Borkóstoló
Pincészet
Borvásárlás
Borpince
Pincelátogatás
Bor webshop
Palackozott bor
Borvacsora
Borászat
Borház
Borbár
Borfesztivál
Borbirtok
Borterasz
Vinotéka
Borozó
Bortúra
Szőlőbirtok
Fehérbor
Borétterem
Szüret
Borrendelés
Dűlőtúra
Kézműves bor
Borbolt
Vörösbor
Borbemutató
Borrend
Bormúzeum
Borszaküzlet
Aszúbor
Pincetúra
Bortrezor
Birtoklátogatás
Folyóbor
Présház
Borértékesítés
Borünnep
Pinceborozó
Látványpince
Nyitott pincék
Borhajó
Bornap
Borút
Borkereskedés
Borverseny
Fesztivál
Borút állomás
Újbor
Gyöngyözőbor

Az egykor apátsági birtokban levő pince körül művelünk főként kárpát-medencei fajtákat. Célunk a termőhelyhez hű, környezetért felelős szőlőművelés és borkészítés. Ültetvényünket a lehető legtisztábban, vegyszeres gyom és rovarirtás nélkül műveljük. Boraink tölgyfahordókban spontán erjesztéssel, kén és derítőszeren kívül más segédanyag hozzáadása nélkül születnek. Álmaink Somlói bora koncentrált, testes és mentes minden kompromisszumtól.
Az egykor apátsági birtokban levő pince körül művelünk főként kárpát-medencei fajtákat. Célunk a termőhelyhez hű, környezetért felelős szőlőművelés és borkészítés. Ültetvényünket a lehető legtisztábban, vegyszeres gyom és rovarirtás nélkül műveljük. Boraink tölgyfahordókban spontán erjesztéssel, kén és derítőszeren kívül más segédanyag hozzáadása nélkül születnek. Álmaink Somlói bora koncentrált, testes és mentes minden kompromisszumtól.

Az egykor apátsági birtokban levő pince körül művelünk főként kárpát-medencei fajtákat. Célunk a termőhelyhez hű, környezetért felelős szőlőművelés és borkészítés. Ültetvényünket a lehető legtisztábban, vegyszeres gyom és rovarirtás nélkül műveljük. Boraink tölgyfahordókban spontán erjesztéssel, kén és derítőszeren kívül más segédanyag hozzáadása nélkül születnek. Álmaink Somlói bora koncentrált, testes és mentes minden kompromisszumtól.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.

A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.
A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.

A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.

Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.
Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.

Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.