Magyar Zene Háza Budapest
Ingyenes családi napra hívjuk és várjuk sok-sok érdekes programmal!
Ingyenes családi napra hívjuk és várjuk sok-sok érdekes programmal!
Tök jó fesztivál Budapesten!
Tök jó fesztivál Budapesten!
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Villányi Vörösbor Napok 2021. október 1-3.
Villányi Vörösbor Napok 2021. október 1-3.
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Magyar Zene Háza Budapest


Mindent a zenéről: kiállítások, koncertek és zenepedagógiai foglalkozások a zene új birodalmában, a Magyar Zene Házában. „Legyen a zene mindenkié!” Kodály Zoltán mottóját követve a Magyar Zene Háza a zene élményével ismerteti meg látogatóit. Az intézmény célja, hogy minél több család, gyerek és fiatal felnőtt életében helyet kapjon a zene, a zene szeretete.

A Magyar Zene Háza nem egy hagyományos múzeum, három vállalt feladatán keresztül - múzeum, oktatás és előadóművészet – a látogatók aktív bevonásával hozza közelebb a zenét az érdeklődők számára. Gyermekközpontú szemléletével, érdekes zenepedagógiai programkínálatával izgalmas zenei birodalmat teremt.
A Magyar Zene Háza összetett zenei kínálatát a Sou Fujimoto japán sztárépítész által tervezett épület három szintje is támogatja. A föld alatti térben egy állandó és egy időszaki kiállító tér egy átfogó zenetörténeti sétának ad helyet. A park szintjén kialakított két belső terem élőzenei programok, koncertek és workshopok szervezésére ad lehetőséget, míg a tó melletti szabadtéri kerthelyiségben baráti beszélgetések mellett élvezhetjük a szabadtéri színpad koncertjeit, előadásait. Az épület emeleti szintje az elmélyüléshez, a tanuláshoz kínál zenepedagógiai termeket.

Kiállítások

A Magyar Zene Háza föld alatti tere az állandó, az időszaki zenei kiállításoknak, illetve az úgynevezett hangdómnak ad helyet közel 2000 négyzetméteren. Az intézményben látható családbarát tárlatok eltérnek majd a hagyományos zenei kiállításoktól, a látogatók aktív bevonásával, játékosan, szórakoztatva adnak új ismereteket a zenéről. A kiállítások előszeretettel használják a technológia nyújtotta előnyöket, a hagyományos kiállítási tárgyak, az installációk, illetve az interaktív felületek egymást kiegészítve jelennek meg a tervek szerint.

Állandó kiállítás
Az állandó kiállítás hat fő témakör mentén mutatja be a magyar zene kiemelt szerepét az európai zenetörténet legfontosabb állomásainak részeként. A természet hangjaiból táplálkozó ősi ritmusoktól és a hang születésétől elindulva az élet körforgásán keresztül meséli el a magyar népzene jelentőségét. Ezt követően végighalad a legfontosabb zenetörténeti fordulópontokon, a kottaírástól a többszólamúság kialakulásán keresztül egészen a XX. századig, ahol a technológia szerepe a zenében is meghatározóvá válik.

A különböző korok hangjai és stílusai egy-egy ikonikus alkotó munkásságán és életén keresztül válik felfedezhetővé: betekintést ad például az opera mint műfaj kialakulásába Monteverdi szívhez szóló művein keresztül, bejárja az európai klasszikus zenei központokat például Mozart, Bach, Beethoven, Erkel és Liszt világának megismertetésével, feltárja Bartók és Kodály munkásságának jelentőségét, illetve megjeleníti a XX. századi kísérletezők szerepét is, mint Ligeti vagy Cage. A zenetörténeti séta korunk sokszínű könnyűzenéjének legfőbb mérföldköveinek bemutatásával zárul. A kiállítás részeként a látogató gyerekek és felnőttek különböző hangszereket is megszólaltathatnak és kipróbálhatnak.

Időszaki kiállítás
Míg az állandó kiállítás átfogó képet ad az európai zene történetéről, addig az időszaki kiállítótér lehetőséget nyújt a felmerülő zenei témakörök részletes kifejtésére: évente két-három alkalommal egy-egy korszak, műfaj vagy éppen emblematikus személy mélyebb megismertetését és bemutatását célozza meg. A Magyar Zene Háza azonban nem csak saját időszaki kiállításokban gondolkodik. Cél, hogy nagyszabású nemzetközi, zenei témájú utazó kiállítások is eljussanak hazánkba. A Magyar Zene Háza megnyitásával London, Párizs vagy Bécs mellett Budapest is bekerülhet a világ leglátogatottabb zenei tárlatait bemutató városok közé.

Elsőként az elmúlt fél évszázad hazai könnyűzenéjét bemutató tárlat szerepel az időszaki kiállítások tervei között. A kiállítás betekintést enged az 1950-1990-es évekig tartó korszak magyar könnyűzene világába, miközben kitekint a nyugati zenetörténeti fordulópontokra, mozzanatokra. A pártállami rendszer fullasztó légkörében működő zenei élet, a politika zenére gyakorolt hatása mellett a korszak legjelentősebb együtteseit, dalait hozza közel a látogatóhoz. Az időszaki kiállításon a legjelentősebb klubok és koncerthelyszínek, sőt még a házibulik a látogatók bevonásával élednek újjá.

A Nemzeti Kulturális Alap által létrehozott Hangfoglaló könnyűzenei program támogatásával neves hazai szakemberekkel közösen történik a kiállítás kidolgozása, mely a magyar popzene fejlődését a Magyar Zene Házára jellemző, élményszerű megoldásokkal mutatja majd be.

Hangdóm

A Magyar Zene Házában egy hangdóm is helyet kap, amely egy különleges félgömb alakú kupola tér, ahol különleges látvány- és hangtechnikával hozunk létre különböző hangtereket, így izgalmas helyszínek zenei és képi világát ismerheti meg a látogató, legyen az a természet hanga az Amazonas esőerdő közepén, egy tánc egy erdélyi lakodalomban vagy egy szimfonikus hangverseny élménye a new yorki Carnegie Hallban.

A hangdóm ötlete Karlheinz Stockhausentől származik, aki egy olyan gömb alakú koncerttermet épített, ami megteremtette a valódi háromdimenziós hangzásélményt. A Magyar Zene Háza hangdómjában a legmodernebb elektroakusztikai és látványtechnikai megoldásokkal, egy feszített kupola vásznon teremtünk majd különleges hang és vizuális élményt a látogatók számára.

Előadóművészet

A Magyar Zene Háza nyitott és befogadó a zene területeit, műfajait, szerzőit és előadóit tekintve. Olyan élőzenei programkínálatot szeretnénk létrehozni, mely tükrözi a sokszínűséget, így az intézmény életében a komolyzene épp oly fontos szerepet kap majd, mint a népzene, a távoli kultúrák zenéje, vagy a jazz, a kortárs, illetve a könnyűzene.

A Magyar Zene Háza földszintjén két, szinte teljesen áttetsző terem kap helyet, ahol a hallgatóság egy-egy hangverseny, táncbemutató vagy akár workshop alkalmával úgy érezheti magát, mintha a szabadban, a fák lombjai alatt üldögélne. A koncertterem 270 fő ültetett befogadására alkalmas, azonban süllyeszthető színpadtechnikájának köszönhetően ülő, illetve álló koncertek, és más előadások helyszíne is lehet. A másik terem elsősorban, előadások, workshopok, kisebb produkciók, táncházak és konferenciák auditóriuma lesz. A Városligeti-tó melletti kerthelységben egy szabadtéri színpad is helyet kap, amely napközbeni és esti koncertek, kisebb zenei programok helyszíneként szolgál majd. A programokat a domboldalon a fűben üldögélve, vagy a színpad melletti kerthelyiségben is hallgathatják majd a Magyar Zene Háza látogatói.

Zenepedagógia

Az oktatás önállóan és kiegészítő funkcióként is megjelenik majd a Magyar Zene Házában. Iskolai és gyerekcsoportok számára olyan átfogó programot kínálunk, melyben az intézmény mindhárom funkciója szerepet kap: egy zenepedagógiai ráhangolódás után a gyerekek csoportmunkával fedezik fel a kiállítás egyes részeit, hogy ezt követően az ott szerzett tapasztalatokat egy workshop keretében közösen dolgozzák majd fel a koncerttermeinkben. A gyerek csoportok mellett azonban a zene iránt érdeklődő többi korosztály is megtalálja majd a számára érdekes programot.

Zenepedagógiai programjaink támogatják és kiegészítik a köznevelési intézmények művészetoktatási tevékenységét innovatív és szemléletformáló módon. A művészet élvezetéhez szükséges kreatív gondolkodásmódot játékos, inspiratív, műfajokon átívelő megközelítésekkel segítjük elő. Olyan közösségi tér létrehozása a célunk, ahol zenei képzettségtől és korcsoporttól függetlenül minden látogató jól érezheti magát.

