Balatoni blues fesztivál! Nagy buli készül Felsőörsön.
Balatoni blues fesztivál! Nagy buli készül Felsőörsön.
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Napház - Nadapi Alkotóház és Élménybirtok

8097 Nadap , Haladás út 47. (a Patkó csárdával szemben) (47.25787 x 18.618624) Megnézem a térképen

Nadapi Napház Alkotóház vezetői szeretnék minél színesebb és tartalmasabb eseményekkel gazdagítani kis falunk és környéke életét, legyen szó akár gyerek, akár felnőtt programokról. Szeretnének közösséget létrehozni, illetve találkozási pontot nyújtani. Az alkotás, a mozgás, a zene terén meghatározó és szép élményekkel gazdagítani azokat, akik velük tartanak.

Élménybirtok

Családi birtokunkon zöldség és gyümölcstermesztést végzünk, illetve háztáji állatokat tartunk, mintaként véve az előttünk itt élő gazdálkodó családok előképeit.
Több, mint 300 fát ültettünk, köztük 40 különböző fajta barackot, ezen kívül 50 különböző fajta szőlő, josta, ribizli, málna, és egyéb bogyósok, alma, körte és egyéb különleges gyümölcsök, illetve díszfák, fűszernövények és egzotikumok is megtalálhatók itt.

Műhelyeinket az elmúlt években is színesítették a birtokon élő állatok és kerti programok. Míg számunkra a természetközeli élet természetessége magától értetődő, fel kellett ismernünk, hogy a városi gyermekek számára az állatokkal és növényekkel való kapcsolat hiányának betöltése legalább olyan fontos, mint maga az alkotó tevékenység.

Amennyiben az időjárás megengedi, alkotó programjainkat egy gyönyörű természeti környezetben tartjuk -  játékos kikapcsolódást pedig a birtokon élő állatokkal való foglalkozás nyújt a látogatóknak.

Vegyszermentes zöldségeinkkel autoimmun betegek ellátását segítjük, illetve nagycsaládosokat látunk el önkéntesen.

Nagy sikere van a gyermekeknek szóló "gazdálkodj okosan" programunknak, amelyben a rendszeresen visszatérő gyermekek nyomon követhetik az általuk elvetett magok, elültetett palánták növekedését, fejlődését, majd szüretelését és feldolgozását. Látogatóinknak - felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt - szívesen adunk kertészeti, gazdálkodási tanácsot is. Szalmás néni ide és permakultúra oda - vannak ott is apróbetűs részek...

Birtoklátogatással kapcsolatban keressen elérhetőségeink valamelyikén.

Napház - Nadapi Alkotóház

Nadap a Szintezési Ősjegyről ismert település. A Velencei tó közelsége, a Velencei Hegység kirándulási lehetőségei, a tókerülő bicikliút és annak bővítése illetve a lovas turizmus egyre több turistát és betelepülőt vonz. 

A Napház-Nadapi Alkotóház egy védett utcaképes falu központjában található. A korábban még egy utcás falu völgy-oldalán megmaradtak a művelésre szánt nagyméretű kertek, a település már a neolitikumban is lakott volt.

Az alkotóház a tornácos parasztház első felében kapott helyet, a földszinten két helyiség, a galérián egy helyiség áll rendelkezésre az alkotóműhelyek megtartásához. A központi fekvésű alkotóház hátsó, kert felőli része az erdővel kapcsolatos, ahonnan turistaút vezet a Szintezési Ősjegyhez, illetve a Velencei Hegység más látnivalóihoz. Nyáron az alkotási lehetőségek kiegészülnek egy fedett-nyitott térrel, illetve egy közel másfél hektáros, jelenleg is parkosítás alatt lévő alkotó-kerttel.

ÁLLANDÓ PROGRAMOK

Alkotóműhelyek
Előzetes bejelentkezésre, igény szerint. A műhelyek két, illetve három órásak. Típusok: Építész, kerámia, rajz, jobb-agyféltekés tanfolyam, festő műhely.

Zongora és zenei képességfejlesztés 
Minden hétköznap, 15.00-18.00 között, előre egyeztetett időpontban.

Nyári alkotóműhelyek
Minden nyáron 5 napos nem-ott-alvós Festő-műhellyel és Építész-műhellyel várjuk az alkotókat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A mindig új témák és a meghívott oktatók minden évben garantálják az izgalmas programsorozatot !

2024.01.01 - 2024.12.31


Kiemelt programok

Közeli ajánlatok

Szent Iván-éj Sukoró 2024. Tűzugró Fesztivál Szent Iván-éj Sukoró 2024. Tűzugró Fesztivál
  • Sukoró
2024. június 22. (szombat)
P Mobil Tábor és találkozó 2024 Velence P Mobil Tábor és találkozó 2024 Velence
  • Velence
2024. július 3. (szerda) - 2024. július 7. (vasárnap)
Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétum programok 2024 Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétum programok 2024
  • Pákozd
2024. július 1. (hétfő) - 2024. július 5. (péntek)
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Nadapi programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!