A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.
A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.
A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.
Az étterem neve tükrözi filozófiánkat. Célunk, hogy vendégeinknek minél több örömet és gasztronómiai élvezetet tudjunk nyújtani. Éttermünk az 1989-es nyitás óta családi tulajdonban van, és Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén található, a Szent István körúttal párhuzamos, Pannónia és Hegedűs Gyula utca által határolt Csanády utcában. Az üzlet előtt számos parkolóhely áll az autóval érkezők rendelkezésére. Alsó szintünkön egy 12 fő befogadására alkalmas kávézó, látványpékség található, amely már reggel 9 órától várja a kávékülönlegességek iránt érdeklődőket, emellett itt található külön még 12 vendég fogadására alkalmas éttermi rész.
Az étterem neve tükrözi filozófiánkat. Célunk, hogy vendégeinknek minél több örömet és gasztronómiai élvezetet tudjunk nyújtani. Éttermünk az 1989-es nyitás óta családi tulajdonban van, és Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén található, a Szent István körúttal párhuzamos, Pannónia és Hegedűs Gyula utca által határolt Csanády utcában. Az üzlet előtt számos parkolóhely áll az autóval érkezők rendelkezésére. Alsó szintünkön egy 12 fő befogadására alkalmas kávézó, látványpékség található, amely már reggel 9 órától várja a kávékülönlegességek iránt érdeklődőket, emellett itt található külön még 12 vendég fogadására alkalmas éttermi rész.
Az étterem neve tükrözi filozófiánkat. Célunk, hogy vendégeinknek minél több örömet és gasztronómiai élvezetet tudjunk nyújtani. Éttermünk az 1989-es nyitás óta családi tulajdonban van, és Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén található, a Szent István körúttal párhuzamos, Pannónia és Hegedűs Gyula utca által határolt Csanády utcában. Az üzlet előtt számos parkolóhely áll az autóval érkezők rendelkezésére. Alsó szintünkön egy 12 fő befogadására alkalmas kávézó, látványpékség található, amely már reggel 9 órától várja a kávékülönlegességek iránt érdeklődőket, emellett itt található külön még 12 vendég fogadására alkalmas éttermi rész.
Egy 2002 óta működő családias hangulatú étterem, idilli környezetben a Károlyi-palota belső udvarán, polgári, de elegáns, hazai gasztronómiát felelevenítő, hangulatos belvárosi hely. A Károlyi Étterem és Kávéház szeretettel várja kedves vendégeit a felújított Károlyi palotában, amely a Petőfi Irodalmi Múzeum otthona. A hely különleges atmoszférája szinte vonzza azon vendégeket, akik a belvárosban is csendre és nyugalomra vágynak.
Egy 2002 óta működő családias hangulatú étterem, idilli környezetben a Károlyi-palota belső udvarán, polgári, de elegáns, hazai gasztronómiát felelevenítő, hangulatos belvárosi hely. A Károlyi Étterem és Kávéház szeretettel várja kedves vendégeit a felújított Károlyi palotában, amely a Petőfi Irodalmi Múzeum otthona. A hely különleges atmoszférája szinte vonzza azon vendégeket, akik a belvárosban is csendre és nyugalomra vágynak.
Egy 2002 óta működő családias hangulatú étterem, idilli környezetben a Károlyi-palota belső udvarán, polgári, de elegáns, hazai gasztronómiát felelevenítő, hangulatos belvárosi hely. A Károlyi Étterem és Kávéház szeretettel várja kedves vendégeit a felújított Károlyi palotában, amely a Petőfi Irodalmi Múzeum otthona. A hely különleges atmoszférája szinte vonzza azon vendégeket, akik a belvárosban is csendre és nyugalomra vágynak.
A belvárosi Kashmír Indiai Étterem nagyrészt az észak-indiai és kashmíri konyhát képviseli, mely nagy gazdagságával tűnik ki, főképp csonthéjasokon, szárított gyümölcsökön vajon és tejszínen alapul. A fűszerek finom érzékkel vannak keverve annak érdekében, hogy az ízeket maximálisan kiemeljék. A fogások nagy gonddal készülnek a legfrissebb alapanyagokból, külföldről hozott fűszerekkel, amelyek nem csak az ízeket hivatottak feldobni, hanem nagyszerű étvágygerjesztőként és emésztés-elősegítőkként is működnek.
A belvárosi Kashmír Indiai Étterem nagyrészt az észak-indiai és kashmíri konyhát képviseli, mely nagy gazdagságával tűnik ki, főképp csonthéjasokon, szárított gyümölcsökön vajon és tejszínen alapul. A fűszerek finom érzékkel vannak keverve annak érdekében, hogy az ízeket maximálisan kiemeljék. A fogások nagy gonddal készülnek a legfrissebb alapanyagokból, külföldről hozott fűszerekkel, amelyek nem csak az ízeket hivatottak feldobni, hanem nagyszerű étvágygerjesztőként és emésztés-elősegítőkként is működnek.
A belvárosi Kashmír Indiai Étterem nagyrészt az észak-indiai és kashmíri konyhát képviseli, mely nagy gazdagságával tűnik ki, főképp csonthéjasokon, szárított gyümölcsökön vajon és tejszínen alapul. A fűszerek finom érzékkel vannak keverve annak érdekében, hogy az ízeket maximálisan kiemeljék. A fogások nagy gonddal készülnek a legfrissebb alapanyagokból, külföldről hozott fűszerekkel, amelyek nem csak az ízeket hivatottak feldobni, hanem nagyszerű étvágygerjesztőként és emésztés-elősegítőkként is működnek.