Turizmus Program

Városligeti majális Budapesten

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Borkóstoló

Borkóstoló programokat és borkóstolást kínáló pincéket és borházakat ajánlunk. A borkóstoló programon részt venni, vagy betérni egy pincébe megkóstolni a gazda borát nem csak gasztronómiai élvezet, hanem a táj, és az ott élő emberek életének megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!
Népszerűség

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.

A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.

A pince a Balatontól 3 km-re Kőröshegy Kishegy-nek nevezett részén, a műútról gépjárművel jól megközelíthető helyen található. A család elsősorban a hírneves kőröshegyi olaszrizlinggel foglalkozik, melyet különleges üvegbe palackoznak. A negyven fős befogadó képességű pincében előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is vendégül látnak.

A Tornai Pincészet több, mint 50 ha-on termeszt szőlőt, így a családi pincészet ma a legnagyobb Somlón. Elsősorban hagyományos és elfogadott somlói fajtákat termelünk, mint a Juhfark, Furmint, Olaszrizling és Hárslevelű. Emellett megtalálhatóak a Somlóra kevésbé jellemző fajták is, mint a Pinot gris vagy a Pinot blanc. Hogy minden elvárásnak megfelelhessünk, több borcsaládot is létrehoztunk, melynek legfontosabb tagjai a Tornai Classic és a Top Selection család.

A Tornai Pincészet több, mint 50 ha-on termeszt szőlőt, így a családi pincészet ma a legnagyobb Somlón. Elsősorban hagyományos és elfogadott somlói fajtákat termelünk, mint a Juhfark, Furmint, Olaszrizling és Hárslevelű. Emellett megtalálhatóak a Somlóra kevésbé jellemző fajták is, mint a Pinot gris vagy a Pinot blanc. Hogy minden elvárásnak megfelelhessünk, több borcsaládot is létrehoztunk, melynek legfontosabb tagjai a Tornai Classic és a Top Selection család.

A Tornai Pincészet több, mint 50 ha-on termeszt szőlőt, így a családi pincészet ma a legnagyobb Somlón. Elsősorban hagyományos és elfogadott somlói fajtákat termelünk, mint a Juhfark, Furmint, Olaszrizling és Hárslevelű. Emellett megtalálhatóak a Somlóra kevésbé jellemző fajták is, mint a Pinot gris vagy a Pinot blanc. Hogy minden elvárásnak megfelelhessünk, több borcsaládot is létrehoztunk, melynek legfontosabb tagjai a Tornai Classic és a Top Selection család.

Borkóstoló programok előzetes bejelentkezéssel Tekenye-Mór-hegyen.

Borkóstoló programok előzetes bejelentkezéssel Tekenye-Mór-hegyen.

Borkóstoló programok előzetes bejelentkezéssel Tekenye-Mór-hegyen.

1...565758...63

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!