Korcsolyapálya Ajka 2024. Közönségkorcsolyázás és korcsolyaoktatás fedett jégcsarnokunkban
 • Ajka
2024. február 24. (szombat) - 2024. február 25. (vasárnap)
Erőemelő verseny 2024. Erőemelő Liga Kupa Ajkán Erőemelő verseny 2024. Erőemelő Liga Kupa Ajkán
 • Ajka
2024. május 3. (péntek) - 2024. május 5. (vasárnap)
Kapcsolat, elérhetőség
Kontakt személy:
Balogh Márton
létesítményvezető

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig