Borkóstoló
Pincészet
Borpince
Borvásárlás
Pincelátogatás
Bor webshop
Palackozott bor
Borvacsora
Borászat
Borház
Borfesztivál
Borbár
Borbirtok
Borterasz
Vinotéka
Borozó
Bortúra
Szőlőbirtok
Fehérbor
Borétterem
Szüret
Borrendelés
Dűlőtúra
Kézműves bor
Borbolt
Borbemutató
Vörösbor
Borrend
Bormúzeum
Borszaküzlet
Aszúbor
Pincetúra
Bortrezor
Birtoklátogatás
Borünnep
Folyóbor
Présház
Borértékesítés
Pinceborozó
Látványpince
Bornap
Nyitott pincék
Borút
Borhajó
Borkereskedés
Borverseny
Borút állomás
Újbor
Fesztivál
Gyöngyözőbor
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.
Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.
Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.
A Palota-dűlő tőkéit műveljük ökológia szemléletben. Boraink stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik. A méret még kicsi, de kitartó munkával reméljük, hogy megtalálhatjuk helyünket a borvidék termelői és a tokaji borok rajongói között. Sétáljatok velünk a dűlőben egy pohár borral. Látogatás esetén lépjetek velünk kapcsolatba előzetesen!
A Palota-dűlő tőkéit műveljük ökológia szemléletben. Boraink stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik. A méret még kicsi, de kitartó munkával reméljük, hogy megtalálhatjuk helyünket a borvidék termelői és a tokaji borok rajongói között. Sétáljatok velünk a dűlőben egy pohár borral. Látogatás esetén lépjetek velünk kapcsolatba előzetesen!
A Palota-dűlő tőkéit műveljük ökológia szemléletben. Boraink stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik. A méret még kicsi, de kitartó munkával reméljük, hogy megtalálhatjuk helyünket a borvidék termelői és a tokaji borok rajongói között. Sétáljatok velünk a dűlőben egy pohár borral. Látogatás esetén lépjetek velünk kapcsolatba előzetesen!
Szőlészetünk központja Szentbékkálla egyik legszebb dűlőjében Velétén van, ahol 6 ha-on gazdálkodunk, nem csak szőlőt termelünk, van itt gyümölcsösünk is: magyar kajszi, Bereczky birs, besztercei szilva, almák, körték és a mandulás. Vendégházunkban 4 személynek tudunk szállást biztosítani. Előzetes bejelentkezés alapján borkóstolókat szervezünk - kívánság esetén falusi vendég asztal keretében vacsorával.
Szőlészetünk központja Szentbékkálla egyik legszebb dűlőjében Velétén van, ahol 6 ha-on gazdálkodunk, nem csak szőlőt termelünk, van itt gyümölcsösünk is: magyar kajszi, Bereczky birs, besztercei szilva, almák, körték és a mandulás. Vendégházunkban 4 személynek tudunk szállást biztosítani. Előzetes bejelentkezés alapján borkóstolókat szervezünk - kívánság esetén falusi vendég asztal keretében vacsorával.
Szőlészetünk központja Szentbékkálla egyik legszebb dűlőjében Velétén van, ahol 6 ha-on gazdálkodunk, nem csak szőlőt termelünk, van itt gyümölcsösünk is: magyar kajszi, Bereczky birs, besztercei szilva, almák, körték és a mandulás. Vendégházunkban 4 személynek tudunk szállást biztosítani. Előzetes bejelentkezés alapján borkóstolókat szervezünk - kívánság esetén falusi vendég asztal keretében vacsorával.
A pincét a kapucinus rend építette 250 éve és eredetileg földbe vájt volt, melynek egy része eredeti formájában ma is megtekinthető. Az épület alsó szintjén alakítottuk ki kóstolóhelyiségünket, ahol borkorcsolyával kísért borkóstolókat is rendezünk. Birtokunk jelenleg 2,4 hektáron bioorganikusan gazdálkodik, elsősorban solarist, olaszrizlinget és kékfrankost termesztünk.
A pincét a kapucinus rend építette 250 éve és eredetileg földbe vájt volt, melynek egy része eredeti formájában ma is megtekinthető. Az épület alsó szintjén alakítottuk ki kóstolóhelyiségünket, ahol borkorcsolyával kísért borkóstolókat is rendezünk. Birtokunk jelenleg 2,4 hektáron bioorganikusan gazdálkodik, elsősorban solarist, olaszrizlinget és kékfrankost termesztünk.
A pincét a kapucinus rend építette 250 éve és eredetileg földbe vájt volt, melynek egy része eredeti formájában ma is megtekinthető. Az épület alsó szintjén alakítottuk ki kóstolóhelyiségünket, ahol borkorcsolyával kísért borkóstolókat is rendezünk. Birtokunk jelenleg 2,4 hektáron bioorganikusan gazdálkodik, elsősorban solarist, olaszrizlinget és kékfrankost termesztünk.
A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.
A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.
A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.
A Szekszárdi Borvidék legnagyobb területtel rendelkező és mára Magyarország egyik meghatározóvá vált borászata a Twickel Szőlőbirtok. A csaknem 200 hektáron gazdálkodó vállalkozás tulajdonosa báró Twickel György. Meghatározó fajták a szekszárdi kadarka és a fűszeres, zamatos kékfrankos, emellett a cabernet sauvignon, a cabernet franc, a merlot, a pinot noir, a portugieser és a különleges syrah kap kiemelt figyelmet.
A Szekszárdi Borvidék legnagyobb területtel rendelkező és mára Magyarország egyik meghatározóvá vált borászata a Twickel Szőlőbirtok. A csaknem 200 hektáron gazdálkodó vállalkozás tulajdonosa báró Twickel György. Meghatározó fajták a szekszárdi kadarka és a fűszeres, zamatos kékfrankos, emellett a cabernet sauvignon, a cabernet franc, a merlot, a pinot noir, a portugieser és a különleges syrah kap kiemelt figyelmet.
A Szekszárdi Borvidék legnagyobb területtel rendelkező és mára Magyarország egyik meghatározóvá vált borászata a Twickel Szőlőbirtok. A csaknem 200 hektáron gazdálkodó vállalkozás tulajdonosa báró Twickel György. Meghatározó fajták a szekszárdi kadarka és a fűszeres, zamatos kékfrankos, emellett a cabernet sauvignon, a cabernet franc, a merlot, a pinot noir, a portugieser és a különleges syrah kap kiemelt figyelmet.