A Magyar Zene Háza azonban nem csak egy újabb koncerthelyszín lesz Budapesten. Az intézményben kiemelt szerepet kap az ismeretterjesztés, az oktatás, illetve a tehetséggondozás is. Zenei workshopokkal, táncházzal, múzeumpedagógiai foglalkozások várják majd a zene iránt érdeklődő felnőtt és gyerekcsoportokat. A kiállítást támogatva tematikus sorozatok is helyet kapnak, ahol megismerhető a világ sokszínű zenei kultúrája is. A Magyar Zene Háza támogatja és felkarolja az amatőr vagy kezdő zenészeket, zenei mozgalmakat, segíti a színpadra jutásukat.

Programok

A Magyar Zene Háza programjain a gyerekek és a szülők közösen fedezik fel a zenehallgatás és a zenélés élményét. Az intézmény sokszínű és összetett zenei kínálattal várja a látogatókat külső helyszíneken.

2021.07.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 138
Budapesti Étterem Hét 2021

Budapesti Étterem Hét 2021 2021. október 1 - 10.

Étkezni egy igazán jó minőségű étteremben Budapesten általában drága, kivéve az Országos Étterem Hét ideje alatt. Ezen a héten számos budapesti TOP étterem kínál különleges, 3 fogásos menüsorokat. Bővebben

Asztalfoglalás
Kiemelt ajánlat

6szín Teátrum jegyvásárlás 2021

6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 2021. szeptember 24.

Programjainkat úgy alakítjuk, hogy napközben elsősorban a gyerekeké legyen a színpad: a beavató színháztól a játékos ismeretszerzésen át a különböző társadalmi ügyeink megvitatásáig. Esténként a 6SZIN Teátrum elsősorban befogadó színházként működik. Repertoárunk kialakításánál egyetlen szempont vezérel minket: a ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 980 Ft -tól 5 990 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Budapesti Operettszínház műsor 2021. Előadások és online jegyvásárlás

Budapesti Operettszínház műsor 2021. Előadások és online jegyvásárlás 2021. szeptember 24 - 26.

A Budapesti Operettszínház műsora online jegyvásárlási lehetőséggel. A Budapesti Operettszínház modern, európai, kéttagozatú zenés színház lett, ahol a tradicionális értékeket a megújult operettjátszás, a modernitást pedig az irodalmi és történelmi alapú musicalek jelentik. Az örökzöld slágerek és az ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 800 Ft -tól 25 000 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Concerto Budapest koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás

Concerto Budapest koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás 2021. szeptember 24.

A Concerto Budapest egyike Magyarország vezető nagyzenekarainak, számtalan kiváló muzsikussal, köztük rengeteg fiatal tehetséggel. A zenekar elődje 1907-ben jött létre (akkor Postás Zenekar néven), majd további névváltozások után 2009-től vette fel a ma is használatos, Concerto Budapest nevet. A ... Bővebben


Dolhai Attila koncertek, fellépések 2021

Dolhai Attila koncertek, fellépések 2021 2021. szeptember 24.

Dolhai Attila koncertjeinek, fellépéseinek naptára. Bővebben


Eötvös 10 Közösségi Ház programok 2021. Online jegyvásárlás

Eötvös 10 Közösségi Ház programok 2021. Online jegyvásárlás 2021. szeptember 24 - 25.

Eötvös 10 Közösségi Ház a kerületi önkormányzat törvényben előírt kulturális, közművelődési és sportfeladatait hivatott ellátni. A kicsiknek és nagyoknak szóló állandó programok mellett színvonalas színházi előadások, könnyű- és komolyzenei koncertek, kiállítások, film-, tánc-, mozgás-, és képzőművészet ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 800 Ft -tól 4 500 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Nine musical operettszínház 2021. Előadások, online jegyvásárlás

Nine musical operettszínház 2021. Előadások, online jegyvásárlás 2021. szeptember 24 - 26.

Nine című musical előadások a Budapesti Operettszínházban online jegyvásárlási lehetőséggel. A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 800 Ft -tól 14 500 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Budapest Bábszínház műsor 2021. Előadások és online jegyvásárlás

Budapest Bábszínház műsor 2021. Előadások és online jegyvásárlás 2021. szeptember 25 - 30.

A Budapest Bábszínház színvonalas gyermekműsorai mellett főleg felnőtt előadásairól vált híressé bel- és külföldön. A Budapest Bábszínház következetesen munkálkodik azon, hogy minden gyermekkorosztály számára nekik szóló, maradandó, komplex esztétikai élményt nyújtó előadásokat játsszon. Magyar ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 500 Ft -tól 3 400 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Kolibri Színház előadások 2021. Online jegyvásárlás

Kolibri Színház előadások 2021. Online jegyvásárlás 2021. szeptember 25.

A Kolibri Színház épületében egyaránt kínál báb, gyermek, valamint felnőtt előadásokat. A Kolibri Fészek gyermek-szobaszínház. A Kolibri Pincében alternatív színházi előadások, vendégprodukciók, jazz- és irodalmi estek, idegen nyelvű előadások találnak otthonra. A 3 játszóhely egymástól különböző, ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 400 Ft -tól 2 300 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Liszt Ferenc Emlékmúzeum programok 2021. Online jegyvásárlás

Liszt Ferenc Emlékmúzeum programok 2021. Online jegyvásárlás 2021. szeptember 25.

A Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpont a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem részeként működik. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 500 Ft -tól 3 000 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

1 2 3 4 ... 14   


Találatok száma: 11
AETHER Club programok 2021

AETHER Club programok 2021 2021. szeptember 17 - 24.

AETHER Club programok, koncertek, rendezvények. Bővebben


Játékkiállítás Budapest 2021 / 2022. JátechTér Budapest interaktív játékkiállítás, online jegyek

Játékkiállítás Budapest 2021 / 2022. JátechTér Budapest interaktív játékkiállítás, online jegyek 2021. szeptember 20 - 26.

JátechTér Budapest, az interaktív játékkiállítás megtekinthető az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Szintér pincegalériájában. Igazi családi programot kínál az interaktív tárlat, az idősebb generációnak lehetősége nyílik felidézni gyerekkori emlékeit, a fiatalok pedig megismerhetik a mai játékok gyökereit. A ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 2 900 Ft JEGYVÁSÁRLÁS

Könyvbemutatók Írók Boltja 2021 Budapest

Könyvbemutatók Írók Boltja 2021 Budapest 2021. szeptember 21 - 30.

Könyvbemutató események Budapesten, az Írók Boltjában 2021-ben. Bővebben


Mai Manó Ház programok 2021

Mai Manó Ház programok 2021 2021.09.15. - 10.03.

Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház fotóművészeti kiállításai, programjai Budapesten. Kortárs és történeti, hazai és nemzetközi trendeket bemutató, egyéni és csoportos fotográfiai kiállítások várják a látogatókat. Bővebben


Capa Központ programok 2021

Capa Központ programok 2021 2021.09.23. - 12.31.

Események, rendezvények, programlehetőségek a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban. Bővebben


Bartók Világverseny és Fesztivál 2021 Budapest. Vonósnégyes Verseny

Bartók Világverseny és Fesztivál 2021 Budapest. Vonósnégyes Verseny 2021. október 25 - 31.

A Bartók Világverseny több mint zenei verseny: tudományos esemény és a széles közönséget megszólító fesztivál is egyben. A hangszeres kategóriák versenyei mellett kétévente tudományos konferenciára is sor kerül a Zenetudományi Intézetben, melynek középpontjában minden alkalommal Bartók áll, olyan ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 2 900 Ft -tól 4 500 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

VR Vidámpark Budapest, online ajándékjegyvásárlás

VR Vidámpark Budapest, online ajándékjegyvásárlás 2020.12.01. - 2021.12.31.

Ajándékozzon VR élményt karácsonyra szeretteinek! Az Európában is egyedülálló VR Vidámparkban 2000 négyzetméteren, 3 szinten várjuk látogatóinkat, akik egy speciális felszerelés segítségével ismerhetnek meg különböző világokat. A jegyeket időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási ... Bővebben

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat

3D Galéria Budapest 2021. Online jegyvásárlás

3D Galéria Budapest 2021. Online jegyvásárlás 2021.01.12. - 12.31.

A 3D Gallery Budapest egy interaktív galéria, ahol nem a csöndé a főszerep és minden a kreativitásodon múlik. Itt nem csak hogy szabad, de kötelező is használni a telefonokat és fényképezőgépeket. A Galéria ahol nem a csönddé, hanem a szórakozásé a főszerep! Bővebben


Boszorkánymúzeum látogatás Budapesten

Boszorkánymúzeum látogatás Budapesten 2021.01.01. - 12.31.

Ez a tárlat szeretné eloszlatni azokat a tévhiteket, sztereotípiákat, amelyek az emberek fejében érlelődnek évszázadok, évezredek óta. Hiszen, ha tisztességesen belenézünk a gyermekkorunkba, mindannyian emlékszünk azokra a mesékre, amelyekben megjelent a vasorrú bába, vagy a gonosz boszorkány, és így ... Bővebben


Kertvárosi Időutazás 2021. Városnézés a Kertvárosi Időutazóval

Kertvárosi Időutazás 2021. Városnézés a Kertvárosi Időutazóval 2021.01.01. - 12.31.

