Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!
Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!

A 2000-ben megalakult Debrecen Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft. Debrecen város tulajdonában álló közhasznú szervezetként kezeli az Oláh Gábor utcai sportkomplexumot, a Debreceni Sportuszodát illetve a Hódos Imre Rendezvénycsarnokot. A társaság azzal a céllal jött létre, hogy a város ezen sportlétesítményeinek komplex menedzselésével aktívabb szerepet vállaljon a regionális illetve az országos sportéletben.


Remélem, hogy a 2000-ben jelentős átszervezésen átesett Debrecen Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft-t sokuknak valójában már nem kell bemutatnom, hiszen az elmúlt évek eredményei, eseményei magukért beszélnek.

A Debrecen sportéletében központi szerepet játszó létesítményeink több élvonalbeli csapatnak biztosítanak színvonalas felkészülési és versenyzési lehetőséget. Országos és nemzetközi tornák, világversenyek lebonyolításával is számos szakmai elismerést vívtunk ki magunknak. Az Ifjúsági Atlétikai Világbajnokságra épült 8 sávos rekortánpályánk a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kiváló minősítését kapta. 2003 nyarán pedig már hivatalosan is az IAAF Elit Edzőközpontja lettünk.

A Debreceni Sportcentrum - 2009 óta Közhasznú Nonprofit Kft.-ként működve -2001-től tizenöt sportágban huszonegy világversenyt rendezett. A Sportcentrum országos és nemzetközi tornák lebonyolításával számos szakmai elismerést vívott ki magának, a többi közt az Ifjúsági Atlétikai Világbajnokság, az 1. IAAF Utcai Futó Világbajnokság, az I. Férfi és Női Egyéni Tornász Európa-bajnokság, a 6. Női Kézilabda Európa-bajnokság, a Tornász Világbajnokság, a Rövidpályás Úszó Európa-bajnokság, az öttusa Európa-bajnokság vagy például a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világbajnokság is nagy sikert aratott bel- és külföldön egyaránt.

Az első VB óta már eddig is számos külföldi csapat tért vissza Debrecenbe edzőtáborozni, s bízunk abban, hogy a jövőben még többen választanak minket felkészülési, vagy akár versenyhelyszínnek is.

A Sportcentrum kapui természetesen a tömegsportokat, a mozgást kedvelő nagyközönség előtt is nyitva állnak. Mozgásszegény, elkényelmesedett életünkben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a sport ne csak az aktív profi sportolók életében játsszon szerepet, és ehhez méltó, a mai kor igényeit minden téren kielégítő sportlétesítményeket biztosítsunk.

További terveink között szerepel, hogy vállalati rendezvényekkel, csapatépítő feladatokkal, családi programokkal tovább színesítsük, és ezáltal minél szélesebb körben bemutassuk a Sportcentrum kínálta lehetőségeket.

Szolgáltatások

A Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft. kezelésében lévő létesítmények sport és kulturális rendezvények igen széles palettáját kínálják. Ugyanakkor multifunkcionális jellegüknél fogva alkalmasak edzőtáborok, céges rendezvények, családi napok, iskolai kirándulások lebonyolítására is.

Létesítményeink:

  • Debreceni Sportuszoda
  • Sport Hotel***superior
  • Oláh Gábor utcai Sportkomplexum
  • Gyulai István Atlétikai Stadion
  • FIFA-minősítésű, szabvány méretű műfüves labdarúgópálya
  • teniszpályák
  • sportcsarnok (tekepályával és Judo-teremmel)
  • Hódos Imre Rendezvénycsarnok

A Szervezési, Marketing és Kommunikációs Osztály egyik fő feladata a rendezvények megszervezése, edzőtáborozások alkalmával kiegészítő sport-, kulturális, és turisztikai programok, valamint igény szerint szintfelmérő versenyek, edzőmérkőzések szervezése. A sportcsarnokokban a mérkőzések mellett lehetőség van koncertek, különböző szakkiállítások, bemutatók megrendezésére is. A létesítmények emellett rendszeresen otthont adnak szalagtűző ünnepségeknek.

Az Oláh Gábor utcai sportkomplexum területén, csendes, nyugodt környezetben található a Sport Hotel***superior, amely szolgáltatásainál és elhelyezkedésénél fogva kiválóan alkalmas edzőtáborozó csapatok, vagy akár az aktív, sportos pihenést választó szervezetek, családok kikapcsolódásának biztosítására. A Sport Hotel***superior és a sportkomplexum konferenciatermei remek helyszínéül szolgálnak különböző hazai és nemzetközi konferenciáknak.

Forrás: A sportcentrum honlapja

Programok, online jegyvásárlás

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Debreceni Sportcentrum