Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Szőlőbirtokunk a Villányi-hegységhez tartozó Szársomlyó déli és délnyugati oldalán helyezkedik el. A pincészet központja Nagyharsányban van. Összesen 5 hektár szőlőterületen gazdálkodunk. Szőlőfajtáink: kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, kékoportó, zweigelt, cserszegi fűszeres, sauvignon blanc. Borainkat megkóstolhatják Villányban, a Kemencés Pincében (Baross G. u. 50.) vagy Nagyharsányban, borházunkban. Nagyharsányi vendégházunkban szívesen látjuk Önöket és svédasztalos, falusi reggelit biztosítunk.
Szőlőbirtokunk a Villányi-hegységhez tartozó Szársomlyó déli és délnyugati oldalán helyezkedik el. A pincészet központja Nagyharsányban van. Összesen 5 hektár szőlőterületen gazdálkodunk. Szőlőfajtáink: kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, kékoportó, zweigelt, cserszegi fűszeres, sauvignon blanc. Borainkat megkóstolhatják Villányban, a Kemencés Pincében (Baross G. u. 50.) vagy Nagyharsányban, borházunkban. Nagyharsányi vendégházunkban szívesen látjuk Önöket és svédasztalos, falusi reggelit biztosítunk.
Szőlőbirtokunk a Villányi-hegységhez tartozó Szársomlyó déli és délnyugati oldalán helyezkedik el. A pincészet központja Nagyharsányban van. Összesen 5 hektár szőlőterületen gazdálkodunk. Szőlőfajtáink: kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, kékoportó, zweigelt, cserszegi fűszeres, sauvignon blanc. Borainkat megkóstolhatják Villányban, a Kemencés Pincében (Baross G. u. 50.) vagy Nagyharsányban, borházunkban. Nagyharsányi vendégházunkban szívesen látjuk Önöket és svédasztalos, falusi reggelit biztosítunk.
A padthai wokbar a tökéletes egyensúlyt, a sokoldalúságot képviseli, mert hiszünk benne, hogy amit eszünk, az befolyásolja a napunkat, egészségünket és az egész életünket. Kínálatunk épp ezért változatos, mégis állandó; egészséges, mégis élvezetes; gyors, mégis tápláló. Rengeteg alap, feltét és szósz kombinációjából pár perc alatt, a szemed előtt egy hatalmas wok segítségével egyedülálló fogásokat varázsolunk. Legyél vega, vegán vagy húsimádó nálunk biztosan megtalálod azt, amire éppen vágysz.
A padthai wokbar a tökéletes egyensúlyt, a sokoldalúságot képviseli, mert hiszünk benne, hogy amit eszünk, az befolyásolja a napunkat, egészségünket és az egész életünket. Kínálatunk épp ezért változatos, mégis állandó; egészséges, mégis élvezetes; gyors, mégis tápláló. Rengeteg alap, feltét és szósz kombinációjából pár perc alatt, a szemed előtt egy hatalmas wok segítségével egyedülálló fogásokat varázsolunk. Legyél vega, vegán vagy húsimádó nálunk biztosan megtalálod azt, amire éppen vágysz.
A padthai wokbar a tökéletes egyensúlyt, a sokoldalúságot képviseli, mert hiszünk benne, hogy amit eszünk, az befolyásolja a napunkat, egészségünket és az egész életünket. Kínálatunk épp ezért változatos, mégis állandó; egészséges, mégis élvezetes; gyors, mégis tápláló. Rengeteg alap, feltét és szósz kombinációjából pár perc alatt, a szemed előtt egy hatalmas wok segítségével egyedülálló fogásokat varázsolunk. Legyél vega, vegán vagy húsimádó nálunk biztosan megtalálod azt, amire éppen vágysz.
Családi vállalkozásunk egy olyan éttermet álmodott meg, amely változatos ízvilágot kínál a nemzetközi és magyar konyha remekeiből. Étlapunkon helyet kaptak előételek, levesek, ízelítő tálak, tészták, steakek, saláták, hogy a hozzánk betérő társaság minden tagja találjon magának finom falatokat. Modern tálalással és exkluzív enteriőrrel szeretnénk valódi gasztronómiai élményt nyújtani vendégeinknek, a déli országokra jellemző bisztrós hangulattal.
Családi vállalkozásunk egy olyan éttermet álmodott meg, amely változatos ízvilágot kínál a nemzetközi és magyar konyha remekeiből. Étlapunkon helyet kaptak előételek, levesek, ízelítő tálak, tészták, steakek, saláták, hogy a hozzánk betérő társaság minden tagja találjon magának finom falatokat. Modern tálalással és exkluzív enteriőrrel szeretnénk valódi gasztronómiai élményt nyújtani vendégeinknek, a déli országokra jellemző bisztrós hangulattal.
Családi vállalkozásunk egy olyan éttermet álmodott meg, amely változatos ízvilágot kínál a nemzetközi és magyar konyha remekeiből. Étlapunkon helyet kaptak előételek, levesek, ízelítő tálak, tészták, steakek, saláták, hogy a hozzánk betérő társaság minden tagja találjon magának finom falatokat. Modern tálalással és exkluzív enteriőrrel szeretnénk valódi gasztronómiai élményt nyújtani vendégeinknek, a déli országokra jellemző bisztrós hangulattal.
Éttermünkben többnyire környékbeli anyagokból készülnek ételeink. Étlapunkon az egyszerű házias ízek olyanok, akár nagyanyáink konyhájában, mindezt egy csipetnyi csavarral, modern stílusban tálaljuk. Letisztult, kifinomult ízvilággal és havonta változó étlappal várjuk a hozzánk betérőket! Ételeinkhez kiváló borválasztékot nyújtunk hazai borászok pincéinek mélyéről.
Éttermünkben többnyire környékbeli anyagokból készülnek ételeink. Étlapunkon az egyszerű házias ízek olyanok, akár nagyanyáink konyhájában, mindezt egy csipetnyi csavarral, modern stílusban tálaljuk. Letisztult, kifinomult ízvilággal és havonta változó étlappal várjuk a hozzánk betérőket! Ételeinkhez kiváló borválasztékot nyújtunk hazai borászok pincéinek mélyéről.
Éttermünkben többnyire környékbeli anyagokból készülnek ételeink. Étlapunkon az egyszerű házias ízek olyanok, akár nagyanyáink konyhájában, mindezt egy csipetnyi csavarral, modern stílusban tálaljuk. Letisztult, kifinomult ízvilággal és havonta változó étlappal várjuk a hozzánk betérőket! Ételeinkhez kiváló borválasztékot nyújtunk hazai borászok pincéinek mélyéről.
A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.
A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.
A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.