Paripa Csárda Debrecen
Borbarangolás Borvacsorák Badacsonyban
Borbarangolás Borvacsorák Badacsonyban
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Paripa Csárda Debrecen


A csárda Debrecentől néhány kilométerre található a város természetvédelmi övezetében. A természeti környezetnek köszönhetően kedvelt hely a kisgyermekes családok körében és a baráti társaságok is, akik szeretnek ide járni, kikapcsolódni. A gyerekek nyugodtan játszhatnak a játszótéren, szaladgálhatnak és a bátrabbak akár lovagolhatnak is.

Az étterem hű a hagyományos, magyaros ízekhez. Tradicionális ételeket kóstolhatnak meg az ide látogató vendégek. A külföldiek számára is igen népszerűek az itt készült ételek, ők is megkóstolhatják a valódi magyar ízvilágot. Az étterem hangulata is a régi magyar stílust tükrözi, így a vendégeink megismerkedhetnek a népi hagyományokkal. Búbos kemence, téglával kirakott kandalló és faburkolat díszíti az éttermet. A környék számos lehetőséget kínál, hiszen elmehetünk túrázni és lovas kocsikázni is a környező erdőbe. A szomszédos tavaknál horgászati lehetőség is van a vizet és a nyugalmat kedvelők számára. Az étkezési lehetőségen kívül szálláslehetőséget és lovas programokat is kínál a csárda.

Nagyterem
A Nagytermünk rusztikus hangulata a magyar hagyományokhoz hű. Téglával kirakott kandalló és búbos kemence díszíti a termet. Tökéletes esküvők megrendezésére, családi-, baráti- és céges rendezvények lebonyolításához is. Meleg, családias hangulat jellemzi a helyiséget, amely 160 fő befogadására alkalmas. A nyári meleg napokon a helyiség klimatizált.

Boros Pince
A Boros Pincénk téglával kirakott falai a valódi borozók hangulatát idézik meg. Egyedi klímája télen meleget nyújt vendégeinknek, nyáron pedig el lehet bújni a borozó nyújtotta hűvösbe. Rendezvények alkalmával 70-80 fő befogadására alkalmas. Kisebb céges rendezvények, meetingek megtartásához tökéletes választás. Családi és baráti rendezvények alkalmával elszeparáltan lehet ünnepelni.

Nádtetős Filagória
A Nádfedeles Filagóriánk nyári időszakban tökéletes helyiség egy-egy ebéd vagy akár vacsora alkalmával is. Nyugodtan lehet élvezni a friss levegőt és hallgatni a madarak csicsergését. A tető alatt hűvös a levegő, így nagy melegben is élvezetes a vendégeink számára. A befogadóképessége 70 fő. Stílusában a hagyományokat képviseli, régiségekkel díszítve. Esküvők megrendezésére is alkalmas, illetve a kihelyezett esketéseink kedvelt helyszíne a meleg, nyári időszakban.

Panziónk
A csárda felett épített Panziónkban 6 szoba található. Több típusú szoba közül választhatnak a hozzánk látogató vendégek. Vannak két ágyas, három ágyas és négy ágyas szobáink is. A szobáink az étteremhez hű hangulatot tükrözik egyszerűségükkel, viszont minden megtalálható bennük, amelyre a szállóvendégeknek szükségük lehet.

Minden szoba saját fürdőszobával felszerelt. Mini bár és klíma is található bennük. Síkképernyős tv és fa bútorok szolgálják a kényelmet. Vendégeink kérhetnek reggelit is, amelyben tradicionális elemeket is megkóstolhatnak.

Faházaink
Az étterem mögött egy zárt udvarban találhatóak a Faházaink. Két kisebb és egy nagyobb faházunk közül választhatnak a vendégeink, amelyek 7 és 9 fősek. Ezek a családi bungallók is jól felszereltek: mini bár, síkképernyős tv és saját fürdőszoba is tartozik mindegyikhez.

Meleg hangulatot árasztanak magukból. A kisebb faházaink hálószobával és nappalival is rendelkeznek, valamint egy galéria található bennük. A nagyobb faházunk 2 szintes, amelynek a lenti szintjén egy hálószoba és a fürdőszoba van, valamint az emeleten található egy légtérben a nappali és a hálórész is.

A közös udvaron egy sütő-főzőhely van elhelyezve filagóriával, ahol lehet bográcsozni vagy akár szalonnát sütni. Ez a terület tökéletes lehet egy-egy legény- vagy leánybúcsú megrendezéséhez, esetleg kisebb társaságok elszeparált ünnepléséhez.

A Paripa Csárda, mint esküvőhelyszín
Idill az erdő közepén…

A Paripa Csárda Debrecen szomszédságában az erdő közepén helyezkedik el. Ez a környezet csodás helyszín lehet egy-egy esküvő megszervezéséhez. Az esküvőszervezés nem idegen számunkra, ugyanis több, mint 10 éves múltra tekint vissza. Több helyszínünk közül választhat a leendő ifjú pár: legyen az a 160 fő befogadására alkalmas nagytermünk, amely rusztikus hangulattal várja a násznépet, vagy a 80 fő befogadóképességű borozónk, melynek bontott téglával kirakott falai a hagyományokat tükrözik, végül, de nem utolsó sorban a kinti nádfedeles filagóriánk, ahová egy 70 fős esküvő kényelmesen befér.

A környezeti adottságok lehetővé teszik a lótartást, így hintós bevonulást is tudunk biztosítani az esküvő napján. Kihelyezett esketést is vállalunk, ugyanis a Paripa Csárda hivatalosan elfogadott házasságkötő helyszín. Az esküvői fotózás lebonyolításához is gyönyörű helyszínek találhatóak a csárda környékén, ahol különleges pillanatokat lehet lencsevégre kapni.

A vacsora elkészítése során a hagyományos ízek kerülnek előtérbe, kellő modernséggel ötvözve. Az egyedi elképzelések megvalósításában is rugalmasak vagyunk. Természetesen az ételallergiások számára is ízletes és finom menüket készítünk igény esetén. A helyszínen szállást is tudunk biztosítani a távolabbról érkező vendégek számára. Több féle szobából és faházból lehet választani. Az ifjú pár számára a Nagy Napra díjmentesen biztosítunk egy szobát, ahol kényelmesen lehet készülődni, akár fotózni és videózni is.

Extra szolgáltatásokat is tudunk szervezni az esküvő napjára: néptánc showt, csikós bemutatót, lovaglást a gyerekeknek, valamint szekerezést is.

Céges rendezvények szervezése
A Paripa Csárda teljesen alkalmas egy-egy céges rendezvény lebonyolításához. A cégek több terem közül választhatnak. Téli időszakban a Nagyterem és  Boros Pince használható, nyári időszakban viszont a Nádfedeles Filagóriánk is. Mindegyik helyiségnek vannak létszámkorlátai, amelyek a következők:

  • Nagyterem: maximum 160 fő
  • Boros Pince: maximum 80 fő
  • Nádfedeles Filagória: maximum 70 fő.

Számos lehetőséget kínálunk egy-egy rendezvény megszervezésénél. A búbos kemencénknek köszönhetően tudunk hagyományos kenyérlángost sütni csoportjainknak.

Kinti kemencénkben különleges ételeket tudunk készíteni, amelyet hagyományos sütőben nem lehet ugyanolyan módon elkészíteni. Folklór táncbemutatót, történelmi íjász bemutatót, valamint csikós bemutatót is tudunk szervezni az adottságainknak köszönhetően.

