Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A vendéglő a magyar konyha legjobb hagyományait ápolja, ugyanakkor megtalálhatók az étlapján a trendi konyha specialitásai is. Hitvallásunk, hogy a VENDÉG igényét magas színvonalon kell teljesíteni. Mindehhez kapcsolódik üzleti elképzelésünk: Óriási választék, mérsékelt árak, állandó minőség, kielégítő adagok. Nálunk alapszabály: házi konyha otthoni ízekkel, minden évszakban. Aki félti a kilóit, vagy netán vega, vagy éppen kölyökkorú, -ez sem probléma,- az étlap áttanulmányozása után bizonyosan talál magának megfelelőt.
A vendéglő a magyar konyha legjobb hagyományait ápolja, ugyanakkor megtalálhatók az étlapján a trendi konyha specialitásai is. Hitvallásunk, hogy a VENDÉG igényét magas színvonalon kell teljesíteni. Mindehhez kapcsolódik üzleti elképzelésünk: Óriási választék, mérsékelt árak, állandó minőség, kielégítő adagok. Nálunk alapszabály: házi konyha otthoni ízekkel, minden évszakban. Aki félti a kilóit, vagy netán vega, vagy éppen kölyökkorú, -ez sem probléma,- az étlap áttanulmányozása után bizonyosan talál magának megfelelőt.
A vendéglő a magyar konyha legjobb hagyományait ápolja, ugyanakkor megtalálhatók az étlapján a trendi konyha specialitásai is. Hitvallásunk, hogy a VENDÉG igényét magas színvonalon kell teljesíteni. Mindehhez kapcsolódik üzleti elképzelésünk: Óriási választék, mérsékelt árak, állandó minőség, kielégítő adagok. Nálunk alapszabály: házi konyha otthoni ízekkel, minden évszakban. Aki félti a kilóit, vagy netán vega, vagy éppen kölyökkorú, -ez sem probléma,- az étlap áttanulmányozása után bizonyosan talál magának megfelelőt.
A japán gasztronómia rajongói Közép-Európában elsőként Budapesten kóstolhatják meg Nobuyuki Matsuhisa mesterszakács világhírű specialitásait. Az összesen 80 fő befogadására alkalmas étteremhez egy sushi bár és egy maximum 20 fős különterem tartozik. Az 56 ülőhelyes bár különleges és egyedülálló „Nobu koktélokkal” és sake kínálattal várja a vendégeket. A Nobu Budapest a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felőli oldalán kapott helyet, az utcáról valamint a szálloda előcsarnokából is megközelíthető.
A japán gasztronómia rajongói Közép-Európában elsőként Budapesten kóstolhatják meg Nobuyuki Matsuhisa mesterszakács világhírű specialitásait. Az összesen 80 fő befogadására alkalmas étteremhez egy sushi bár és egy maximum 20 fős különterem tartozik. Az 56 ülőhelyes bár különleges és egyedülálló „Nobu koktélokkal” és sake kínálattal várja a vendégeket. A Nobu Budapest a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felőli oldalán kapott helyet, az utcáról valamint a szálloda előcsarnokából is megközelíthető.
A japán gasztronómia rajongói Közép-Európában elsőként Budapesten kóstolhatják meg Nobuyuki Matsuhisa mesterszakács világhírű specialitásait. Az összesen 80 fő befogadására alkalmas étteremhez egy sushi bár és egy maximum 20 fős különterem tartozik. Az 56 ülőhelyes bár különleges és egyedülálló „Nobu koktélokkal” és sake kínálattal várja a vendégeket. A Nobu Budapest a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felőli oldalán kapott helyet, az utcáról valamint a szálloda előcsarnokából is megközelíthető.
Jelenleg e `borház` tájházként üzemel, mely a hagyományos, zalai szőlőhegyi építészetet mutatja be. A hagyományos borászati eszközökkel felszerelt borház előzetes bejelentkezés után megtekinthető. Szintén megtekinthető a borház körül elterülő 1100 tőből álló őshonos, magyar fajtájú szőlő génállomány. A borházban borkóstolókat 25-30 főig szerveznek.
Jelenleg e `borház` tájházként üzemel, mely a hagyományos, zalai szőlőhegyi építészetet mutatja be. A hagyományos borászati eszközökkel felszerelt borház előzetes bejelentkezés után megtekinthető. Szintén megtekinthető a borház körül elterülő 1100 tőből álló őshonos, magyar fajtájú szőlő génállomány. A borházban borkóstolókat 25-30 főig szerveznek.
Jelenleg e `borház` tájházként üzemel, mely a hagyományos, zalai szőlőhegyi építészetet mutatja be. A hagyományos borászati eszközökkel felszerelt borház előzetes bejelentkezés után megtekinthető. Szintén megtekinthető a borház körül elterülő 1100 tőből álló őshonos, magyar fajtájú szőlő génállomány. A borházban borkóstolókat 25-30 főig szerveznek.
Székesfehérváron, Szent István király ősi koronázási székhelyén, 52 lokálpatrióta borbarát polgár 2002. május 18-án megalakította a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrendet. Tagságunk az eltelt évek óta a magyar borkultúra iránti elkötelezettséggel munkálkodik boraink hírnevének öregbítésén. Az Alapszabályban rögzített főbb célkitűzéseink és elveink ma is változatlanok.
Székesfehérváron, Szent István király ősi koronázási székhelyén, 52 lokálpatrióta borbarát polgár 2002. május 18-án megalakította a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrendet. Tagságunk az eltelt évek óta a magyar borkultúra iránti elkötelezettséggel munkálkodik boraink hírnevének öregbítésén. Az Alapszabályban rögzített főbb célkitűzéseink és elveink ma is változatlanok.
Székesfehérváron, Szent István király ősi koronázási székhelyén, 52 lokálpatrióta borbarát polgár 2002. május 18-án megalakította a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrendet. Tagságunk az eltelt évek óta a magyar borkultúra iránti elkötelezettséggel munkálkodik boraink hírnevének öregbítésén. Az Alapszabályban rögzített főbb célkitűzéseink és elveink ma is változatlanok.
A Nógrád Megyei Pálinkabarátok Köre Egyesület 2010-ben alakult, a 22 alapító tag közös szándékának kinyilvánításaként, amely alapján, a minőségi pálinkakészítés, kulturált pálinkafogyasztás és e nemes nedű népszerűsítése területén kíván közreműködni elsődlegesen a nógrádi és palóc vidék termékeire helyezve a hangsúlyt.
A Nógrád Megyei Pálinkabarátok Köre Egyesület 2010-ben alakult, a 22 alapító tag közös szándékának kinyilvánításaként, amely alapján, a minőségi pálinkakészítés, kulturált pálinkafogyasztás és e nemes nedű népszerűsítése területén kíván közreműködni elsődlegesen a nógrádi és palóc vidék termékeire helyezve a hangsúlyt.
A Nógrád Megyei Pálinkabarátok Köre Egyesület 2010-ben alakult, a 22 alapító tag közös szándékának kinyilvánításaként, amely alapján, a minőségi pálinkakészítés, kulturált pálinkafogyasztás és e nemes nedű népszerűsítése területén kíván közreműködni elsődlegesen a nógrádi és palóc vidék termékeire helyezve a hangsúlyt.