Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!
Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk és több, mint 10 éve Fitness szolgáltatóegységként működik a Vezér Fitness.


  • Vezér Fitness , ahol Health-One és Healthgym kardió, illetve izotóniás géppark áll a vendégek rendelkezésére.
  • Igény esetén személyi edző vezeti az edzéseket
  • Aerobic terem, ahol többféle óratípus közül választhat a kedves vendég: Zumba dance, TRX, Spinracing,  Spinning, Kangoo-Jump, Pilates, Alakformáló, Gerinctorna, Freestyler, Tae-bo.
  • Gyerek fitness
  • Ovis fitness
  • Svéd masszázs, hawaii masszázs, nyirok masszázs, sport masszázs és frissítő masszázs
  • Vitaminbár, ahol különböző frissítő üdítők mellett táplálék kiegészítők széles választéka is megtalálható.
  • Infraszauna aromaterápiával és fényterápiával.
  • 56 csöves szuper bronz álló szolárium

Második Női Fitness Clubunk:

A Vezér Fitness az impozáns Pulykakas Üzlet- és Irodaház első emeletén egy Női Fitness Szalont nyitott.

Filozófiánk:

A Vezér Fitness filozófiája, hogy minden egyes vendége életébe változást hozzon, követhető életmódot és pozitív értékrendet teremtsen. Atmoszférája és környezete a mozgás és változás erejével egyszerre hatnak a benne lévőkre és a külvilágra is. Meggyőződésünk, hogy mindenki vágyik egy helyre, ahol lehetősége nyílik megteremteni és megélni saját belső egyensúlyát. Ez hozzásegít ahhoz, hogy helytálljunk a hétköznapokban, elégedettek, sikeresek legyünk, egészségünk stabil, életenergiánk teljes legyen. Fitness termünkben kitűnő trénerek, kedves, segítőkész, és figyelmes személyzet motivál, segít elérni vágyainkat. A tökéletességre törekedtünk és törekszünk, ez vezérelt bennünket a Női Fitness létrehozása során is. Fitness termünk a város tengelyét képező belváros központi területén helyezkedik el, aminek megközelítése gyors és egyszerű.  A berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet,  nőies elegancia jellemzi. A Női Vezér Fitness minden szeglete a teljesség rendszerének egy-egy kifinomult részlete, amelynek középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Szolgáltatásaink és szakembereink gondoskodnak arról, hogy használható programot kínáljanak, miközben életmódját alakítva kísérik végig a változás útján.

Forrás: A fitness terem honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Vezér Fitness