Borkóstoló
Pincészet
Borpince
Borvásárlás
Bor webshop
Pincelátogatás
Palackozott bor
Borvacsora
Borászat
Borház
Borbár
Borfesztivál
Borbirtok
Borterasz
Vinotéka
Borozó
Szőlőbirtok
Bortúra
Fehérbor
Borétterem
Szüret
Borrendelés
Dűlőtúra
Kézműves bor
Borbolt
Borbemutató
Vörösbor
Borrend
Bormúzeum
Borszaküzlet
Aszúbor
Pincetúra
Bortrezor
Birtoklátogatás
Folyóbor
Présház
Borértékesítés
Borünnep
Pinceborozó
Látványpince
Nyitott pincék
Bornap
Borút
Borhajó
Borkereskedés
Borverseny
Borút állomás
Újbor
Fesztivál
Gyöngyözőbor

Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.
Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.

Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.

A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.
A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.

A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.

A Mátrai borvidék szívében, Gyöngyöstarjánon található 110 hektáros Sol Montis Borászat birtokunkon mindenekelőtt irsai olivért, olaszrizlinget és hárslevelűt termesztünk. De sokszínű borpalettánkon megtalálható a kiváló minőségű syrah, cabernet franc és tempranillo is. Szívesen várjuk egy kellemes bortúrára, ahol személyesen vezetjük körbe birtokunkon.
A Mátrai borvidék szívében, Gyöngyöstarjánon található 110 hektáros Sol Montis Borászat birtokunkon mindenekelőtt irsai olivért, olaszrizlinget és hárslevelűt termesztünk. De sokszínű borpalettánkon megtalálható a kiváló minőségű syrah, cabernet franc és tempranillo is. Szívesen várjuk egy kellemes bortúrára, ahol személyesen vezetjük körbe birtokunkon.

A Mátrai borvidék szívében, Gyöngyöstarjánon található 110 hektáros Sol Montis Borászat birtokunkon mindenekelőtt irsai olivért, olaszrizlinget és hárslevelűt termesztünk. De sokszínű borpalettánkon megtalálható a kiváló minőségű syrah, cabernet franc és tempranillo is. Szívesen várjuk egy kellemes bortúrára, ahol személyesen vezetjük körbe birtokunkon.

A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.

A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.