Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Orfűfitt Jurtatábor
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Orfűfitt Jurtatábor

Az Orfűfitt Jurtatábor Orfűn, a Pécsi tó partján, a strand és parkolójának szomszédságában található. A tóparti rézsükön, az ötven éves fenyőfák árnyai alatt bújnak meg a fehér, kúpos tetejű jurták. Ajtajukból visszanézve a kilátás a fodrozódó víztükörre, a partmenti nádasokra és a szemközti dombok zöld fáira festői. Az Orfűfitt Jurtatábor különleges szálláshely, gyermektáborok, rendezvények lebonyolítására alkalmas.

További információk


Még több a településen (Orfű):

A pihenni vágyókat 9 darab, öt ágyas kerek sátor várja. A jurták szőnyegezett fapadlója, puha ágyak és meleg vizes zuhanyzó biztosítják, hogy a kikapcsolódás a természet közelében is kényelmes legyen. Egy kilenc méter átmérőjű közösségi jurta a közösségi programoknak, előadásoknak, koncerteknek biztosít helyet.

A tábor bejáratánál és a tóparti tisztáson presszónkba várjuk azokat is, akik csak pár órára látogatnak el Orfűre. Itt helyi termelők ételeit és italait ízlelhetik meg vendégeink, s míg a szülők friss bodzaszörpöt vagy hideg sört kortyolnak, a gyerekek izgalmas játékokat próbálhatnak ki.

Lehetőség van sárkányhajózásra is, melyet baráti társaságoknak, csoportoknak, cégeknek egyaránt ajánlunk. Két, 10 fős hajónk, melyekhez kormányost biztosítunk, egyszerre vagy külön-külön is kibérelhető.

Forrás: a jurtatábor Facebook oldala

Még több a településen (Orfű):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer