Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Az idei fesztiválon 14 kórus közel 800 énekese látogatja meg Nyíregyházát!
Az idei fesztiválon 14 kórus közel 800 énekese látogatja meg Nyíregyházát!
Budapesti Tavaszi Fesztivál 2024
Budapesti Tavaszi Fesztivál 2024
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2024

Budapest Több kerületben, Több helyszínen

A Budapesti Tavaszi Fesztivál a főváros több évtizedes múltra visszatekintő tavaszi eseménye, 2024. április 29. és május 12. között koncertekkel, színházzal, előadásokkal, színes programkínálattal várja a minőségi kikapcsolódás kedvelőit. Közel 30 helyszínen, több mint 40 eseményt kínál a 44. Budapesti Tavaszi Fesztivál Budapest lakói és látogatói számára.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2024 - Programajánló

Budapesti Tavaszi Fesztivál Nyitóesemény - Chamber Orchestra of Europe koncert

ÁPRILIS 29. HÉTFŐ, 19:00
Olasz Intézet

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad.

A budapesti Olasz Intézet patinás termében felcsendülő művek színes áttekintést adnak a magyar gyökerű európia zenei hagyományból. A koncerten fellépő Chamber Orchestra of Europe különlegessége, hogy kiváló muzsikusai a kontinens húsz országából érkeznek. A kezdetben Claudio Abbado, majd Nikolaus Harnoncourt által vezetett együttes jelenleg a kismartoni Esterházy-kastély rezidens zenekara, így érkeznek Budapestre az Esterházy Alapítványnak köszönhetően.

Műsor:

 • Veress Sándor: Négy erdélyi tánc (14’)
 • Joseph Haydn: C-dúr csellóverseny No.1  (25’)
 • Szünet
 • Liszt Ferenc: Angelus! Prière aux anges gardiens vonószenekari átirat  (7’)
 • Bartók Béla: Divertimento (25’)

Koncertmester: Benjamin Gilmore

Közreműködik: Perényi Miklós gordonkaművész


Rimini Protokoll (DE): Európa házhoz megy - Színházi társasjáték a nappalidban

ÁPRILIS 30. KEDD, 19:00
MÁJUS 2. CSÜTÖRTÖK, 19:00
MÁJUS 3. PÉNTEK, 19:00
MÁJUS 4. SZOMBAT, 19:00
MÁJUS 5. VASÁRNAP, 15:00
MÁJUS 5. VASÁRNAP, 19:00

Az előadások magánlakásokokban kerülnek megrendezésre. Pontos helyszínről a résztvevőket emailben értesítjük.

Mit jelent valójában a Európa: földrajzi egységet, kulturális identitást, netán államok együttesét? A legtöbbünk fejében Európa túlságosan elvont fogalom. A Rimini Protokoll társulat produkciója magánlakások nappalijában testközelbe hozza a nehezen megfogható Európa eszmét. Absztrakt ideák ritkán elevenednek meg olyan bensőségesen, mint az Európa házhoz megy című előadásban. Mi Európában vagyunk, de mennyi Európa van bennünk? Kiderül, ha részesévé válunk a személyes történetek és az európai politikai mechanizmusok életre kelt összjátékának.


Szeánsz (Necromancy) - dokumentarista VR-performansz

Budapesti Tavaszi Fesztivál, Merlin Színház, kisterem

A program időtartama 30 perc.

Fél óránként két fő vehet részt a programokon.

Egy időutazás nemcsak a múltba repít, de szembesíthet aktuális problémáinkkal is. A Szeánsz (Necromancy) középpontjában a felforgató képzelet és a változó valóságok állnak. Milyen hosszan tudjuk életben tartani az általunk kreált univerzumot egy diktatúra keretrendszerében? És ha menekültekként el kell hagynunk a hazánkat, be tudunk-e kapcsolódni más-más kultúrák valóságába? A nézők a színház és a 360° film határán mozgó, immerzív VR-utazáson vesznek részt, legyőzve az idő és a tér korlátait.

Ötven évvel ezelőtt az államszocialista kultúrpolitika totálisan kontrollálni próbálta a művészeti életet. Sok művész munkáját betiltották, láthatatlanságba kényszerítették, de a neoavantgárd mozgalmak egy balatonboglári kápolnában létrehozták a szabadság kis köreit. A hetvenes években ezek a fiatal művészek az alkotáson keresztül képzeltek el maguk számára egy alternatív valóságot. E legendás helyszínen a Dohány utcai lakásszínház (később Squat Theatre) egy provokatív happeninget mutatott be King Kong címen, amelyben a főszereplő Breznyik Péter gyönyörű nőként lépett színre, majd napokig létezett ebben az alakban. Játékba hozta a nemi identitását és kilépett a fizikai valóságából.

A Szeánsz (Necromancy) megidézi és megszólaltatja a szellemek világát, akik tanúságot tesznek a szabadságért folytatott radikális küzdelemről. A misztikus együttlétben a látogatók kapcsolatba léphetnek különböző helyszínekkel és az ott bujkáló kísértetekkel, nemcsak a látáson és a halláson keresztül, hanem az érintés és a szaglás által is. Kontinenseket átszelő immerzív utazás a Squat Theatre nyomában Budapesttől New Yorkig, eltűnt helyek, privát terek és archívumok mélyére.

Időpontok:
2024.05.05. 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00, 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00
2024.05.06. 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00
2024.05.07. 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00
2024.05.08. 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00


Halas Dóra - Nagy Fruzsina: E-BLOC - Catwalk concert

MÁJUS 5. VASÁRNAP, 16:00
MÁJUS 5. VASÁRNAP, 18:00
Memento Szoborpark

Nagy Fruzsina jelmeztervező és Halas Dóra karnagy megalkotta a meglepő és eredeti catwalk concert műfaját.

A Memento Szoborparkban rendezett, színházat, a kóruskoncertet és az extrém divatbemutatót ötvöző előadásuk Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország szocialista-kommunista múltját dolgozza fel extravagáns jelmezekkel, elektronikával és a Soharóza kórus vokális zenéjével. A nemzetközi koprodukciót a volt rendszer társadalmi, esztétikai és mindennapi életének ízei és hangulatai inspirálták. Nosztalgiáról szó sincs, annál inkább a közös múltról, a jelen és jövő társadalmairól, az országok és a különböző generációk közötti párbeszédről.


Miután felmondtam

MÁJUS 7. KEDD, 18:00
MÁJUS 8. SZERDA, 18:00
Wesley János Általános Iskola

Mi készteti a fiatal kezdő pedagógust vagy az évtizedeket a pályán töltött szakembert, hogy búcsút intsen a tanári pályának? És milyen lenne az ideális iskola, álmaink oktatási rendszere? A nézők egy budapesti középiskola termeiben, rendhagyó szülői értekezleten találkozhatnak pályaelhagyó tanárokkal és történeteikkel. Városi és falusi életmeséket hallhatunk óvodától az érettségiig, melyek mindegyike személyes és átélhető mozaikja egy rendszerszintű problémának.

Megközelíthetőség:
1-es villamos - Hidegkuti Nándor Stadion megálló
37A villamos - Kőbányai garázs megálló (Blaha Lujza térről)
9-es busz - Kőbányai út / Könyves Kálmán körút megálló


A béke szigete

MÁJUS 9. CSÜTÖRTÖK, 20:00
MÁJUS 10. PÉNTEK, 20:00
MÁJUS 11. SZOMBAT, 20:00
Central European University (CEU)

performansz - részvételi akció – koncert

A Freeszfe Egyesület különleges projekttel készül a 2024-es Budapesti Tavaszi Fesztiválra: három részből álló eseményt mutatnak be a Margit-szigeten.

A BTF Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20 éves évfordulóját helyezte a fókuszába.

A Krétakör Színház húsz éve mutatta be a Feketeország című előadást, amely akkor az uniós csatlakozásra reflektált a művészet eszközeivel.

Schilling Árpád művészeti vezetésével a Freeszfe tagjai a korábbihoz hasonló közösségi alkotó módszerrel hozzák létre saját művészeti reflexiójukat.

A béke szigete a fiatal művész-generáció érzéseinek és gondolatainak egy fajta lenyomata. Az ő előadásuk már nem egy kabaré, mert a valóság lett azzá.
Ők egy olyan disztópikus utazásra invitálnak, amelyben már nincs min ironizálni, mert a reménytelenség érzése hétköznapi, és a szabadulás csak rettenetesen sok energiával és lelki erővel valósítható meg.


Bunker Cabaret

MÁJUS 11. SZOMBAT, 19:00
Merlin Színház, kisterem

A Bunker Cabaret jelenetei Kijev bunkerében születtek. Hogyan lehet beszélni a háborúról? Az ironikus, nyers, egyszerre vicces és megrázó színházi produkció ötvözi a zenét, költészetet, táncot és filmet.

Egyszerre tárja fel az előadók egyéni háborús élményeit, a művészi alkotás nehézségeit és egyetemes érvénnyel beszél a szerelem és a totalitarizmus, művészek és közönség kapcsolatáról.


Ssss...aludj el szépen Budapest! Alvószínház felnőtteknek

MÁJUS 12. VASÁRNAP, 16:00
MÁJUS 12. VASÁRNAP, 20:00

Alvószínházi előadás – pizsamában érkezni ér

Mikor takartak be utoljára?

Eke Angéla formabontó előadásában a felolvasószínházat ötvözi a kényelem élményével, a mese varázsával. Mindezt egy mesés fekhely – installációban, ahol Anna Amélie által megfestett puha takaró, párna, nyugalom, biztonság és egy mese vár rád.


Sapporotól Budapestig, Takuma Onodera (Japán) zongorakoncertje

MÁJUS 12. VASÁRNAP, 19:00
Zeneakadémia, Solti terem
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Fényes zenei pályája ötévesen kezdődött. Még csak középiskolás, de már fellépett a Carnegie Hallban, és díjakat nyert a világ legtekintélyesebb zenei versenyein.

A koncerten fellépő, szapporói születésű Takuma Onodera a japán Sapporo Concert Hall (Kitara, Japán) által gondozott, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem együttműködésével rendezett tavalyi, 25. szeminárium legjobb hallgatója.

Műsor:

 • Scarlatti, Domenico: Sonata d-moll K.1 L.366
 • Haydn, Franz Joseph: Sonate für Klavier Nr.56 D-Dur Hob.XVI:42 op.37-3
 • Chopin, Frederic: Sonate no.3 h-moll Op.58
 • (szünet)
 • Koyama, Kiyoshige: Kagome Variation
 • Bartók, Béla: Szabadban BB 89 Sz 81
 • Kodaly, Zoltan: Valsette
 • Liszt, Franz: Nocturne "En rêve" S.207 R.87
 • Wagner-Liszt: Ouvertüre zu Tannhäuser, S.442
További ajánlataink

2024.07.17. - 2024.07.20.
2024.07.21.
2024.08.02. - 2024.08.03.
2024.08.07. - 2024.08.08.
2024.08.09. - 2024.08.10.
2024.08.14. - 2024.08.15.
2024.08.16. - 2024.08.17.
2024.08.18.
2024.08.21. - 2024.08.24.
2024.08.25.
2024.08.28. - 2024.08.30.
2024.08.31.
2024.08.31.
2024.09.01.
2024.09.03.
2024.09.06. - 2024.09.08.
2024.09.07.
2024.09.08.
2024.09.08.
2024.09.10.
2024.09.10. - 2024.09.15.
2024.09.11.
2024.09.13.
2024.09.14.
2024.09.14.
2024.09.15.
2024.09.15.
2024.09.16. - 2024.09.22.
2024.09.17.
2024.09.18.
2024.09.20.
2024.09.21. - 2024.09.23.
2024.09.23. - 2024.09.29.
2024.09.26. - 2024.09.29.
2024.09.28.
2024.09.30. - 2024.10.01.
2024.10.01. - 2024.10.02.
2024.10.03.
2024.10.04. - 2024.10.08.
2024.10.05. - 2024.10.06.
2024.10.05. - 2024.10.07.
2024.10.06.
2024.10.08.
2024.10.09. - 2024.10.13.
2024.10.10.
2024.10.11. - 2024.10.13.
2024.10.12. - 2024.10.13.
2024.10.14. - 2024.10.20.
2024.10.15.
2024.10.17. - 2024.10.20.
2024.10.21. - 2024.10.22.
2024.10.21. - 2024.10.27.
2024.10.22.
2024.10.23.
2024.10.24. - 2024.10.27.
2024.10.27.
2024.10.28. - 2024.11.04.
2024.10.29. - 2024.10.31.
2024.11.02. - 2024.11.03.
2024.11.05. - 2024.11.06.
2024.11.06. - 2024.11.10.
2024.11.11. - 2024.11.14.
2024.11.12.
2024.11.15. - 2024.11.17.
2024.11.18. - 2024.11.19.
2024.11.21.
2024.11.23. - 2024.11.28.
2024.11.24.
2024.11.30.
2024.11.30. - 2024.12.01.
2024.12.02. - 2024.12.05.
2024.12.05.
2024.12.07.
2024.12.07. - 2024.12.08.
2024.12.09. - 2024.12.12.
2024.12.10.
2024.12.14. - 2024.12.17.
2024.12.15.
2024.12.15.
2024.12.19. - 2024.12.23.
2024.12.20. - 2024.12.21.
2024.12.27. - 2024.12.31.
2025.01.04.
2025.01.04.
2025.01.10.
2025.01.11.
2025.01.11.
2025.01.24.
2025.01.25. - 2025.01.26.
2025.01.28.
2025.01.29.
2025.01.30.
2025.02.15.
2025.02.16.
2025.03.02.
2025.03.07.
2025.03.08.
2025.03.09.
2025.03.15. - 2025.03.16.
2025.03.16.
Találatok száma: 281

Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Dobogókő

Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Dobogókő

A Cardoner Hotel és Konferenciaközpont különleges megjelenésével és természetközeli adottságaival várja minden kedves pihenni vágyó vendégét. A szálloda Budapesttől 25 km-re, a Visegrádi-hegység szívében, Dobogókőn található. Azon vendégek számára kínáljuk magas szintű szolgáltatásainkat, akik a ...

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner
Budapest Hotel**** Budapest - Körszálló

Budapest Hotel**** Budapest - Körszálló

Budapest Hotel**** Budapest - Az 1970-es években épült szálloda különleges a maga nemében: kör alakjával 15 emelet magasan emelkedik a város fölé, így páratlan panorámát biztosít valamennyi szobájából. Szálljon meg az emblematikus Hotel Budapest-ben és a főváros látnivalói elérhető közelségbe kerülnek: a ...

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner
Expo Congress Hotel**** Budapest

Expo Congress Hotel**** Budapest

A négycsillagos Expo Congress Hotel 50 méter magasan emelkedik Budapest fölé. A Hungexpo közvetlen szomszédságában található szállodánkból kiváló kilátás nyílik a fővárosra, legfőképpen a legfelső emeleten található Sky Barból, amely minőségi italaival nyújt tökéletes kikapcsolódási lehetőséget a nap ...

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner
Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ...

Kiemelt partner
Dobogókő Jurtaszállás és Apartman

Dobogókő Jurtaszállás és Apartman

A Jurtaszállás Dobogókő az aktív pihenők, a fiatalabb és idősebb párok, valamint a gyermekes családok és baráti társaságok, diákcsoportok kedvence. Természetközeli, hagyományőrző szálláshelyünk a Visegrádi-hegység csúcsán, Dobogókőn, a sípályától kb. 50-100 méterre, Budapesttől pedig 27 km-re várja ...

Kiemelt partner
12 Revay Hotel Budapest

12 Revay Hotel Budapest

Az újonnan nyílt 12 Revay Hotel Budapest szívében helyezkedik el a főbb nevezetességek gyűrűjének ölelésében. Az Oktogon, Deák Ferenc tér, Parlament, Opera, Szent István Bazilika, Andrássy út és a Király utcai pezsgés mindössze néhány perc sétával elérhető.

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

A Rendezvényközpont Budafok központi részén, a Törley Kastély és Törley Hungarikum Múzeum tőszomszédságában helyezkedik el. A rendezvényközpont négy teremből, azok kiszolgáló egységeiből, egy kültéri rendezvényhelyszínből és a 27 szobás Boutique Hotelből áll. Termeink minden típusú rendezvényhez ...

ARCadia Hotel Budapest****

ARCadia Hotel Budapest****

Az ARCadia Hotel Budapest**** szállodának helyet adó történelmi épület a 20. század elején épült, az adott kor építészeti divatját, stílusirányzatát követve, mely vonzó választást jelenthet a fővárosba látogatók számára. 6 emeleten 113 szobával (economy, standard, superior, lakosztály) és egy kellemes ...

Adina Apartment Hotel Budapest

Adina Apartment Hotel Budapest

A budapesti Adina Apartment Hotel pár percnyi távolságra található Budapest üzleti, szórakozó, bevásárló - és éttermi központjától.

Alice Hotel Budapest

Alice Hotel Budapest

A negyvenegy szobás Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely eleganciájával tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel.

1 2 3 4 ... 29   
Találatok száma: 925

Budapest Jazz Club Bistro & Kávézó

Budapest Jazz Club Bistro & Kávézó

Ha könnyed, mégis nívós zenei élményre vágyik, ha a jazz elkötelezett híve, vagy épp most barátkozik a műfajjal, látogasson el a főváros jazzéletének központjába, a Budapest Jazz Clubba! A különleges atmoszféra és kiváló hangminőség mellett, barátságos hangulatú jazzkávézóval és bisztró-fogásokat ...

Jegyvásárlás
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Stifler Ház Music Klub & Sport Pub & Játékterem Budapest

Stifler Ház Music Klub & Sport Pub & Játékterem Budapest

A Stifler Ház egy igazi partyközpont, ahol 4 külön tánctérrel, ingyenes bulikkal és élő zenével várjuk a mulatni vágyókat minden egyes nap, egészen reggelig. A hatalmas, fedhető, fűthető és légkondicionálható kert tökéletes helyszín a felejthetetlen bulikhoz, koncertekhez és közös meccsnézésekhez ...

Asztalfoglalás
Ajánlatkérés
Kiemelt partner
Stifler32 Bar & Club Budapest

Stifler32 Bar & Club Budapest

A Stifler 32-ben rengeteg játék várja a vendégeket, péntekenként és szombatonként pedig hajnalig tartó bulik, karaoke estek, házibulik és retro partik szórakoztatják a közönséget. Kalandozz be az éjszaka rejtelmeibe, és légy részese egy felejthetetlen élménynek! 21 db TV, privát boxok, biliárd, ...

Asztalfoglalás
Ajánlatkérés
Kiemelt partner
Cardoner Étterem Dobogókő

Cardoner Étterem Dobogókő

A Cardoner Étteremben, Küronya Márk executive chef irányításával harmóniát teremtünk a nemzetközi és a magyar konyha remek fogásai között, beillesztve vad jellegű ételek választékát is. Ez a gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett üzleti és családi találkozók sikerét.

Kiemelt partner
Budapest Retro Bisztró

Budapest Retro Bisztró

Ülj be hozzánk egy igazi retro hot dogra, vagy egy pohár Bambira, és hagyd hogy átjárjon a nosztalgikus érzés: ráadásul, ha rákaptál az múlt ízére, jó hír, hogy napi menüvel (leves + főétel) is várunk hétfőtől péntekig! Hangulatos bisztrónk számos retró étellel és itallal várja a látogatókat. ...

Kiemelt partner
Budapest Hotel Étterem

Budapest Hotel Étterem

A Hotel Budapest étterme bőséges büféreggelivel és igény esetén vacsorával várja kedves vendégeit. A lobbyban található Budapest Presso egy ideális hely, hogy lazítson egy ital mellett.

Kiemelt partner
Bártfai Vendéglő Budapest

Bártfai Vendéglő Budapest

Régi magyar ételek újragondolva Buda szívében, a Móricz Zsigmond körtérhez közel! A magyar konyha ízei a XXI. század igényeihez igazítva. A hét minden napján várunk Benneteket, ha ennétek valami igazán különlegeset! Lehet ebéd, vagy vacsora, nálunk biztos, hogy találtok kedvetekre valót!

Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Kemenes Cukrászda és Bisztró Vámház körút

Kemenes Cukrászda és Bisztró Vámház körút

Az otthon ízei. A Kálvin és a Fővám tér között félúton található a Kemenes legnagyobb és legimpozánsabb cukrászdája. Jelenleg több mint százharminc féle terméket kínálunk vásárlóinknak és partnereinknek, édes és sós változatban, saját receptúra alapján, kiváló minőségű természetes alapanyagokból. Egy ...

Kiemelt partner
Paradise Shisha Bar Budapest

Paradise Shisha Bar Budapest

Fedezd fel az ízek varázsát Nálunk! Kényelmes környezet, friss aromák és vízipipa élmény vár! Gyertek el a Paradise shisha bárba, ahol a legjobb shisha és koktél élmény vár rátok! Bárunkban minden nap 15:00-tól 24:00-ig várjuk a vendégeinket, akik egy jó hangulatú és barátságos helyen tölthetnek el egy ...

Kiemelt partner
ARAZ Étterem Budapest

ARAZ Étterem Budapest

Változatos, ízletes heti menüvel, sunday brunch ajánlattal, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várja vendégeit az ARAZ Étterem! Budapest bohémnegyedében olyan gasztronómiai kalandra hívja vendégeit, mely páratlan és intenzív, melyben a régi és az új ...

Hírlevél feliratkozás
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
1 2 3 4 ... 93   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Budapest Music Center programok 2024 / 2025. Online jegyvásárlás Budapest Music Center programok 2024 / 2025. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • IX. kerület - Ferencváros
2024. július 17. (szerda) - 2024. július 20. (szombat)
Pesti Vigadó programok 2024 Pesti Vigadó programok 2024
 • Budapest
 • V. kerület - Belváros-Lipótváros
2024. július 21. (vasárnap)
MÜPA programok Budapest 2024 / 2025 MÜPA programok Budapest 2024 / 2025
 • Budapest
 • IX. kerület - Ferencváros
2024. szeptember 1. (vasárnap)

Hasonló ajánlatok

Margitszigeti Nyári Fesztivál Budapest 2024 Margitszigeti Nyári Fesztivál Budapest 2024
 • Budapest
 • XIII. kerület
2024. július 20. (szombat)
ErődFeszt 2024 Komárom ErődFeszt 2024 Komárom
 • Komárom
2024. július 21. (vasárnap)
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Fesztiválajánló

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!