Vanderlich Egészségcentrum - Diabetes Központ

Vanderlich Egészségcentrum - Diabetes Központ

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

A Vanderlich Egészségcentrumot 2012-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy sokéves tapasztalatainkat felhasználva régiónk járóbeteg-ellátásában egy minőségben új modellt hozzunk létre. Szolgáltatásaink igénybevételéhez beutaló nem szükséges, mert a társadalom biztosítás nem finanszírozza szakrendeléseinket.

Helyszínnek a Dunántúl központjában fekvő Veszprémet, a „királynék városát” választottuk. A városon belül is központi helyen az Egyetem felső campusának szomszédságában, az előjegyzett pácienseinknek parkolóval ellátott, nyugodt helyen lévő épületet alakítottunk ki.

Szolgáltatásaink igénybevételéhez beutaló nem szükséges, mert a társadalom biztosítás nem finanszírozza szakrendeléseinket. Így államilag finanszírozott más szakrendelésekre, beutalót adni nem tudunk, de támogatott gyógyszerekre, gyógyászati segédeszközökre receptet, emelt, vagy kiemelt támogatású gyógyszerekre, gyógyászati segédeszközökre szakorvosi javaslatot is írhatunk.

A Vanderlich Egészségcentrum igazgatójának több évtizedes, szakmai és vezetői tapasztalatai alapján kialakítottuk az ország egyik meghatározó magán-egészségügyi Diabetes Központját. Itt több, nagy gyakorlattal rendelkező belgyógyász - diabetológus, szemész, érgyógyász, vesegyógyász, hypertonológus, ideggyógyász, kardiológus, bőrgyógyász, urológus, reumatológus, klinikai szakpszichológus, a diabeteszes láb ellátásban tapasztalt sebész, infektológus, a páciens oktatásban jártas diabetológiai szakápolók, dietetikus, korszerű laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai háttér, gyors diagnosztikai (vércukor, HbA1c, CRP, troponin) eszközök szolgálják a cukorbetegség és szövődményei, valamint a diabéteszes hölgyek terhességre felkészítő és a terhesség, valamint a szülés körüli gondozását.

Szolgáltatásaink

Szakterületek

Diabetes Központ
Belgyógyászat
Endokrinológia
Kardiológia
Elhízás szakrendelés
Gyermekkardiológia
Gyermek-gasztroenterológia
Csecsemő- gyermekgyógyászat
Hipertonológia
Érgyógyászat, érsebészet
Sebészet és sebkezelés
Nefrológia
Infektológia
Foglalkozás-egészségügy
Ultrahang diagnosztika
Aspirációs Citológia
Neurológia
Dietetika
Reumatológia
Bőrgyógyászat
Szemészet
Klinikai pszichológia
Gyermekpszichiátria
Urológia

Vizsgálatok
Laboratóriumi vizsgálatok
Szűrővizsgálatok
D-vitamin szűrővizsgálat
Mozgáscentrum, Fizioterápia
InBody - Testösszetétel analízis
Lavinia életmód-tükör

Missziós Nyilatkozat:

  • Hit, bizalom, tudás, tisztesség

Felelősséget érzünk a hozzánk fordulók egészségben tartásáért (egészségének megőrzéséért), megromlott egészségi állapotának helyreállításáért, romlási ütemének lassításáért.

Ugyancsak felelősséget érzünk szűkebb pátriánk, Veszprém, de a Megye, a Dunántúl és az egész Magyarország lakossága testi és lelki egészségének állapotáért, természeti és épített környezetünk megóvásáért.

Hitvallásunk a megelőző jellegű orvoslás gyakorlatának, az egészség megbecsülésének terjesztése.

A szakmai szempontok mellett nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolat kialakítására, maximális törődéssel és odafigyeléssel foglalkozunk pácienseinkkel, amit a négyszemközti vizitek és a külön nővéri, dietetikusi ellátás/konzultáció is biztosít.

Gyors és rugalmas előjegyzés mellett fontos, hogy páciensünk várakozás nélkül kapja meg mindazt a figyelmet, ami az orvoshoz fordulónak jár a XXI. században.

Törekszünk arra, hogy helyben lehetőséget teremtsünk a kivizsgáláshoz, a gyógyításhoz és mindenre kiterjedő segítséget nyújtsunk az otthoni önkezeléséhez.

Lehetőséget biztosítunk a diagnosztizált betegség követésének és kezelésének menedzselésére. A szakmai kompetenciánkat meghaladó esetekben megszervezzük a legoptimálisabb ellátást.

A Vanderlich Egészségcentrum országosan elismert, kimagasló szaktudással és tapasztalattal rendelkező orvos és nővér gárdával rendelkezik, akik képesek csapatként is a hozzánk fordulók és egymás üdvére is lenni. Irántuk való megbecsülésünk és tiszteletünk szilárd.

Szakterületeink körül kiemelten kezeljük a cukorbeteg ellátását (Diabetes Központ), melyben országosan elismert orvosaink, szakápolóink és dietetikusunk vesznek részt. Ehhez a munkához minden szakterület biztosított.

Hippokratész szellemisége nyomán a betegségeikkel hozzánk forduló aktív és nyugdíjas orvos kollégáinkat grátisz vizsgáljuk és kezeljük.

Találatok száma: 3
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Hostel Magister

Hostel Magister

A Hostel Magister szálloda jellegű modern épülete Veszprém egyetemi városrészében, a belvároshoz közel, nyugodt kertvárosi környezetben helyezkedik el. Igényesen berendezett 2 ágyas és 2x2 ágyas fürdőszobás-minikonyhás apartmanokkal várja kedves vendégeit. A 800 férőhelyes Hostel Magister diákhotel ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Historia & Historante ****

Hotel Historia & Historante ****

A szálloda Veszprém belvárosában fekszik, közel az Óváros térhez. 29 férőhellyel rendelkezik. A műemlék épületben kialakított kis szállodához 60 fős rendezvényterem tartozik, az éttermet egy 80 fős pinceterem egészíti ki. Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Historia Malomkert

Hotel Historia Malomkert

A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert a műemlék épületek különlegességével, egyedi stílusával és egyedülálló panorámával a Veszprémi Várra várja a pihenésre, városnézésre érkezőket és üzleti utazókat. Legyen részese nem mindennapi élményekben szállodánkban! Bővebben

Kiemelt partner
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG