Flexum Thermal&Spa Mosonmagyaróvár - Gyógyfürdő & Termálfürdő & Élményfürdő & Strandfürdő

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

A Flexum Thermal&Spa sokféle vízhőfokú medencéivel, minden korosztály körében kedvelt, elismert gyógyvizű fürdő. Hét állandóan üzemelő- különböző vízhőfokú termálvizes élménymedence várja a gyógyulni, pihenni, sportolni vágyó vendégeket. A gyógyfürdő 2000 méteres mélységből felszínre törő 74 Celsius fokos gyógyhatásában rendkívül gazdag termálvize elismert gyógyvíz. Sok oldott sót tartalmazó alkáli hidrogén-karbonátos és-kloridos hévíz, amely tetemes jódion tartalmánál fogva a jódos ásványvizek csoportjába sorolható, fluorid és kovasav tartalma is jelentős. Várjuk gyógyulni, kikapcsolódni a Flexum Gyógyászati Központba.

FLEXUM THERMAL & SPA – A MEGÚJULÁS FORRÁSA

A Mosonmagyaróváron található, több mint 50 éves gyógyfürdőnkben jelenleg hét - állandóan üzemelő- különböző vízhőfokú medence, hatalmas zöld terek, impozáns belső pihenők, számtalan napozóágy , színvonalas étterem ( CORAL), és büfé várják vendégeinket.

A  minden igényt kielégítő gyógymedencéink ( Arany és Ezüst medencék) - Európa TOP 5 egyik legjobb hatásfokú gyógyvizével.

Termálfürdőnkben megnyílt a családok és gyerekek számára kialakított interaktív játékpark -Spray park- , gyermekmedence és bébimedence, melyek időszakosan a melegben üzemelnek.

Az osztrák és a szlovák határ ölelésében helyezkedik el, Budapesttől 160, Bécstől 80 és Pozsonytól mindössze 30 kilométerre.

Gyógyvizünk

A Mosonmagyaróvár fürdő adottságainak köszönheti a termálvíz gyógyító erejét.

A termálvíz kevés üledéket tartalmaz, magas sótartalmú, alacsony keménységű alkálihidrogén-karbonátos, kloridos jellegű jódos, fluoros hévíz. A Flexum termál Mosonmagyaróvár termálvize a kényeztető ereje mellett kiválóan alkalmas számos mozgásszervi és légzőszervi betegség enyhítésére.

A Flexum Thermal&Spa Mosonmagyaróvár fürdő termálvize az Országos Közegészségügyi Intézet minősítése szerint elismert gyógyvíz. Sok oldott sót tartalmazó alkáli hidrogén-karbonátos és-kloridos hévíz, amely tetemes jódion tartalmánál fogva a jódos ásványvizek csoportjába sorolható, fluorid és kovasav tartalma is jelentős.

Medencék

 • Gyógyvizes medence (Arany gyógymedence) 36-38 ℃ 0,75 m
 • Ülőmedence I.(Ezüst ülőmedence) 34-36 ℃ 0,85-0,90 m
 • Gyógyászat súlyfürdő medence 35-37 ℃ 1,25-1,45 m
 • Aqua Hotel ülőmedence 35-37 °C 0,83 m
 • 33-as medence úszómedence 27-29 °C 1,50 m
 • Élménymedence I. 30-33 °C 1,20 m
 • Élménymedence II. 36-37 °C 1,0 m
 • Élménymedence III. 36-37 °C 0,85 m
 • 25 m-es medence úszómedence 27-29 °C 1,5 m ( 25-ös kültéri medencénk 2021.09.13-09.17. között karbantartás miatt nem üzemel!)
 • Bébi medence 30-32 °C 0,35 m
 • Gyerek medence 30-32 °C 0,85 m
 • Spray park

Gyógykezelések

Víz alatti vízsugármasszázs
A víz alatti vízsugármasszázs egyénileg történik orvosi kádban. A gyógyvizet egy csőből kézzel irányítják a test különböző pontjaira. A kezelés erősíti a legyengült izmokat, ezáltal javítja az ízületek mozgásfunkcióját, serkenti a vérkeringést, felszabadítja a letapadt szöveteket, helyreállítja a bőr állapotát. Emellett közérzetjavító és frissítő hatása is van.

Medencefürdő
Gyógyvizünk jótékony hatással van a degeneratív jellegű csont és ízületi bántalmakra, idült-gyulladásos jellegű ízületi és izombetegségek kezelésére (reumás betegségek), baleseti eredetű mozgásszervi bántalmak utókezelésére, nőgyógyászatban krónikus gyulladásos betegségek gyógyítására.

Víz alatti csoportos gyógytorna
A víz alatti csoportos gyógytorna célja ugyanaz, mint a száraz gyógytornáé, azonban ezt olyan egyének is végezhetik, akik a száraz gyógytorna végzésére nem képesek. A mozgást könnyítő hatás oka a víz fizikai tulajdonságaiban, elsősorban felhajtó erejében keresendő.

Súlyfürdő
A súlyfürdő víz alatti kezelés, aminek célja, hogy a gerinc csigolyáit egymástól eltávolítsa, így a gerincoszlopot megnyújtsa, ezáltal felszabadulnak az ideggyökök a nyomás alól. A nyújtás hatására lehetővé válik a porckorongok eredeti, egészséges állapotának visszaállítása.

Szénsavas fürdő
A szénsavas fürdő lényege, hogy a vízben lévő buborékok képesek stimulálni a páciens bőrfelszínéhez közeli ereket, ami miatt megnő a bőr szén-dioxid telítettsége. Hatására mélyül a légzés és kitágulnak az erek, ami az érszűkülettel járó, és kardiológiai betegségek kezeléséhez nyújt kiegészítő terápiás lehetőséget.

Hévízi Iszappakolás
A gyógyiszapok hatása a gyógyvizekéhez hasonló. Mivel az iszappakolások földszerű anyagból készített pakolások, ezért ezeket gyógyföldnek is nevezik. Az iszap nem veszíti el gyógyhatását szállításkor sem, ezért sok helyen máshonnan származó anyagot használnak.
Fizikai (hő) és kémiai (ásványi anyagok) hatásait kihasználva alkalmazható izomlazításra, fájdalomcsillapításra és a krónikus gyulladások csökkentésére. Az inak és ínhüvelyek zsugorodásának csökkentésével az ezek gyógyításában esetlegesen felmerülő sebészeti műtéti megoldások megelőzhetőek, illetve időben kitolhatóak. Hatásos a mozgásszervi betegségek kezelésében, illetve mozgásszervi műtétek, és balesetek utókezelésében.

Gyógyszeres pakolás (Antipholg,Ritex)
Gyógyszeres pakolás során a gyógyszereket a bőrön át juttatják a szervezetbe. A pakolások közös jellemzője, hogy alkalmazásuk esetén csak kémiai hatás érvényesül.

Masszázs és gyógymasszázs
A masszázs az ősidők óta alkalmazott és közkedvelt terápia. Manapság számtalan változata elterjedt a világban. Az általános jó közérzet és fizikai állapot megőrzésére, fenntartására, a betegségek megelőzésére alkalmazható.
A gyógymasszázs alapjául a személyre szabott manuális kezelés szolgál, amelyet orvosi javaslatra végzünk gyógyítási célzattal. A masszázs általános hatása közérzetjavító, nyugtató, lazító ill. frissítő. Helyi hatására javul a mozgásszervek vérellátása (tápanyagellátása), a felhalmozódott salakanyagok eltávolítása. Az ízületek mozgásterjedelme helyreáll.

BEMER-terápia
A BEMER-terápia egy speciális pulzáló mágnesterápia, fizikai érterápia. A terápiát úgynevezett BEMER-mágnesterápiás készülékkel végzik, melynek tudományosan igazolt hatásmechanizmusa, hogy a mikrokeringés hatékony stimulálásán keresztül képes az egész szervezetre pozitív hatást gyakorolni.

Fizikoterápia
A fizikoterápia a természet energiáit használja a gyógykezeléshez, fő célja a természetes fájdalomcsillapítás, az izomlazítás, és a gyulladások csökkentése illetve az ödémák eltüntetése. A fizioterápia szó jelentése: gyógykezelés természetes módszerekkel. A fizikoterápiával a krónikus és az akut ízületi és degeneratív betegségeket kezeljük. Többféle kezelési mód közül a szakorvosi javaslatok alapján végezzük a kezelést, ami függ a beteg alapbetegségétől. Leggyakrabban láb, derék, nyaki ízületi panaszokat kezelünk. Előfordul sportsérülések utáni izomhúzódás, izomszakadás utáni kezelés is.

Galvánkezelések
Galván kezeléskor a beteg testrészre műanyag elektródát helyeznek, ezen át kisfeszültségű áramot juttatnak a test szöveteibe. A galván kezelés kiválóan alkalmas fájdalomcsillapításra, értágító hatású, a gyulladás okozta káros szöveti nedvek felszívódását segíti elő, helyreállítja az izomtónust. Stabil galvánkezelés esetén a kezelőlapnak tartalmaznia kell a kezelt testrészt, az elektródák elhelyezését és polaritását , az elektróda nagyságával jelölve az uni-vagy bipoláris kezelést, az időtartamot, a kezelések számát és gyakoriságát.

Iontoforézis
Az eljárás lényege, hogy áram segítségével gyógyszert juttatunk a szervezetbe. A gyógyszer ionok formájában lassan hatol be a bőr különböző rétegeibe, és jut el a kezelendő területre. A hatóanyag bejuthat a keringésbe, illetve megjelenhet (pl. térd ízületi iontoforézis esetén) az ízületi nedvben is. Az eljárást helyi hatása miatt használjuk, de a felszivódott hatóanyag általános hatást is kifejthet. A fájdalomcsillapító anyagok (pl. lidocain), a szteroidok, a keringésfokozó anyagok (pl.a dionin), egyes szövetpuhító gyógyszerek (pl. hyase) a pozitív pólus alól, míg a nem szteroid gélek többsége, valamint a szintén szövetpuhító, kálium jódadum, a negatív pólus alól kerül be a bőrbe.

Ingeráram kezelés
A kezelendő testfelületre, az izmok eredési és tapadási pontjaira elektródát helyezünk. A készülék a kezelés alatt izom összehúzódást hoz létre. Fontos terápiás eljárás a perifériás bénulások esetén, izomsorvadás megelőzésére, gyenge izmok erősítésére. Fizikai hatások: szelektív hőhatás, mikro masszázshatás. Biokémiai hatás: gyógyszert juttathatunk a bőrön keresztül a szervezetbe (fonoforézis). Biológiai hatás: fájdalomcsillapítás, értágítás, izomspazmusoldás, kötőszövetpuhítás.

Diadinamikus áram
"Kétkomponensű áramforma. A hatásos komponens egy bázisáram 1-3 mA erősségű, és egy rá helyezett dózisáram. Jó fájdalomcsillapító és kisfokban keringésfokozó hatású. A kezeléseket általában kombinálva (a megfelelő frekvencia tartományú gombok segítségével) használjuk, 10-15 perces időtartammal." A diadinamikus elektroterápiás kezelés során különböző áramformákat alkalmaznak. Fájdalomcsillapító, helyi vérbőséget előidéző, anyagcsere javító, felszívódást elősegítő hatású.

TENS : (Transcutan -bőrön keresztüli- Elektromos Ideginger Kezelés) kezelés
Egyéni érzékenység szerint akár naponta többször is használható. Mindenfajta fájdalomcsillapításra.A TENS (bőrön keresztüli ideg stimuláció) ma az egyik leggyakrabban használt fájdalomcsillapító eljárás. Előnye, hogy a nagyobb készülékek mellett rendelkezésünkre állnak hordozható elemmel működő készülékek, így a beteg a kezelést otthon, saját maga is el tudja végezni. A hagyományos, un. magasabb frekvenciájú TENS kezelés (kb100 Hz-ig) elméleti alapja a Melzack-Wall féle kapuelmélet, míg az alacsonyabb (2-10Hz burst vagy akupunktúra szerű TENS) elméleti alapja, a szervezetben képződő endogén moprhinok, az endorphinok mobilizációja. Bár a TENS elsősorban fájdalomcsillapító kezelés, de izomtornára is alkalmazható (frekvenciától függően). A kezelési idő rendkívül különböző lehet, 15-40 perc között szoktuk alkalmazni diagnózistól függően. Javallat: mindenfajta fájdalomcsillapítás.

