Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Strandok éjszakája

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Balatoni borkoncertek

Gasztronómia

Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

Népszerűség

Boraink között megtalálhatóak az illatos, könnyed borokat, s a testesebb dűlő-szelektált, késői szüretelésű és aszú borokat egyaránt. Családunk a Tokaji borvidék hivatalos szőlőfajtáinak döntő részét termeszti, így a furmint, hárslevelű és sárgamuskotály mellett kabar és kövérszőlő is megtalálható ültetvényünkön.

Boraink között megtalálhatóak az illatos, könnyed borokat, s a testesebb dűlő-szelektált, késői szüretelésű és aszú borokat egyaránt. Családunk a Tokaji borvidék hivatalos szőlőfajtáinak döntő részét termeszti, így a furmint, hárslevelű és sárgamuskotály mellett kabar és kövérszőlő is megtalálható ültetvényünkön.

Boraink között megtalálhatóak az illatos, könnyed borokat, s a testesebb dűlő-szelektált, késői szüretelésű és aszú borokat egyaránt. Családunk a Tokaji borvidék hivatalos szőlőfajtáinak döntő részét termeszti, így a furmint, hárslevelű és sárgamuskotály mellett kabar és kövérszőlő is megtalálható ültetvényünkön.

Debrecen egyik legrégibb vendéglátó egysége a Nagyerdő kapujában található. Az étterem belső kialakítása mediterrán hangulatot áraszt. Meghitt családi, baráti vagy üzleti ebédek lebonyolítására egyaránt alkalmas a hely, valamint 120 főig rendezvények színvonalas szervezését és rendezését vállaljuk. Az étterem 30 fő befogadására alkalmas különteremmel is rendelkezik.

Debrecen egyik legrégibb vendéglátó egysége a Nagyerdő kapujában található. Az étterem belső kialakítása mediterrán hangulatot áraszt. Meghitt családi, baráti vagy üzleti ebédek lebonyolítására egyaránt alkalmas a hely, valamint 120 főig rendezvények színvonalas szervezését és rendezését vállaljuk. Az étterem 30 fő befogadására alkalmas különteremmel is rendelkezik.

Debrecen egyik legrégibb vendéglátó egysége a Nagyerdő kapujában található. Az étterem belső kialakítása mediterrán hangulatot áraszt. Meghitt családi, baráti vagy üzleti ebédek lebonyolítására egyaránt alkalmas a hely, valamint 120 főig rendezvények színvonalas szervezését és rendezését vállaljuk. Az étterem 30 fő befogadására alkalmas különteremmel is rendelkezik.

A Pálma Vendéglőben hétköznap menüt is választhatnak a vendégek. Csodálatos környezetben elhelyezkedő termeinkben akár 90 fős rendezvényeknek, különleges eseményeknek adunk otthont. Finom, házias ízeket, udvarias kiszolgálást nyújtunk.

A Pálma Vendéglőben hétköznap menüt is választhatnak a vendégek. Csodálatos környezetben elhelyezkedő termeinkben akár 90 fős rendezvényeknek, különleges eseményeknek adunk otthont. Finom, házias ízeket, udvarias kiszolgálást nyújtunk.

A Pálma Vendéglőben hétköznap menüt is választhatnak a vendégek. Csodálatos környezetben elhelyezkedő termeinkben akár 90 fős rendezvényeknek, különleges eseményeknek adunk otthont. Finom, házias ízeket, udvarias kiszolgálást nyújtunk.

1994 óta gyártják a legbátrabbak városában a Palóc sört, Balassagyarmaton. A házi sörfőzdében kiváló alapanyagok felhasználásával, a német tisztasági törvény előírásai szerint, mindenféle ipari anyagok hozzáadása nélkül állítják elő söreiket. A Palóc sörön kívül keresve sem talál jobb társat baráti összejövetelekre, ünnepi alkalmakra. Telt, finom ízével, érzékeket rabul ejtő zamatával, harmonikus illatával és hófehér koronájával méltón választható a társaság királyának. Kiváló ízét és megbízható minőségét arany diplomával ismerték el öt nemzetközi sörversenyen. Mértékletes fogyasztását bátran javasoljuk egészsége megőrzése érdekében.

1994 óta gyártják a legbátrabbak városában a Palóc sört, Balassagyarmaton. A házi sörfőzdében kiváló alapanyagok felhasználásával, a német tisztasági törvény előírásai szerint, mindenféle ipari anyagok hozzáadása nélkül állítják elő söreiket. A Palóc sörön kívül keresve sem talál jobb társat baráti összejövetelekre, ünnepi alkalmakra. Telt, finom ízével, érzékeket rabul ejtő zamatával, harmonikus illatával és hófehér koronájával méltón választható a társaság királyának. Kiváló ízét és megbízható minőségét arany diplomával ismerték el öt nemzetközi sörversenyen. Mértékletes fogyasztását bátran javasoljuk egészsége megőrzése érdekében.

1994 óta gyártják a legbátrabbak városában a Palóc sört, Balassagyarmaton. A házi sörfőzdében kiváló alapanyagok felhasználásával, a német tisztasági törvény előírásai szerint, mindenféle ipari anyagok hozzáadása nélkül állítják elő söreiket. A Palóc sörön kívül keresve sem talál jobb társat baráti összejövetelekre, ünnepi alkalmakra. Telt, finom ízével, érzékeket rabul ejtő zamatával, harmonikus illatával és hófehér koronájával méltón választható a társaság királyának. Kiváló ízét és megbízható minőségét arany diplomával ismerték el öt nemzetközi sörversenyen. Mértékletes fogyasztását bátran javasoljuk egészsége megőrzése érdekében.

A Visegrád szívében, a központi parkolónál elhelyezkedő épületegyüttes sokrétű szolgáltatásokkal áll a látogatók rendelkezésére. Mesterségek udvara, piactér és vinotéka, Étkek háza -látványkonyhás étterem.

A Visegrád szívében, a központi parkolónál elhelyezkedő épületegyüttes sokrétű szolgáltatásokkal áll a látogatók rendelkezésére. Mesterségek udvara, piactér és vinotéka, Étkek háza -látványkonyhás étterem.

A Visegrád szívében, a központi parkolónál elhelyezkedő épületegyüttes sokrétű szolgáltatásokkal áll a látogatók rendelkezésére. Mesterségek udvara, piactér és vinotéka, Étkek háza -látványkonyhás étterem.

Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.

Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.

Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.

Jól szeretné érezni magát? Akkor engedje meg, hogy meghívjuk Vác egyedülállóan háromszögletű, barokk stílusú, gyönyörű főterére. A harangjáték és a szökőkút szomszédságában található Pampalini Étterem hangulatos teraszán, egy kellemes ebéd vagy vacsora igazi élményt kínál! Ételeink különleges kulináris élményben részesítik a hozzánk betérő látogatókat! Az ételeink elkészítéséhez prémium minőségű alapanyagokat használunk, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk. A különböző étkezési szokások követői is megtalálhatják éttermünkben a finom falatokat!

Jól szeretné érezni magát? Akkor engedje meg, hogy meghívjuk Vác egyedülállóan háromszögletű, barokk stílusú, gyönyörű főterére. A harangjáték és a szökőkút szomszédságában található Pampalini Étterem hangulatos teraszán, egy kellemes ebéd vagy vacsora igazi élményt kínál! Ételeink különleges kulináris élményben részesítik a hozzánk betérő látogatókat! Az ételeink elkészítéséhez prémium minőségű alapanyagokat használunk, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk. A különböző étkezési szokások követői is megtalálhatják éttermünkben a finom falatokat!

Jól szeretné érezni magát? Akkor engedje meg, hogy meghívjuk Vác egyedülállóan háromszögletű, barokk stílusú, gyönyörű főterére. A harangjáték és a szökőkút szomszédságában található Pampalini Étterem hangulatos teraszán, egy kellemes ebéd vagy vacsora igazi élményt kínál! Ételeink különleges kulináris élményben részesítik a hozzánk betérő látogatókat! Az ételeink elkészítéséhez prémium minőségű alapanyagokat használunk, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk. A különböző étkezési szokások követői is megtalálhatják éttermünkben a finom falatokat!

Éttermünk fennállása alatt méltán vívta ki magának a steakek eldorádója címet. Az alapanyagok gondos kiválasztásának és elkészítésének köszönhetően ételeink kiváló minőséget képviselnek. 5 ország 11 féle prémium steakje három különböző méretben és ötfajta sütési módban élvezhető közel 300 tételből kiválasztott bor kíséretében. Marhahúsból készített fenséges ételeink mellett szárnyas ételekből, valamint tenger gyümölcsei specialitásainkból is válogathat.

Éttermünk fennállása alatt méltán vívta ki magának a steakek eldorádója címet. Az alapanyagok gondos kiválasztásának és elkészítésének köszönhetően ételeink kiváló minőséget képviselnek. 5 ország 11 féle prémium steakje három különböző méretben és ötfajta sütési módban élvezhető közel 300 tételből kiválasztott bor kíséretében. Marhahúsból készített fenséges ételeink mellett szárnyas ételekből, valamint tenger gyümölcsei specialitásainkból is válogathat.

