8 ha szőlőültetvényünk a Bakony lábánál terül el, csodálatos kilátást nyújtva a Balatonra és a Tapolcai medence kialudt vulkánjaira. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, cserszegi fűszeres, kékfrankos, valamint chardonnay, cabernet franc, cabernet sauvignon és syrah. Hagyományos családi pincészetünknél igényesen szervezett, kulturált körülmények között, borszakértő által levezényelt kóstolókat tartunk. A lesencetomaji-dombon található borkóstoló présház kiválóan alkalmas céges találkozók és kisebb rendezvények lebonyolítására is. A borkóstolást minimum 4 fő részére ajánljuk. A pince maximum 50 főt tud kényelmesen vendégül látni. Gyógyfüves boraink speciálisan válogatott gyógynövény keverékek áztatásával készülnek, így a bor általános kedvező élettani hatásán kívül, a benne oldott növényi eredetű hatóanyagokkal együtt fejti ki pozitív hatását a szervezetre. Különleges fahordós érleléssel, biológiai erjesztésű fűszeres vörösbor-ecetet is gyártunk syrah vörösborunkból.
8 ha szőlőültetvényünk a Bakony lábánál terül el, csodálatos kilátást nyújtva a Balatonra és a Tapolcai medence kialudt vulkánjaira. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, cserszegi fűszeres, kékfrankos, valamint chardonnay, cabernet franc, cabernet sauvignon és syrah. Hagyományos családi pincészetünknél igényesen szervezett, kulturált körülmények között, borszakértő által levezényelt kóstolókat tartunk. A lesencetomaji-dombon található borkóstoló présház kiválóan alkalmas céges találkozók és kisebb rendezvények lebonyolítására is. A borkóstolást minimum 4 fő részére ajánljuk. A pince maximum 50 főt tud kényelmesen vendégül látni. Gyógyfüves boraink speciálisan válogatott gyógynövény keverékek áztatásával készülnek, így a bor általános kedvező élettani hatásán kívül, a benne oldott növényi eredetű hatóanyagokkal együtt fejti ki pozitív hatását a szervezetre. Különleges fahordós érleléssel, biológiai erjesztésű fűszeres vörösbor-ecetet is gyártunk syrah vörösborunkból.
8 ha szőlőültetvényünk a Bakony lábánál terül el, csodálatos kilátást nyújtva a Balatonra és a Tapolcai medence kialudt vulkánjaira. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, cserszegi fűszeres, kékfrankos, valamint chardonnay, cabernet franc, cabernet sauvignon és syrah. Hagyományos családi pincészetünknél igényesen szervezett, kulturált körülmények között, borszakértő által levezényelt kóstolókat tartunk. A lesencetomaji-dombon található borkóstoló présház kiválóan alkalmas céges találkozók és kisebb rendezvények lebonyolítására is. A borkóstolást minimum 4 fő részére ajánljuk. A pince maximum 50 főt tud kényelmesen vendégül látni. Gyógyfüves boraink speciálisan válogatott gyógynövény keverékek áztatásával készülnek, így a bor általános kedvező élettani hatásán kívül, a benne oldott növényi eredetű hatóanyagokkal együtt fejti ki pozitív hatását a szervezetre. Különleges fahordós érleléssel, biológiai erjesztésű fűszeres vörösbor-ecetet is gyártunk syrah vörösborunkból.
A Konyhám Stúdió 365 Fonyód főterén található fantasztikus kilátással a Balatonra. A Konyhám Stúdió 365 nem csak egy étterem, hanem egy élmény, ahol az ízek művészi kifejezése és a jó hangulat összetalálkozik. A Konyhám Stúdió 365 egyedi kulináris utazásra hívja azokat, akik szeretik felfedezni az ízek világát és élvezni az élet apró örömeit!
A Konyhám Stúdió 365 Fonyód főterén található fantasztikus kilátással a Balatonra. A Konyhám Stúdió 365 nem csak egy étterem, hanem egy élmény, ahol az ízek művészi kifejezése és a jó hangulat összetalálkozik. A Konyhám Stúdió 365 egyedi kulináris utazásra hívja azokat, akik szeretik felfedezni az ízek világát és élvezni az élet apró örömeit!
