Flexum Thermal & Spa Gyógyfürdő & Termálfürdő & Élményfürdő & Strandfürdő Mosonmagyaróvár

Flexum Thermal & Spa Gyógyfürdő & Termálfürdő & Élményfürdő & Strandfürdő Mosonmagyaróvár

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

A Mosonmagyaróváron található, több mint 50 éves gyógyfürdőnkben jelenleg hét különböző vízhőfokú medence, hatalmas zöld terek, impozáns belső pihenők, számtalan napozóágy és színvonalas éttermek, büfék várják vendégeinket.

FLEXUM THERMAL & SPA – A MEGÚJULÁS FORRÁSA

A Mosonmagyaróváron található, több mint 50 éves gyógyfürdőnkben jelenleg hét - állandóan üzemelő- különböző vízhőfokú medence, hatalmas zöld terek, impozáns belső pihenők, számtalan napozóágy , színvonalas étterem ( CORAL), és büfé várják vendégeinket.

2020 tavaszán átadásra került továbbá az új, minden igényt kielégítő gyógymedencéink ( Arany és Ezüst medencék) - Európa TOP 5 egyik legjobb hatásfokú gyógyvizével.

Termálfürdőnkben megnyílt a családok és gyerekek számára kialakított interaktív játékpark -Spray park- , gyermekmedence és bébimedence, melyek időszakosan a melegben üzemelnek.

Az osztrák és a szlovák határ ölelésében helyezkedik el, Budapesttől 160, Bécstől 80 és Pozsonytól mindössze 30 kilométerre.

Gyógyvizünk

A Mosonmagyaróvár fürdő adottságainak köszönheti a termálvíz gyógyító erejét.

A termálvíz kevés üledéket tartalmaz, magas sótartalmú, alacsony keménységű alkálihidrogén-karbonátos, kloridos jellegű jódos, fluoros hévíz. A Flexum termál Mosonmagyaróvár termálvize a kényeztető ereje mellett kiválóan alkalmas számos mozgásszervi és légzőszervi betegség enyhítésére.

A Flexum Thermal&Spa Mosonmagyaróvár fürdő termálvize az Országos Közegészségügyi Intézet minősítése szerint elismert gyógyvíz. Sok oldott sót tartalmazó alkáli hidrogén-karbonátos és-kloridos hévíz, amely tetemes jódion tartalmánál fogva a jódos ásványvizek csoportjába sorolható, fluorid és kovasav tartalma is jelentős.

Medencék

 • Gyógyvizes medence (Arany gyógymedence) 36-38 ℃ 0,75 m
 • Ülőmedence I.(Ezüst ülőmedence) 34-36 ℃ 0,85-0,90 m
 • Gyógyászat súlyfürdő medence 35-37 ℃ 1,25-1,45 m
 • Aqua Hotel ülőmedence 35-37 °C 0,83 m
 • 33-as medence úszómedence 27-29 °C 1,50 m
 • Élménymedence I. 30-33 °C 1,20 m
 • Élménymedence II. 36-37 °C 1,0 m
 • Élménymedence III. 36-37 °C 0,85 m
 • 25 m-es medence úszómedence 27-29 °C 1,5 m ( 25-ös kültéri medencénk 2021.09.13-09.17. között karbantartás miatt nem üzemel!)
 • Bébi medence 30-32 °C 0,35 m
 • Gyerek medence 30-32 °C 0,85 m
 • Spray park

Gyógykezelések

Víz alatti vízsugármasszázs
A víz alatti vízsugármasszázs egyénileg történik orvosi kádban. A gyógyvizet egy csőből kézzel irányítják a test különböző pontjaira. A kezelés erősíti a legyengült izmokat, ezáltal javítja az ízületek mozgásfunkcióját, serkenti a vérkeringést, felszabadítja a letapadt szöveteket, helyreállítja a bőr állapotát. Emellett közérzetjavító és frissítő hatása is van.

Medencefürdő
Gyógyvizünk jótékony hatással van a degeneratív jellegű csont és ízületi bántalmakra, idült-gyulladásos jellegű ízületi és izombetegségek kezelésére (reumás betegségek), baleseti eredetű mozgásszervi bántalmak utókezelésére, nőgyógyászatban krónikus gyulladásos betegségek gyógyítására.

Víz alatti csoportos gyógytorna
A víz alatti csoportos gyógytorna célja ugyanaz, mint a száraz gyógytornáé, azonban ezt olyan egyének is végezhetik, akik a száraz gyógytorna végzésére nem képesek. A mozgást könnyítő hatás oka a víz fizikai tulajdonságaiban, elsősorban felhajtó erejében keresendő.

Súlyfürdő
A súlyfürdő víz alatti kezelés, aminek célja, hogy a gerinc csigolyáit egymástól eltávolítsa, így a gerincoszlopot megnyújtsa, ezáltal felszabadulnak az ideggyökök a nyomás alól. A nyújtás hatására lehetővé válik a porckorongok eredeti, egészséges állapotának visszaállítása.

Szénsavas fürdő
A szénsavas fürdő lényege, hogy a vízben lévő buborékok képesek stimulálni a páciens bőrfelszínéhez közeli ereket, ami miatt megnő a bőr szén-dioxid telítettsége. Hatására mélyül a légzés és kitágulnak az erek, ami az érszűkülettel járó, és kardiológiai betegségek kezeléséhez nyújt kiegészítő terápiás lehetőséget.

Hévízi Iszappakolás
A gyógyiszapok hatása a gyógyvizekéhez hasonló. Mivel az iszappakolások földszerű anyagból készített pakolások, ezért ezeket gyógyföldnek is nevezik. Az iszap nem veszíti el gyógyhatását szállításkor sem, ezért sok helyen máshonnan származó anyagot használnak.
Fizikai (hő) és kémiai (ásványi anyagok) hatásait kihasználva alkalmazható izomlazításra, fájdalomcsillapításra és a krónikus gyulladások csökkentésére. Az inak és ínhüvelyek zsugorodásának csökkentésével az ezek gyógyításában esetlegesen felmerülő sebészeti műtéti megoldások megelőzhetőek, illetve időben kitolhatóak. Hatásos a mozgásszervi betegségek kezelésében, illetve mozgásszervi műtétek, és balesetek utókezelésében.

Gyógyszeres pakolás (Antipholg,Ritex)
Gyógyszeres pakolás során a gyógyszereket a bőrön át juttatják a szervezetbe. A pakolások közös jellemzője, hogy alkalmazásuk esetén csak kémiai hatás érvényesül.

Masszázs és gyógymasszázs
A masszázs az ősidők óta alkalmazott és közkedvelt terápia. Manapság számtalan változata elterjedt a világban. Az általános jó közérzet és fizikai állapot megőrzésére, fenntartására, a betegségek megelőzésére alkalmazható.
A gyógymasszázs alapjául a személyre szabott manuális kezelés szolgál, amelyet orvosi javaslatra végzünk gyógyítási célzattal. A masszázs általános hatása közérzetjavító, nyugtató, lazító ill. frissítő. Helyi hatására javul a mozgásszervek vérellátása (tápanyagellátása), a felhalmozódott salakanyagok eltávolítása. Az ízületek mozgásterjedelme helyreáll.

BEMER-terápia
A BEMER-terápia egy speciális pulzáló mágnesterápia, fizikai érterápia. A terápiát úgynevezett BEMER-mágnesterápiás készülékkel végzik, melynek tudományosan igazolt hatásmechanizmusa, hogy a mikrokeringés hatékony stimulálásán keresztül képes az egész szervezetre pozitív hatást gyakorolni.

Fizikoterápia
A fizikoterápia a természet energiáit használja a gyógykezeléshez, fő célja a természetes fájdalomcsillapítás, az izomlazítás, és a gyulladások csökkentése illetve az ödémák eltüntetése. A fizioterápia szó jelentése: gyógykezelés természetes módszerekkel. A fizikoterápiával a krónikus és az akut ízületi és degeneratív betegségeket kezeljük. Többféle kezelési mód közül a szakorvosi javaslatok alapján végezzük a kezelést, ami függ a beteg alapbetegségétől. Leggyakrabban láb, derék, nyaki ízületi panaszokat kezelünk. Előfordul sportsérülések utáni izomhúzódás, izomszakadás utáni kezelés is.

