Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.

Koller György halála után tíz évig, az immár 1989-ben - a rendszerváltás során - családi galériává alakult Koller Galéria Kft. megbízási vezetés alatt működött tovább. Végül 2006-ban ismét egy családtag, Koller György unokája, Köster Daniel vette át a galéria irányítását. A cél hosszú évtizedek óta változatlan: a Koller Galéria magas művészi szinten a magyar és nemzetközi kortárs és modern művészeket képviseli. Így a magyarországi műkereskedelemben egyedülálló módon már több mint 50 éve folyamatosan nyitva tart és működik. Az új vezetés alatt a Koller Galéria profilja kibővült.


Profilunkban folytatjuk a már bevált, hagyományos tevékenységeinket: a rézkarc és a grafika kiemelt képviseletét, valamint a kortárs művészek támogatását. Ehhez csatlakozott a szintén már évtizedek óta galériánkban sikeresen forgalmazott kortárs szobrászművészek képviselete, ill. kínálatuk bővítése a modern, figuratív irányba.

Rézkarc és grafika

Galériánk már a kezdetektől képviselte a kortárs művészeket, elsősorban a rézkarcolókat és a grafikusokat. Hagyományait folytatva több mint 50 éve a Koller Galéria olyan művészek
mellé állt, mint például Szalay Lajos, Kass János, Szabó Vladimir és Hincz Gyula. Ezt a vonalat erősítve, kibővíti tevékenységét a magyar modern grafika területére és folyamatosan építi ki a már most is reprezentatív grafikai adatbázisát.

Kortárs művészet

A kortárs művészek támogatása immár természetes és ismert a Koller Galéria profiljában. Tudván, hogy minden művész egyszer kortárs volt, galériánk egy fiatal, éppen kibővülő művészcsapattal erősíti ezt az ágát. Ehhez nemcsak a rendszeres kiállítások szervezése tartozik, hanem az évente egyszer átadott Koller-Díj, valamint művésztelepek szervezése.

Modern művészet: műkereskedelem és értékbecslés

Galériánk mintegy 50 éven keresztül folyamatosan képviselte a ma már muzeális rangúként számon tartott művészeket, mint például Szőnyi Istvánt, Pór Bertalant, Csók Istvánt, Glatz Orszkárt vagy Molnár C. Pált. Műkereskedelmi szinten galériánk így a modern művészeti irányzatot is ápolja és képviseli. Ehhez tartozik az eredetiségi vizsgálat, illetve a modern művészek alkotásainak szakszerű értékbecslése is.

Szobrászat

Szinte egyedülállóan a magyar műkereskedelem területén, galériánk a szobrászatot kiemelt szinten támogatja és képviseli. Felelősséget és tiszteletet érezve évtizedek óta támogatott mesterek, mint pl. Amerigo Tot, Borsos Miklós, Varga Imre, Melocco Miklós iránt, létrehozunk egy szobrász-adatbázist, melyet folyamatosan a modern irányába is bővítünk.

Forrás: A galéria honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31


Megjegyzés a nyitva tartáshoz:

Hétfőtől szombatig 10.00-18.00 óráig. Vasárnap zárva.

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Koller Galéria

Szolgáltató

Budai Vigadó
Budai Vigadó
  • Budapest
  • I. kerület
Munkaerő közvetítés Budapest
Munkaerő közvetítés Budapest
  • Budapest
  • I. kerület
21 Magyar Vendéglő
21 Magyar Vendéglő
  • Budapest
  • I. kerület
Alabárdos Étterem
Alabárdos Étterem
  • Budapest
  • I. kerület
Arany Hordó Étterem
Arany Hordó Étterem
  • Budapest
  • I. kerület