2025.12.16. (kedd)
2040 Budaörs, Szabadság út 26. (47.461216 x 18.960047)
RégIdők // Erzsébet királyné családi-baráti körben ünnep idején
2025. DECEMBER 16. KEDD, 19:00
Káli-Rozmis Barbara író-kutató előadása
A karácsony a kedvenc ünnepe volt Erzsébet királynénak, aki sokkal jobban szeretett adni, mint kapni. Mivel ajándékozta meg szeretteit december 24-én, a születésnapján? Az est folyamán több különböző oldalról járjuk körbe a királyi család adventi-karácsonyi időszakát. A hallgatóság betekintést kap az udvari ünnepnapokba, Erzsébet szűkebb és tágabb környezetével való viszonyába, és abba is, hogy mennyire voltak bensőségesek ezek a kapcsolatok. Megismerhetjük a császári–királyi család bécsi és gödöllői karácsonyait, jótékonykodási szokásait, valamint azon szentestékbe is bepillantunk, amelyeket Sisi a családjától távol töltött. Egyetlen fia, Rudolf trónörökös halála után nem engedte, hogy a születésnapján felköszöntsék, és karácsonyfát sem állított többé. Hogyan töltötte a karácsonyokat ezután? Az előadás végén Erzsébet gyermekeinek és unokáinak karácsonyairól is szó lesz, hiszen Sisi élete végéig bőségesen megajándékozta a szeretteit, időnként igen meglepő és feltűnést keltő tárgyakkal.
Káli-Rozmis Barbara első könyve 2021-ben jelent meg Erzsébet királyné és a magyarok – Barátság vagy szerelem? címmel, és az olvasói szavazatok alapján elnyerte “Az Év Könyve 2022” díjat a történelmi tényirodalom kategóriában. Második könyve, a Szenvedély a rang fogságában – Sisi baráti-családi körben 2023-ban jelent meg szintén a Helikon Kiadó gondozásában.
A könyvek a helyszínen kedvezményesen megvásárolhatók és/vagy dedikáltathatók.
Macaronkészítő workshop
2025. DECEMBER 20. SZOMBAT, 15:00
Tanulj meg többféle macaron receptet és minden apró trükköt egy pohár pezsgő mellett!
Karácsony előtt mi is lenne kellemesebb és hasznosabb időtöltés, mint egy pohár pezsgőt kortyolgatva, lágy francia sanzonok mellett illatos és színes macaronokat készíteni! Hogy aztán a feldíszített ünnepi asztalra felhalmozhasd a szuper recept alapján sajátkezűleg elkészített műalkotásodat. Ajándéknak is kiváló, celofánba csomagolva gyönyörűen mutat.
A macaronkészítés bonyolultnak tűnik, de csak ismerni kell trükköket, és ezeket itt ezt megtudhatod egy profi szakembertől. Szakadj ki 3 órára a karácsony előtti nyüzsgésből, és vegyél részt egy jó csapattal egy hangulatos délutánon a Jókaiban!
Amire számíthatsz:
megismerheted a macaron történetét és készítésének minden csínját-bínját
előzetes macaronkóstoló
3-fajta receptet kapsz, melyek közül az egyik alapján helyben közösen készítjük el a macaronokat
egyfajta krémet közösen elkészítünk
egy darab ajándék szilikonos macaron sütőlapot kapsz
fejenként 6 db macaron, melyet a közös elkészítés után hazavihetsz
1 pohár finom francia pezsgő (autóval érkezőknek alkoholmentes)
a kurzus végén egy macaron kvízt is kitölthetsz
Érdemes jegyzetfüzetet hoznod, de fotókat is készíthetsz.
Amit még hozz magaddal: kötény; kis doboz, amiben hazaviszed a macaronokat; ha van otthon egy konyhai spatulád, kérjük, azt is hozd el.
Vezeti: Terdyné Babos Eszter
A korlátozott létszám miatt előzetes jegyvásárlást kérünk december 12-ig.
A workshopot minimum 5 fő, maximum 12 fő részvételével indítjuk el.
Babaszínház // Pici Bonbon
2025. DECEMBER 21. VASÁRNAP, 9:30
Mozgásfoglalkozással egybekötött mesés-táncos előadás a legkisebbeknek.
Góbi Rita – a Magyar Táncművészeti Főiskolán diplomázott táncművész, koreográfus, táncpedagógus – interaktív táncelőadása a legkisebbek számára.
Hogyan ajándékozunk?
Az előadás játékos módon mutatja meg a bölcsődés és óvodás korosztály számára az ajándékozás folyamatát. Az ajándékozás különleges kapcsolatot képez az ajándékozó és az ajándékozott között. Az adás gesztusa fontos, és adni nem csak tárgyat, hanem élményt is lehet.
Zene, mozgás, kép harmonikus egysége vezeti a nézők figyelmét, akik közelről nézhetik és élhetik át az előadás apró csodáit.
Az előadás időtartama: 30 perc előadás + 30 perc közös tánc.
Az előadást 2-5 éves korig ajánljuk.
Tánc és koreográfia: Góbi Rita
Zene: Gyulai Csaba
Jelmez, díszlet: Földi Kinga
Csokibár // Diótörő
2025. DECEMBER 22. HÉTFŐ, 10:00
A téli szünet első varázslata a Habakuk Bábszínház előadásában.
A Csokoládé-országot kereső elvarázsolt Herceg és az ő „Bonbon-hercegnőjének” történetét sok humorral és a gyerekek aktív közreműködésével állítja színpadra soproni bábszínház. A klasszikus mese zenei aláfestését Csajkovszkij gyönyörű dallamai nyújtják.
RégIdők // Az Országház vendégei és vendéglősei
2026. JANUÁR 20. KEDD, 19:00
A Parlament vendéglőseinek soha nem volt könnyű. Sokféle embert kellett és kell etetniük.
Ott vannak először is azok az alkalmazottak, akiknek ez a mindennapi munkahelyük: tisztviselők, irodisták, őrség, kocsisok majd sofőrök, karbantartók, takarítók, fűtők. Az ő „üzemi étkeztetésükre” minden munkanapon szükség volt és van.
A második csoport a képviselők – ők az ülésszakok idején olykor napokig ki se mozdultak a Házból – meg a gyorsírók és újságírók, akik soha nem hagyhatják el őrhelyüket.
A legnehezebb, bár csak időközönként mutatkozó feladat az ünnepi lakomák, nagy fogadások lebonyolítása. Ehhez kuktától séfig, pikolótól teremfőnökig az egész csapatnak olyan színvonalon kell teljesíteni, mintha ötcsillagos hotel éttermében dolgoznának.
Százhúsz év vendéglátóiról és persze vendégeikről is szól a mese.
Előadó: Saly Noémi művelődéstörténész
Van-e ott haza még?
2026. JANUÁR 23. PÉNTEK, 19:00
Irodalmi összeállítás – harmonika kísérettel
Bánsági Ildikó, Görög László, Máté Gábor és Móser Ádám műsora
szerkesztette: Máté Gábor
Amit bizonyosan tudunk a 21. századról... hogy ez az a század, amikor meg fognak halni a holokauszt túlélői. Mindenki.
Lassan elhagynak minket a túlélők és magunkra maradunk. El akarjuk-e felejteni a történteket, mint egy rossz álmot vagy elfogadni akarjuk, mint az emberi történet, civilizáció nagy traumáját? – írja Esterházy Péter.
Erre az elfogadásra késztet minket a „...Van-e ott haza még?...” című irodalmi összeállítás, többek között Debreczeni József, Gergely Ágnes, Vas István, Konrád György, Borbély Szilárd, Zelk Zoltán, Szép Ernő, Edith Egger művein keresztül.
Hamupipőke // Csokibár
2026. JANUÁR 25. VASÁRNAP, 10:00
Interaktív zenés marionett-játék, élő szereplővel
„Óh, bárcsak én is elmehetnék a bálba!” – sóhajtott fel Hamupipőke.
És a csoda megtörténik, ha hiszünk magunkban, és merünk álmodni. Talán bárhová elröppenhet egy segítséget nyújtó madárka, hiszen ő maga a boldogság és kalickája az emberi szív. Szicíliai jellegű marionett játékunkban mindenki az álom részesévé válhat.
Az előadás 3 éves kortól ajánlott, időtartama: 45-50 perc.
Az előadás módja: szicíliai jellegű marionett, élő színházi
Írta és rendezte: Nagy-Balatoni Dóra
Bábokat, díszleteket tervezte: Tóth Zsuzsanna - bábtervező, Kováts Tamás - grafikus
Zenéjét szerezte: Juhász László
Játsszák: Nagy-Balatoni Dóra, Mladoniczky Dávid
Kepes András: Igazad van
2026. JANUÁR 27. KEDD, 19:00
KEPES ANDRÁS új előadása: „IGAZAD VAN”
Az utóbbi években, úgy tűnik, kettéhasadt a világ. Az egymásra acsarkodó értékrendek és vélemények nyomán ölre mennek családtagok, elsorvadnak barátságok, elfordulnak egymástól generációk, belerokkannak társadalmak. Kepes András az előadásában az okokat kutatja, és igyekszik rávenni minket, fogalmazzuk meg saját válaszainkat, hogy miként érthetnénk meg egymást egy önmagával meghasonlott világban?
Babaszínház // Álomszövők
2026. FEBRUÁR 1. VASÁRNAP, 9:30
Az Aranyszamár Színház babaszínházi előadása fél éves kortól 3 éves korig.
Ez a különleges, babáknak szóló előadás a szőttes készítésének több évszázados hagyományát idézi meg. A fonalak szépsége, a színek sokasága, a szövés ritmusa és maga a szövő ember kezének mozdulatai ritmizálják a játékot. Konkrét szövegek helyett zenei effektek, dallamok, énekek és a tárgyakkal előhívott ritmusok teremtenek különleges zenei világot a produkciónak.
A babaszínházi előadások fontos része a lezáró, közös játék, a produkció eszközeit, illetve hasonló tárgyakat próbálhatnak ki a gyerekek, s ezalatt felidézik a darab számukra érdekes játékait.
Játsszák: Baranyai Anita, Érsek- Csanádi Gyöngyi
Tervező: Csóka Eszter
Zeneszerző: Gyulai Csaba
Rendező: Székely Andrea
Műhelymunkák: Benkő Krisztina, Bodó Kata, Kerekes Péter
Köszönet Balázs Katalinnak, aki a szőnyeget szőtte, és Sümegi Elemérnek, aki a hangszerek készítéséhez nyújtott segítséget.
Művészetek // Művészet à la carte
2026. FEBRUÁR 2. HÉTFŐ, 19:00
Francia impresszionisták az asztal körül
A franciák híresek a remek gasztronómiájukról, valamint az impresszionista alkotóikról. Érdekes, hogy e kettő nem független egymástól: a francia konyhára úgy tekintettek, mint a nemzet identitásának a tükörképére és a nép büszkeségére, hasonlóképp ahhoz, ahogyan ma a festőművészekre. A francia forradalom az élet minden területére nagy hatással volt, így a gasztronómiára is, majd a 19. század végén átalakuló éttermi rendszer teljesen megváltoztatta az étkezési szokásokat. Mindezek a változások tetten érhetők az impresszionista művészek alkotásain: a közös étkezések fontos társasági eseményekké váltak, így a festők egyre gyakrabban örökítették meg azokat a vásznaikon. A csendélet műfaját Édouard Manet a „festők próbakövének” tartotta, míg Pierre-Auguste Renoir a szabad improvizáció miatt kedvelte azokat. Claude Monet-nak nemcsak a festői, hanem a gasztronómiai ízlése is remek volt: a világhírű Giverny-beli otthona valóságos kulináris fellegvár volt yorkshire pudinggal, friss fűszerekkel, vadgombákkal, normandiai krémdesszertekkel, s mindezt ráadásul a maga tervezte limoges-i porcelánokon tálalta az illusztris asztaltársaságoknak a rusztikus bútorai között.
Hogyan lett az ételből művészet? Utazzanak vissza az időben a francia gasztronómia és festészet fellegvárába Bán Blanka művészettörténésszel február 2-án este, és kiderül!
Előadó: Bán Blanka művészettörténész
Közel // Ami összeköt // Dobray Sarolta és Dr. Bánki György irodalmi-pszichológiai-zenés meglepetés
2026. FEBRUÁR 3. KEDD, 19:00
Dobray Sarolta és Dr. Bánki György meghitt, érzékeny estére hív – Sarolta új novelláskötete, a Közel megjelenése alkalmából.
Ez a könyv az élet legfinomabb rezdüléseit ragadja meg: anyaság, veszteség, gyerekkori emlékek, suttogó pillanatok, apró, de sokatmondó gesztusok - olyan pillanatok, amelyek mellett a hétköznapokban legtöbbször elrohanunk, de ha közel engedjük őket magunkhoz, egy egész világot láthatunk meg bennük. Olyan nagy szükségünk van rá, hogy végre ne arra figyeljünk, ami elválaszt, hanem arra, ami összeköt. Ezekben a történetekben mindannyian benne vagyunk. Ezek a mi érzéseink, a mi kétségeink, a mi veszteségeink, a mi győzelmeink.
Az est különlegessége, hogy Dr. Bánki György ezúttal nemcsak pszichiáterként, hanem zeneszerzőként és előadóként is megjelenik. A történeteket saját műveivel kíséri, és pszichológiai meglátásaival segít, hogy másfajta rétegeket is megnyithassanak bennünk.
Ha velünk tartasz, egy ritka, bensőséges estén vehetsz részt – ahol a történet nem csak elhangzik, hanem tovább él benned. Ahonnan talán azzal az érzéssel mész majd haza, hogy nem vagy egyedül.
Workshop // Valentin-napi ékszerkészítés
2026. FEBRUÁR 14. SZOMBAT, 9:00
Helyszín: Nyugi. // Nyugdíjasok Háza (2040 Budaörs , Szabadság út 24.)
Hozd el párodat, anyukádat, tesódat vagy barátnődet és készítsetek ékszert egymásnak, vagy magatoknak, amivel megpecsételitek kapcsolatotokat, és amire mindig jó érzés lesz ránézni.
Középpontban a karcsú, filigrán formák, a csavart minták, vagy szabálytalanra kalapált drótok lesznek, amelyeket apró gyöngyökkel is még izgalmasabbá tehet, aki szereti a színeket. Készülhetnek gyűrűk, fülbevalók, medálok, de akár vékony karperecek is.
A workshopot vezeti: Besnyői Rita (Kredenc Műterem)
A workshop maximális létszáma: 10 fő
Előzetes jegyvásárlás szükséges február 5-ig!
Kiss Tibi és az Aranyakkord
2026. FEBRUÁR 19. CSÜTÖRTÖK, 19:00
A Kiss Tibi és az Aranyakkord formációt Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018−as ködös januári napon. Egymás mellett ültek gitárral a kezükben és rájöttek, hogy megalakultak. A Kiss Tibi és az Aranyakkord egy kísérleti műhely, dalkeltető, játék a zenével és a szöveggel. Sajátságos pszichedelikus−akusztikus hangulat, Rock’n’Roll rezervátum, szellemidézés, hangzásvilágát éppúgy jellemzi az utcai poros romantika, mint az éteri csilingelések. A két jóbarát és kolléga tulajdonképpen már több, mint 10 éve ír közösen dalokat filmzenéhez, egyéb projektekhez, Vasti több Quimby lemez felett bábáskodott producerként is. Állandó vendégként csatlakozott a duóhoz Gábor Andor „UFO”, aki mágikus ütőhangszeres játékával színesíti a produkciót. Koncertjeik is ezt a szobazene hangulatot idézik meg, ahol a közönség közelebb kerülhet a dalok gyökeréhez. Saját számaik mellett improvizációk képében helyet kap a pillanat, életművük egyéb dalai és kedvenceik feldolgozása is. Az Aranyakkord eddigi fennállása alatt több hazai koncert mellett többször járt már Európában és a tengerentúlon is.
Csokibár // Holle anyó
2026. FEBRUÁR 21. SZOMBAT, 10:00
A Batyu Színház kesztyűbábos-élőszínházi előadása a Grimm fivérek meséje nyomán.
3 éves kortól ajánlott.
Volt egyszer egy szép ország, abban egy szép kis falu, abban meg egy kis porta. Takaros ház, takaros kert, gyümölcsös, baromfiak. Két lánytestvér élt a Háznál. Két mostohatestvér. Gertrúd és Rozália. Gertrúd gonosz volt, erőszakos, rátarti. Rozália csendes, szelíd és segítőkész.
Az ismert mesét, pálcás és kesztyűbábokkal, és élő színészi játék segítségével adjuk elő.
Írta és rendezte: Albert Péter
A mesét előadja: Kontha Nelli / Nagy-Balatoni Dóra
Közreműködik: Seder Gábor
Zene: Csák Péter
Bábokat készítette: Vizi Csilla
Díszlet: Vizi János
Bábrendező: Tárnok Marica
Az előadás időtartama: 40-45 perc
2025.12.16.
Budaörs
2025.12.20. - 2025.12.22.
Budaörs
2026.01.20.
Budaörs
2026.01.23.
Budaörs
2026.01.25.
Budaörs
2026.01.27.
Budaörs
2026.02.01. - 2026.02.03.
Budaörs
2026.02.14.
Budaörs
2026.02.19.
Budaörs
2026.02.21.
Budaörs
Találatok száma: 2

A Holiday Inn Budapest-Budaörs hotel Budaörsön, az M1/M7-es autópályák közös bevezető szakasza mellett, Budapest nyugati kapujában várja vendégeit. Modern szállodánkban 160 db szoba, 4 db lakosztály, 6 konferenciaterem, a hazai és a nemzetközi konyha remekeit kínáló Culinary Art étterem, hangulatos kávézó, tágas, kényelmes parkoló és számos egyéb szolgáltatás várja vendégeinket. A forgalmas, gazdag és változatos vásárlási lehetőséget kínáló áruházak (Tesco, KIKA, Humanic, Intersport, Praktiker stb...) valamint a dinamikusan fejlődő cégek és irodaházak gyűrűjében a Holiday Inn Budapest-Budaörs hotel nagy belső parkjával, kellemes belső kialakításával, meleg színeivel a nyugalom szigete.
A Holiday Inn Budapest-Budaörs hotel Budaörsön, az M1/M7-es autópályák közös bevezető szakasza mellett, Budapest nyugati kapujában várja vendégeit. Modern szállodánkban 160 db szoba, 4 db lakosztály, 6 konferenciaterem, a hazai és a nemzetközi konyha remekeit kínáló Culinary Art étterem, hangulatos kávézó, tágas, kényelmes parkoló és számos egyéb szolgáltatás várja vendégeinket. A forgalmas, gazdag és változatos vásárlási lehetőséget kínáló áruházak (Tesco, KIKA, Humanic, Intersport, Praktiker stb...) valamint a dinamikusan fejlődő cégek és irodaházak gyűrűjében a Holiday Inn Budapest-Budaörs hotel nagy belső parkjával, kellemes belső kialakításával, meleg színeivel a nyugalom szigete.

A Holiday Inn Budapest-Budaörs hotel Budaörsön, az M1/M7-es autópályák közös bevezető szakasza mellett, Budapest nyugati kapujában várja vendégeit. Modern szállodánkban 160 db szoba, 4 db lakosztály, 6 konferenciaterem, a hazai és a nemzetközi konyha remekeit kínáló Culinary Art étterem, hangulatos kávézó, tágas, kényelmes parkoló és számos egyéb szolgáltatás várja vendégeinket. A forgalmas, gazdag és változatos vásárlási lehetőséget kínáló áruházak (Tesco, KIKA, Humanic, Intersport, Praktiker stb...) valamint a dinamikusan fejlődő cégek és irodaházak gyűrűjében a Holiday Inn Budapest-Budaörs hotel nagy belső parkjával, kellemes belső kialakításával, meleg színeivel a nyugalom szigete.
Találatok száma: 9

Kiváló minőségű alapanyagokból készült BBQ ételekkel, vékony tésztás olasz pizzákkal, 100% magyar marhahúsból készült hamburgerekkel, salátákkal, házi szörpökkel, limonádékkal és csapolt sörökkel várjuk vendégeinket. Ha valami miatt nem tudnál eljönni személyesen, akkor házhoz is visszük a rendelésedet.
Kiváló minőségű alapanyagokból készült BBQ ételekkel, vékony tésztás olasz pizzákkal, 100% magyar marhahúsból készült hamburgerekkel, salátákkal, házi szörpökkel, limonádékkal és csapolt sörökkel várjuk vendégeinket. Ha valami miatt nem tudnál eljönni személyesen, akkor házhoz is visszük a rendelésedet.

Kiváló minőségű alapanyagokból készült BBQ ételekkel, vékony tésztás olasz pizzákkal, 100% magyar marhahúsból készült hamburgerekkel, salátákkal, házi szörpökkel, limonádékkal és csapolt sörökkel várjuk vendégeinket. Ha valami miatt nem tudnál eljönni személyesen, akkor házhoz is visszük a rendelésedet.

Az Innofood Étterem Budaörs talán legjobb önkiszolgáló étterme, immár több, mint nyolc éve üzemel a BITEP ipari parkban, az Innovációs Központ aljában. Csapatunk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a gyors és minőségi étkeztetésben és rendezvények szervezésében/lebonyolításában. Munkánk egyben a hivatásunk, ezért számunkra a legfontosabb szempont a minőség, legyen szó a hétköznapi munkaebédről, vagy akár exkluzív rendezvényekről. Esküvői, szülinapi és egyéb magánrendezvények, valamint céges rendezvények megszervezésével és lebonyolításával bízhatsz meg bennünket.
Az Innofood Étterem Budaörs talán legjobb önkiszolgáló étterme, immár több, mint nyolc éve üzemel a BITEP ipari parkban, az Innovációs Központ aljában. Csapatunk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a gyors és minőségi étkeztetésben és rendezvények szervezésében/lebonyolításában. Munkánk egyben a hivatásunk, ezért számunkra a legfontosabb szempont a minőség, legyen szó a hétköznapi munkaebédről, vagy akár exkluzív rendezvényekről. Esküvői, szülinapi és egyéb magánrendezvények, valamint céges rendezvények megszervezésével és lebonyolításával bízhatsz meg bennünket.

Az Innofood Étterem Budaörs talán legjobb önkiszolgáló étterme, immár több, mint nyolc éve üzemel a BITEP ipari parkban, az Innovációs Központ aljában. Csapatunk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a gyors és minőségi étkeztetésben és rendezvények szervezésében/lebonyolításában. Munkánk egyben a hivatásunk, ezért számunkra a legfontosabb szempont a minőség, legyen szó a hétköznapi munkaebédről, vagy akár exkluzív rendezvényekről. Esküvői, szülinapi és egyéb magánrendezvények, valamint céges rendezvények megszervezésével és lebonyolításával bízhatsz meg bennünket.

Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.
Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.

Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.

Gyakran változó kínálatunk mellett fellelhetőek hazánk legfenségesebb borai, amit a magyar Sommeliere bajnok, illetve rendszeresen frissítjük a sajt- és hús ajánlatainkat. Ételeinkhez frissen sült házi kenyerünket szolgáljuk fel, a korán kelőknek hétvégente pedig friss reggelivel kedveskedünk. Fő célkitűzésünk a magyar konyha korszerűbb értelmezése.
Gyakran változó kínálatunk mellett fellelhetőek hazánk legfenségesebb borai, amit a magyar Sommeliere bajnok, illetve rendszeresen frissítjük a sajt- és hús ajánlatainkat. Ételeinkhez frissen sült házi kenyerünket szolgáljuk fel, a korán kelőknek hétvégente pedig friss reggelivel kedveskedünk. Fő célkitűzésünk a magyar konyha korszerűbb értelmezése.

Gyakran változó kínálatunk mellett fellelhetőek hazánk legfenségesebb borai, amit a magyar Sommeliere bajnok, illetve rendszeresen frissítjük a sajt- és hús ajánlatainkat. Ételeinkhez frissen sült házi kenyerünket szolgáljuk fel, a korán kelőknek hétvégente pedig friss reggelivel kedveskedünk. Fő célkitűzésünk a magyar konyha korszerűbb értelmezése.

Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.

Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
Megjelenés forrása: ajánlat weboldala
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Országos eseménynaptár