Ultrahang
Az ultrahang kezelés egy gyógyászati módszer, amelyet az 1940-es évek óta használnak a fizikoterápiában. Egy ilyen kezelés során ultrahang segítségével egy ultrahangos fejen keresztül közvetlenül a bőrön alkalmazzák a kezelést. A kezelés elősegítésére a bőrre a hullámok átvitelét segítő gélt visznek fel. Az ultrahang terápia segíthet az alábbiakban:

 • sejtgyógyulás gyorsulása
 • szövetek ellazulása
 • szövetek melegítése
 • helyi vérkeringés fokozása
 • hegszövetek megszüntetése
 • mélyszöveti sérülések kezelése
 • ödéma csökkentése
 • invazív gyógyszeres kezelés elkerülése

Szauna

A Flexum Thermal & Spa gyógyfürdő szaunavilágát csak törölköző vagy lepedő használatával lehet igénybe venni. Természetesen biztosítunk Vendégeink számára fürdőlepedőt, mellyel igénybe vehető a Szaunavilág.

2024.01.01 - 2024.12.31


2024.06.10. - 2024.06.15.
2024.06.15.
2024.06.17. - 2024.06.22.
2024.06.18.
2024.06.22.
2024.06.24. - 2024.06.29.
2024.06.25.
2024.06.29.
2024.07.01. - 2024.07.06.
2024.07.06.
2024.07.08. - 2024.07.13.
2024.07.13.
2024.07.15. - 2024.07.20.
2024.07.20.
2024.07.22. - 2024.07.27.
2024.07.27.
2024.07.29. - 2024.08.03.
2024.08.03.
2024.08.05. - 2024.08.10.
2024.08.10.
2024.08.12. - 2024.08.17.
2024.08.17.
2024.08.19. - 2024.08.24.
2024.08.24.
2024.08.26. - 2024.08.31.
2024.08.31.
2024.09.02. - 2024.09.07.
2024.09.09. - 2024.09.14.
2024.09.16. - 2024.09.21.
2024.09.23. - 2024.09.28.
2024.09.30. - 2024.10.05.
2024.10.07. - 2024.10.12.
2024.10.14. - 2024.10.19.
2024.10.21. - 2024.10.26.
2024.10.28. - 2024.11.02.
2024.11.04. - 2024.11.09.
2024.11.11. - 2024.11.16.
2024.11.18. - 2024.11.23.
2024.11.25. - 2024.11.30.
2024.12.02. - 2024.12.07.
2024.12.09. - 2024.12.14.
2024.12.16. - 2024.12.21.
2024.12.23. - 2024.12.28.
2024.12.30. - 2025.01.04.
2025.01.06. - 2025.01.11.
2025.01.13. - 2025.01.18.
2025.01.20. - 2025.01.25.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
Találatok száma: 4
Úszásoktatás Mosonmagyaróváron kezdőknek és haladóknak is a Flexum Thermal & Spa-ban

Úszásoktatás Mosonmagyaróváron kezdőknek és haladóknak is a Flexum Thermal & Spa-ban 2024. június 10. (hétfő) - 2024. június 15. (szombat)

Megtanítjuk úszni, vagy fejlesztjük meglévő tudásukat a Flexum Termál & Spa -ban! Oktatás kezdő és haladó csoportokban hétköznap és szombaton is.

Kiemelt ajánlat
Mosonmagyaróvári programok 2024 / 2025. Fesztiválok, rendezvények, események

Mosonmagyaróvári programok 2024 / 2025. Fesztiválok, rendezvények, események 2024. június 14. (péntek) - 2024. június 15. (szombat)

Voluta Vízikarnevál, 8. Voluta Sárkányhajóverseny

Mosonmagyaróvári programajánló érdekes és értékes programokkal. A történelmi városban színes a kulturális és gasztronómiai programkínálat egész évben. A Szigetköz kapujában, Mosonmagyaróváron, a fürdő és a vár mellett, kiállítások, fesztiválok, koncertek, színházi előadások, filmvetítések, múzeumi foglalkozások, ...

Kiemelt ajánlat
Szauna szeánszok 2024 Mosonmagyaróvár. Várjuk szauna felöntéseinken

Szauna szeánszok 2024 Mosonmagyaróvár. Várjuk szauna felöntéseinken 2024. június 15. (szombat)

Várunk benneteket egy pihentető szauna szeánszra! A szaunaszeánsz abban különbözik a hagyományos szaunázástól, hogy a vendégekkel együtt egy szaunamester is a kabinban tartózkodik. A szaunamester fokozatosan hevíti fel a szaunát, valamint különböző illóolajos felöntéseket alkalmaz, továbbá gondoskodik a ...

Kiemelt ajánlat
Jóga Mosonmagyaróváron, hatha jóga a Flexum Thermal&Spa-ban

Jóga Mosonmagyaróváron, hatha jóga a Flexum Thermal&Spa-ban 2024. június 18. (kedd)

Egyedülálló lehetőség Mosonmagyaróváron. Jól esne egyet úszni? Vagy csak pihennél és megújulnál a gyógyító erejű termálvízben? Mindezek után lezárnád a napot egy egész testet átmozgató, lazító, nyújtó hatha jógával? Akkor ez a kényeztető, egyedülálló párosítás most neked, Önnek szól.

Kiemelt ajánlat
Találatok száma: 6
Gyógytorna, egyéni és csoportos torna foglalkozások a Flexum Thermal & Spa-ban

Gyógytorna, egyéni és csoportos torna foglalkozások a Flexum Thermal & Spa-ban 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

A Szigetköz ékkövében, Mosonmagyaróváron található Flexum Thermal & Spa termálfürdő Mosonmagyaróvár, melynek termálvizét a helyiek csak a megújulás forrásaként emlegetik. A Mosonmagyaróvár fürdő adottságainak köszönheti a termálvíz gyógyító erejét. A termálvíz kevés üledéket tartalmaz, magas ...

Kiemelt ajánlat
Gyógyászat Mosonmagyaróvár, gyógykezelés, gyógykúra és fürdőgyógyászat a Flexum Fürdőben

Gyógyászat Mosonmagyaróvár, gyógykezelés, gyógykúra és fürdőgyógyászat a Flexum Fürdőben 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

A mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa komplex, személyre szóló gyógy-és rekreációs kúrákat és kezeléseket kínál egy-és kéthetes időtartamra.

Kiemelt ajánlat
Mosonmagyaróvári gyerekprogramok a FLEXUM Thermal&Spa fürdőben

Mosonmagyaróvári gyerekprogramok a FLEXUM Thermal&Spa fürdőben 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Fürdőnk gondoskodik a hozzánk érkező gyerekekről és babákról is, hogy ők is átélhessék az úszkálás, pancsolás, csúszdázás és a különböző vízi,-és szabadtéri kikapcsolódás élményét. Fürdőnk számos szórakozási lehetőséget nyújt a kisgyermekes családok számára. Van élménymedence, gyermekmedence, kicsik által ...

Kiemelt ajánlat
NEAK (OEP) támogatott kezelések a mosonmagyaróvári Flexum Thermal&Spa-ban

NEAK (OEP) támogatott kezelések a mosonmagyaróvári Flexum Thermal&Spa-ban 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Válassza a Flexum Gyógyászati Központ kezeléseit! Folyamatosan bővülő kezelésekkel, gyógykúrákkal, kiváló szakemberekkel várjuk a gyógyulni vágyókat Gyógyászati Központunkban. A Flexum Zrt. a társadalombiztosítás által finanszírozott gyógykezelések igénybevételére ünnepnapok kivételével hétfőtől péntekig ...

Kiemelt ajánlat
Vízi torna programok, víz alatti csoportos gyógytorna

Vízi torna programok, víz alatti csoportos gyógytorna 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

A víz alatti csoportos gyógytorna célja ugyanaz, mint a száraz gyógytornáé, azonban ezt olyan egyének is végezhetik, akik a száraz gyógytorna végzésére nem képesek. A mozgást könnyítő hatás oka a víz fizikai tulajdonságaiban, elsősorban felhajtó erejében keresendő.

Kiemelt ajánlat
Wellness kényeztetés nőknek, szauna, masszázs, gyógyvíz és élményfürdő Mosonmagyaróváron

Wellness kényeztetés nőknek, szauna, masszázs, gyógyvíz és élményfürdő Mosonmagyaróváron 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Jöjjön el lányaival, barátnőivel, kolléganőivel Mosonmagyaróvárra, hogy együtt élvezzék a Flexum Thermal & Spa egyedülálló szolgáltatásait! A fürdő az elmúlt években óriási fejlesztéseken esett át, melyek során mára már hét állandóan üzemelő- különböző vízhőfokú termálvizes élménymedence várja a ...

Kiemelt ajánlat
Találatok száma: 13
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Wellness, kikapcsolódás, élmények, feltöltődés a Szigetköz szívében! Szállodánk az Európa Top 5 gyógyvízével büszkélkedő Flexum Thermal&Spa közvetlen szomszédságában, 47, minden igényt kielégítő kétágyas szobával, saját wellness részleggel és sószobával várja a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeket. ...

Kiemelt partner
Aqua Hotel Kemping *** Mosonmagyaróvár

Aqua Hotel Kemping *** Mosonmagyaróvár

A termálkemping az Aqua Hotel Termál *** szálloda szomszédságában fekszik. A Flexum Termal & Spa közvetlen összeköttetésben álló, 40 beállóhellyel rendelkező háromcsillagos kemping egész évben várja vendégeit. Területén konyha, mosógép, áramcsatlakozás, szociális blokkok találhatók. Az ár ...

Kiemelt partner
Aqua Hotel Termál *** Mosonmagyaróvár

Aqua Hotel Termál *** Mosonmagyaróvár

Szállodánk, Mosonmagyaróváron az ország északnyugati hármashatáránál, a Szigetköz vadregényes tájának főkapujánál található. A város, fekvéséből adódóan közel van az osztrák és a szlovák fővároshoz egyaránt, Budapesttől 160 km-re található. Az M1 autópálya mentén könnyen megközelíthető.

Kiemelt partner
Hotel Aquasol Resort **** Mosonmagyaróvár

Hotel Aquasol Resort **** Mosonmagyaróvár

Az Aquasol Resort Mosonmagyaróvár egyik legszebb részén Lucsonyban található, amely Magyaróvár várának tartozéka volt. A városrészre jellemző 19. században épült udvarházak, melyek magukon hordozzák a barokk, és a korai romantika jegyeit is. Az Aquasol Resort két épülete 18 szobában fogad vendégeket, ...

Kiemelt partner
Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróvár

Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróvár

A Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróváron, az 1-es főútvonal mellett fekszik. Néhány percre az M1-es autópályától, 15 km-re Ausztriától és Szlovákiától.

Engler Hotel Étterem Mosonmagyaróvár

Engler Hotel Étterem Mosonmagyaróvár

A háromcsillagos szolgáltatásokat nyújtó hotel a város csendes, nyugodt részében található, de mégis közel a városközponthoz. Az épület közvetlenül a Mosoni-Duna partján áll, egy többhektáros park szomszédságában. Ismerjen meg bennünket, jöjjön el személyesen és tapasztalja meg vendégszeretetünket. A ...

Fészek Fogadó - Pension Nest

Fészek Fogadó - Pension Nest

Családi tulajdonban lévő fogadónk saját fürdőszobával és ingyenes Wi-Fi-vel rendelkező szobákkal várja egész évben vendégeit. Válassza akár a szomszédos Termál és Gyógyfürdő színvonalas szolgáltatásait, a város széleskörű bevásárlási lehetőségeit, vagy akár egy szigetközi barangolást, fogadónk ideális hely ...

Hotel Lajta Park****

Hotel Lajta Park****

A Hotel Lajta Park épülete Mosonmagyaróvár belvárosában található, mindössze 10 kilométer távolságra az osztrák és a szlovák határtól. A szálloda egy elegáns wellness részleggel és egy étteremmel várja a vendégeket.

Hotel Panoráma*** Mosonmagyaróvár

Hotel Panoráma*** Mosonmagyaróvár

A szerencsés földrajzi és éghajlati adottságú üdülőhely híres történelmi emlékeivel, gyógyvizű forrásaival, különleges szolgáltatásaival várja az ide látogatókat. Több erkélyes, minden igényt kielégítő kétágyas szobával és appartmannal várjuk egész évben kedves Vendégeinket. A szobák és appartmanok ...

Kis-Duna Motel & Camping Mosonmagyaróvár

Kis-Duna Motel & Camping Mosonmagyaróvár

Motelünk és a kemping Magyarország északnyugati kapujában, közvetlenül a Mosoni-Duna mellett, 4000 m2 parkosított területen fekszik. A nyugodt környezet, a hangulatos park és a Duna közelsége nyújtják Önnek a pihenés és kikapcsolódás garanciáját. Szállást és vendégeink kényelmét 9 világos, tágas földszinti ...

