Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Play Pub House Panzió
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Play Pub House Panzió

A Batthyány – Szent Anna utca sarkán ebben a műemlék jellegű épületben már a múlt században is vendéglő volt. A Play Pub House-t, ezt a barátságos, laza helyet 14 éve nyitottuk. Megjelenését – és kezdetben teljes ételválasztékát is – az ír pubok hangulata ihlette. A debreceni közönség és az ideutazók a hangulatot megszerették, de nagyobb ételválasztékot és „magyaros” vendéglátást igényeltek. Így ma már az ír, a spanyol, az argentin ételek mellett dominánsak a magyar konyha jól ismert ízei.

További információk


Még több a településen (Debrecen):

Az ételeinket szakácsmester kreálja és készíti, ebben a legfejlettebb konyhatechnológia segíti. Alig van olyan hely Debrecenben, ami korán kinyit – itt már 7 órától lehet kávézni, reggelizni. Kiváló munkakezdés! Délben olcsó és változatos ebéd menüvel várjuk vendégeinket- nem feledkezve el a húst nem fogyasztókról sem. A pub igazi arcát azonban este mutatja: kellemes zene, ráérős beszélgetések, gondosan válogatott ételsorok- most már egy pohár sörrel vagy egy finom borral kísérve. Igazán jó itt az egész napos pörgés után ki/le –engedni. Gyakran szervezünk boresteket és vállaljuk rendezvények szervezését is.

És hogy mitől house a Play Pub? Ahogy az ír, úgy a magyar fogadók nem csak ételt-italt, de szállást is kínáltak. A pub emeletén 13 otthonos szoba várja az átutazókat, a zárt udvarban kitűnő parkolási lehetőséggel. Mi a titka, hogy nem pártolnak el tőlünk vendégeink? Ezt a házat nem egy üzleti befektetői csoport működteti. A tulajdonos, a mesterszakács és a kollégák kihívásnak tekintik a vendégek minél jobb kiszolgálását, és sikerélményként élik meg, ha azok elégedetten távoznak.

Forrás: A pub honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Debrecen):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer