Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Beltéri vidámpark Budapesten

Zalakarosi Ünnepek

Családi élményprogram Budapesten

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Gasztro

Népszerűség

A bensőséges hangulatú kőbányai Zila Vendéglő szezonálisan változó étlappal, a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, sommelier által gondosan összeállított, az étlapon szereplő ételekhez igazodó borlappal várja vendégeit.

A bensőséges hangulatú kőbányai Zila Vendéglő szezonálisan változó étlappal, a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, sommelier által gondosan összeállított, az étlapon szereplő ételekhez igazodó borlappal várja vendégeit.

A bensőséges hangulatú kőbányai Zila Vendéglő szezonálisan változó étlappal, a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, sommelier által gondosan összeállított, az étlapon szereplő ételekhez igazodó borlappal várja vendégeit.

Szívből reméljük, hogy a Tabán szívében megnyitott, válogatott minőségű alapanyagokból, javarészt házi készítésű ételeket kínáló brunch és bistró éttermünk, a ZILEAT hamarosan számodra is a legbarátságosabb biztos pont lesz a városi rohanásban. Reggeli kínálatunk egészen délután háromig várja, hogy megtaláld a számodra tökéletes napindítót, míg elő- és főételekben bővelkedő, a modern és hagyományos bisztrókonyha legjavát felvonultató á la carte menünkből déltől egészen este 9-ig választhatod ki aznapi kedvenc ebéded vagy vacsorád (vagy akár mindkettőt). Koktéljaink, borkínálatunk mellett az általunk ismert legfinomabb smoothiek és frissen facsart gyümölcslevek választékával várunk, amit bármikor megfejelhetsz közönségkedvenc vaníliakrémes palacsintánk és újragondolt süteménytextúrába bújtatott tejbegrízünk ízhurrikánjával.

Szívből reméljük, hogy a Tabán szívében megnyitott, válogatott minőségű alapanyagokból, javarészt házi készítésű ételeket kínáló brunch és bistró éttermünk, a ZILEAT hamarosan számodra is a legbarátságosabb biztos pont lesz a városi rohanásban. Reggeli kínálatunk egészen délután háromig várja, hogy megtaláld a számodra tökéletes napindítót, míg elő- és főételekben bővelkedő, a modern és hagyományos bisztrókonyha legjavát felvonultató á la carte menünkből déltől egészen este 9-ig választhatod ki aznapi kedvenc ebéded vagy vacsorád (vagy akár mindkettőt). Koktéljaink, borkínálatunk mellett az általunk ismert legfinomabb smoothiek és frissen facsart gyümölcslevek választékával várunk, amit bármikor megfejelhetsz közönségkedvenc vaníliakrémes palacsintánk és újragondolt süteménytextúrába bújtatott tejbegrízünk ízhurrikánjával.

Szívből reméljük, hogy a Tabán szívében megnyitott, válogatott minőségű alapanyagokból, javarészt házi készítésű ételeket kínáló brunch és bistró éttermünk, a ZILEAT hamarosan számodra is a legbarátságosabb biztos pont lesz a városi rohanásban. Reggeli kínálatunk egészen délután háromig várja, hogy megtaláld a számodra tökéletes napindítót, míg elő- és főételekben bővelkedő, a modern és hagyományos bisztrókonyha legjavát felvonultató á la carte menünkből déltől egészen este 9-ig választhatod ki aznapi kedvenc ebéded vagy vacsorád (vagy akár mindkettőt). Koktéljaink, borkínálatunk mellett az általunk ismert legfinomabb smoothiek és frissen facsart gyümölcslevek választékával várunk, amit bármikor megfejelhetsz közönségkedvenc vaníliakrémes palacsintánk és újragondolt süteménytextúrába bújtatott tejbegrízünk ízhurrikánjával.

Az étterem 1993 óta áll a vendégeik szolgálatában Győr-Marcalvárosban. Térj be hozzánk bármely hétköznapon, a magyar konyha legjobb fogásaival várunk. Ragaszkodunk a hagyományos receptekhez, miközben ötvözzük azt a modern konyhatechnológiával. Étel és italválasztékunkat kiegészítettük új elemekkel, de nagy figyelmet fordítottunk a kedvencek megtartására. Újításaink közé tartozik, hogy ebédidőben napi menüvel is várjuk vendégeinket. Családi, baráti, üzleti ebédhez, vacsorához vagy egy laza koktélozáshoz is ideális választás éttermünk. Esküvőt (30 főnél nagyobb), céges vagy privát zártkörű rendezvényeket az étteremhez tartozó rendezvénytermünkben is bonyolítunk.