Éttermünk fennállása alatt méltán vívta ki magának a steakek eldorádója címet. Az alapanyagok gondos kiválasztásának és elkészítésének köszönhetően ételeink kiváló minőséget képviselnek. 5 ország 11 féle prémium steakje három különböző méretben és ötfajta sütési módban élvezhető közel 300 tételből kiválasztott bor kíséretében. Marhahúsból készített fenséges ételeink mellett szárnyas ételekből, valamint tenger gyümölcsei specialitásainkból is válogathat.

Dunakeszi étterem és pizzéria. A pizzatésztát minden nap frissen gyúrjuk adalékanyag-mentes, hagyományos termékekből. A pizzáinkhoz használt Szarvasi mozzarella sajtot frissen reszeljük, nem használunk instant, előkészített alap anyagokat. Pizzaszószunk... titkos receptúránk alapján, minőségi paradicsomból készül. Minden hozzávaló 100 százalékos tisztaságú. A liszt 100% liszt, a hús tiszta színhús, a sajt pedig valóban minőségi sajt. A kézi nyújtás a Pancser étteremben elengedhetetlen követelmény.

Dunakeszi étterem és pizzéria. A pizzatésztát minden nap frissen gyúrjuk adalékanyag-mentes, hagyományos termékekből. A pizzáinkhoz használt Szarvasi mozzarella sajtot frissen reszeljük, nem használunk instant, előkészített alap anyagokat. Pizzaszószunk... titkos receptúránk alapján, minőségi paradicsomból készül. Minden hozzávaló 100 százalékos tisztaságú. A liszt 100% liszt, a hús tiszta színhús, a sajt pedig valóban minőségi sajt. A kézi nyújtás a Pancser étteremben elengedhetetlen követelmény.

Dunakeszi étterem és pizzéria. A pizzatésztát minden nap frissen gyúrjuk adalékanyag-mentes, hagyományos termékekből. A pizzáinkhoz használt Szarvasi mozzarella sajtot frissen reszeljük, nem használunk instant, előkészített alap anyagokat. Pizzaszószunk... titkos receptúránk alapján, minőségi paradicsomból készül. Minden hozzávaló 100 százalékos tisztaságú. A liszt 100% liszt, a hús tiszta színhús, a sajt pedig valóban minőségi sajt. A kézi nyújtás a Pancser étteremben elengedhetetlen követelmény.

A Corvin-negyed vonzáskörzetében a Trafó mellett Budapesten útjára indult a vasárnapi Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal. Az Élesztőház udvara vasárnaponként gasztrosétánnyá alakul, tartalmas családi programokkal és egy termelői piaccal. A standokon színes választékkal várják a látogatókat: a klasszikus piaci termékek mint a sajt, pástétom, aszalványok, lekvár, kolbász, zöldség, tojás és savanyúság mellett, gluténmentes édességek és más különlegességek is felsorakoznak. A piac minden alkalommal otthont ad a Food Not Bombs és a Budapest Bike Maffia önkénteseinek, akik a helyszínen készítik el mintegy 150-200 rászoruló ebédjét.

A Corvin-negyed vonzáskörzetében a Trafó mellett Budapesten útjára indult a vasárnapi Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal. Az Élesztőház udvara vasárnaponként gasztrosétánnyá alakul, tartalmas családi programokkal és egy termelői piaccal. A standokon színes választékkal várják a látogatókat: a klasszikus piaci termékek mint a sajt, pástétom, aszalványok, lekvár, kolbász, zöldség, tojás és savanyúság mellett, gluténmentes édességek és más különlegességek is felsorakoznak. A piac minden alkalommal otthont ad a Food Not Bombs és a Budapest Bike Maffia önkénteseinek, akik a helyszínen készítik el mintegy 150-200 rászoruló ebédjét.

A Corvin-negyed vonzáskörzetében a Trafó mellett Budapesten útjára indult a vasárnapi Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal. Az Élesztőház udvara vasárnaponként gasztrosétánnyá alakul, tartalmas családi programokkal és egy termelői piaccal. A standokon színes választékkal várják a látogatókat: a klasszikus piaci termékek mint a sajt, pástétom, aszalványok, lekvár, kolbász, zöldség, tojás és savanyúság mellett, gluténmentes édességek és más különlegességek is felsorakoznak. A piac minden alkalommal otthont ad a Food Not Bombs és a Budapest Bike Maffia önkénteseinek, akik a helyszínen készítik el mintegy 150-200 rászoruló ebédjét.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények