Aquaticum SPA Debrecen

Aquaticum SPA Debrecen

Kiemelt partner

Felejthetetlen élmények az egész családnak, az Aquaticum SPA fürdőkomplexumban. Az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. A fürdőközpont valamennyi generáció számára komplex szolgáltatást kínál. Termálfürdő, strand, fedett mediterrán élményfürdő, szaunavilág, gyógyászati részleg, wellness-sziget, thai masszázscentrum, fogászati központ és diétás konyhával rendelkező étterem biztosítja a vendégek felhőtlen szórakozását, kikapcsolódását.

Aquaticum SPA Debrecen

Az Aquaticum SPA fürdőlétesítményeiben az év minden napján fedett élményfürdővel, termálfürdővel, szaunavilággal valamint wellness- és gyermekprogramokkal várjuk.

Termálfürdő

A medencecsarnokban élményzuhanyok, fűtött ülőpadok és pihenőágyak teszik kellemesebbé a fürdőzők pihenését.

A 33 °C-os medencében levegőbefúvással létrehozott buzgárok kellemes bizsergető, pezsgő élményt biztosítanak a fürdőzőknek.

A 35 °C-os medence élményelemei, a gombazuhanyok és dögönyözők frissítő masszázzsal járulnak hozzá a fáradt izmok regenerációjához.

A termálfürdő 20 és 40 °C-os vízzel feltöltött medencéiben váltófürdőt vehetnek azok, akik szeretnék felpezsdíteni vérkeringésüket.

Az egyik legkedveltebb medence a lóhere alakú kültéri 36-38 °C-os medence, amelyben a dögönyözők, nyakzuhanyok és a víz alatti masszázssugár segíti az ellazulást, át masszírozva hátat, vállat, derekat.

Élményfürdő

 Úszó- és hullámmedence

A 27-28 ˚C-os úszó és hullámmedence fokozatosan mélyül. Bizonyos időszakonként a víz erejét hullámok formájában tapasztalhatjuk meg. Az izgalmas hullámzást kicsik és nagyok is egyaránt élvezik. Két hullámzás között a vízicsoppert is ebben a medencében lehet kipróbálni.

 Gyerek és bébi medence

A gyermekmedencében a kicsik kellemes vízben pancsolhatnak. A vízi mászókákon végigmenni, majd a csúszdán a vízbe csobbanni igazán kellemes szórakozást ígér. A sárkány- és elefántcsúszda, valamint a gombazuhany is közkedvelt a gyermekek körében. Az élményfürdőzést a legkisebbeknek sem kell kihagyni. A bébimedence 0-3 éves korig, vízálló pelenkával használható. A medence különlegessége, hogy a víz fertőtlenítése nem klórral történik, hanem bababarát fertőtlenítőszerrel, amely vigyáz a babák bőrére és a szemüket sem csípi. A picik felülhetnek a teknősre és természetesen ők is csúszdázhatnak 34-36 ˚C-os vízben.

Jacuzzik

Amíg a gyerekek a csúszdán, vagy a gyermekmedencében szórakoznak a mama és a papa a jacuzzikban lazíthatnak. Két 33-36 ˚C-os fokos csoportos jacuzzi és négy 4-6 fős családi jacuzzi áll a kikapcsolódásra vágyók rendelkezésére.

Csúszdák

 Óriás csúszda

Az élményfürdőben találhatóak a dús trópusi növényzettel benőtt narancs és sárga csúszdák, amelyek a legnagyobbak és legizgalmasabbak. A bátrabbak 9 méter magasról csúszhatnak le a zárt csúszdán, a végén pedig 28-30 C-os vízbe csobbanhatnak bele. Aki egyszer kipróbálja ezt az élményt biztos, hogy többször is át akarja élni az izgalmas pillanatokat.

 Kamikáze csúszda

A nyitott kamikáze csúszdát azoknak ajánljuk, akik nem rettennek vissza egy gyors, lendületes és hátborzongató csobbanástól.

 Hydro csúszda

A zöld és kék csúszdákat azoknak ajánljuk, akik még nem gyűjtöttek elég bátorságot a narancs, a sárga, vagy a kamikáze csúszda izgalmaihoz. Ezen a csúszdán a sok kanyartól szédítő élményeket szerezhetünk, amit a végén egy kellemes csobbanás követ.

 Családi csúszda

A piros csúszdán kezdők is megszerezhetik első csúszdaélményeiket. A családi csúszdán a papa, mama és gyerekek együtt szórakozhatnak.

 Gyermek és bébi csúszdák

A gyermek és bébimedencében a legkisebbek is biztonságosan csúszdázhatnak. A kicsik életkoruknak és bátorságuknak megfelelő csúszdák közül választhatnak.

Élményelemek

 Sodrófolyosók

Hagyjuk, hogy elragadjon magával a víz áramlása és csak élvezzük a kellemes sodrást. Két sodrófolyosónk közül, az egyik az élménymedencében található, a másik a szabadba visz*, amely még izgalmasabbá teszi a vízi kalandot.

 Barlangfürdők

Az élménymedencében található barlangokban a vízzuhatag kellemes masszírozó erejét élvezhetik a fürdőzők.

 Gomba és nyakzuhanyok, dögönyözők

Az élmény- és hullámmedencében lévő gomba és nyakzuhanyok a fürdőzést kellemes masszázzsal egészítik ki. Nincs is jobb érzés, mint a vízsugárral átmasszíroztatni fáradt hátunkat, vállunkat, nyakunkat.

 Gejzír

Az élménymedencében időről-időre feltörő gejzír különleges látványával elvarázsolja a látogatókat.

 Mászófal

A hullámmedencében található mászófalon bárki kipróbálhatja ügyességét és erejét. Itt még nagy eséstől sem kell tartania, hiszen csak egy jó kis csobbanást jelent. A korábbi fogásokat kicseréltük, darabszámukat megdupláztuk: immár színes és ergonomikus fogások segítik azokat, akik tesztelni szeretnék ügyességüket.

JÁRJ A VÍZEN!

Próbáld ki vízen járó képességed az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben, a Waterball segítségével! A Waterball egy 2 méter átmérőjű, műanyag, átlátszó felfújható labda, amelybe egy zipzáron keresztül lehet belebújni. A labdát levegővel töltjük fel, majd ezt követően maximum 8 percen át lehet a labda belsejében szabadon mozogni. Ez az új vízi játék remek szórakozást nyújt a gyerekeken át a nagyszülőkig, minden generációnak.

A Waterball 5 éves kortól vehető igénybe, a megengedett súlyhatár maximum 130 kg. A szolgáltatás a hullámmedencében, szombati és vasárnapi napokon 13:00 órától vehető igénybe.

GYERMEKJÁTSZÓ

Gyermekjátszó az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben

Gyermekjátszóval várjuk a kicsiket az élményfürdő első emeletén, az óriáscsúszdák mellett. A pancsolás és a vízi játékok kipróbálása után itt újabb kalandok részesei lehetnek a gyermekek. A kétszintes gyermekjátszót 3-12 éves kor közötti gyermekek vehetik igénybe, szülői felügyelet mellett.

Nyitva tartás: az élményfürdő nyitva tartása szerint.

Játszóházfelügyelet:

    Hétköznap: előre bejelentkezett gyermekcsoportok esetén

    Szombat, vasárnap: 10:30-17:00 között

    Kiemelt időszakokban: előzetes egyeztetés alapján.

AQUATICUM: A BABABARÁT FÜRDŐ

  •     0-3 éves korig ingyenes belépés
  •     klórmentes bébimedence
  •     szoptatásbarát környezet
  •     baba-mama pihenő
  •     csendes pihenőrészek
  •     csúszásgátló és ütéscsillapító burkolatok
  •     babaúszás szolgáltatás (hétköznap és hétvégén is)

BABA-MAMA PIHENŐ

Bővítve szolgáltatásaink körét és teljes értékű pihenést biztosítva a család minden tagja számára, ingyenesen igénybe vehető baba-mama pihenő nyílt az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben, a közösségi tértől elkülönített, csendes részen.

    A kényelmes karosszékek, matracok, babzsákfotelek mellett egy csendes gyerekjátszó és mikrohullámú sütő is megtalálható, így a bébiétel melegítése sem okozhat gondot.
    A két pelenkázó és négy pihenőrész egyszerre több család részére is kellemes pihenési lehetőséget nyújt.

Megközelítés: a pihenő az Élményfürdő pénztárai melletti lépcsőn lesétálva, az alagsori csoportos öltözők mellett található.

Aquaticum Debrecen Strand

Próbálják ki a fantasztikus medencéket és különleges attrakciókat tartalmazó, többgenerációs vizes élményparkot!

A strandfürdő átalakításának koncepciója az volt, hogy nem elég a modern élményelemek és medencék elhelyezése, hanem kell valami, ami ikonikus jelként egyértelműen Debrecenhez és a Nagyerdőhöz kapcsolódva közvetíti a vizes parkerdei élményeket.
A hullámzó vízfelületek, a vízesések, növényfalak és a vízfátyolok fogják össze és teszik folyton változó, csillogó, az erdő fáit visszatükröződő élményközponttá a strandot, ahol 5700 négyzetméteres vízfelület és 15 medence várja majd a fürdőzőket. Emellett néhány élményhelyszínt megemlítve: 12 méter magas napozóterasz, külön gyermekvilág, korosztályos medencék, sport-, kaland- és hullámmedence valamint lassú folyó lesz kialakítva a területen.

2022.01.01 - 2022.12.31


2022.10.06. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Női napok az Aquaticum Szaunavilágban
2022.10.06. Szauna program Debrecen 2022. Női napok az Aquaticum SPA Szaunavilágban
2022.10.08. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
II. Aquaticum Sörfesztivál a Termálfürdőben
2022.10.08. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Aquaticum Sörfesztivál a Termálfürdőben
2022.10.08. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Éjszakai fürdőzés a Mediterrán Élményfürdőben
2022.10.08. Éjszakai fürdőzés Debrecen Aquaticum SPA 2022
2022.10.08. - 2022.10.09. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Szezonindító Szaunamaraton a Szaunavilágban
2022.10.08. - 2022.10.09. Szaunamaraton Debrecen 2022. Szezonindító Szaunamaraton a Szaunavilágban
2022.10.20. Szauna program Debrecen 2022. Női napok az Aquaticum SPA Szaunavilágban
2022.10.20. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Női napok az Aquaticum Szaunavilágban
2022.10.22. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Varázslatokkal teli Családi Nap a Mediterrán Élményfürdőben
2022.10.29. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Üvegtigris filmvetítés - Mozi Est az Aquaticum Termálfürdő kültéri medencéjénél
2022.10.30. - 2022.10.31. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Csillámos testfestés és kézműves foglalkozás
2022.10.30. - 2022.10.31. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Happy Halloween az Aqua Manókkal a Mediterrán Élményfürdőben
2022.10.30. - 2022.10.31. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Csillámos testfestés és kézműves foglalkozás
2022.10.30. - 2022.10.31. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Happy Halloween az Aqua Manókkal
2022.11.03. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Női napok az Aquaticum Szaunavilágban
2022.11.03. Szauna program Debrecen 2022. Női napok az Aquaticum SPA Szaunavilágban
2022.11.17. Szauna program Debrecen 2022. Női napok az Aquaticum SPA Szaunavilágban
2022.11.17. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Női napok az Aquaticum Szaunavilágban
2022.12.01. Szauna program Debrecen 2022. Női napok az Aquaticum SPA Szaunavilágban
2022.12.01. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Női napok az Aquaticum Szaunavilágban
2022.12.15. Szauna program Debrecen 2022. Női napok az Aquaticum SPA Szaunavilágban
2022.12.15. Aquaticum SPA Debrecen programok 2022
Női napok az Aquaticum Szaunavilágban
2022.01.01. - 2022.12.31. Osztálykirándulás a debreceni élményfürdőbe
Találatok száma: 5
Szauna program Debrecen 2022. Női napok az Aquaticum SPA Szaunavilágban

Szauna program Debrecen 2022. Női napok az Aquaticum SPA Szaunavilágban 2022. október 6.

Hölgyek főszerepben! Szauna program Debrecenben az Aquaticum SPA-ban. Minden hónapban, egy kijelölt csütörtökön, 18:00-tól zárásig a hölgyeké a főszerep. Szaunavilágunk ebben az időszakban férfiak nélkül, csak a hölgyeket „kényezteti”. Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Aquaticum SPA Debrecen programok 2022

Aquaticum SPA Debrecen programok 2022 2022. október 6.

