Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Varga Vadászház Vendégház
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Varga Vadászház Vendégház

Természet és nyugalom mindenki számára Győr és Pannonhalma közelében. Várunk mindenkit, aki felhőtlen kikapcsolódásra vágyik. Ha kényelmesen szeretne eltölteni néhány napot Écsen, hogy megismerje a falut és a környéket, szeretettel ajánljuk a kellemes pihenést biztosító egész évben folyamatosan nyitva tartó vadász vendégházunkat. A telken két külön álló vendégház, borospince, kemence, állatsimogató helyezkedik el. A vendégházak 2 illetve 4 ágyas szobáiban, összesen 8 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. A vendégházak mindegyikében igényes fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha és étkező található. Télen kandalló biztosítja a hangulatot és a meleget.

További információk


Vadászházunk és Vendégházunk Győrtől 17 km-re Écsen, nyugodt, békés, csendes környezetben helyezkedik el.
Écs környékét dombos táj, csendes falusi környezet jellemzi. A település gépkocsival könnyen megközelíthető, a 82-es számú főútvonal szeli át. A busszal érkezőket is szívesen várjuk:  Győr és Veszprém irányából sűrűn érkező járatok közlekednek. Környezeti adottságainknak megfelelően számos rendezvénytípusnak (mind családi, mind szakmai) tudunk teret biztosítani.

A falusi turizmus az ember találkozása a természettel. A falusi élet mindig is vonzotta az embert, aki szeretné újraépíteni a kapcsolatát a természettel, újra megismerni vagy megtanulni azt, amit az ősei tudtak, ismertek. A falusi ember ismeri a természetet, amiből a mai városi ember régen kiszakadt. Falun tölteni pár kellemes napot annyi, mint újra a természetben élni. Ennek nem kell feltétlenül hegyvidéken vagy vízparton lenni, elég, ha háborítatlanul természetes és ember által nem túlságosan átalakított.

A parasztház 1828–ban épült, melyet családunk 2011-ben megvásárolt a hozzátartozó telekkel együtt. Eredendően vadászház céljából vásároltuk, amelyet teljesen felújítottunk megőrizve annak természetes jellegét.

Vendégházunk remek választás a vadregényes erdei túrákat kedvelők, felhőtlen kikapcsolódásra, vagy szórakozásra vágyók és a gyermekekkel érkező vendégeink számára egyaránt. Hiszen ez a legalkalmasabb módja annak, hogy a vendég közvetlenül megismerhesse a tájegység életét és kultúráját.

Vadászházunknál megismerkedhetnek a vidéki magyar falu udvaraiban hagyományosan tartott állatokkal, melyeket simogatni, etetni is lehet.

Az udvarban megtalálhatóak a védett és őshonos magyar fajták, mint a mangalica, kecskék, bárányok és baromfiudvar. A barátságos állataink kihagyhatatlan élményt nyújtanak a kisgyermekek számára.

A Vadászházban / Vendégházban  pihenők korlátlanul használhatják a közvetlen kapcsolódó parkosított udvart, a szabadtéri főző és sütögető helyet, a kültéri kemencét, látogathatják a falusi udvart.

A borospincében a pannonhalmi borvidék borai és a pannonhalmi pálinkák kóstolásaira van lehetőség.

További szolgáltatások: lovaglás, lovaskocsizás, vadászat, borkóstoló stb..

Ezek térítés ellenében vehetők igénybe.

Árak:

Vendégház:

2-4 személyes (1 db franciaágy + 2 db 1 személyes ágy)

Helyiségek: konyha – étkező, fürdő – wc

Ár: 5.000,- Ft/fő/éjszaka

Parasztház:

2 szoba

1. szoba: 1 db 2 személyes franciaágy

2. szoba: 2 db 1 személyes

Helyiségek: konyha, étkező, fürdő – wc

Ár: 5.000,-Ft/fő/éjszaka

2017.01.01 - 2017.12.31

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer