Turizmus Program

Szaunázók hétvégéje

Sítanpályák Napja

Siófoki Halfesztivál

Oldtimer Show

OMÉK - Az ország legnagyobb agráreseménye!

Testi - lelki egészség

Borkóstoló

Borkóstoló programokat és borkóstolást kínáló pincéket és borházakat ajánlunk. A borkóstoló programon részt venni, vagy betérni egy pincébe megkóstolni a gazda borát nem csak gasztronómiai élvezet, hanem a táj, és az ott élő emberek életének megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!
Népszerűség

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.

A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.

A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.

A Tornai Pincészet több, mint 50 ha-on termeszt szőlőt, így a családi pincészet ma a legnagyobb Somlón. Elsősorban hagyományos és elfogadott somlói fajtákat termelünk, mint a Juhfark, Furmint, Olaszrizling és Hárslevelű. Emellett megtalálhatóak a Somlóra kevésbé jellemző fajták is, mint a Pinot gris vagy a Pinot blanc. Hogy minden elvárásnak megfelelhessünk, több borcsaládot is létrehoztunk, melynek legfontosabb tagjai a Tornai Classic és a Top Selection család.

A Tornai Pincészet több, mint 50 ha-on termeszt szőlőt, így a családi pincészet ma a legnagyobb Somlón. Elsősorban hagyományos és elfogadott somlói fajtákat termelünk, mint a Juhfark, Furmint, Olaszrizling és Hárslevelű. Emellett megtalálhatóak a Somlóra kevésbé jellemző fajták is, mint a Pinot gris vagy a Pinot blanc. Hogy minden elvárásnak megfelelhessünk, több borcsaládot is létrehoztunk, melynek legfontosabb tagjai a Tornai Classic és a Top Selection család.

A Tornai Pincészet több, mint 50 ha-on termeszt szőlőt, így a családi pincészet ma a legnagyobb Somlón. Elsősorban hagyományos és elfogadott somlói fajtákat termelünk, mint a Juhfark, Furmint, Olaszrizling és Hárslevelű. Emellett megtalálhatóak a Somlóra kevésbé jellemző fajták is, mint a Pinot gris vagy a Pinot blanc. Hogy minden elvárásnak megfelelhessünk, több borcsaládot is létrehoztunk, melynek legfontosabb tagjai a Tornai Classic és a Top Selection család.

Családi pincészet vagyunk. Több, mint 40 év kitartó munkájának hála ma már egy 27 hektáros csodálatos birtokon gazdálkodunk és egy különleges ötágú pincerendszerben érleljük borainkat. Négy évtizede már, hogy minden évjáratban finomítjuk borainkat, amihez a régió legszebb dűlőiben rendelkezünk szőlőterületekkel, beleértve az ikonikus Síkhegy- és Nagy-Eged dűlőket is. Közösségi feladatunk az Egri Bikavér és Egri Csillag tökéletesítése, egyéni célkitűzésünk pedig, hogy a Leányka, Kadarka és Kékfrankos fajtákat a borkedvelőkkel méltó módon megismertessük.

Családi pincészet vagyunk. Több, mint 40 év kitartó munkájának hála ma már egy 27 hektáros csodálatos birtokon gazdálkodunk és egy különleges ötágú pincerendszerben érleljük borainkat. Négy évtizede már, hogy minden évjáratban finomítjuk borainkat, amihez a régió legszebb dűlőiben rendelkezünk szőlőterületekkel, beleértve az ikonikus Síkhegy- és Nagy-Eged dűlőket is. Közösségi feladatunk az Egri Bikavér és Egri Csillag tökéletesítése, egyéni célkitűzésünk pedig, hogy a Leányka, Kadarka és Kékfrankos fajtákat a borkedvelőkkel méltó módon megismertessük.

Családi pincészet vagyunk. Több, mint 40 év kitartó munkájának hála ma már egy 27 hektáros csodálatos birtokon gazdálkodunk és egy különleges ötágú pincerendszerben érleljük borainkat. Négy évtizede már, hogy minden évjáratban finomítjuk borainkat, amihez a régió legszebb dűlőiben rendelkezünk szőlőterületekkel, beleértve az ikonikus Síkhegy- és Nagy-Eged dűlőket is. Közösségi feladatunk az Egri Bikavér és Egri Csillag tökéletesítése, egyéni célkitűzésünk pedig, hogy a Leányka, Kadarka és Kékfrankos fajtákat a borkedvelőkkel méltó módon megismertessük.

1...555657...63

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Gyulai őszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Gyulai őszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!

Legjobb élmények

Őszi Oldtimer Show! 500 válogatott oldtimer jármű! 100 évnél öregebb motorkerékpárok és fakerekű autók!