Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Macesz Bistro egy kelet-európai bisztró a Zsidó Negyed szívében. A magyar és zsidó konyha rejtett és közismert kincseivel, hagyományos és újragondolt ételekkel várja vendégeit. A folyamatosan megújuló kínálatról Törőcsik László séf gondoskodik, aki az á la carte fogásokon túl a napi ajánlatban szezonális különlegességekkel színesíti a választékot. A Macesz Bistro a belváros egyik legizgalmasabb kulináris színfoltja, kitűnő választás romantikus vacsorához, családi ebédre és üzleti összejövetelre is. Az éttermet zárkörűvé téve akár 60 fős rendezvényeket is le tudunk bonyolítani.
A Macesz Bistro egy kelet-európai bisztró a Zsidó Negyed szívében. A magyar és zsidó konyha rejtett és közismert kincseivel, hagyományos és újragondolt ételekkel várja vendégeit. A folyamatosan megújuló kínálatról Törőcsik László séf gondoskodik, aki az á la carte fogásokon túl a napi ajánlatban szezonális különlegességekkel színesíti a választékot. A Macesz Bistro a belváros egyik legizgalmasabb kulináris színfoltja, kitűnő választás romantikus vacsorához, családi ebédre és üzleti összejövetelre is. Az éttermet zárkörűvé téve akár 60 fős rendezvényeket is le tudunk bonyolítani.
A Macesz Bistro egy kelet-európai bisztró a Zsidó Negyed szívében. A magyar és zsidó konyha rejtett és közismert kincseivel, hagyományos és újragondolt ételekkel várja vendégeit. A folyamatosan megújuló kínálatról Törőcsik László séf gondoskodik, aki az á la carte fogásokon túl a napi ajánlatban szezonális különlegességekkel színesíti a választékot. A Macesz Bistro a belváros egyik legizgalmasabb kulináris színfoltja, kitűnő választás romantikus vacsorához, családi ebédre és üzleti összejövetelre is. Az éttermet zárkörűvé téve akár 60 fős rendezvényeket is le tudunk bonyolítani.
A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.
A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.
A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.
Vegán tésztázó, kreatív receptek és minőségi olasz tészta találkozása - gluténmentes opcióval. Tészta szószaik gondosan válogatott természetes növényi alapanyagokból készülnek, ízfokozók és mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül. A megalkotásuk során cél az, hogy ne csak szépek, hanem nagyon finomak és táplálóak is legyenek. Vegán kínálatuk már quesadillát és Madal Burgert is tartalmaz.
Vegán tésztázó, kreatív receptek és minőségi olasz tészta találkozása - gluténmentes opcióval. Tészta szószaik gondosan válogatott természetes növényi alapanyagokból készülnek, ízfokozók és mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül. A megalkotásuk során cél az, hogy ne csak szépek, hanem nagyon finomak és táplálóak is legyenek. Vegán kínálatuk már quesadillát és Madal Burgert is tartalmaz.
Vegán tésztázó, kreatív receptek és minőségi olasz tészta találkozása - gluténmentes opcióval. Tészta szószaik gondosan válogatott természetes növényi alapanyagokból készülnek, ízfokozók és mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül. A megalkotásuk során cél az, hogy ne csak szépek, hanem nagyon finomak és táplálóak is legyenek. Vegán kínálatuk már quesadillát és Madal Burgert is tartalmaz.
A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.
A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.
A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.