Hal
Olasz
Disznótoros
Hamburger
Pizza
Liba
Kemencés
Grill
BBQ
Kolbász
Vad
Mediterrán
Ázsiai
Sajt
Palacsinta
Street Food
Házias
Ebéd
Fánk
Vega
Kínai
Lecsó
Csülök
Zsidó
Erdélyi étel
Tészta
Menü rendelés
Kocsonya
Étel kiszállítás
Bio
Hurka
Spanyol
Francia
Vadétel
Disznóvágás
Rétes
Káposzta
Sváb étel
Fesztivál
Barbecue
Húsvét
Hidegtál rendelés
Lángos
Vacsora
Vegán
Kalács
Tócsni
Pecsenye
Magyar
Libamáj
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Éttermünk Szentendre szívében, a Fő tértől csak egy rövid sétára, a város korábbi fő utcáján található. Patinás vidéki stílusával, romantikus kerthelyiségével, teraszával hűen adja vissza a város varázslatos ódon hangulatát. Étlapunkon megtalálhatóak a magyar konyha jellegzetes ételei, de a világkonyhából ismert és kedvelt ételeket is készítünk. Kísérleti jelleggel hoztuk létre Önkiszolgáló grillkonyhánkat, ami hamar nagy népszerűségre tett szert, ezért éttermünk állandó kínálatává vált. Tavasztól őszig hétvégénként este TeraszKoncertekkel és fényfestéssel kedveskedünk vendégeinknek. A hűvösebb évszakok idején időközönként hangulatos TeremKoncertekkel várjuk az élő zene kedvelőit. Változatos zenei kínálat és nagyszerű előadók emelik a hangulatot a vacsorához, a beszélgetéshez, vagy akár a táncra perdüléshez. Gyermek és családbarát étterem vagyunk, kisbabáknak pelenkázási lehetőséggel. Szeretettel látjuk a kutyával érkező vendégeket.
Éttermünk Szentendre szívében, a Fő tértől csak egy rövid sétára, a város korábbi fő utcáján található. Patinás vidéki stílusával, romantikus kerthelyiségével, teraszával hűen adja vissza a város varázslatos ódon hangulatát. Étlapunkon megtalálhatóak a magyar konyha jellegzetes ételei, de a világkonyhából ismert és kedvelt ételeket is készítünk. Kísérleti jelleggel hoztuk létre Önkiszolgáló grillkonyhánkat, ami hamar nagy népszerűségre tett szert, ezért éttermünk állandó kínálatává vált. Tavasztól őszig hétvégénként este TeraszKoncertekkel és fényfestéssel kedveskedünk vendégeinknek. A hűvösebb évszakok idején időközönként hangulatos TeremKoncertekkel várjuk az élő zene kedvelőit. Változatos zenei kínálat és nagyszerű előadók emelik a hangulatot a vacsorához, a beszélgetéshez, vagy akár a táncra perdüléshez. Gyermek és családbarát étterem vagyunk, kisbabáknak pelenkázási lehetőséggel. Szeretettel látjuk a kutyával érkező vendégeket.
Éttermünk Szentendre szívében, a Fő tértől csak egy rövid sétára, a város korábbi fő utcáján található. Patinás vidéki stílusával, romantikus kerthelyiségével, teraszával hűen adja vissza a város varázslatos ódon hangulatát. Étlapunkon megtalálhatóak a magyar konyha jellegzetes ételei, de a világkonyhából ismert és kedvelt ételeket is készítünk. Kísérleti jelleggel hoztuk létre Önkiszolgáló grillkonyhánkat, ami hamar nagy népszerűségre tett szert, ezért éttermünk állandó kínálatává vált. Tavasztól őszig hétvégénként este TeraszKoncertekkel és fényfestéssel kedveskedünk vendégeinknek. A hűvösebb évszakok idején időközönként hangulatos TeremKoncertekkel várjuk az élő zene kedvelőit. Változatos zenei kínálat és nagyszerű előadók emelik a hangulatot a vacsorához, a beszélgetéshez, vagy akár a táncra perdüléshez. Gyermek és családbarát étterem vagyunk, kisbabáknak pelenkázási lehetőséggel. Szeretettel látjuk a kutyával érkező vendégeket.
A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.
A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.
A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.
A Nightingale a W Budapest Hotelben a, teljesen felújított Drechsler Palotában található. Az Unesco Világörökség részét képező Andrássy úton található, közvetlenül az Állami Operaházzal szemben. Vágjon bele egy csábító és lendületes étkezési élménybe, amely a Beefbar klasszikusait és az ázsiai ízeket ötvözi egy friss és modern csavarral. Helyszínünk Ázsia könnyed szépségét és a mediterrán kultúra frissességét kínálja, miközben a budapesti szecesszió eleganciáját ünnepeljük a Belle Époque-nak a színház születésekor.
A Nightingale a W Budapest Hotelben a, teljesen felújított Drechsler Palotában található. Az Unesco Világörökség részét képező Andrássy úton található, közvetlenül az Állami Operaházzal szemben. Vágjon bele egy csábító és lendületes étkezési élménybe, amely a Beefbar klasszikusait és az ázsiai ízeket ötvözi egy friss és modern csavarral. Helyszínünk Ázsia könnyed szépségét és a mediterrán kultúra frissességét kínálja, miközben a budapesti szecesszió eleganciáját ünnepeljük a Belle Époque-nak a színház születésekor.
A Nightingale a W Budapest Hotelben a, teljesen felújított Drechsler Palotában található. Az Unesco Világörökség részét képező Andrássy úton található, közvetlenül az Állami Operaházzal szemben. Vágjon bele egy csábító és lendületes étkezési élménybe, amely a Beefbar klasszikusait és az ázsiai ízeket ötvözi egy friss és modern csavarral. Helyszínünk Ázsia könnyed szépségét és a mediterrán kultúra frissességét kínálja, miközben a budapesti szecesszió eleganciáját ünnepeljük a Belle Époque-nak a színház születésekor.