1 2   
Találatok száma: 11
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Ambrózia Étterem, Söröző és Kávéház

Ambrózia Étterem, Söröző és Kávéház

Az Ambrózia üzleteit a csendes kisváros sétáló utcájában találhatják. Nyáron az üzleteket körülölelő impozáns terasz 350 vendégnek kínál helyet egyszerre. Éttermünk Mosonmagyaróvár egyik legnagyobb vendéglője, mely 200 férőhelyes klimatizált termével kiváló a nagyobb rendezvények lebonyolítására.

Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróvár

Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróvár

A Corvina Szálloda és Étterem Mosonmagyaróváron, az 1-es főútvonal mellett fekszik. Néhány percre az M1-es autópályától, 15 km-re Ausztriától és Szlovákiától.

Engler Hotel Étterem Mosonmagyaróvár

Engler Hotel Étterem Mosonmagyaróvár

A háromcsillagos szolgáltatásokat nyújtó hotel a város csendes, nyugodt részében található, de mégis közel a városközponthoz. Az épület közvetlenül a Mosoni-Duna partján áll, egy többhektáros park szomszédságában. Ismerjen meg bennünket, jöjjön el személyesen és tapasztalja meg vendégszeretetünket. A ...

Európa Étterem

Európa Étterem

Hangulatos, barátságos környezetben, gazdag étel-és italkínálattal, ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk a házias konyha kedvelőit Mosonmagyaróvár belvárosához közel, a mosoni piacnál.

Kisdeszka Étterem

Kisdeszka Étterem

Motel Net.t panziónk éjjel-nappal nyitva tartó éttermében, a Kisdeszka Étteremben magyaros és nemzetközi ízekkel várjuk Önöket. Minden nap friss házi kenyér sül a terasz mellett található búbos kemencében. Ugyanitt készülnek az ínycsiklandó csülkök is. Negyven fő befogadására alkalmas, klimatizált külön ...

Korzó Étterem Mosonmagyaróvár

Korzó Étterem Mosonmagyaróvár

Az étterem Mosonmagyaróváron található, 15 km-re az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határtól. Az étteremben 70 fő vendég kényelmes kiszolgálásra van mód, ezenkívül a 30 fős különterem, a nyáron üzemelő közel 90 fős belső kerthelyiségünk és a 40 fős dohányzó külső teraszunk áll kedves vendégeink ...

Gaben Étterem, Borbár és Vinotéka

Gaben Étterem, Borbár és Vinotéka

Éttermünk hazánk első borvendéglői közt nyitotta meg kapuit a gasztronómia és a borkedvelő közönségnek. Hivatásunknak tekintjük, hogy vendégeinkkel megismertessük és megszerettessük a hazai és külföldi borok széles választékát. Természetesen a borokhoz különleges ételek is párosulnak. Minőség iránti ...

Gösser Étterem Mosonmagyaróvár

Gösser Étterem Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár belvárosában, a sétálóutcában található az étterem. Vállalunk kisebb családi, baráti összejövetelek lebonyolítását. Akár házhoz szállítással is.

Nábob Étterem Mosonmagyaróvár

Nábob Étterem Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár szélén található barátságos étterem. Barátságos kiszolgálás ,finom magyaros ételek jellemzik . Havonta megújuló ajánlatunk teszik változatossá magyaros étlapunkat. Minden nap 3 fajta menüből választhatnak vendégeink. Hétvégente élőzenével szórakoztatjuk a mulatni vágyókat.

Szent László Étterem

Szent László Étterem

Bőséges ételkínálattal, italválasztékkal és hetente megújuló menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket. A Lajta menti sétány természetes szépsége, a belváros közvetlen közelsége, 140 fős klimatizált elegáns belső tér, kellemes terasz, és kitűnő konyhánk együttesen teszi alkalmassá éttermünket esküvők, céges ...

1 2   
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Úszásoktatás Mosonmagyaróváron kezdőknek és haladóknak is a Flexum Thermal & Spa-ban Úszásoktatás Mosonmagyaróváron kezdőknek és haladóknak is a Flexum Thermal & Spa-ban
 • Mosonmagyaróvár
2024. június 10. (hétfő) - 2024. június 15. (szombat)
Jóga Mosonmagyaróváron, hatha jóga a Flexum Thermal&Spa-ban Jóga Mosonmagyaróváron, hatha jóga a Flexum Thermal&Spa-ban
 • Mosonmagyaróvár
2024. június 18. (kedd)

Figyelmébe ajánljuk!

Foglaljon szállást!

Foglaljon szállást!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig