Turizmus Program

Libabőr Fesztivál

Siófoki Gasztrohétvége

Márton-napi programok

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák Titkai

Bor

Boros úticélokat és gasztronómiai programokat ajánlunk. A pincék, borházak és borosgazdák felkeresése nem csak gasztronómiai élvezet, hanem egy táj, és az ott élő emberek megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!
Népszerűség

A paksi Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesülete az egyik legaktívabb paksi civil szervezet, mely a Sárgödör tér szépségének kialakításáért és a paksi bor jó hírének ápolásán munkálkodik. Az egyesület célul tűzte ki a jó minőségű borok készítését, a paksi bor régi jó hírnevének visszaszerzését, a kulturált borfogyasztás terjesztését, valamint a Sárgödör tér, mint Paks nevezetességének megismertetését a városba látogatókkal.

A paksi Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesülete az egyik legaktívabb paksi civil szervezet, mely a Sárgödör tér szépségének kialakításáért és a paksi bor jó hírének ápolásán munkálkodik. Az egyesület célul tűzte ki a jó minőségű borok készítését, a paksi bor régi jó hírnevének visszaszerzését, a kulturált borfogyasztás terjesztését, valamint a Sárgödör tér, mint Paks nevezetességének megismertetését a városba látogatókkal.

A paksi Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesülete az egyik legaktívabb paksi civil szervezet, mely a Sárgödör tér szépségének kialakításáért és a paksi bor jó hírének ápolásán munkálkodik. Az egyesület célul tűzte ki a jó minőségű borok készítését, a paksi bor régi jó hírnevének visszaszerzését, a kulturált borfogyasztás terjesztését, valamint a Sárgödör tér, mint Paks nevezetességének megismertetését a városba látogatókkal.

A legkiválóbb borvidékek pincészeteinek szellemét idézi meg a Palack Borbár a budai Gellért téren, így nem kell több száz kilométert autózni, ahhoz, hogy jó hangulatú borkóstolót találjunk. A Palack autentikus világa más, mint amit eddig a borbárokról hittünk. Olyan helyre hív, ahol a borpincék romantikája ötvöződik a barátságos, családias és közvetlen hangulattal. Különleges, máshol nem található borokat kóstolhatunk, amelyek kizárólag a borászok saját pincéiben és a Palackban fedezhetők fel.

A legkiválóbb borvidékek pincészeteinek szellemét idézi meg a Palack Borbár a budai Gellért téren, így nem kell több száz kilométert autózni, ahhoz, hogy jó hangulatú borkóstolót találjunk. A Palack autentikus világa más, mint amit eddig a borbárokról hittünk. Olyan helyre hív, ahol a borpincék romantikája ötvöződik a barátságos, családias és közvetlen hangulattal. Különleges, máshol nem található borokat kóstolhatunk, amelyek kizárólag a borászok saját pincéiben és a Palackban fedezhetők fel.

A legkiválóbb borvidékek pincészeteinek szellemét idézi meg a Palack Borbár a budai Gellért téren, így nem kell több száz kilométert autózni, ahhoz, hogy jó hangulatú borkóstolót találjunk. A Palack autentikus világa más, mint amit eddig a borbárokról hittünk. Olyan helyre hív, ahol a borpincék romantikája ötvöződik a barátságos, családias és közvetlen hangulattal. Különleges, máshol nem található borokat kóstolhatunk, amelyek kizárólag a borászok saját pincéiben és a Palackban fedezhetők fel.

A yacht kikötőben található, de az utca felé is nyitva tartó borbárban házi sütemények, saját készítésű hamburgerek, saláták és pizzák mellé a saját és a Balaton kör tagjainak borait kínáljuk.

A yacht kikötőben található, de az utca felé is nyitva tartó borbárban házi sütemények, saját készítésű hamburgerek, saláták és pizzák mellé a saját és a Balaton kör tagjainak borait kínáljuk.

A yacht kikötőben található, de az utca felé is nyitva tartó borbárban házi sütemények, saját készítésű hamburgerek, saláták és pizzák mellé a saját és a Balaton kör tagjainak borait kínáljuk.

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

A családi vállalkozás alaptevékenysége a szőlőoltvány termesztés, de pincészetünkben megtalálhatóak tájjellegű boraink is. 60 ha-os szőlőbirtokunkon olaszrizling, cserszegi fűszeres, szürkebarát, tramini, cabernet sauvignon és chardonnay szőlőfajtát termelünk. Tájjellegű borainkat kannás és palackozott formában értékesítjük. Három szintes pincészetünkben 6-8 fajta ízletes bor kóstolására van lehetőség 8-50 fős csoportoknak. A pince melletti falusi apartmanházunkban szállást is biztosítunk.

A családi vállalkozás alaptevékenysége a szőlőoltvány termesztés, de pincészetünkben megtalálhatóak tájjellegű boraink is. 60 ha-os szőlőbirtokunkon olaszrizling, cserszegi fűszeres, szürkebarát, tramini, cabernet sauvignon és chardonnay szőlőfajtát termelünk. Tájjellegű borainkat kannás és palackozott formában értékesítjük. Három szintes pincészetünkben 6-8 fajta ízletes bor kóstolására van lehetőség 8-50 fős csoportoknak. A pince melletti falusi apartmanházunkban szállást is biztosítunk.

A családi vállalkozás alaptevékenysége a szőlőoltvány termesztés, de pincészetünkben megtalálhatóak tájjellegű boraink is. 60 ha-os szőlőbirtokunkon olaszrizling, cserszegi fűszeres, szürkebarát, tramini, cabernet sauvignon és chardonnay szőlőfajtát termelünk. Tájjellegű borainkat kannás és palackozott formában értékesítjük. Három szintes pincészetünkben 6-8 fajta ízletes bor kóstolására van lehetőség 8-50 fős csoportoknak. A pince melletti falusi apartmanházunkban szállást is biztosítunk.

Boraink között megtalálhatóak az illatos, könnyed borokat, s a testesebb dűlő-szelektált, késői szüretelésű és aszú borokat egyaránt. Családunk a Tokaji borvidék hivatalos szőlőfajtáinak döntő részét termeszti, így a furmint, hárslevelű és sárgamuskotály mellett kabar és kövérszőlő is megtalálható ültetvényünkön.

Boraink között megtalálhatóak az illatos, könnyed borokat, s a testesebb dűlő-szelektált, késői szüretelésű és aszú borokat egyaránt. Családunk a Tokaji borvidék hivatalos szőlőfajtáinak döntő részét termeszti, így a furmint, hárslevelű és sárgamuskotály mellett kabar és kövérszőlő is megtalálható ültetvényünkön.

Boraink között megtalálhatóak az illatos, könnyed borokat, s a testesebb dűlő-szelektált, késői szüretelésű és aszú borokat egyaránt. Családunk a Tokaji borvidék hivatalos szőlőfajtáinak döntő részét termeszti, így a furmint, hárslevelű és sárgamuskotály mellett kabar és kövérszőlő is megtalálható ültetvényünkön.

Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.

Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.

Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.

A Borlovagrend 1999-ben alakult. Fő feladatunknak a magyar bor hírnevének visszaállítását határoztuk meg. Szakmai területen a kitűnő borok előállítása mellett a bormarketing javítását elengedhetetlennek tartjuk.

A Borlovagrend 1999-ben alakult. Fő feladatunknak a magyar bor hírnevének visszaállítását határoztuk meg. Szakmai területen a kitűnő borok előállítása mellett a bormarketing javítását elengedhetetlennek tartjuk.

A Borlovagrend 1999-ben alakult. Fő feladatunknak a magyar bor hírnevének visszaállítását határoztuk meg. Szakmai területen a kitűnő borok előállítása mellett a bormarketing javítását elengedhetetlennek tartjuk.

A borászati vezetések során egy kis sétát követően a tárlatvezető bemutatja a vendégeknek az Apátsági Pincészet épületén belül a présházat és a borházat, ismerteti a borkészítés technológiai folyamatát.

A borászati vezetések során egy kis sétát követően a tárlatvezető bemutatja a vendégeknek az Apátsági Pincészet épületén belül a présházat és a borházat, ismerteti a borkészítés technológiai folyamatát.

A borászati vezetések során egy kis sétát követően a tárlatvezető bemutatja a vendégeknek az Apátsági Pincészet épületén belül a présházat és a borházat, ismerteti a borkészítés technológiai folyamatát.

Tizenkét hölgy 2004 nyarán úgy döntött, hogy a leghatékonyabban akkor tehet valamit a magyar borkultúráért, ha borrendet alapít. Így 2004 nyarán létrehozták a Pannónia Női Borrendet, amelynek fő célja a minőségi magyar borok értékesítésének segítése és megismertetése a nagyközönséggel.

Tizenkét hölgy 2004 nyarán úgy döntött, hogy a leghatékonyabban akkor tehet valamit a magyar borkultúráért, ha borrendet alapít. Így 2004 nyarán létrehozták a Pannónia Női Borrendet, amelynek fő célja a minőségi magyar borok értékesítésének segítése és megismertetése a nagyközönséggel.

Tizenkét hölgy 2004 nyarán úgy döntött, hogy a leghatékonyabban akkor tehet valamit a magyar borkultúráért, ha borrendet alapít. Így 2004 nyarán létrehozták a Pannónia Női Borrendet, amelynek fő célja a minőségi magyar borok értékesítésének segítése és megismertetése a nagyközönséggel.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények