Borkóstoló
Pincészet
Borvásárlás
Borpince
Pincelátogatás
Bor webshop
Palackozott bor
Borvacsora
Borászat
Borfesztivál
Borház
Borbár
Borterasz
Borbirtok
Vinotéka
Bortúra
Borozó
Szőlőbirtok
Fehérbor
Szüret
Borétterem
Borrendelés
Dűlőtúra
Kézműves bor
Borbolt
Borbemutató
Vörösbor
Borrend
Bormúzeum
Borszaküzlet
Aszúbor
Pincetúra
Bortrezor
Birtoklátogatás
Borünnep
Folyóbor
Présház
Borértékesítés
Pinceborozó
Látványpince
Bornap
Nyitott pincék
Borút
Borhajó
Borverseny
Újbor
Borkereskedés
Borút állomás
Fesztivál
Gyöngyözőbor
Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.
Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.
Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.
A pincénk fent a Les-hegyen áll, a szőlők közvetlen szomszédságában. Ez egy eredeti, 150 éves, nádtetős hantolt-pince, amelyet jócskán kibővítettünk a föld alatt, és felszereltünk a legújabb technológiával. A pincében jelenleg nincs vendéglátás, kizárólag szakmai látogatókat tud fogadni. Azonban egész évben szeretettel várjuk a vásárlókat és érdeklődőket a 71-es út mellett a vinotékánkban, ahol a borokat palackozzuk és értékesítjük.
A pincénk fent a Les-hegyen áll, a szőlők közvetlen szomszédságában. Ez egy eredeti, 150 éves, nádtetős hantolt-pince, amelyet jócskán kibővítettünk a föld alatt, és felszereltünk a legújabb technológiával. A pincében jelenleg nincs vendéglátás, kizárólag szakmai látogatókat tud fogadni. Azonban egész évben szeretettel várjuk a vásárlókat és érdeklődőket a 71-es út mellett a vinotékánkban, ahol a borokat palackozzuk és értékesítjük.
A pincénk fent a Les-hegyen áll, a szőlők közvetlen szomszédságában. Ez egy eredeti, 150 éves, nádtetős hantolt-pince, amelyet jócskán kibővítettünk a föld alatt, és felszereltünk a legújabb technológiával. A pincében jelenleg nincs vendéglátás, kizárólag szakmai látogatókat tud fogadni. Azonban egész évben szeretettel várjuk a vásárlókat és érdeklődőket a 71-es út mellett a vinotékánkban, ahol a borokat palackozzuk és értékesítjük.
A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.
A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.
A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.