Női napok az Aquaticum Szaunavilágban

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő több medencével és egyéb szórakozási lehetőséggel, valamint különböző programokkal várja vendégeit Debrecenben. Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Szaunaszeánsz programok hétvégente szombatonként Debrecenben, a Lycium Hotelben

Szaunaszeánsz programok hétvégente szombatonként Debrecenben, a Lycium Hotelben 2022. október 8.

Szaunaprogramok minden szombaton Debrecenben, a Lycium Hotelben. Pihenje ki a hétköznapok fáradalmait képzett szaunamesterek segítségével! A másfél órás szaunaceremóniák 3 db 15 perces összefüggő tematikus szaunablokkot és pihenőidőt tartalmaznak. A szaunaprogramokra előzetes bejelentkezés szükséges! ... Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Éjszakai fürdőzés Debrecen Aquaticum SPA 2022

Éjszakai fürdőzés Debrecen Aquaticum SPA 2022 2022. október 8.

Nagy sikerű éjszakai fürdőzések különböző programokkal az Aquaticum Medditerrán Élményfürdőben vagy a Strandon, Debrecenben. Az egész évben nyitva tartó Aquaticum Fürdőkomplexum szolgáltatásai, különböző gyógy- és élménymedencéi igen kedveltek a vendégek körében Debrecenben. A termálfürdő és az ... Bővebben

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Szaunamaraton Debrecen 2022. Szezonindító Szaunamaraton a Szaunavilágban

Szaunamaraton Debrecen 2022. Szezonindító Szaunamaraton a Szaunavilágban 2022. október 8 - 9.

Szezonindító szaunamaraton az Aquaticum Szaunavilágban, ahol a jókedv garantált! Előzetes bejelentkezés szükséges! Bővebben

Kiemelt ajánlatTalálatok száma: 9
Karácsonyi wellness pihenés Debrecenben, ünnepi programokkal a Hotel Lyciumban

Karácsonyi wellness pihenés Debrecenben, ünnepi programokkal a Hotel Lyciumban 2022. december 23 - 27.

Töltsük együtt a karácsonyi ünnepet! Lazítsatok idén Debrecenben, ahol a Hotel Lycium**** impozáns és exkluzív környezete biztosítja a szeretetteljes és meghitt családi kikapcsolódást! Fenséges ünnepi fogásokkal, esténként élőzenés vacsorával és szórakoztató programokkal várjuk vendégeinket a karácsonyi ... Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Hírlevél feliratkozás
Újdonság
Kiemelt ajánlat

Debrecen konferencia helyszín, meeting és konferencia akár 1500 főig a Kölcsey Központban

Debrecen konferencia helyszín, meeting és konferencia akár 1500 főig a Kölcsey Központban 2022.01.01. - 12.31.

A Kölcsey Központ Magyarország egyik legnagyobb és legmodernebb konferencia központja, amely tréningek, továbbképzések, szakmai konferenciák, kulturális rendezvények, gálaestek, esküvők, vállalati rendezvények kiváló helyszíne akár 1500 főig. A Nagyterem, a szekciótermek, az elegáns Bálterem, a ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Kreatív csapatépítés kedvezményes áron, indoor és outdoor programok a debreceni Lycium Hotelben

Kreatív csapatépítés kedvezményes áron, indoor és outdoor programok a debreceni Lycium Hotelben 2022.01.01. - 12.31.

A Hotel Lycium**** Kreatív csapatépítétő indoor és outdoor programokat kínál kedvezményes áron Debrecenben. Rendezvényszervező csapatunk izgalmas indoor és outdoor programokkal, csapatjátékokkal, kitűnő vendéglátással, wellness-programmal és egyedi ötletekkel várja a vállalati és csapatépítő ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Különleges esküvői helyszín és ajánlat a debreceni Hotel Lycium**** - Kölcsey Központban

Különleges esküvői helyszín és ajánlat a debreceni Hotel Lycium**** - Kölcsey Központban 2022.01.01. - 12.31.

Az igazi love story és egy jó házasság nálunk kezdődik el! Mondd ki a boldogító igent Debrecen egyik legmenőbb esküvői helyszínén a Hotel Lycium**** - Kölcsey Központ -ban! A Kölcsey Központ hivatalosan bejegyzett házasságkötési helyszín, így nemcsak az esküvői vacsora, de a házasságkötés is ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Osztálykirándulás a debreceni élményfürdőbe

Osztálykirándulás a debreceni élményfürdőbe 2022.01.01. - 12.31.

Töltsenek együtt egy felejthetetlen osztálykirándulást mediterrán környezetben! A debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdő ikonikus kupolája alatt megszámlálhatatlan élményelemmel várjuk a csoport minden tagját. 12 csúszdánk között mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást, az ellazulást pedig ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Rendezvényhelyszínek Debrecenben, konferenciához, tréningekhez, meetingekhez, kiállításokhoz

Rendezvényhelyszínek Debrecenben, konferenciához, tréningekhez, meetingekhez, kiállításokhoz 2022.01.01. - 12.31.

Minőségi rendezvényhelyszínek Debrecenben, a Kölcsey Központ és a Hotel Lycium**** termeiben. Minden cég életében előfordul kisebb-nagyobb rendezvény, melynek megszervezése olykor nem egyszerű. Ezúton szeretnénk segítséget nyújtani munkájuk megkönnyítéséhez. Kitűnő adottságokkal rendelkező létesítményünk ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Tréning helyszín Debrecenben, egyedi ötletekkel és tréning témákkal a Lycium Hotelben

Tréning helyszín Debrecenben, egyedi ötletekkel és tréning témákkal a Lycium Hotelben 2022.01.01. - 12.31.

A Hotel Lycium**** rendezvényszervező csapata egyedi ötletekkel és különböző témákkal kínál a cégek részére modern tréning helyszínt Debrecenben. Választható tréning témák: együttműködés-fejlesztés, vezetésfejlesztés, prezentív coaching, hatékonyság-növelés, szervezeti coaching, Én és a csapat, a ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Wellness pihenés Szép Kártyával Debrecenben, a Lycium Hotelben

Wellness pihenés Szép Kártyával Debrecenben, a Lycium Hotelben 2022.01.01. - 12.31.

Wellness pihenés Debrecenben, a Hotel Lycium**** szállodában. Szállodánkban az OTP, MKB és K&H Szép Kártyát is elfogadjuk. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Családi aktív pihenés Debrecenben, őszi pezsgés fürdőzéssel, városnézéssel a Lycium Hotelben

Családi aktív pihenés Debrecenben, őszi pezsgés fürdőzéssel, városnézéssel a Lycium Hotelben 2022.09.01. - 10.27.

Őszi pezsgés Debrecenben a Lycium Hotelben! Itt az ideje megtervezni az őszi városlátogatásokat! Válaszd ősszel is Debrecent és szállodánkat! Dőlj hátra a jakuzziban és élvezd wellness részlegünk kilátását, ízleld meg éttermünk fenséges fogásait, majd sétáld le a kalóriákat Debrecen pezsgő, élettel ... Bővebben

Kiemelt ajánlat
NépszerűségTalálatok száma: 2
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Hotel Lycium**** Debrecen

Hotel Lycium**** Debrecen

A Hotel Lycium**** Debrecen igazi belvárosi szálloda, amely a Kölcsey Központ épületegyüttesében található Debrecen főtere és a Református Nagytemplom szomszédságában. A város kiemelt múzeumai, a főtéri korzó, a hangulatos belvárosi teraszok szállodánktól karnyújtásnyira helyezkednek el. Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Hírlevél feliratkozás
Ajándékutalvány
Kiemelt partner

Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak! Nagyvárosi, de mégis zöldövezeti - Az Aquaticum Hotel az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. A komplexumban egyszerre élvezheti a vendégünk egy erdei szálloda pihentető nyugalmát és egy városi ... Bővebben
Találatok száma: 2
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Átrium Étterem

Átrium Étterem

Magára sokat adó szálloda csak kitűnő étteremmel rendelkezhet. Szállodánk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak az egészséges táplálkozás ételei, a magyar konyha specialitásai, és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei. Éttermünk büféreggelivel, a`la carte, menü és büféasztalos főétkezéssel ... Bővebben

Kiemelt partner

Natura Étterem

Natura Étterem

A természet színvilágát tükröző Natura étterem bőséges svédasztalával biztosítja, hogy szállóvendégeink napja energikusan induljon és kellemesen záruljon. Itt barátságos környezetben mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő finomságokat. Bővebben

Pontos cím, geokód, térkép
4032 Debrecen , Nagyerdei park 1.

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG