Borkóstoló
Pincészet
Borvásárlás
Borpince
Pincelátogatás
Bor webshop
Palackozott bor
Borvacsora
Borászat
Borfesztivál
Borház
Borbár
Borterasz
Borbirtok
Vinotéka
Bortúra
Borozó
Szőlőbirtok
Fehérbor
Szüret
Borétterem
Borrendelés
Dűlőtúra
Kézműves bor
Borbolt
Borbemutató
Vörösbor
Borrend
Bormúzeum
Borszaküzlet
Aszúbor
Pincetúra
Bortrezor
Birtoklátogatás
Borünnep
Folyóbor
Présház
Borértékesítés
Pinceborozó
Látványpince
Bornap
Nyitott pincék
Borút
Borhajó
Borverseny
Újbor
Borkereskedés
Borút állomás
Fesztivál
Gyöngyözőbor
Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.
Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.
Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
Több mint két évtizede kezdtünk szőlészettel és borászattal foglalkozni. A felmenők hagyományai nyomán született a családi vállalkozás, ami a bortermelés mellett italkereskedelemmel is foglalkozik. Kiaknázva a kínálkozó lehetőségeinket és valóra váltva egyik nagy álmunkat, az utóbbi években pálinka és ásványvíz is került termékpalettánkra.
Több mint két évtizede kezdtünk szőlészettel és borászattal foglalkozni. A felmenők hagyományai nyomán született a családi vállalkozás, ami a bortermelés mellett italkereskedelemmel is foglalkozik. Kiaknázva a kínálkozó lehetőségeinket és valóra váltva egyik nagy álmunkat, az utóbbi években pálinka és ásványvíz is került termékpalettánkra.
Több mint két évtizede kezdtünk szőlészettel és borászattal foglalkozni. A felmenők hagyományai nyomán született a családi vállalkozás, ami a bortermelés mellett italkereskedelemmel is foglalkozik. Kiaknázva a kínálkozó lehetőségeinket és valóra váltva egyik nagy álmunkat, az utóbbi években pálinka és ásványvíz is került termékpalettánkra.
A Schunk Pince családi üzemeltetésű és működtetésű borászat, ahol a borkészítés családi hagyományokon alapul. A pincénkben 1996 óta készülnek kisebb és nagyobb tételben, változó szortimentben vörösborok, friss fehérborok és üdítő rozék. A folyamatos terület-növekedés, új telepítések, új szőlőfajták és lépésről-lépésre haladó technológiai fejlesztések jellemzik a családi borászatunk növekedését, fejlődését.
A Schunk Pince családi üzemeltetésű és működtetésű borászat, ahol a borkészítés családi hagyományokon alapul. A pincénkben 1996 óta készülnek kisebb és nagyobb tételben, változó szortimentben vörösborok, friss fehérborok és üdítő rozék. A folyamatos terület-növekedés, új telepítések, új szőlőfajták és lépésről-lépésre haladó technológiai fejlesztések jellemzik a családi borászatunk növekedését, fejlődését.
A Schunk Pince családi üzemeltetésű és működtetésű borászat, ahol a borkészítés családi hagyományokon alapul. A pincénkben 1996 óta készülnek kisebb és nagyobb tételben, változó szortimentben vörösborok, friss fehérborok és üdítő rozék. A folyamatos terület-növekedés, új telepítések, új szőlőfajták és lépésről-lépésre haladó technológiai fejlesztések jellemzik a családi borászatunk növekedését, fejlődését.