Több mint 40 féle különleges séta Budapest 16. kerületében, és múzeumi szerdák az ismeretlen főváros felfedezésére. Túravezető: Benedek Ágnes helytörténész. Bővebben


1 2   


Találatok száma: 26

Barcsay Terem Budapest

Barcsay Terem Budapest

A Barcsay Terem a magyar művészeti felsőoktatás egyetlen nagyméretű kiállítótereként kiemelkedő szerepet játszik magyar és nemzetközi viszonylatban is. Bővebben


Budapest Poster Gallery

Budapest Poster Gallery

A Budapest Poster Gallery 20. századi papír alapú műtárgyakkal kereskedő galéria. Tevékenységünk fókuszában a magyar plakátművészet áll – nyomatok és tervek egyaránt -, de kínálatunkban megtalálhatóak avantgárd könyvek, fotográfiák, sok egyéb műtárgytípus mellett. A galéria része a Plakátbolt. Bővebben


Deák Erika Galéria Budapest

Deák Erika Galéria Budapest

A Deák Erika Galéria kortárs képzőművészek kiállítóhelye Budapesten. A galéria 1998 óta van jelen a hazai és a nemzetközi művészeti életben. Bővebben


Fabrika Studio Vintage Bútor és Lakberendezési üzlet

Fabrika Studio Vintage Bútor és Lakberendezési üzlet

A Fabrika a huszadik századi régiségek, elsősorban ikonikus vintage bútorok, lámparitkaságok és lakberendezési tárgyak lelőhelye. Art deco, bauhaus, század-közepi modern, space age, még folytathatnánk a sort. A Fabrika értékmentő tevékenysége során a húszas évektől a hetvenes évekig gyűjti azokat a ... Bővebben


Hercules Villa

Hercules Villa

Az aquincumi helytartóság nem csak a helytartói palota egyetlen reprezentatív épületéből állt, hanem ide sorolhatók mindazok a díszes paloták, fürdők, szentélyek és gazdag lakóházak, amelyek a Duna-ág óbudai oldalán a helytartói palotával szemközt, az egykori katonaváros északkeleti és északi sávjában ... Bővebben


Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum

Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum

A Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeumot 1919-ben alapította az optikusból cégtulajdonossá lett világutazó, műgyűjtő és mecénás Hopp Ferenc, aki végrendeletében mintegy 4000 darabból álló keleti gyűjteményét keleti művészeti múzeum alapítása céljából az államra hagyta. Bővebben


Inda Galéria

Inda Galéria

Az Inda Galéria 2006 óta a kortárs képzőművészek alkotásaival foglalkozó for-profit galériaként működik. A galéria a műkereskedelmi piac által támasztott követelményeket egyezteti össze az esztétikai minőséggel. Bővebben


Knoll Galéria Budapest

Knoll Galéria Budapest

Nemzetközi kortárs művészettel foglalkozó Knoll Galéria Budapesten. A galéria nem csak Magyarországon, hanem az egész korábbi keleti blokkban az első magán galériaként nyílt meg 1989. szeptemberében - még a berlini fal leomlása előtt- és kezdettől fogva jelen volt a nemzetközi színtéren is. Bővebben


Kodály Zoltán Emlékmúzeum

Kodály Zoltán Emlékmúzeum

1990 tavaszán a magyar zenetörténet legfontosabb alkotóműhelyeinek egyike nyílt meg Budapesten a hazai s a külföldi látogató előtt - az egyetlen e fő műhelyek között, mely lényegében úgy maradt fenn, ahogy halhatatlan lakója, Kodály Zoltán elhagyta. Bővebben


Kogart Ház

Kogart Ház

Kovács Gábor Gyűjtemény, múzeum shop, Gróf Buttler Borászat bemutatóterem. Bővebben


1 2 3   Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Szépművészeti Múzeum programok 2021
Szépművészeti Múzeum programok 2021
  • Budapest
  • XIV. kerület
2021. szeptember 24.
Fővárosi Állatkert és Növénykert programok 2021 Budapest
Fővárosi Állatkert és Növénykert programok 2021 Budapest
  • Budapest
  • XIV. kerület
2021. szeptember 25.
Városligeti programok 2021
Városligeti programok 2021
  • Budapest
  • XIV. kerület
2021. szeptember 25.

Érdemes felkeresni!

Alice Hotel Budapest
Alice Hotel Budapest
  • Budapest
  • VI. kerület
Bono Utazási Központ Budapest
Bono Utazási Központ Budapest
  • Budapest
  • VII. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események