Forrás: A csárda honlapja

2022.01.01 - 2022.12.31
Hétfő: 10:00 - 23:59
Kedd: 10:00 - 23:59
Szerda: 10:00 - 23:59
Csütörtök: 10:00 - 23:59
Péntek: 10:00 - 23:59
Szombat: 10:00 - 23:59
Vasárnap: 10:00 - 23:59

Találatok száma: 61
Debrecen városnéző túra, tematikus városnézés az Imagine Debrecennel

Debrecen városnéző túra, tematikus városnézés az Imagine Debrecennel 2022. január 29. 10:00

Tessék, csak tessék! – A kereskedő cívisek nyomában Debrecenben

ImagineDebrecen – tematikus városi séták Debrecenben - Közel ezer éves múltjával ez a város minden látogatással újabb titkait fedi fel Nekünk. Hiszen a jelenkor csupán apró momentum e gazdag múltú, színes nagyváros életében. Rendszeresen szervezett könnyed hangvételű, ám mégis tartalmas tematikus sétáinkon ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események

Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események 2022. január 18.

Orosz történetek

Debrecen egész évben változatos program- és fesztiválkínálattal várja mind a városlakókat, mind a városba látogató turistákat. A cívisváros több világversenynek adott már otthont és kulturális rendezvényei között is egyre nagyobb számban található nemzetközi hírű esemény, rendezvény. Bővebben

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
Ár: 700 Ft -tól 54 990 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS Szállásfoglalás

Déri Múzeum programok 2022 Debrecen

Déri Múzeum programok 2022 Debrecen 2022. január 19.

A debreceni Déri Múzeum az állandó kiállítások és múzeumpedagógiai foglalkozások mellett különböző időszaki kiállításokkal és változatos programokkal várja a látogatóit egész évben hétfő kivételével minden nap 10-től 18 óráig. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Magyar Kultúra Napja Debrecen 2022 Déri Múzeum

Magyar Kultúra Napja Debrecen 2022 Déri Múzeum 2022. január 19.

A Magyar Kultúra Napjára a Déri Múzeum két különleges programmal is készül. A programok ingyenesek! A védettségi igazolvány bemutatása és a maszk viselése kötelező! Bővebben

Újdonság
Kiemelt ajánlat

Könyvbemutató a Déri Múzeumban a Magyar Kultúra Napja alkalmából

Könyvbemutató a Déri Múzeumban a Magyar Kultúra Napja alkalmából 2022. január 19. 18:00

Elefántfogó. Diákfogó? - Könyvbemutató és az irodalomtanítás lehetőségeiről szóló kerekasztal-beszélgetés az 55 X Ady című kötet megjelenése alkalmából 2022. január 19-én 18 órától a Déri Múzeum Dísztermében. A rendezvény a Magyar Kultúra Napja programsorozat eseménye. A kötet a helyszínen megvásárolható. A ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Kiállítás finisszázs, A HATÁr-sorSOK című időszaki kiállítás záróeseménye a Déri Múzeumban

Kiállítás finisszázs, A HATÁr-sorSOK című időszaki kiállítás záróeseménye a Déri Múzeumban 2022. január 23.

2022. január 23-án (vasárnap) 14.00 órakor a HATÁr-sorSOK című időszaki kiállítás finisszázsára várják az érdeklődőket a Déri Múzeumba. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Debreceni wellness bejáró vendégeknek kedvezményes napi jeggyel az Erdőspuszta Club Hotelben

Debreceni wellness bejáró vendégeknek kedvezményes napi jeggyel az Erdőspuszta Club Hotelben 2022. január 17 - 23.

A debreceni Erdőspuszta Club Hotel wellness kikapcsolódásra várja külsős vendégeit ebéddel vagy vacsorával kedvezményes áron. A szabadidő kellemes eltöltéséhez, a testi-lelki kényeztetéshez és feltöltődéshez szállodánk wellness centrumában merülő medencével ellátott finn- és infra szauna, gőzfürdő, ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Sunday Brunch Debrecenben, svédasztalos büféebéd az Erdőspuszta Club Hotelben

Sunday Brunch Debrecenben, svédasztalos büféebéd az Erdőspuszta Club Hotelben 2022.01.23 12:00 - 15:00

Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, hetente megújuló hagyományos, házias ízekkel - Minden vasárnap 12 és 15 óra között Sunday Brunch, azaz bőséges svédasztalos ebéd várja az ízek kedvelőit Debrecen mellett, az Erdőspuszta Club Hotel**** szállodában. Az ebéd után tegyenek sétát 12 hektáros lovas ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Debreceni buli, pótszilveszteri retro party gálavacsorával az Erdőspuszta Club Hotelben

Debreceni buli, pótszilveszteri retro party gálavacsorával az Erdőspuszta Club Hotelben 2022. január 29. 19:00

Az Erdőspuszta Club Hotelben 2022. január 29-én svédasztalos gálavacsorával egybekötött Pótszilveszteri Retro Partyra várjuk vendégeinket. Ismét fergeteges bulira készülünk! Tartsanak velünk és szórakozzunk együtt! A pazar hangulatról a Kerozin együttes gondoskodik. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Vojtina Bábszínház programok Debrecen 2022

Vojtina Bábszínház programok Debrecen 2022 2022. január 14 - 30.

A Vojtina Bábszínház műsora elsősorban a magyar népmesékre, mondákra és a magyar klasszikusok alkotásaira épül, de válogatnak világirodalom nagy meseíróinak alkotásaiból is. Bővebben


1 2 3 4 ... 7   


Találatok száma: 58
Pótszilveszter Debrecenben, retro party meglepetés sztárfellépővel az Erdőspuszta Club Hotelben

Pótszilveszter Debrecenben, retro party meglepetés sztárfellépővel az Erdőspuszta Club Hotelben 2022. január 28 - 29.

Kezdje az évet Erdőspusztán és ismételje meg a szilveszter hangulatát, koronázza meg egy Pótszilveszteri mulatozással 2022. január 29-én Debrecenben. Pótszilveszteri Retro Party meglepetés sztárfellépővel. Bulizzon hajnalig az Erdőspuszta Club Hotel rendezvénytermében és töltsön el egy felejthetetlen ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Valentin nap Debrecenben, gyertyafényes vacsorával és szállással az Erdőspuszta Club Hotelben

Valentin nap Debrecenben, gyertyafényes vacsorával és szállással az Erdőspuszta Club Hotelben 2022. február 11 - 13.

Hozza el kedvesét egy gyertyafényes vacsorára és töltsék kettesben az éjszakát, amihez az Erdőspuszta Club Hotel négycsillagos kényelmet biztosít Önöknek! Mi más lenne jobb alkalom egy kis kényeztetésre, mint a szerelmesek napja. Valentin napi kényeztetés szállással a romantikus Erdőspuszta Club ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Korcsolyapálya Debrecen 2022

Korcsolyapálya Debrecen 2022 2022. január 3 - 31.

Korcsolyapálya 2022. január 31-ig a Kossuth téren. 750 négyzetméternyi egybefüggő jégfelület, egyedülálló élményt nyújtva a 120 méteres hosszú jégfolyosóval. Hasonló mobil jégpálya Kelet-Magyarországon idáig nem volt még. Bővebben


Debreceni gyermekprogramok 2022

Debreceni gyermekprogramok 2022 2022. január 14 - 30.

A Vojtina Bábszínház műsora

Gyermekprogramok Debrecenben. A város kiváló úti cél családos utazók számára, hiszen számos gyerekbarát programlehetőség, szállás- és vendéglátóhely várja a városba érkező kisgyerekes családokat. Debrecen művelődési házai, könyvtárai, múzeumai és a Kerekerdő Élménypark gazdag, változatos programokkal várják a ... Bővebben


Benedek Elek Könyvtár programok 2022 Debrecen

Benedek Elek Könyvtár programok 2022 Debrecen 2022. január 18 - 28.

Az 1966-ban gyermekkönyvtárként induló Benedek Elek Könyvtár a Debreceni Városi Könyvtár egyik legnagyobb fiókkönyvtára, amely az 1980-as évektől vált a felnőtteket is kiszolgáló egységgé. 2003. áprilisában könyvtárunk a város főutcájára, a Piac utca 68. szám alá költözött. A jelentősen megnövekedett ... Bővebben


Magyar Filmszüret 2022 Debrecen

Magyar Filmszüret 2022 Debrecen 2022.01.27. - 02.11.

A debreceni Magyar Filmszüret az ország egyik legnagyobb hazai filmekkel foglalkozó fesztiválja. Immár hatodik alkalommal vetítünk közönségünknek a megelőző év magyar filmalkotásaiból, éltetve a hazai filmgyártást, a magyar filmkultúrát! Mivel sajnálatos módon a pandémia miatt a tavalyi évben nem ... Bővebben


Kreatív csapatépítés kedvezményes áron, indoor és outdoor programok a debreceni Lycium Hotelben

Kreatív csapatépítés kedvezményes áron, indoor és outdoor programok a debreceni Lycium Hotelben 2022.01.01. - 12.31.

A Hotel Lycium**** Kreatív csapatépítétő indoor és outdoor programokat kínál kedvezményes áron Debrecenben. Rendezvényszervező csapatunk izgalmas indoor és outdoor programokkal, csapatjátékokkal, kitűnő vendéglátással, wellness-programmal és egyedi ötletekkel várja a vállalati és csapatépítő ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Debrecen konferencia helyszín, meeting és konferencia akár 1500 főig a Kölcsey Központban

Debrecen konferencia helyszín, meeting és konferencia akár 1500 főig a Kölcsey Központban 2022.01.01. - 12.31.

A Kölcsey Központ Magyarország egyik legnagyobb és legmodernebb konferencia központja, amely tréningek, továbbképzések, szakmai konferenciák, kulturális rendezvények, gálaestek, esküvők, vállalati rendezvények kiváló helyszíne akár 1500 főig. A Nagyterem, a szekciótermek, az elegáns Bálterem, a ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Különleges esküvői helyszín és ajánlat a debreceni Hotel Lycium**** - Kölcsey Központban

Különleges esküvői helyszín és ajánlat a debreceni Hotel Lycium**** - Kölcsey Központban 2022.01.01. - 12.31.

Az igazi love story és egy jó házasság nálunk kezdődik el! Mondd ki a boldogító igent Debrecen egyik legmenőbb esküvői helyszínén a Hotel Lycium**** - Kölcsey Központ -ban! A Kölcsey Központ hivatalosan bejegyzett házasságkötési helyszín, így nemcsak az esküvői vacsora, de a házasságkötés is ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Rendezvényhelyszínek Debrecenben, konferenciához, tréningekhez, meetingekhez, kiállításokhoz

Rendezvényhelyszínek Debrecenben, konferenciához, tréningekhez, meetingekhez, kiállításokhoz 2022.01.01. - 12.31.

Minőségi rendezvényhelyszínek Debrecenben, a Kölcsey Központ és a Hotel Lycium**** termeiben. Minden cég életében előfordul kisebb-nagyobb rendezvény, melynek megszervezése olykor nem egyszerű. Ezúton szeretnénk segítséget nyújtani munkájuk megkönnyítéséhez. Kitűnő adottságokkal rendelkező létesítményünk ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

1 2 3 4 ... 6   


Találatok száma: 22

Déri Múzeum Debrecen

Déri Múzeum Debrecen

A Déri Múzeum Debrecen egyik legnevezetesebb közgyűjteménye. A történeti formákkal épült múzeum – előtte Medgyessy Ferenc szobraival – Debrecen belvárosának ékessége. A felújított múzeumot 2012 márciusában adták át. A Déri Múzeum filiáléja a Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum. A múzeum gyűjteménye ... Bővebben

Kiemelt partner

Erdőspuszta Élménypark és Állatpark Debrecen

Erdőspuszta Élménypark és Állatpark Debrecen

Felejthetetlen és élményekben gazdag kaland vár az egész családra az Erdőspuszta Élményparkban és Állatparkban. Nálunk kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot, legyen szó sportról, szórakozásról, kikapcsolódásról, tanulásról vagy akár kirándulásról. A meseszép környezet és a park ... Bővebben

Kiemelt partner

Agóra Tudományos Élményközpont

Agóra Tudományos Élményközpont

Az Agórában a játék és a szórakozás ötvöződik a tanulással. A gyerekek és felnőttek különleges eszközökkel, tudományos érdekességekkel ismerkedhetnek meg, rendkívüli és látványos kísérletek részesei lehetnek. A háromszintes modern épület laboratóriumaiban a látogatók bepillanthatnak a fizika, kémia, ... Bővebben


Belvárosi Galéria

Belvárosi Galéria

A Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Galériája (Kossuth u. 1.) már több mint négy évtizede a város reprezentatív kiállító helye. A Belvárosi Galéria a Belvárosi Közösségi Házban kapott helyet. A 210 nm-es tér Debrecen egyik legjobb adottságokkal rendelkező galériájaként szolgálja a város, a ... Bővebben


Debreceni Egyetem Botanikus Kert

Debreceni Egyetem Botanikus Kert

1840-ig tekint vissza Debrecenben a füvészkert. A Debreceni Egyetem Botanikus kertjének területi elhelyezkedése és kialakítása speciális, a tudományegyetem területén a hátsó 15.5 hektáros területen helyezkedik el, a kertkapun belépve az elöl található arborétum és a kert hátsó végében az üvegházi ... Bővebben


Debreceni Honvédtemető és Mauzóleum

Debreceni Honvédtemető és Mauzóleum

A Hősök Mauzóleuma 1932-ben készült el. Megjelenésében egyaránt méltó az 1849-ik debreceni csata és a világháború hőseinek emlékéhez, de méltó a város áldozatkészségéhez és polgárainak kegyeletes érzéséhez is. A Honvédtemető fái alatt 112 `48-as honvéd, 220 német, és azok a magyar katonák ... Bővebben


Debreceni Irodalom Háza és Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás

Debreceni Irodalom Háza és Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás

A Debreceni Irodalom Háza és a Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás (két különálló gyűjtemény) Debrecen belvárosában, a Péterfia utca elején, a művész egykori szülőházának helyétől nem messze, egy ahhoz hasonló tornácos épületben található. Az építmény legkorábbi része a 18. század közepén létesült, ... Bővebben


Debreceni Református Kollégium Múzeum

Debreceni Református Kollégium Múzeum

Debreceni Református Kollégium Múzeuma egész évben várja a családokat, felnőtt és iskolai csoportokat Debrecenben. A református egyház és a debreceni református kollégium történetét felölelő programok, jeles napok, múzeumpedagógiai foglalkozások, időszaki és 6 különböző állandó kiállítással várja a ... Bővebben


Delizsánsz kiállítóterem

Delizsánsz kiállítóterem

Debrecenben 1980-ban nyílt meg az első kiállítóhely, amellyel teljesült Dr. Soó Rezső kétszeres Kossuth-díjas botanikus akadémikus végakarata: az, hogy a városra hagyományozott és a Bélyegmúzeum gondjaira bízott 225 000 darabos filatéliai gyűjteményéből évről évre újabb motívumgyűjteményeket állítsanak ki az ... Bővebben


Erdőspusztai Bemutatóház - Bánki Pihenőközpont

Erdőspusztai Bemutatóház - Bánki Pihenőközpont

Az Erdőspusztai Bemutatóház, valamint az itt található tanösvény az év minden napján látogatható. A kialakított Panoráma út, a mellette lévő parkolókkal, játszóterekkel és egyéb létesítményekkel áll a pihenni vágyók rendelkezésére. A Bánki pihenőcentrum, mint oktatási központ legfontosabb eleme az ... Bővebben


1 2 3   Kiemelt ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események