A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.
Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.
Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.
A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.
A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.
A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.
A Tornai Pincészet több, mint 50 ha-on termeszt szőlőt, így a családi pincészet ma a legnagyobb Somlón. Elsősorban hagyományos és elfogadott somlói fajtákat termelünk, mint a Juhfark, Furmint, Olaszrizling és Hárslevelű. Emellett megtalálhatóak a Somlóra kevésbé jellemző fajták is, mint a Pinot gris vagy a Pinot blanc. Hogy minden elvárásnak megfelelhessünk, több borcsaládot is létrehoztunk, melynek legfontosabb tagjai a Tornai Classic és a Top Selection család.
A Tornai Pincészet több, mint 50 ha-on termeszt szőlőt, így a családi pincészet ma a legnagyobb Somlón. Elsősorban hagyományos és elfogadott somlói fajtákat termelünk, mint a Juhfark, Furmint, Olaszrizling és Hárslevelű. Emellett megtalálhatóak a Somlóra kevésbé jellemző fajták is, mint a Pinot gris vagy a Pinot blanc. Hogy minden elvárásnak megfelelhessünk, több borcsaládot is létrehoztunk, melynek legfontosabb tagjai a Tornai Classic és a Top Selection család.
A Tornai Pincészet több, mint 50 ha-on termeszt szőlőt, így a családi pincészet ma a legnagyobb Somlón. Elsősorban hagyományos és elfogadott somlói fajtákat termelünk, mint a Juhfark, Furmint, Olaszrizling és Hárslevelű. Emellett megtalálhatóak a Somlóra kevésbé jellemző fajták is, mint a Pinot gris vagy a Pinot blanc. Hogy minden elvárásnak megfelelhessünk, több borcsaládot is létrehoztunk, melynek legfontosabb tagjai a Tornai Classic és a Top Selection család.