Galvánkezelések
Galván kezeléskor a beteg testrészre műanyag elektródát helyeznek, ezen át kisfeszültségű áramot juttatnak a test szöveteibe. A galván kezelés kiválóan alkalmas fájdalomcsillapításra, értágító hatású, a gyulladás okozta káros szöveti nedvek felszívódását segíti elő, helyreállítja az izomtónust. Stabil galvánkezelés esetén a kezelőlapnak tartalmaznia kell a kezelt testrészt, az elektródák elhelyezését és polaritását , az elektróda nagyságával jelölve az uni-vagy bipoláris kezelést, az időtartamot, a kezelések számát és gyakoriságát.

Iontoforézis
Az eljárás lényege, hogy áram segítségével gyógyszert juttatunk a szervezetbe. A gyógyszer ionok formájában lassan hatol be a bőr különböző rétegeibe, és jut el a kezelendő területre. A hatóanyag bejuthat a keringésbe, illetve megjelenhet (pl. térd ízületi iontoforézis esetén) az ízületi nedvben is. Az eljárást helyi hatása miatt használjuk, de a felszivódott hatóanyag általános hatást is kifejthet. A fájdalomcsillapító anyagok (pl. lidocain), a szteroidok, a keringésfokozó anyagok (pl.a dionin), egyes szövetpuhító gyógyszerek (pl. hyase) a pozitív pólus alól, míg a nem szteroid gélek többsége, valamint a szintén szövetpuhító, kálium jódadum, a negatív pólus alól kerül be a bőrbe.

Ingeráram kezelés
A kezelendő testfelületre, az izmok eredési és tapadási pontjaira elektródát helyezünk. A készülék a kezelés alatt izom összehúzódást hoz létre. Fontos terápiás eljárás a perifériás bénulások esetén, izomsorvadás megelőzésére, gyenge izmok erősítésére. Fizikai hatások: szelektív hőhatás, mikro masszázshatás. Biokémiai hatás: gyógyszert juttathatunk a bőrön keresztül a szervezetbe (fonoforézis). Biológiai hatás: fájdalomcsillapítás, értágítás, izomspazmusoldás, kötőszövetpuhítás.

Diadinamikus áram
"Kétkomponensű áramforma. A hatásos komponens egy bázisáram 1-3 mA erősségű, és egy rá helyezett dózisáram. Jó fájdalomcsillapító és kisfokban keringésfokozó hatású. A kezeléseket általában kombinálva (a megfelelő frekvencia tartományú gombok segítségével) használjuk, 10-15 perces időtartammal." A diadinamikus elektroterápiás kezelés során különböző áramformákat alkalmaznak. Fájdalomcsillapító, helyi vérbőséget előidéző, anyagcsere javító, felszívódást elősegítő hatású.

TENS : (Transcutan -bőrön keresztüli- Elektromos Ideginger Kezelés) kezelés
Egyéni érzékenység szerint akár naponta többször is használható. Mindenfajta fájdalomcsillapításra.A TENS (bőrön keresztüli ideg stimuláció) ma az egyik leggyakrabban használt fájdalomcsillapító eljárás. Előnye, hogy a nagyobb készülékek mellett rendelkezésünkre állnak hordozható elemmel működő készülékek, így a beteg a kezelést otthon, saját maga is el tudja végezni. A hagyományos, un. magasabb frekvenciájú TENS kezelés (kb100 Hz-ig) elméleti alapja a Melzack-Wall féle kapuelmélet, míg az alacsonyabb (2-10Hz burst vagy akupunktúra szerű TENS) elméleti alapja, a szervezetben képződő endogén moprhinok, az endorphinok mobilizációja. Bár a TENS elsősorban fájdalomcsillapító kezelés, de izomtornára is alkalmazható (frekvenciától függően). A kezelési idő rendkívül különböző lehet, 15-40 perc között szoktuk alkalmazni diagnózistól függően. Javallat: mindenfajta fájdalomcsillapítás.

Ultrahang
Az ultrahang kezelés egy gyógyászati módszer, amelyet az 1940-es évek óta használnak a fizikoterápiában. Egy ilyen kezelés során ultrahang segítségével egy ultrahangos fejen keresztül közvetlenül a bőrön alkalmazzák a kezelést. A kezelés elősegítésére a bőrre a hullámok átvitelét segítő gélt visznek fel. Az ultrahang terápia segíthet az alábbiakban:

 • sejtgyógyulás gyorsulása
 • szövetek ellazulása
 • szövetek melegítése
 • helyi vérkeringés fokozása
 • hegszövetek megszüntetése
 • mélyszöveti sérülések kezelése
 • ödéma csökkentése
 • invazív gyógyszeres kezelés elkerülése

Szauna

A Flexum Thermal & Spa gyógyfürdő szaunavilágát csak törölköző vagy lepedő használatával lehet igénybe venni. Természetesen biztosítunk Vendégeink számára fürdőlepedőt, mellyel igénybe vehető a Szaunavilág.

2023.01.01 - 2023.12.31


2023.02.14. Valentin-napi randevú, élőzenés fürdőzés pároknak mécsesekkel díszített élménymedencékben
2023.08.18. - 2023.08.21. Augusztus 20-i wellness Mosonmagyaróváron, ünnepi hétvége a Hotel Aquasol Resort****szállodában
2023.01.01. - 2023.12.31. Lézerkezelés Mosonmagyaróváron, fájdalommentes lézerterápia a Flexum Thermal & Spa-ban
2023.01.01. - 2023.12.31. Gyógytorna, egyéni és csoportos foglalkozások a Flexum Thermal & Spa-ban
2023.01.01. - 2023.12.31. Tens kezelés a Flexum Thermal & Spa-ban, gyógyászat és kikapcsolódás Mosonmagyaróváron
2023.01.01. - 2023.12.31. Gyógyászat Mosonmagyaróvár, gyógykezelés, gyógykúra és fürdőgyógyászat a Flexum Fürdőben
2023.01.01. - 2023.12.31. Ultrahang kezelés Mosonmagyaróváron, fizikoterápia a Flexum Thermal & Spa-ban
2023.01.02. - 2023.03.31. Mosonmagyaróvári gyerekprogram, kombinált belépő a Futura Játszóházba és a Flexum Thermal & Spa-ba
2023.01.02. - 2023.12.31. Wellness kényeztetés nőknek, szauna, masszázs, gyógyvíz és élményfürdő Mosonmagyaróváron
2023.01.02. - 2023.12.31. Fizikoterápiás kezelés a Flexum Thermal & Spa -ban, gyógyászati szolgáltatások Mosonmagyaróváron
2023.01.02. - 2023.12.31. NEAK (OEP) támogatott kezelések a mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa-ban
2023.01.02. - 2023.12.31. Gerinctorna Mosonmagyaróváron, egyéni és csoportos gyógytorna a Flexum Thermal& Spa-ban
2023.01.02. - 2023.12.31. Iontoforézis kezelés a Flexum Thermal & Spa-ban, helyi fájdalomcsillapító kezelés Mosonmagyaróváron
2023.01.02. - 2023.12.31. Vasárnapi wellness a Flexum Thermal&Spa-ban, egyedülálló gyógyvíz, élményfürdő, kikapcsolódás
2023.01.09. - 2023.12.31. Úszásoktatás Mosonmagyaróváron kezdőknek és haladóknak is a Flexum Thermal & Spa-ban
Találatok száma: 2
Mosonmagyaróvári programok 2023. Fesztiválok, rendezvények, események

Mosonmagyaróvári programok 2023. Fesztiválok, rendezvények, események 2023. február 8.

LEHETETLEN - Hajnóczy Soma kétszeres bűvészvilágbajnok estje

Mosonmagyaróvári programok, események, rendezvények. Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Valentin-napi randevú, élőzenés fürdőzés pároknak mécsesekkel díszített élménymedencékben

Valentin-napi randevú, élőzenés fürdőzés pároknak mécsesekkel díszített élménymedencékben 2023. február 14.

Valentin-napi esti romantikus programra hívjuk és várjuk párjával fürdőnkbe. Bővebben

Kiemelt ajánlat
NépszerűségTalálatok száma: 28
Szerelmes wellness hétvége, 2 éjszaka kényeztető pihenés Mosonmagyaróváron, exkluzív környezetben

Szerelmes wellness hétvége, 2 éjszaka kényeztető pihenés Mosonmagyaróváron, exkluzív környezetben 2023. február 10 - 12.

Zökkenjenek ki a mindennapok rohanásából, szenteljenek figyelmet egymásnak, töltsenek el néhány emlékezetes, romantikus napot Mosonmagyaróvár új és egyetlen toszkán - provance-i stílusú boutique hoteljében. A csomag korlátlan wellness használatot tartalmaz közvetlen átjárással a Flexum Thermal&Spa-ba, ... Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Úszásoktatás Mosonmagyaróváron kezdőknek és haladóknak is a Flexum Thermal & Spa-ban

Úszásoktatás Mosonmagyaróváron kezdőknek és haladóknak is a Flexum Thermal & Spa-ban 2023.01.09. - 12.31.

Megtanítjuk úszni, vagy fejlesztjük meglévő tudásukat a Flexum Termál & Spa -ban! Oktatás kezdő és haladó csoportokban hétköznap és szombaton is. Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Szerelem és romantika az Aqua Hotelben, kétéjszakás feltöltődés a Szigetköz szívében

Szerelem és romantika az Aqua Hotelben, kétéjszakás feltöltődés a Szigetköz szívében 2023.01.23. - 02.28.

Kétéjszakás feltöltődés kettesben, romantikus pillanatok a mosonmagyaróvári Aqua Hotel Thermal -ban félpanziós ellátással, ajándék masszázzsal és pezsgővel, a tartózkodás alatt korlátlan belépővel, közvetlen átjárással a Flexum Thermal&Spa-ba. Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Programok nőknek, kényeztető nőnapi wellness hétvége Mosonmagyaróváron

Programok nőknek, kényeztető nőnapi wellness hétvége Mosonmagyaróváron 2023. március 10 - 12.

Hölgyeknek szóló hétvégi ajánlatunk 2023. március 10-12. között foglalható. Kétéjszakás csomagunk félpanziós ellátást, eredeti olasz kávékapszula bekészítést, pipere és papucs bekészítést, ajándék pezsgőt és masszázst tartalmaz, valamint a tartózkodás ideje alatt korlátlan belépést biztosít a Flexum ... Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Március 15-i hétvégi wellness akció Mosonmagyaróváron, az Aqua Hotel Thermal szállodában

Március 15-i hétvégi wellness akció Mosonmagyaróváron, az Aqua Hotel Thermal szállodában 2023. március 15 - 19.

Élményteli március 15-e Mosonmagyaróváron, az Aqua Hotel Termál wellness szállodában. A csomag minimum 4 éjszakára foglalható, korlátlan belépővel, közvetlen átjárással a Flexum Thermal&Spa-ba. Kérje ajánlatunkat a szálloda elérhetőségein! Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Wellness hétvége édesanyáknak wellness szállodánkban, Anyák napi kikapcsolódás az Aqua Hotelben

Wellness hétvége édesanyáknak wellness szállodánkban, Anyák napi kikapcsolódás az Aqua Hotelben 2023. május 5 - 7.

Anyák napi ajánlatunk egy kétéjszakás kikapcsolódás félpanzióval, ajándék masszázzsal, a tartózkodás időtartama alatt közvetlen átjárással a FlexumThermal&Spa-ba. Lepje meg édesanyját egy wellness pihenéssel szállodánkban, kérje ajánlatunkat! Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Pünkösdi hosszú hétvége, wellness Mosonmagyaróváron, az Aqua Hotel Termál-ban

Pünkösdi hosszú hétvége, wellness Mosonmagyaróváron, az Aqua Hotel Termál-ban 2023. május 26 - 29.

Pünkösd hosszú hétvége Mosonmagyaróváron az Aqua Hotel Termál-ban. A csomag minimum 3 éjszakára foglalható. Ajánlatkérés a szálloda elérhetőségein lehetséges. Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Augusztus 20-i wellness Mosonmagyaróváron, ünnepi hétvége a Hotel Aquasol Resort****szállodában

Augusztus 20-i wellness Mosonmagyaróváron, ünnepi hétvége a Hotel Aquasol Resort****szállodában 2023. augusztus 18 - 21.

Mosonmagyaróvár új és egyetlen toszkán - provance-i stílusú boutique hoteljében várjuk egy ünnepi wellness hétvégére a személyesség, minőség és otthonosság jegyében! Csomagajánlatunk belépőt kínál a Flexum Thermal & Spa-ba, így vendégeink korlátlanul élvezhetik a fürdő szolgáltatásait. Kérje ajánlatunkat a ... Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Wellness augusztus 20 ünnepén, hosszú hétvége az Aqua Hotel Termál *** szállodában Mosonmagyaróváron

Wellness augusztus 20 ünnepén, hosszú hétvége az Aqua Hotel Termál *** szállodában Mosonmagyaróváron 2023. augusztus 18 - 21.

Augusztus 20-i hosszú hétvégére szóló wellness ajánlatunk tartalmaz egy 15 perces masszázst, valamint a szálloda wellness részlegének korlátlan használata mellett vendégeinknek többszöri belépésre feljogosító belépőjegyet biztosítunk a Flexum Thermal & Spa-ba, a szaunavilág használatával együtt. A ... Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Akciós wellness nyugdíjasoknak, hétköznapok 10 % kedvezménnyel

Akciós wellness nyugdíjasoknak, hétköznapok 10 % kedvezménnyel 2023.01.01. - 12.22.

Nyugdíjas hétköznapok. Nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégeink részére 10% kedvezményt biztosítunk az ajánlat árából. Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

1 2 3   


Találatok száma: 4
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Aqua Hotel Kemping *** Mosonmagyaróvár

Aqua Hotel Kemping *** Mosonmagyaróvár

A termálkemping az Aqua Hotel Termál *** szálloda szomszédságában fekszik. A Flexum Termal & Spa közvetlen összeköttetésben álló, 40 beállóhellyel rendelkező háromcsillagos kemping egész évben várja vendégeit. Területén konyha, mosógép, áramcsatlakozás, szociális blokkok találhatók. Az ár ... Bővebben

Kiemelt partner

Aqua Hotel Termál *** Mosonmagyaróvár

Aqua Hotel Termál *** Mosonmagyaróvár

Szállodánk, Mosonmagyaróváron az ország északnyugati hármashatáránál, a Szigetköz vadregényes tájának főkapujánál található. A város, fekvéséből adódóan közel van az osztrák és a szlovák fővároshoz egyaránt, Budapesttől 160 km-re található. Az M1 autópálya mentén könnyen megközelíthető. Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Aquasol Resort **** Mosonmagyaróvár

Hotel Aquasol Resort **** Mosonmagyaróvár

Az Aquasol Resort Mosonmagyaróvár egyik legszebb részén Lucsonyban található, amely Magyaróvár várának tartozéka volt. A városrészre jellemző 19. században épült udvarházak, melyek magukon hordozzák a barokk, és a korai romantika jegyeit is. Az Aquasol Resort két épülete 18 szobában fogad vendégeket, ... Bővebben

Kiemelt partner

Óvár Apartman Mosonmagyaróvár

Óvár Apartman Mosonmagyaróvár

Lajta -parti esti séták, madárcsicsergés, csend és nyugalom jellemzi szálláshelyünket, ugyanakkor a városközponttól pár percnyi sétára helyezkedünk el. Zárt parkolóval rendelkező apartmanjaink 1-7 személy elszállásolására alkalmasak. Mindegyik külön bejáratú, teljesen felszerelt konyha, két hálószoba, ... Bővebben

Kiemelt partnerTalálatok száma: 1
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Malom Café Kávéház Étterem

Malom Café Kávéház Étterem

A Malom Café nem csupán egy kávézó, hanem a múlt és a jövő találkozásának színhelye, ahonnan a vendégek egy borús reggelen is mosollyal az arcukon távoznak, és szívesen térnek vissza egy kimerítő nap után feltöltődni, és kifogástalan ételek-italok társaságában múlatni egy ... Bővebben

Asztalfoglalás
Kiemelt partnerKapcsolódó témák:

Foglaljon asztalt!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG