Kossuth Művelődési Központ programok 2021 Cegléd. Online jegyvásárlás
Pontyshow 2021. november 19-21. - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Pontyshow 2021. november 19-21. - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Kossuth Művelődési Központ programok 2021 Cegléd. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2021. október 28.

A ceglédi művelődési központ programajánlója.

Kossuth Művelődési Központ programajánló 2021

Programok online jegyvásárlási lehetőséggel

A programok az adott időpontban hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Október 22.
P, 19:00
Pletykafészek

Rivalda Bérletünk első előadása:
Neil Simon: Pletykafészek
bohózat két részben (125 ‘)
a Veres1 Színház előadása

New York város alpolgármestere tízéves házassági évfordulója alkalmából baráti vacsorát rendez. A vendégségbe érkezo házaspárok estéjét azonban jelentosen megnehezíti, hogy az ünnepeltek eltuntek, a személyzet házon kívül van, a vacsora sehol, az emeleten pedig lövések dördülnek. Ebben a helyzetben rögtön megindul a szóbeszéd, vad találgatások kapnak szárnyra, mindenkinek eszébe jut egy titok, amit a szomszédja fülébe suttoghat. Eközben a társaság tagjainak arra is ügyelniük kell, hogy elkerüljék a botrányt, ennek érdekében pedig gondosan titkolóznak egymás elott is. Nem csoda, hogy a kiérkezo rendorség már egy olyan történettel találkozik, ami még a legvadabb pletykalapokból is kilógna... A vígjátékok mestere, Neil Simon ezúttal is kivételeset alkotott. Krimitörténettel fuszerezett bohózatában az elso perctol az utolsóig fenntartja a feszültséget, miközben kivételes lehetoséget kínál a színészeknek az önfeledt, egész színpadot betölto komédiázásra. A nézonek nincs is más dolga, minthogy hátradolve ‑gyelje a pletykák útját, s közben remekül szórakozzon.

SZEREPLŐK:

 • Chris Gorman: ZORGEL ENIKO | Ken Gorman: MIHÁLYFI BALÁZS
 • Claire Ganz: VEREBES LINDA | Lenny Ganz: NAGY SÁNDOR
 • Ernie Cusack: BUCH TIBOR | Cookie Cusack: CSÁNYI ERIKA / MIKLÓS KRISZTA
 • Glenn Cooper: PÁL TAMÁS | Cassie Cooper: LAURINYECZ RÉKA / CSÁKI EDINA
 • Welch: VENYIGE SÁNDOR | Pudney: CSÁKI EDINA / KISS CSINSZKA
 • Díszlettervezo: Bátonyi György | Jelmeztervezo: Zorgel Eniko, Molnár Kristóf
 • Játékmester: Mihály‑ Balázs | Rendezo: Nagy Sándor

Október 28.
Cs, 19:00
Békével jöttünk - Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös estje

Dumaszínház

Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis első közös estje. A két fiatal stand-upos humorista igazi színes egyéniségek. Estjükön nem csak magukat mutatják meg, hanem életüket, családjukat is. Sok-sok történeten keresztül mesélnek arról, milyen józsefvárosi romaként és terézvárosi afrikaiként felnőni, élni  Magyarországon. Megélni az előítéleteket bölcsen, viccesen, szeretve másokat. A közönség nem csak a két tehetséges fiatal sokszínű és izgalmasan humoros produkcióján, de önmagán is őszintén tud majd nevetni.


Október 29.
P, 19:00
Kiss of jazz: Horányi Juli Jazz duo koncert

jazz duo koncert egy részben (70')

Horányi Juli dalszerző-énekesnő, aki az új, YOULÏ formációval és produkcióval már számos helyszínen adott koncertet, kiváló session zenészekkel, akik projekt alapon vettek/vesznek részt a zenekarban.

A koncertjein saját dalait adja elő, hiszen a 2 nagylemez és a kislemez után, ami 2015 óta készült, bőven van zenei anyag, amiből lehet válogatni /több sinlge, Holdutazás, Aranyszárnyú, Sem You Next Time, Szeretni kell, Holnap/. Október 29-én, a Kossuth Művelődési Központ ad otthont dou koncertjének.

Közreműködik:

Horányi Juli - ének, piano
Mackó Miklós - gitár


Október 30.
Sz, 10:00
Süsü, a sárkány kalandjai

zenés mesejáték 2 részben

 • Süsü: Bárány Gergely
 • Királyfi: Bordás Mihály
 • Királylány: Bátyai Éva
 • Király: Háda János
 • Kancellár: Bor Viktor
 • Dadus: Zakariás Éva
 • Trunkó: Gieler Csaba
 • Brunkó: Maday Gábor
 • Sárkányfűárus: Juhász György
 • Udvari bolondok: Lakatos Réka és Háda Boglárka

Jeltolmács: Takács Erika                     
Író: Csukás István                               
Zeneszerző: Bergendy István
Bábtervező: Lévai Sándor
Rendező: Háda János

Süsü, a sárkány meggyógyítja ellenségét, ezért háromfejű apja kitagadja, testvérei kigúnyolják. A szegény egyfejű menekül, mindenki retteg tőle, mígnem találkozik a Jó Királyfival, aki Süsüt bejuttatja a királyi udvarba…

A “Süsü, a sárkány” legendája lett több generációnak. A bájos mese mélyén egy fontos és ma is erősen aktuális figyelmeztetés rejlik, hogy, aki nem olyan, mint én: MÁS, az nem biztos, hogy ellenséges, sőt, az sem biztos, hogy más, mint én. Hasznos, ha ezt már gyermekkorban kezdik a gyerekek megsejteni vagy megérezni, esetleg megérteni. Erősítve az esélyegyenlőséget az előadást infokommunikációs akadálymentesítéssel játsszuk.

Közreműködő jeltolmács: Takács Erika

A teljes két felvonásos darab, nagyszínházi önmagában forgó díszlettel, eredeti ruhákkal. Az igazi, bábkészítő által engedélyezett 2 méteres Süsüvel, eredeti újrahangszerelt zenével.


November 2.
K, 19:00
Love Letters (Szerelmes levelek)

Pódium Bérletünk első alőadása

romantikus levelezés két részben (120')
Fordította: Vámos Miklós

Andy tíz évesen írja meg első levelét egy copfos kislánynak, a kamasz Melissa mindenét odaadná Andyért. A sors elszakítja egymástól a két fiatalt, szerelmük levelekben lángol fel ismét, szakad meg, majd éled újjá. A négy évtizeden át írt sorok között két teljesen különböző egyéniség rajzolódik ki. Vajon beteljesülhet valaha ez a szerelem? A Love letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

MELISSA....... Hernádi Judit
ANDY............. Gálffi László


November 6.
Sz, 14:00
I. Ceglédi Magyarnóta- és népdalverseny döntő és gálaműsor

A Ceglédi Magyar-Nóta Egyesület "I. Ceglédi Magyarnóta- és népdalversenyt"-t hirdet, korhatár nélkül, amatőr versenyzők részére. Határainkon innen és túl.

Program:

 • Döntő: 2021.november 6. 14:00
 • Gála: 2021. november 6 16:30

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


November 11.
Cs, 18:00
Steigervald Krisztián - A generációk együttélése a bezártságban


November 13.
Sz, 14:00
Ne maradjon kettőnk között - Hernádi Judit és Tarján Zsófia könyvbemutató előadása

A dedikálással egybekötött előadást a népszerű televíziós újságíró, Hadas Krisztina moderálja.

Hogyan romlott meg a kapcsolatunk annyira, hogy már képtelenek vagyunk szót érteni egymással? Mi történt velünk? Mi ez az egész?
Hernádi Judit

Úgy éreztem, anya nem ért meg engem, és én sem értem őt. Hányszor kullogtam haza sírva a családi összejövetelekről! Hosszú időre beleragadtunk ebbe az állapotba, hiába próbálkoztunk mindketten, hogy megtaláljuk a hangot, és újra közel kerüljünk egymáshoz.
Tarján Zsófia

Anya és lánya, Hernádi Judit és Tarján Zsófia hosszú és göröngyös utat járt be együtt. Kapcsolatukat számos akadály nehezítette, ezeket hol együtt, hol külön küzdötték le. Hernádi Judit, az országszerte ismert színésznő lányának lenni eleve próbák sora elé állít egy gyereket - főleg, ha olyasvalakiről van szó, mint Zsófi, aki már kiskorától szintén művészi ambíciókat dédelgetett, és a Honeybeast frontembereként mára valóra is váltotta az álmait.

Hogyan néznek szembe együtt a múltjukkal? Miként dolgozzák fel közösen kapcsolatuk nehézségeit? Hogyan küzdenek meg a generációkon átívelő traumáikkal? Most végigkövethetjük ezt az utat, és feltárul előttünk életük jó néhány fontos állomása - eközben pedig tanulhatunk is valamit arról, hogyan lehet együtt túljutni a nehézségeken, közösen felülírni a régi rossz mintákat, egymást támogatva menni tovább, azzal az emberrel, aki a legjobban ismer minket a világon.Jegyár: 2990 Ft A könyv a helyszínen megvásárolható és előrendelhető.


November 13.
Sz, 19:00
Honeybeast - Cirkusz turné

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadára, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve képes új minőséget teremteni, ezzel szélesítve a szórakoztatónak mondott műfaj határait. A Symphoney és a Legyen tánc! turné, a zenekar klasszikus zenészekkel ill. a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével színpadra álmodott valamennyi előadása teltházak előtt bizonyította, hogy a Honeybeast mára a honi könnyűzenei színtér legfontosabb zenekarai közé emelkedett.

Közel másfél év kihagyás, de egy koncertekben már bővelkedő nyár után, 2022 őszén a zenekar újból turnéra indul. A helyszínek ismét a jól ismert koncerttermek és művelődési házak, amelyek színpadán most csak a Honeybeast áll majd a reflektorfényben és a már megszokott, lenyűgöző színpadi látvány mellett, ezúttal önálló koncerteket ad. A jól ismert dalok így puszta valójukban mutatják meg, hogy a Honeybeast fanyar humorú popzenéje egyszerre lehet szelíd és felkavaró, fegyelmezett és játékos vagy színesen harsány, akár a cirkusz.


November 14.
V, 10:00
Tompeti és Barátai


December 9.
Cs, 19:00
Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA unplugged

Ki ne emlékezne a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Euróvíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő, nagysikerű Forogj, világ! című dalokra? Hazánk egyik valaha volt legnagyobb szuperprodukciójának, a NOX pályafutásának történetét készül színpadra állítani Péter Szabó Szilvia!


2021.10.28.
2021.10.29.
2021.10.30.
2021.11.02.
2021.11.06.
2021.11.11.
2021.11.13.
2021.11.14.
2021.12.09.
További ajánlataink

2021.10.28. Dumaszínház Cegléd 2021. Előadások és online jegyvásárlás
Békével jöttünk - Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös estje
2021.10.29. Ceglédi koncertek 2021. Online jegyvásárlás
Kiss of jazz: Horányi Juli Jazz duo koncert
2021.11.06. Ceglédi koncertek 2021. Online jegyvásárlás
I. Ceglédi Magyarnóta- és népdalverseny döntő és gálaműsor
2021.11.13. Ceglédi koncertek 2021. Online jegyvásárlás
Honeybeast - Cirkusz turné
2021.11.14. Ceglédi koncertek 2021. Online jegyvásárlás
Tompeti és Barátai
2021.12.09. Ceglédi koncertek 2021. Online jegyvásárlás
Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA unplugged
Találatok száma: 5

Anikó Apartman

Anikó Apartman

A városközpont zöldövezeti részében található a ceglédi privát apartman lakás, ami minden igényt kielégít. Az udvar parkosított, füvesített, kényelmes kerti bútorokkal, tűzrakó hellyel, ahol grillezés, szalonnasütés lehetséges. Bővebben


Aquarell Hotel**** wellness hotel, konferencia- és gyógyszálloda

Aquarell Hotel**** wellness hotel, konferencia- és gyógyszálloda

Egy pihentető wellness hétvégét szeretne eltölteni kellemes környezetben? A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. A szálloda berendezése visszafogottan elegáns, melyet magas ... Bővebben


Székelykapu Apartman Cegléd

Székelykapu Apartman Cegléd

Vendégházaink csendes, nyugodt környezetben a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő és a Csúszdapark közelében, a családi házunknál található külön bejárattal. Jelenleg egyszerre 15 fő részére tudunk szállást biztosítani, különálló apartmanokban. Bővebben


Ceglédfürdői Diáktábor

Ceglédfürdői Diáktábor

Vendégeink számára egész évben kellemes, vendégszerető környezetet, házias ételeket és számos izgalmas programot kínálunk. Csendes, erdővel körülvett, saját kerttel rendelkező kétszintes épületünk kiválóan alkalmas osztálykirándulások, erdei iskolák, edzőtáborok, színjátszó- és énekkari táborok, nyelvi ... Bővebben


Kék-Narancs Vendéglő Panzió Cegléd

Kék-Narancs Vendéglő Panzió Cegléd

Cegléd belvárosától pár perc sétára helyezkedik el a `Narancs`. 2-3-4 ágyas /pótágyazható/ fürdőszobás, klímás, tévés szobáinkkal várjuk kedves Vendégeinket! Nagyobb csoportok (35 főig) szállását jelentős árkedvezménnyel tudjuk biztosítani. Éttermünkben finom ételekkel, kedvező árakkal várjuk kedves ... Bővebben
Találatok száma: 4

Aranyhegy Étterem

Aranyhegy Étterem

Az Aranyhegy Étterem minden részletében összhangban áll az egész szállodában érzékelhető törekvéssel: a vendégek figyelmét és érdeklődését kivívni és folyamatosan fenntartani, gondoskodni a tökéletes kikapcsolódásról. Ennek függvényében kitűnő séfünk e vidék friss alapanyagaiból: zöldségekből, ... Bővebben


Kemenczés Borház

Kemenczés Borház

Felvásárolt szőlővel dolgozunk, mely a Mátra lankáin terem. Négy megbízható szőlőtermelővel vagyunk kapcsolatban, akik Abasáron és Markazon művelik a szőlőket. Az abasári dűlőkben a következő fajták teremnek: olaszrizling, szürkebarát, leányka, sauvignon blanc, kékfrankos és cabernet franc. A zenit terület ... Bővebben


Kökény és Fia Családi Borászat

Kökény és Fia Családi Borászat

Hangulatos, családias környezetben, pincelátogatással és borkóstolással várják a régi és új vendégeket a Kökény és Fia Családi Borászatban. Borászatunk ideális helyszíne baráti találkozóknak, családi és céges rendezvényeknek. Éttermünkben főként a saját gazdaságunkban megtermelt, illetve helyi termelőktől ... Bővebben


Piszkos Fred Steak House Cegléd

Piszkos Fred Steak House Cegléd

Családias hangulatú, egyedi kínálatú grill étterem, mely rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

Érdemes felkeresni!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 500 Ft -tól 5 500 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
2700 Cegléd , Kossuth tér 5/A.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események