Az étterem 1993 óta áll a vendégeik szolgálatában Győr-Marcalvárosban. Térj be hozzánk bármely hétköznapon, a magyar konyha legjobb fogásaival várunk. Ragaszkodunk a hagyományos receptekhez, miközben ötvözzük azt a modern konyhatechnológiával. Étel és italválasztékunkat kiegészítettük új elemekkel, de nagy figyelmet fordítottunk a kedvencek megtartására. Újításaink közé tartozik, hogy ebédidőben napi menüvel is várjuk vendégeinket. Családi, baráti, üzleti ebédhez, vacsorához vagy egy laza koktélozáshoz is ideális választás éttermünk. Esküvőt (30 főnél nagyobb), céges vagy privát zártkörű rendezvényeket az étteremhez tartozó rendezvénytermünkben is bonyolítunk.

Az étterem 1993 óta áll a vendégeik szolgálatában Győr-Marcalvárosban. Térj be hozzánk bármely hétköznapon, a magyar konyha legjobb fogásaival várunk. Ragaszkodunk a hagyományos receptekhez, miközben ötvözzük azt a modern konyhatechnológiával. Étel és italválasztékunkat kiegészítettük új elemekkel, de nagy figyelmet fordítottunk a kedvencek megtartására. Újításaink közé tartozik, hogy ebédidőben napi menüvel is várjuk vendégeinket. Családi, baráti, üzleti ebédhez, vacsorához vagy egy laza koktélozáshoz is ideális választás éttermünk. Esküvőt (30 főnél nagyobb), céges vagy privát zártkörű rendezvényeket az étteremhez tartozó rendezvénytermünkben is bonyolítunk.

A Rábaköz az egyik legpatinásabb étterme, a Zöldfa Vendéglő, Csorna város szívében fogadja a látogatókat. Ajánljuk figyelmükbe nagyszerű pálinkáinkat és a történelmi borvidékeinkről származó kitűnő borválasztékunkat. Születésnapok, lakodalmak, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények lebonyolítását 150 főig vállaljuk.

A Rábaköz az egyik legpatinásabb étterme, a Zöldfa Vendéglő, Csorna város szívében fogadja a látogatókat. Ajánljuk figyelmükbe nagyszerű pálinkáinkat és a történelmi borvidékeinkről származó kitűnő borválasztékunkat. Születésnapok, lakodalmak, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények lebonyolítását 150 főig vállaljuk.

A Rábaköz az egyik legpatinásabb étterme, a Zöldfa Vendéglő, Csorna város szívében fogadja a látogatókat. Ajánljuk figyelmükbe nagyszerű pálinkáinkat és a történelmi borvidékeinkről származó kitűnő borválasztékunkat. Születésnapok, lakodalmak, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények lebonyolítását 150 főig vállaljuk.

Csárda Ricse településen, heti menü kínálattal.

Csárda Ricse településen, heti menü kínálattal.

Csárda Ricse településen, heti menü kínálattal.

A pincészet területei Tokaj-Hegyalján, Tállya legkiválóbb dűlőiben terülnek el, ahol főleg furmint és hárslevelű szőlőfajták találhatóak. Jelenleg 35 hektáron gazdálkodunk. A borkóstolókra előzetes bejelentkezés szükséges.

A pincészet területei Tokaj-Hegyalján, Tállya legkiválóbb dűlőiben terülnek el, ahol főleg furmint és hárslevelű szőlőfajták találhatóak. Jelenleg 35 hektáron gazdálkodunk. A borkóstolókra előzetes bejelentkezés szükséges.

A pincészet területei Tokaj-Hegyalján, Tállya legkiválóbb dűlőiben terülnek el, ahol főleg furmint és hárslevelű szőlőfajták találhatóak. Jelenleg 35 hektáron gazdálkodunk. A borkóstolókra előzetes bejelentkezés szükséges.

A Bõszénfán található feldolgozóüzemünk hazánk legmodernebb létesítményei közé tartozik, biztosítva ezzel az igényes munka feltételeit.

A Bõszénfán található feldolgozóüzemünk hazánk legmodernebb létesítményei közé tartozik, biztosítva ezzel az igényes munka feltételeit.

A Bõszénfán található feldolgozóüzemünk hazánk legmodernebb létesítményei közé tartozik, biztosítva ezzel az igényes munka feltételeit.

A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.

A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.

A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.

Rétimajor hajdani víztornya, bognár-, és kovácsműhelye az eredeti fafödémes szerkezet felújításával egy 40 fős étteremmé lett átalakítva. Vendégeinket tájjellegű halas, vadas és hagyományos magyaros ételekkel és finom borainkkal várjuk.

Rétimajor hajdani víztornya, bognár-, és kovácsműhelye az eredeti fafödémes szerkezet felújításával egy 40 fős étteremmé lett átalakítva. Vendégeinket tájjellegű halas, vadas és hagyományos magyaros ételekkel és finom borainkkal várjuk.

Rétimajor hajdani víztornya, bognár-, és kovácsműhelye az eredeti fafödémes szerkezet felújításával egy 40 fős étteremmé lett átalakítva. Vendégeinket tájjellegű halas, vadas és hagyományos magyaros ételekkel és finom borainkkal várjuk.

Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!

Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!

Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények