Mucsi Zalán a Grál Borpince megálmodója 2008 óta gazdálkodik családjával Gyönkön, a Tolnai Borvidéken. Jelenleg 2,5 hektár területen termesztenek és három szőlőfajtával dolgoznak: kékfrankos, szürkebarát és merlot. Borkóstoló programra előzetes egyeztetéssel van lehetőség. A borkóstoló tartalmaz egy pincelátogatással egybekötött birtokbejárást, illetve egy kis ízelítőt házias falatokkal.
Mucsi Zalán a Grál Borpince megálmodója 2008 óta gazdálkodik családjával Gyönkön, a Tolnai Borvidéken. Jelenleg 2,5 hektár területen termesztenek és három szőlőfajtával dolgoznak: kékfrankos, szürkebarát és merlot. Borkóstoló programra előzetes egyeztetéssel van lehetőség. A borkóstoló tartalmaz egy pincelátogatással egybekötött birtokbejárást, illetve egy kis ízelítőt házias falatokkal.
Mucsi Zalán a Grál Borpince megálmodója 2008 óta gazdálkodik családjával Gyönkön, a Tolnai Borvidéken. Jelenleg 2,5 hektár területen termesztenek és három szőlőfajtával dolgoznak: kékfrankos, szürkebarát és merlot. Borkóstoló programra előzetes egyeztetéssel van lehetőség. A borkóstoló tartalmaz egy pincelátogatással egybekötött birtokbejárást, illetve egy kis ízelítőt házias falatokkal.
A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.
A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.
A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.
A Haraszthy Pincészet tökéletes hely a bor és gasztronómia kedvelőinek. Kapcsolódjon ki egy pohár borral a gyönyörű táj látványa mellett. A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről; a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről. Matador néven forradalmian megújult éttermünk. Az idei szezonban rengeteg új dologgal és különlegességgel várjuk kedves vendégeinket Etyeken mind ételek, mind borok tekintetében.
A Haraszthy Pincészet tökéletes hely a bor és gasztronómia kedvelőinek. Kapcsolódjon ki egy pohár borral a gyönyörű táj látványa mellett. A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről; a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről. Matador néven forradalmian megújult éttermünk. Az idei szezonban rengeteg új dologgal és különlegességgel várjuk kedves vendégeinket Etyeken mind ételek, mind borok tekintetében.
A Haraszthy Pincészet tökéletes hely a bor és gasztronómia kedvelőinek. Kapcsolódjon ki egy pohár borral a gyönyörű táj látványa mellett. A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről; a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről. Matador néven forradalmian megújult éttermünk. Az idei szezonban rengeteg új dologgal és különlegességgel várjuk kedves vendégeinket Etyeken mind ételek, mind borok tekintetében.