Borkóstoló
Pincészet
Borpince
Borvásárlás
Bor webshop
Pincelátogatás
Palackozott bor
Borvacsora
Borászat
Borház
Borbár
Borfesztivál
Borbirtok
Borterasz
Vinotéka
Borozó
Szőlőbirtok
Bortúra
Fehérbor
Borétterem
Szüret
Borrendelés
Dűlőtúra
Kézműves bor
Borbolt
Borbemutató
Vörösbor
Borrend
Bormúzeum
Borszaküzlet
Aszúbor
Pincetúra
Bortrezor
Birtoklátogatás
Folyóbor
Présház
Borértékesítés
Borünnep
Pinceborozó
Látványpince
Nyitott pincék
Bornap
Borút
Borhajó
Borkereskedés
Borverseny
Borút állomás
Újbor
Fesztivál
Gyöngyözőbor

Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.
Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.

Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.

A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.
A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.

A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.
Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.
Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.

Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.

Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.
Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.

Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.