A Konyhám Stúdió 365 Fonyód főterén található fantasztikus kilátással a Balatonra. A Konyhám Stúdió 365 nem csak egy étterem, hanem egy élmény, ahol az ízek művészi kifejezése és a jó hangulat összetalálkozik. A Konyhám Stúdió 365 egyedi kulináris utazásra hívja azokat, akik szeretik felfedezni az ízek világát és élvezni az élet apró örömeit!
A szegedi Alabárdos Étterem és Borozóban már a belépéskor jól érzi magát az ember. Készséges, udvarias személyzet, a teríték szemet gyönyörködtető: márkás porcelán, ezüst evőeszközök, karcsú, elegáns poharak, friss virág, gyertya az asztalon. Az étlap változatos, a halételektől a szárnyasokig és a kímélő ételekig mindent megtalál a vendég. Az Alabárdos várpince hangulatú különtermében található Szeged egyedülálló műtárgya, a Vasárú Cégér. A műtárgy szemet gyönyörködtető eleme borvacsoráinknak. A kellemesen hűvös terem, kiváló helyszín bankettek, családi vagy céges összejövetelek és más rendezvények megrendezésére.
A szegedi Alabárdos Étterem és Borozóban már a belépéskor jól érzi magát az ember. Készséges, udvarias személyzet, a teríték szemet gyönyörködtető: márkás porcelán, ezüst evőeszközök, karcsú, elegáns poharak, friss virág, gyertya az asztalon. Az étlap változatos, a halételektől a szárnyasokig és a kímélő ételekig mindent megtalál a vendég. Az Alabárdos várpince hangulatú különtermében található Szeged egyedülálló műtárgya, a Vasárú Cégér. A műtárgy szemet gyönyörködtető eleme borvacsoráinknak. A kellemesen hűvös terem, kiváló helyszín bankettek, családi vagy céges összejövetelek és más rendezvények megrendezésére.
A szegedi Alabárdos Étterem és Borozóban már a belépéskor jól érzi magát az ember. Készséges, udvarias személyzet, a teríték szemet gyönyörködtető: márkás porcelán, ezüst evőeszközök, karcsú, elegáns poharak, friss virág, gyertya az asztalon. Az étlap változatos, a halételektől a szárnyasokig és a kímélő ételekig mindent megtalál a vendég. Az Alabárdos várpince hangulatú különtermében található Szeged egyedülálló műtárgya, a Vasárú Cégér. A műtárgy szemet gyönyörködtető eleme borvacsoráinknak. A kellemesen hűvös terem, kiváló helyszín bankettek, családi vagy céges összejövetelek és más rendezvények megrendezésére.
Kollagénban gazdag alapleveinket 15 órán át, kíméletesen főzve, természetes alapanyagokból készítjük, melyek önmagukban vagy ízesítve is fogyaszthatók, sőt felhasználhatod őket a legfinomabb ételek elkészítéséhez is. Mindaz, amit a táplálékkal elfogyasztunk, nemcsak az ízlelőbimbóinkra, de az egészségi állapotunkra is nagy hatással van.
Kollagénban gazdag alapleveinket 15 órán át, kíméletesen főzve, természetes alapanyagokból készítjük, melyek önmagukban vagy ízesítve is fogyaszthatók, sőt felhasználhatod őket a legfinomabb ételek elkészítéséhez is. Mindaz, amit a táplálékkal elfogyasztunk, nemcsak az ízlelőbimbóinkra, de az egészségi állapotunkra is nagy hatással van.
Kollagénban gazdag alapleveinket 15 órán át, kíméletesen főzve, természetes alapanyagokból készítjük, melyek önmagukban vagy ízesítve is fogyaszthatók, sőt felhasználhatod őket a legfinomabb ételek elkészítéséhez is. Mindaz, amit a táplálékkal elfogyasztunk, nemcsak az ízlelőbimbóinkra, de az egészségi állapotunkra is nagy hatással van.